PDA

View Full Version : Još malo

Goran
09-09-2003, 05:53 PM
Album je gotov...
ali Vlado nikako da preda master izdavaču jer stalno nešto prepravlja i mijenja sa objašnjenjem, "Bolje da malo kasni nego da se kasnije nerviram".

Kada master bude u rukama izdavača to ćemo odmah objaviti ovdje...

Davor
09-09-2003, 09:10 PM
Ne treba da zuri. Zeli da sve bude savrseno i u potpunosti ga razumijem. I ja sam takav kad je posao u pitanju (perfekcionista). Puno srece!

Milica
10-09-2003, 08:55 AM
:)
Iskreno se nadam da ce album izaci ovih dana...posto Nislije ocekuju novi koncert...
Pozdrav Vladi...od Ane i Milice ( ekipa radio PETICE)

CACANKA
10-09-2003, 01:19 PM
JEDVA CEKAM ALBUM!!!
E DA I BIO BI RED JEDAN KONCERT U CACKU!
NE SUMNJAM DA CE ALBUM BITI VRH!!
POZDRAV!!

majabl
10-09-2003, 01:50 PM
JA NI NAJMANJE NE SUMNJAM DA CE ALBUM BITI KO PRETHODNI. DA CE BITI BOLJI NE MOGU TVRDITI, POSTO BOLJI OD OOG NISAM CULA, IAKO JE PJESMA ,,ANDJELE'' VRH VRHOVA...
VLADO, KAD CES U B. LUKU, U TITANIUMU JE BILO... A SAD JE VRIJEME ZA PRAVI KONCERT U DVORANI...
:P :P :P

jeca
10-09-2003, 07:07 PM
Jedino sto mogu da kazem jeste...da jedva cekam da ga preslusam..
Puno srece i da bude cak slusaniji (ako je to moguce) nego prvi ;)

Nikola
10-09-2003, 10:39 PM
Mislim da je Vlado u pravu sto odugovlaci sa predajom mastera...covek zeli da sve bude perfektno i u tome ga podrzavam. Bolje je da se mi, koji jedva cekamo novi album, jos malo strpimo, a da kasnije uzivamo u njemu. Puno srece sa novim albumom. Ne sumnjam da ce biti SUPER!!!

Olja
11-09-2003, 09:11 PM
Za dve nedelje... :wink: :wink: :wink:

Olja
12-09-2003, 12:36 PM
Imam jedno pitanje - hoce li biti pesme "Jedino nam ljubav ostaje" na novom albumu?

Goran
13-09-2003, 02:23 PM
Hoće u novom aranžmanu.

Fun
13-09-2003, 08:01 PM
Ahahahahah Kako mi je ovo 018 tako poznato!!

Breskviceeeeee, provaljujem te :lol:

I uostalom koja ti je to pesma za koju si pitala? Nemam pojma!? :?: :?

Trofazna Silverova Struja
13-09-2003, 11:01 PM
Za dve nedelje... :wink: :wink: :wink:

Ala cemo da se nacekamo...Moze album preko veze? :lol:

Olja
14-09-2003, 08:35 AM
Ahahahahah Kako mi je ovo 018 tako poznato!!

Ma da, visoka matematika... :mrgreen: Inace, tvoje znanje-neznanje... no comment.

P.S. Strujo, kod mene imas 'vezu' :wink:

majabl
14-09-2003, 02:29 PM
ZA 2 NEDELJE?!
JEL TO 100%?_
AKO JE TOLIKO, PREZIVJECEMO, AKO BUDEMO MORALI CEKATI.........
pOZDRAV VLADI I EKIPI...

B.N
20-09-2003, 02:13 PM
nece album izaci da ste zivi i zdravi do kraja oktobra ..........sto ne znam!!!!!!!!

jela
20-09-2003, 10:34 PM
Sto se duze ceka to je sladje :wink:

Borjana
21-09-2003, 04:39 PM
I bolje...onda posle nece biti nerviranja od strane Vladee!:)...tako, Vlado?

kVu
22-09-2003, 05:36 AM
Ma neka potraje i do sledece godine, bitno je da ON bude zadovoljan na kraju... a mi cemo pretpostavljam, pasti u nesvest kad budemo chuli.. :wink:

Borjana
22-09-2003, 09:24 PM
I ja tako mislim kVu... :wink:

BEOGRADJANIN
22-09-2003, 11:02 PM
JA SE NE SLAZEM!
I VI SADA PRETERUJETE!
AKO VEC TAKO KAZETE, NEKA IZADJE 2010-TE!
Mislim da je KRAJ SEPTEMBRA IDEALNO VREME, TACNIJE BILO BI VREME!
ima neki razlog, zasto ne bi izdao?
ako kaze GORAN da je album gotov, sta onda?
moje misljenje :twisted:

Borjana
23-09-2003, 12:32 PM
Ko?...mi pretjeralii?...ma, ne mislimo ni mi da Vlado izda album 2010-te...vec, najkasnije do polovine oktobraa...moze tako, Vlado?

mici
23-09-2003, 10:03 PM
kako je pocelo taj album nece skoro! :cry: :cry: :cry:
svakim danom se njegov izlazak pomera i to me apsolutno smori :roll: tako da pocinjem da se pitam
DOKLE BRE :?: :?: :?:

smilujte se i pozurite!
skopcali smo vec odavno da je vlado perfekcionista ali nismo ni pretpostavljali da ide do ove granice!

ako ne pozurite posete cu primati u najblizoj ludnici!

...::mici::...

BEOGRADJANIN
23-09-2003, 11:35 PM
Mici ne da se slazem sa tobom... nego te SKROZ podrzavam!
dosta je bilo...
:(

BEOGRADJANIN
23-09-2003, 11:37 PM
E, ja cu te prvi posetiti!
tacnije pridruziti!

Milenaaaa
26-09-2003, 03:48 AM
:roll: Brojimo dane.....cekamo...nego,Stasha,da te ispravim :!: mozda je pesma JEDINO NAM LJUBAV OSTAJE stara(mada je meni drug nabavio snimak pre 2 meseca)to zaista ne znam,ali njegovo prvo pojavljivanje u javnosti jeste bilo festivalsko,ali sa Rodjom Raicevicem i pesmom DRAGA!!!Mala greskica-nije strashno,uostalom rekla si da te ispravimo ako gresis,VELIKI POZDRAV TEBI,SVIMA KOJI VOLE VLADA,i njemu samom... :wink:
P.S. Uostalom da je festivalska vrtela bi se po radio stanicama aktivno i dan danas bash kao Draga & Ako ikad ostarim...ne bi im promakla da je postave na falsh diskovima ko bonus,ne sumnjam u to!

Staša
26-09-2003, 09:21 AM
:roll: Brojimo dane.....cekamo...nego,Stasha,da te ispravim :!: mozda je pesma JEDINO NAM LJUBAV OSTAJE stara(mada je meni drug nabavio snimak pre 2 meseca)to zaista ne znam,ali njegovo prvo pojavljivanje u javnosti jeste bilo festivalsko,ali sa Rodjom Raicevicem i pesmom DRAGA!!!Mala greskica-nije strashno,uostalom rekla si da te ispravimo ako gresis,VELIKI POZDRAV TEBI,SVIMA KOJI VOLE VLADA,i njemu samom... :wink:
P.S. Uostalom da je festivalska vrtela bi se po radio stanicama aktivno i dan danas bash kao Draga & Ako ikad ostarim...ne bi im promakla da je postave na falsh diskovima ko bonus,ne sumnjam u to!

hmm...onda svaka cast kako mu brzo raste kosa,s obzirom da je na festivalu kad je pevao Jedino nam ljubav ostaje imao dugggguuuuu kosu a sledece godine kada je pevao sa Rodjom kratku i bio je u odelcu ...koliko mene secanje sluzi ;)
VERUJ MI PESMA JE FESTIVALSKA jer sam gledala na SOS-u ,a to sto je nisu pustali nista ne znaci ...pa ljudi tada verovatno nisu obracali paznju na klinca od nekih 20-tak godina ,uostalom koliko se pesama nikad ne zavrti na radiju ....pih...mnogo ...Ipak ,bih volela da Goran ili Vlado ako nadju vremena odgovore na ovo ...
hvala unapred,

Par sati kasnije ...

dakle da ne bih pisala novi post posle kontakta sa Goranom on mi je razjasnio da se Draga pojavila '96-te a Jedino nam ljubav ostaje '97-e i da je tad dobio nagradu za najbolji aranzman ...dakle Milena ,bila si u pravu :!: Sorry ,ako je zvucalo kao da pametujem , zbunila me ta duga kosa :D :wink: Al eto bar cu sad da znam :arrow: doduse bar sam za deo oko festivala bila u pravu *hehehe* :!: Hvala na ispravci !!!!!
Puno pozdrava,

mici
26-09-2003, 04:30 PM
a zna li neko od vas gde mozemo naci sve te "stare" :? vladove pesme???????

Milenaaaa
27-09-2003, 02:49 AM
E Stashice....lepo je to sto si se informisala...i eto i nas da informises za nagradu aranzmana nego..da znas on je u tregerasicama(duga kosa ,bla ,bla..)nastupio 96. sa Rodjom...a vec 97. je nastupio u odelcetu(koje si pomenula)i fenomenalnoj kosulji koja mu je virila od ispodi to sa kratkom kosom:)....sa pesmom AKO IKAD OSTARIM...:)))Eto..to da znas...i pozdravljam te puno!!!!!!! :wink: ....i da ne pomislis da se pravim da sve znam,daleko od toga,nego samo praitim njegov rad od pocetka :!:

Staša
27-09-2003, 08:46 AM
E Stashice....lepo je to sto si se informisala...i eto i nas da informises za nagradu aranzmana nego..da znas on je u tregerasicama(duga kosa ,bla ,bla..)nastupio 96. sa Rodjom...a vec 97. je nastupio u odelcetu(koje si pomenula)i fenomenalnoj kosulji koja mu je virila od ispodi to sa kratkom kosom:)....sa pesmom AKO IKAD OSTARIM...:)))Eto..to da znas...i pozdravljam te puno!!!!!!! :wink: ....i da ne pomislis da se pravim da sve znam,daleko od toga,nego samo praitim njegov rad od pocetka :!:

hehehe,mozemo nas dve ovako do prekosutra ,ali ja imam na video kaseti dokazni materijal "Jedino nam ljubav ostaje" :) :wink: :lol: :arrow: mislim ono sto su pustili na SOS-u ...ama nije mnogo ni vazno ,svi mi njega pratimo manje vise otpocetka ,dopadaju nam se pesme i nek na tome i ostane :wink:

jeca
02-10-2003, 06:17 AM
AAAAAAJJJJJJDEEEEEE VLLAAAAADOOOOOOOO........
Pa svi smo sigurni da ce biti super album.... :P :wink:
Znate sta mi je palo na pamet?? Sta ako se rasproda i ja ne uspem da kupim? :cry: Znate ono..obaveze, fax, vezbe i ja odem u CD shop i.....ostanem kratkih rukava.....Ajde cim bude u prodaji, ovde u BG...ma i 5 dana ranije... obavestiteee naaas....
A koliko je Vlada radio na proslom albumu? Jel isto ovako dugo dugo? :roll:

Staša
02-10-2003, 09:30 AM
AAAAAAJJJJJJDEEEEEE VLLAAAAADOOOOOOOO........
Pa svi smo sigurni da ce biti super album.... :P :wink:
Znate sta mi je palo na pamet?? Sta ako se rasproda i ja ne uspem da kupim? :cry: Znate ono..obaveze, fax, vezbe i ja odem u CD shop i.....ostanem kratkih rukava.....Ajde cim bude u prodaji, ovde u BG...ma i 5 dana ranije... obavestiteee naaas....
A koliko je Vlada radio na proslom albumu? Jel isto ovako dugo dugo? :roll:

Jeco jesi upoznata sa nagradnom igrom koja se desava ? Ako odes u sekciju za Vlada pa topic "Molba" bice ti jasno zasto ne mogu da nam kazu 5 dana ranije kad ce izaci CD ! :wink:

CACANKA
02-10-2003, 04:24 PM
haha,Jeco ,dobra si.
ne boj se nece ti se prodati.ali ti za svaki slucaj pozuri!!
Ja sam se vec obezbedila rekla sam decku koji radi u cd shopu da mi jedan ostavi kad stigne. :D
POZDRAV

jeca
03-10-2003, 06:05 AM
Pfffff.........a joooooj......nisam znala.......
E tako mi i treba kad sam sela da ucim i nisam isla na net.....duze vreme... tc tc tc....
PA dobro........jel moze onda da se objavi dan posle izlaska? :lol: Ucinite ovoj shtreberki :P

POZ za CACANKU I stashu :)

Mina
12-10-2003, 08:10 PM
Nova sam! :D
Nadam se da ce album izaci uskoro, recimo oko 27. oktobra :lol: Ili cemo mozda za Novu Godinu tek uciti reci... :(

Stefan
07-11-2003, 08:40 PM
Nadam se da ce album izadji ovog meseca :D . NE MOGU VISE DA CEKAM

Mina
09-11-2003, 12:01 PM
Evo, samo sto nije... :wink: :roll:

PARTIZAN_BEOGRAD
11-11-2003, 12:19 PM
Album je gotov...
ali Vlado nikako da preda master izdavaču jer stalno nešto prepravlja i mijenja sa objašnjenjem, "Bolje da malo kasni nego da se kasnije nerviram".

Kada master bude u rukama izdavača to ćemo odmah objaviti ovdje...

a sta mislis da ipak pustis album u prodaju, pa ako primetimo neku gresku, necemo nikom da pricamo :wink: ?
sto bi rekla ona narodna "KO CEKA - TAJ SE (BAS) NACEKA !"