PDA

View Full Version : Forum=Fan Club?!

Davor
14-09-2003, 06:23 PM
Slazete li se sa mnom da ovaj forum lako moze prerasti u Fan Club. Mislim da bi to bila dobra ideja. Clanovi bi mogli imati neke povlastice i olaksice, kao sto su npr. to da prvi na e-mail adrese samo clanovi dobiju najnovije informacije, da imaju "prednost" na koncertima, pri nabavljanju albuma, fotosa, autograma i slicno, zavisno sta kome "treba".

Goran
14-09-2003, 06:40 PM
:shock: Upravo razmišljamo o toj i sličnim temama. Fanovi će definitvno imati privilegije samo još ne znamo kako sve to na najbolji način izvesti. Vjerovatno će se uz site pojaviti poseban kutak-fan club i ko tu bude dodatno logovan smatraće se Vladovim fanom i samim tim imati sve privilegije. Svakako ćemo se uvjeriti za kratko vrijeme ko je ovdje fan a ko baš i nije. Da li po broju poruka, redovnim dolascima ili već ne znam čemu, vidjećemo. :shock:

jeca
14-09-2003, 07:08 PM
Pih.....uzeo si mi temu..... :P
Meni je ista ideja pala na pamet...jer to bi bilo super...bar da, ako nista drugo, budemo obavesteni o svim "buducim dogadjajima" medju prvima :wink:

Nikola
14-09-2003, 08:01 PM
To bi bilo sasvim OK, medjutim valjalo bi to lepo osmisliti!

Staša
14-09-2003, 08:21 PM
:shock: Upravo razmišljamo o toj i sličnim temama. Fanovi će definitvno imati privilegije samo još ne znamo kako sve to na najbolji način izvesti. Vjerovatno će se uz site pojaviti poseban kutak-fan club i ko tu bude dodatno logovan smatraće se Vladovim fanom i samim tim imati sve privilegije. Svakako ćemo se uvjeriti za kratko vrijeme ko je ovdje fan a ko baš i nije. Da li po broju poruka, redovnim dolascima ili već ne znam čemu, vidjećemo. :shock:

Izgleda da je onaj moj mail od pre dobrih mesec dana i ranije ipak neko i procitao jer sam u njemu pominjala neke stvari vezane za sajt a vidim da su vec neke sprovedene u delo a na nekima se radi :D moram da priznam da mi je jako DRAGO zbog toga :!:

CACANKA
14-09-2003, 08:48 PM
MISLIM DA BI TO BILA SUPER IDEJA.I DA BAS PO TOME KO NPR.REDOVNO DOLAZI ILI IMA NAJVISE PORUKA!!!

SUPER :o

Borjana
14-09-2003, 10:25 PM
UUURRRAAAAA!!!!!!...to je suuuper idejaaa...jos da se sprovede u djeloo!......

majabl
15-09-2003, 07:38 AM
TOOOOOOOOO!!! Pametna ideja... Ne znam sta drugo reci, bas mi se svidja ideja...

Olja
15-09-2003, 12:17 PM
Nadam se da vam kriterijum za taj fun club ne bude redovno posecivanje/broj poruka na forumu jer ako idemo tom linijom onda bas vi 'odozdo' nemate neke sanse pored nas sa adsl-konekcijom :wink:

A i znate kako se kaze... kvalitet ispred kvantiteta.

Pozzz svima!

Staša
15-09-2003, 04:41 PM
Nadam se da vam kriterijum za taj fun club ne bude redovno posecivanje/broj poruka na forumu jer ako idemo tom linijom onda bas vi 'odozdo' nemate neke sanse pored nas sa adsl-konekcijom :wink:

A i znate kako se kaze... kvalitet ispred kvantiteta.

Pozzz svima!

Moram da se slozim sa Oljom donekle,jer ipak neki od nas ovde i rade i ne mogu da ostavljaju porukice kad god zele i koliko zele :cry:
A da ne pricamo o tome kako su "sjajne" internet veze ovde :roll:

Davor
15-09-2003, 06:08 PM
Drago mi je da vam se dopala ideja :D

Borjana
15-09-2003, 07:31 PM
Hmmm, kome ne biii?

Vlado
15-09-2003, 11:41 PM
:D Dajte ljudi, šta vam je? Pa ne mislite valjda da ćemo brojati poruke u jednu gore-dolje?
Biće dovoljno da se "prepoznamo" :)

Mislim, mislim, pa ću da smislim.

A što se tiče savjeta koje su mi pojedini davali, tu sam da usvojim sve što mislim da je ok. Stasha, samo da znaš da sam još ljetos čitao tvoj mail i da mislim da su ti savjeti odlični...iako sam i sam još davno planirao on-line kontakt sa vama na forumu. Thankzz anzway !

You are me and we are you :wink:

Staša
15-09-2003, 11:45 PM
Stasha, samo da znaš da sam još ljetos čitao tvoj mail i da mislim da su ti savjeti odlični...iako sam i sam još davno planirao on-line kontakt sa vama na forumu. Thankzz anzway !

E,gotovo sad cu jos i da se uobrazim :!: :lol:
Drago mi je ako su moji saveti bili od ikakve koristi :wink:
pozdrav,

Mari
16-09-2003, 08:54 PM
Ej pa ljudi nemojte tako!
Ne meri se brojem poruka ko je koliki fan :) Ali vidim Vlado to i sam zna.
Pozdrav svima :)

Davor
16-09-2003, 09:02 PM
Nista se ne brini, Mari ;) Bilo bi i vise nego bez veze suditi ko je "veci fan" samo na osnovu broja poruka. To je nebitno. Inace, zelim ti dobrodoslicu na forum! Nadam se da ces uzivati, bas kao i svi mi ostali ;)

Mari
16-09-2003, 09:09 PM
Hehehe, pa hvala na utesi :) Nego Davore, jesi li ti razmisljao da priupitas dragog nam Vlada da postanes ispomoc Goranu na sajtu, posto vidim da si ovde najredovniji. Pozdravljam tvoju predanost!

Davor
16-09-2003, 09:14 PM
Hahaha :) :) :) Dobra ideja. Samo, ima jedan problem. Budem li ja nekome pomagao sto se tehnike tice, ne garantujem da ce sve da ispadne kako treba ;)

Borjana
17-09-2003, 10:52 AM
hmmmmm..... :wink:

Davor
17-09-2003, 10:54 AM
Sada ozbiljno govorim, Gorane, ako sta zatreba, samo mi se obrati!

Borjana
17-09-2003, 11:02 AM
E, Davore, nije ferrr...i ja sam redovna...zato imam idejuu...ti i ja cemo da vodimo Vladin Fun club u Bih!!!...moze?:) :wink:

Davor
17-09-2003, 02:22 PM
Moze Borjana ;) Cak ti i prepustam da to sama radis. Za tako nesto treba dosta zivaca :(

majabl
17-09-2003, 05:59 PM
Hej Boki, na mene si zaboravila!!! :evil:

Borjana
18-09-2003, 04:34 PM
Pa...kakkko sam tebe mogla zaboravitii!!???...hmm, sorry...Majo, osim sto bi vodile Vladin Fun club...pravile bi mu i zimnicuu...hahahahahahaha :P :D :lol: :wink:

majabl
18-09-2003, 06:03 PM
:) :D :P
HE, he, he...Nemam nista protiv, bilo bi mi zadovoljstvo...
imamo mi iskustva u tome...

Borjana
18-09-2003, 06:20 PM
E, jos se dogovorimoo oko detaljaa sa Vladom iii...to je tooo... :wink:

MARINA
21-09-2003, 11:58 PM
STO DA NE..............................
MISLIM DA JE TO O.K...........................
FAN-CLUB-PRAVA STVAR.....................

Borjana
22-09-2003, 10:24 PM
Naravnooo...jos da se Vlado vratiii, pa cemo pricatiii... :wink:

makili
22-09-2003, 10:59 PM
super je ideja to za fan club ali onako iskreno govoreci to je suvise ozbiljan posao i treba ga tako i shvatiti ... lepo je sto se vi svi nudite kao pomoc al mislim da ce kad dodje vreme za to oni ipak odabrati osobu koju poznaju i od poverenja ...a ko zna mozda nekom odavde ipak pripadne ta cast ... :wink: haha eto ja se ne bi bunila ,ko ni ostali :wink: :D :wink:
naravno slazem se sa mari da broj poruka nije presudan u tome ko je najveci fan :!:

Borjana
23-09-2003, 12:50 PM
Pa, naravno...broj poruka nije presudan glas...bilo bi glupo da je tako...zar ne?...iskreno, ja sam vec ponudjena da vodim Fun club jedne pjevacice...znam da je to obaveza, ali je i zabava...a voditelja Fun cluba treba biti visee...jer ipak...ima nas svakoraznih:))))

Davor
07-10-2003, 08:58 PM
Pa, naravno...broj poruka nije presudan glas...bilo bi glupo da je tako...zar ne?...iskreno, ja sam vec ponudjena da vodim Fun club jedne pjevacice...znam da je to obaveza, ali je i zabava...a voditelja Fun cluba treba biti visee...jer ipak...ima nas svakoraznih:))))

Zna li neko, dokle se stiglo sa organizacijom fan cluba? Bilo bi dobro kada bi ona pocela sto je moguce ranije. Ustvari, iskreno se nadam da se vec ODAVNO na tome radi. Nadam se da ce mi neko moci reci nesto vise o tome!

Grazie mille 8)

alexa
14-10-2003, 12:51 PM
smartasm da je ovo odlicna ideja i da je sto pre treba sprovesti u delo !

Blankacha
16-11-2003, 03:57 PM
ajoj!pravo sam se zabrinula...ja sam veeeliki vladin fan,ali nisam tako cesta s porukicama... :cry: moracu se popravit :wink: :D hehe
pozdrav svima,vladi poseban!

Borjana
17-11-2003, 01:47 PM
ajoj!pravo sam se zabrinula...ja sam veeeliki vladin fan,ali nisam tako cesta s porukicama... :cry: moracu se popravit :wink: :D hehe
pozdrav svima,vladi poseban!

Ne brini, broj poruka nece presuditi...to nam je sam Vlado rekaoo... :wink:

Aca
17-11-2003, 02:58 PM
:D Dajte ljudi, šta vam je? Pa ne mislite valjda da ćemo brojati poruke u jednu gore-dolje?
Biće dovoljno da se "prepoznamo" :)
Vlado je taj koji treba odluciti o tome ko ce imati bilo kakve privilegije. Mozda ne bi bilo lose o tome razmisljati u sledecim pravcima: ucestvovanje u reklami, distribuciji, i tome slicno.
Kako god, bilo bi lepo imati pravi FANclub, koji ce se lepo organizovati i pedantno raditi.

alexa
17-11-2003, 03:07 PM
Vlado je taj koji treba odluciti o tome ko ce imati bilo kakve privilegije. Mozda ne bi bilo lose o tome razmisljati u sledecim pravcima: ucestvovanje u reklami, distribuciji, i tome slicno.
Kako god, bilo bi lepo imati pravi FANclub, koji ce se lepo organizovati i pedantno raditi.

Ovde u Germany sve te face imaju kak Aca rece PRAVe fun clubove ,ne znam kako ce to biti organizovano u Jugi ,ali ako pogledate svetske zvezde njima se clanarina u klubovima placa ...ne znam koliko bi ljdi bili spremni da placaju jos smo mi dosta van tih pravih tokova ... no,u svakom slicaju ja podrzavam ideju i Gabi i ja cemo se prvi uclaniti ...pa cak se i placalo :wink:

Ivan
24-11-2003, 12:09 AM
Ideja za FAN CLUB je OK.
E sad,za one privilegije.....
Ne mora da znaci ako neko ima 100000000 poruka na forumu,da je on najveci V.G. fan,vec mozda da je dokon i ima dosta vremena na internetu.
Ja licno mislim da je fan svako ko se prijavio na ovaj forum.Jer neko ko,kojim slucajem,ne slusa V.Georgieva ,ne verujem i da bi se uopste uclanio na ovaj forum(barem ja tako mislim.
Ajd.....

Nikola
24-11-2003, 09:19 AM

Sada smo jaci za jos jednog NISLIJU. Najzad da nam se pridruzi i ovaj covek. :) Aco, milsim da je bilo vreme da se i ti ukljucis u diskusiju, da progovoris nesto a ne samo da citas. :lol: :lol: 8)

P.S. Da ne bude zabune, ja i Aca se VEOMA dobro i DOSTA dugo znamo. :wink:

Aca
25-11-2003, 12:29 AM

Sada smo jaci za jos jednog NISLIJU. Najzad da nam se pridruzi i ovaj covek. :) Aco, milsim da je bilo vreme da se i ti ukljucis u diskusiju, da progovoris nesto a ne samo da citas. :lol: :lol: 8)

P.S. Da ne bude zabune, ja i Aca se VEOMA dobro i DOSTA dugo znamo. :wink:
Pa, dobro, Nidzo, nismo li se dogovorili da ne otkrivamo nase poznanstvo.....?......Pa....i nismo.
Imam konkretne predloge za fan club, jeste li zainteresovani? :idea:

Nikola
25-11-2003, 08:01 AM
Pa, dobro, Nidzo, nismo li se dogovorili da ne otkrivamo nase poznanstvo.....?......Pa....i nismo.
Imam konkretne predloge za fan club, jeste li zainteresovani? :idea:

Naravno da smo zainteresovani. :wink:

Borjana
25-11-2003, 12:15 PM
Ajde, Acke...laniii :!: :wink:

Aca
25-11-2003, 04:36 PM
Budi strpljiva, uskoro cu odgovoriti. :wink: :wink: :wink:

Vanna
25-11-2003, 08:51 PM
Dakle ... i ja sam od onih koji redovno citaju i posecuju forum a slabo komuniciraju! :oops:
Sto se tice ove ideje oko fan cluba, mogu reci da je odlicna i nadam se da ce ugledati svetost dana u sto skorijoj buducnosti.
Eto tako, toliko od mene za sada.... :wink: Pozdrav!

Nikola
26-11-2003, 03:44 PM
Budi strpljiva, uskoro cu odgovoriti. :wink: :wink: :wink:

A ja mogu samo da vam kazem da ce Acina ideja biti OK, a o cemu se radi, procitacete uskoro. :wink:

Aca
26-11-2003, 06:10 PM
Predlog za osnivanje I uređenje
“Fan Kluba poštovalaca dela Vlada Georgieva”

Fan Klub poštovalaca dela Vlada Georgieva se osniva, uređuje i organizuje zahvaljujući želji pojedinaca da promovišu muzičko delo Vlada Georgieva. Njihovo opšte mišljenje da je kvalitet muzike Vlada Georgieva vredan toga se podrazumeva.
Pun naziv organizacije stoji u naslovu ovog predloga.
Počećemo sa ciljem i delatnostima ove organizacije.
Imajući u vidu da ova organizacija nema finansijski profitnih stremljenja, njen jedini cilj će biti da pomogne proširenom saznanju o muzičkom javnom radu Vlada Georgieva i pokaže kvalitet istog.
Taj cilj će postići kroz javnu delatnost, vodeći se pravilnikom o radu, koji ne sme biti povređen od strane nijednog pojedinca koji je član Kluba.
Klub će predstavljati i zastupati njegov predsednik. On će imati svog pomoćnika, kome će dati svo punomoćje nad obavljanjem dužnosti predsednika u njegovom opravdanom odsustvu. Klub mora imati i savet, koji će biti sastavljen od nekoliko pojedinaca, čiji će se broj naknadno, po prihvatanju ovog (ili nekog drugog) predloga, odrediti. Savet bi trebao većinom biti sastavljen od ljudi koji se na bilo koji način bave muzikom.
Što se tiče običnih članova, oni će sva zaduženja dobijati po proceni spremnosti i stručnosti, od strane vršilaca dužnosti koordinacije u akcijama koje će se preduzimati.
Samo da još dodam da će sva finansijska sredstva u posedu Kluba biti prikupljena od članstva, a svaki prilozi pohvaljeni i nagrađeni. Ta sredstva će biti upotrebljena za obavljanje akcija koje će Klub sprovoditi.
U nastavku sledi pravilnik o radu ... kasnije ću i njega predstaviti.
Samo još da dodam, akcije kluba moraju pre svega poći od javne podrške Vladu, tako da se Vlado mora složiti sa našim osnivanjem i radom, jer mi pre svega njegovu odluku moramo ispoštovati, ne želimo da bilo kako oštetimo Vladovo ime! Hvala. 8) 8) 8)

Staša
26-11-2003, 06:24 PM
Aco, sjajno si ti ovo sve osmislio ,zaista ,svaka čast ,samo postoji jedan mali problemčić :arrow: pošto sam i sama bila svojevremeno član oficijalnog fan cluba grupe Savage Garden a posle toga čak sam i vodila ovaj deo ovde (eto sad znaju svi a baš nisam htela ovo da pominjem da ne ispadne da se nešto naturam ) moram da ti kažem da stvari ne funkcionišu baš tako ... mislim ovaj finansijski deo pre svega ali i sve drugo ,malo mi i suviše ozbiljno zvuči ...ako te interesuje zašto to kažem pošalji mi pp pa ću ti detaljno objasniti ,OK ? :wink:

Inače imaš moju podršku i jedva čekam da pročitam i drugi deo :!:

Veliki pozdravčić za Nikolu i tebe :!:
Staša

Aca
27-11-2003, 01:58 PM
Pravilnik o radu ima svrhu da uspostavi organizaciju i njega moraju prihvatiti svi članovi Kluba i po njemu se voditi.

• Imajući u vidu cilj Kluba, sve aktivnosti se moraju usmeravati ka njemu.
• Klub ne sme ni u jednom slučaju zloupotrebiti ime i delo Vlada Georgieva, pa tako se sa njim treba konsultovati i od njega zatražiti dozvolu za svaku novu akciju tipa promocije, i ostalih reklamnih delatnosti.
• Klub treba imati jedno sedište kao centralno, a po potrebi organizovati vid gradskih timova.
• Za svaki od timova će postojati po jedan koordinator.
• Svi članovi koji fizički ne mogu učestvovati direktno u radu Kluba( što zbog toga što žive van SCG, što iz nekih drugih osobitih razloga ), smatraće se ravnopravnim članovima koji će biti uskraćeni jedino za mogućnosti kojima se pružaju ostalim članovima.
• Svi aktivni članovi Kluba, prihvatajući pravilnik o radu, dužni su da poštuju hijerarhiju u Klubu.
• Oni ne smeju u toku vršenja neke od delatnosti i akcija na javnim mestima biti unepristojeni i neprisebni, pa se svakom nadležnom licu iz Kluba dozvoljava da istog spreči da pokvari utisak o radu Kluba i ukloni sa lica mesta gde se obavlja javni rad Kluba.
• Takođe, aktivni članovi Kluba ne smeju davati izjave i poverljive informacije u javnosti bez saznanja i dozvole predsednika Kluba, kako Vladovo ime ne bi bilo predmet izvrgavanja ruglu za medije.
• Dakle, član mora uvek i na svakom mestu opravdati postojanje Kluba.
~ Za predsednika Kluba predlagaće se na sastanku saveta svi oni koji pokazuju spremnost i dovoljan stepen stručnosti za obavljanje te dužnosti, a o konačnom predlogu će se izjasniti Vlado Georgiev.
~Novoimenovani predsednik će se sastati sa Vladom od koga će primiti posebna objašnjenja i instrukcije, jer predsednik ne sme bilo kako navesti rad Kluba na nepravilan rad i u pogrešnom smeru odvesti Klub.
~Predsednik je dužan da vodi evidenciju o celokupnom radu Kluba i odgovoran je direktno Vladu.
~U skladu sa tim, svi koordinatori timova za akcije snose odgovornost predsedniku i dužni su da ga detaljno izveste o svakoj akciji koju je Klub izvršio, a pre svega koliko je ona bila uspešna.

O samom načinu rada smatram da se treba dogovoriti sa Vladom. Konkretno, akcije Kluba bi se mogle, pre svega odnositi na organizovanje promocija po muzičkim i drugim klubovima, odnosno prodavnicama. Tu bi se još mogle pridodati i neke druge vrste reklamiranja, na lokalnom i drugom radiju i televiziji. Na koncertima organizovati redarsku službu za obezbeđenje...

makili
27-11-2003, 08:54 PM
Na koncertima organizovati redarsku službu za obezbeđenje...

Ih, pretpostavljam da se ovo odnosi na muski deo populacije ali zar ne mislis da to bas i nije fer ,mislim jadni oni stoje na vratima dok drugi uzivaju :lol: moj predlog ...preskoci to ... :arrow: ostalo super :!:

Aca
28-11-2003, 12:24 AM
Na koncertima organizovati redarsku službu za obezbeđenje...

Ih, pretpostavljam da se ovo odnosi na muski deo populacije ali zar ne mislis da to bas i nije fer ,mislim jadni oni stoje na vratima dok drugi uzivaju :lol: moj predlog ...preskoci to ... :arrow: ostalo super :!:
Makili, pa obezbedjenje je i nesto drugo, ne samo stajanje na vratima. Uostalom, i ono bi sluzilo svrsi, ne bi bilo besmisleno, zar ne? Okeeeeet?

alexa
01-12-2003, 09:18 PM
Imenjace ,ti se bas udubio u problematiku osmisljavanja fan kluba ,e vala svaka ti cast ako nista drugo onda ssamo na kucanju svega ovoga :mrgreen:
Nego jesi razmisljo da se bavis politikom ? hahaha Salim se ,ne zameri :!:

eto sad znaju svi a baš nisam htela ovo da pominjem da ne ispadne da se nešto naturam

Ne razumeme :shock: sta je tu strasno da moras da sakrijes ? Vi cure mi nekad niste bas jasne skroz !

Vlado bi trebao da kaze nesto na ovu temu zvanicno zar nemislite tako :?:

pozz pozzzzz

CACANKA
02-12-2003, 12:34 PM
Hm.........
Aco stvarno ti svaka cast na ovome.Dobro ima malo nekih stvari za koje mislim da su previse ozbiljne,ali ostalo je bas super!!
pozz

Nikola
02-12-2003, 12:43 PM
Hm.........
Aco stvarno ti svaka cast na ovome.Dobro ima malo nekih stvari za koje mislim da su previse ozbiljne,ali ostalo je bas super!!
pozz

Ne znam zasto mislite da je ovo suvise ozbiljno? Kao da zaboravljate da iza svakog, dobro obavljenog posla, stoji dobra organizacija. Pa i taj fan klub. Nekome ce on biti lep i interesantan, ali iza njega ce morati da stoji jedna ozbilja i dobra organizacija jer samo tako on moze da bude onaj pravi.

makili
02-12-2003, 02:14 PM
Ne znam zasto mislite da je ovo suvise ozbiljno? Kao da zaboravljate da iza svakog, dobro obavljenog posla, stoji dobra organizacija. Pa i taj fan klub. Nekome ce on biti lep i interesantan, ali iza njega ce morati da stoji jedna ozbilja i dobra organizacija jer samo tako on moze da bude onaj pravi.

Pa zato sto jeste suvise ozbiljno ...mislim bar meni ...ne znam sta da ti drugo kazem ...smes to ,ne smes to ...pa niko nije bas toliko lud da pravi sr**** i da bruka Vladu ...pa necemo da izigravamo zandarme ...ne znam ,mozda bi trebao da se napravi novi topic i da svako kaze ako ima sta na tu temu i da onda glasanjem utvrdimo ciji je predlog najprihvatljiviji ...sta mislis ?

Nikola
02-12-2003, 11:06 PM
Pa zato sto jeste suvise ozbiljno ...mislim bar meni ...ne znam sta da ti drugo kazem ...smes to ,ne smes to ...pa niko nije bas toliko lud da pravi sr**** i da bruka Vladu ...pa necemo da izigravamo zandarme ...ne znam ,mozda bi trebao da se napravi novi topic i da svako kaze ako ima sta na tu temu i da onda glasanjem utvrdimo ciji je predlog najprihvatljiviji ...sta mislis ?

Makili, ako se dobro secam, ti imas tek 16 god. Nisam ja mnogo stariji od tebe, jer ja imam 19. :wink: Budi sigurna da se zbog nasih godinica, meni i tebi, mnoge stvari cine kao previse ozbiljne ali nije bas tako, i to ce ti reci oni koji imaju 23 i vise. Ne znam da li si bas najbolje procitala ali na pocetku teksta stoji: Pravilnik o radu.... Niko ne kaze da ces ti da pravis s**** ali bez obzira, tako nesto mora da postoji u pismenoj formi. Pa nije fan klub obicno zezanje grupice Vladovih simpatizera. Ona ima za cilj da pomogne Vladu u nekim stvarima pa zbog toga treba da bude jako ozbiljna stvar i pre svega dobro organizovana. I na kraju, ako jedan forum mora da ima pravilnik ponasanja na njemu, kako onda da jedan fan klub nema svoj pravilnik ponasanja. Jel su nama odgovorni ljudi za forum odmah rekli da na njemu nema psovki? Naravno da su nam rekli, ali to nisu uradili zato sto su bili sigurni da cemo se ja ili ti posluziti psovkama ali su iz mera predostroznosti to morali da naglase. Mozda primer i nije adekvatan ali se nadam da si me razumela sta sam hteo reci.
Voleo bih da i drugi malo prokomentarisu na ovu temicu.

Pozdrav svima a posebno Marijani. :wink:

makili
03-12-2003, 05:31 AM
Makili, ako se dobro secam, ti imas tek 16 god. Nisam ja mnogo stariji od tebe, jer ja imam 19. :wink: Budi sigurna da se zbog nasih godinica, meni i tebi, mnoge stvari cine kao previse ozbiljne ali nije bas tako, i to ce ti reci oni koji imaju 23 i vise. Ne znam da li si bas najbolje procitala ali na pocetku teksta stoji: Pravilnik o radu.... Niko ne kaze da ces ti da pravis s**** ali bez obzira, tako nesto mora da postoji u pismenoj formi. Pa nije fan klub obicno zezanje grupice Vladovih simpatizera. Ona ima za cilj da pomogne Vladu u nekim stvarima pa zbog toga treba da bude jako ozbiljna stvar i pre svega dobro organizovana. I na kraju, ako jedan forum mora da ima pravilnik ponasanja na njemu, kako onda da jedan fan klub nema svoj pravilnik ponasanja. Jel su nama odgovorni ljudi za forum odmah rekli da na njemu nema psovki? Naravno da su nam rekli, ali to nisu uradili zato sto su bili sigurni da cemo se ja ili ti posluziti psovkama ali su iz mera predostroznosti to morali da naglase. Mozda primer i nije adekvatan ali se nadam da si me razumela sta sam hteo reci.
Voleo bih da i drugi malo prokomentarisu na ovu temicu.

Pozdrav svima a posebno Marijani. :wink:

Dragi Nikola,
pozdrav tebi pa i Aci .Prvo ,sto se tice godina :arrow: pogresio si :arrow: nisi ti uopste stariji od mene! :wink:
Ako pogledas onu temu gde smo se svi predstavljali videces da nemam 16 godina vec 22 evo : http://www.vladogeorgiev.co.yu/forum/viewtopic.php?p=426&highlight=#426 :wink: To sto sam malo otkacena pa nekad deluje mozda tebi i drugima da sam mladja je drugo pitanje o kome ovde necemo . :oops:
Da ne bih odgovarala i ovde i u rubrici za Vlada gde si sam sebe postavio na " optuzenicku klupu" moje celokupno m,isljenje ces cuti ,kako ti a tako i ostali ovde .
Ja nisam ni mislila na sebe kada sam pisala o pravljenju gluposti i ispada ,pricala sam generalno ...znaci sumnjam da ce bilo ko ko iole postuje Vlada da pravi gluposti .
Tebe nisam stavila na optuzenicku klupu ,moje pitanje je bilo saljivog karaktera ,mozda nisi primetio smiley na kraju recenice ,nisam mislila da ces to tako ozbiljno shvatiti ...ono se odnosilo na to da vidim da sa istim zarom podrzavas Acu koliko i ja moju Stashicu sto je negde i logicno ako ste bliski i daleko bilo da te osudjujem zbog toga :roll: na sta bi to licilo od mene osim na licemera ,zar ne ? Nego u principu nisam zagovornik toga da bilo ko ovde ima svog "advokata" otud ta moja recenica :wink:
Sto se tice toga kako forum ima pravilnik pa i fan club naravno ,pa niko (bar ja ) nisam ni rekla da ne treba da postoji ,moj komentar je bio da je Aca to suvise ozbiljno shvatio . Jer ako dodje do tog da bude fan cluba mislim da necemo mi odlucivati pravila necemo mi birati predsednike i podpresednike nego ce se Vlado konsultovati sa nekim svojim prijateljima i njih zamoliti za pomoc ...i to sam ovde jos odavno napisala .Ne znaci da nece uvaziti nase misljenje nego... :wink: kapiras ?
Vidim da se Aca u celokupnosti posvetio ovoj temi ,i da budem iskrena to se meni bas i ne dopada ....bez ljutnje i bez bilo cega jer sam odavno rekla a vec su svi mogli da primete da nemam mnogo dlake na jeziku ...vec su me pljuvali sto sam rekla sta sam imala na temu Boleta i ostavljanja te vrste poruka ,sto da ne kazem i ovde onda svoje misljenje ... sta to znaci ? Da ga teme ostalih clanova ne interesuju ,ne ukljucuje se u raspravu o bilo cemu a pravi pravilnik o radu ... Izvini Aco ,mozda ti nemas vremena dovoljno da se posvetis drugim stvarima ali mislim da trebaju svi ljudi da se konsultuju pre nego sto se ovako nesto predlozi ...sto se kaze da ocenis "kako narod dise" :wink: I ja studiram ali nadjem malo vremena (doduse nisam bila u vojsci ,mozda je to odvuklo Aci paznju ne znam) ali bih i ja zelela da cujem misljenja drugih ljudi i i dalje stojim pri tome da eto Nikola mozda bas ti napravis temu negde "Fan klub ...predlozi ,sugestije ,vasa misljenja ..." sta god ... pa da cujemo sta ljudi kazu i kako bi oni voleli da vide sve to .

Eto, naterao si me da napisem ozbiljan post ,mislim stvarno ,sta ce sad ljudi da pomisle o meni :mrgreen: Prestajem iz istih stopa i odoh da se ponovo malo glupiram :wink:
pozzz svima !

Nikola
03-12-2003, 10:40 AM
Marijana, mnogo je stvari ovde koje ti nisi najbolje shvatila. Kao prvo, zelim da ti se izvinim za gresku koju sam napravio kada su godine u pitanju...mada, nekom bi ovde bilo drago da mu dam 5-6 godina manje. :lol: Rekao sam da imas 16, ali ne zato sto mi ponekad delujes otkaceno vec zato sto ovde ima ljudi koji imaju 16 pa sam te pomesao sa njima.
Sto se tice tvog pitanja, ono je mozda bilo saljivog karaktera ali definitivno nije izgledalo tako, i nije mi jasno koja je bila svrha tog pitanja. Ne znam, mozda si mene i Acu shvatila kao neki uigrani tandem koji ce da "zari i pali" po forumu, pa si htela da nas "razotkrijes" :?: Ako si to mislila onda stvarno gresis, a mozes videti da sam ja odmah na pocetku, kada se Aca pojavio, javno rekao da se ja i on znamo, i mislim da tu nema niceg loseg.
A taj smiley, on ponekad moze da znaci i podsmeh, a ne samo smeh...razmisli malo i o tome.
I naravno da nisam Acin "advokat". I ne znam koliko puta treba da ponovim da sam podrzao Acin pravilinik o radu, a ne Acu. Da si ti sklopila ovaj pravilnik o radu, budi sigurna da bi 100% imala moju podrsku. Ja podrzavam ideje a ne ljude. I sama znas da sam se sukobio sa mnogima, kako bih podrzao Davora, a pritom sam sa Davorom razmenio samo par poruka.
Sve mi se cini, da si ti, a mozda i jos neki, ovo Acino pojavljivanje i njegov pravilnik o radu, shvatili kao njegovu predizbornu kampanju za predsednika fan kluba. Ako stvarno tako razmisljas onda mnogo, mnogo gresis. Ne zelim da budem Acin "advokat", i siguran sam da ce i sam Aca to potvrditi, ali to mogi u ja da kazem...njemu ne pada na pamet da bude predsednik fan kluba i sve ovo radi jer zeli da pomogne. Ja koji Acu znam bolje od vas, mogu da kazem da se uhvatio ovoga zato sto ima iskustva u organizovanju ovakvih i slicnih stvari, i radio je na organizovanju mnogo tezih stvari nego sto je fan klub.
Posto smo spomenuli predsednika fan kluba, da kazem samo, ja sam jos odavno rekao koga bih za predsednika fan kluba, i ostajem pri tome.
A to sto Aca ne odgovara na svaki nas topic to ne znaci da nije u toku. Pa ni Vlado, ni Goran ne odgovaraju na svaki topic pa sta sada to treba da znaci, da nisu u toku???? Ljudi odgovaraju na topice koji su im interesantni, a za Acu mogu da tvrdim da je na forumu i da ga prati jos od samog pocetka, a to sto se tek sada javio, to je njegova licna stvar, zar ne?
I da te samo ispravim, Acin predlog nije usvojen, i on je tu da bi ga ljudi procitali, da bi izneli svoje misljenje, pohvale, kritike...ma sve.
Marijana, ti i sama znas da sam se uvek zalagao da razmenjivanje poruka, samo dveju osoba, mora da se desava iskljucivo preko pp-a a ne na forumu tako da, ako mislis da gresim negde, zamolio bih te da mi to napises u pp-u, posto nisam bas video da se neko umesao u razgovor osim mene i tebe. :)
A sada sam stvarno ozbiljan, voleo bih da pazljivo procitas pravilnik, i da mi preko pp-a, naravno ako imas malo slobodnog vremena, objasnis sa cim se slazes a sa cim ne, sta bi izmenila, sta dodala....znas, posle ovih poruka koje smo razmenili, stvarno mi je stalo da se ja i ti nadjemo negde na "sredini", naravno, ako postujes misljenje osobe koja je 2 godine mladja od tebe. :wink:

Pozdrav

makili
03-12-2003, 10:58 AM
E,bas mi je drago sto si smo oboje u isto vreme na forumu pa da zavrsimo pricu jednom za svagda ...nemam ja namere sa bilo kim da otkopavam ratne sekire niti se prepucavam :arrow: ako si ti to shvatio ,to onda nije do mene :roll:
A ti lepo procitaj moju prvu poruku ,znaci ja sam njemu dala u startu podrsku samo sam prokomentarisala za to dezurstvo koje mi je i dalje skroz bez veze ...sve ostalo rekla sam da je SUPER !

Ako si na mene mislio konkretno to sto se tice predizborne kampanje i sta ja znam sve ne ...veruj mi varas se . Sto se mene tice meni APSOLUTNO nije bitno da li ce to biti Davor ,ti ,Aca ,ili Vladov burazer ... imam ja prece stvari u zivotu *ne kazem da ovo nije bitno ali meni nije toliko da bih ovoliko polemisala*

Sto se tice toga da si me pobrkao sa ljudima koji imaju 16 godina ...mozda je profesionalna deformacija zbog vise koju zavrsavam ali ja prvo proverim cinjenice pa onda pisem . Ne shvatam to kao kompliment jer mi nije zazvucalo kao isti . Zazvucalo je ,barem sam ja to tako dozivela kao da eto ja imam 16 i da ne razumem stvari koje ozbiljni pisu ...sorry ako gresim ...uostalom i ti si pogresno protumacio ono sto sam ja napisala ...a veruj mi nisam tip osobe koje se bilo kome obraca sa podsmehom .Ako mi nesto ne bude po volji ili nije po volji ja to lepo kazem ...

naravno, ako postujes misljenje osobe koja je 2 godine mladja od tebe
I sta ovo znaci :arrow: ja postujem svacije misljenje ,pa cak i tih 16-godisnjaka ako je na mestu ... zasto lupam ja ne bih postovala primera radi Cacankino misljenje samo zato sto je 5-6 godina mladja od mene .

Ne znam, mozda si mene i Acu shvatila kao neki uigrani tandem koji ce da "zari i pali" po forumu, pa si htela da nas "razotkrijes"

Ovo necu ni komentarisati :?

A ja kad budem imala vremena napisacu ti lepo dugacak pp jer nije ni meni u cilju da me bilo ko ovde smatra za baba rogu ... ipak smatram da je u ovoj zemlji neka demokratija pa kad nesto mislim da nije na mestu ja cu to i da prokomentarisem ...pa bilo nekima po volji ili ne .

Eto toliko od mene .
pozz

alexa
03-12-2003, 11:12 AM
Mislim da oboje (Nikola i Makili ) treba da malo spuste loptu ,to vam kaze neko ko za 20 tak dana puni 30 pa ajde nemoj da me poslusate :lol:
Ovu temu sam ja u oktobru naceo a ako cemo pravo Blankacha je bila ta koja je ponovo potegla pitanje ...evo sad glwedam u poruke ...no to nije ni bitno ...lepo je da Aca ima ideje ali kao sto sam napisao u rubrici za Vlada mislim da treba on da kaze sta ima ... vi ovako mozete od prekosutra a to mislim ne vodi nicemu ... ko god bude presednik ima ce mene i Gabi za clana :wink:

Nikola
03-12-2003, 11:59 AM
Alexa, postujem tvoju rec pa cu se tako i ponasati. Sigurno je da bih ponovo imao sta da kazem Marijani ali kao sto kazes, tome nikad kraja. Ne zelim da biloko ovo shvati kao svadju izmedju mene i Marijana, pa malo polemisemo, nije to nista strasno, bas naprotiv, ponekad moze da bude korisno. Istina je da mozda nismo trebali ovako javno ali dobro, sta da se radi. Bitno je da me ni Marijana a i ostali ne shvati pogresno. Protiv nje nemam nista protiv, cak stavise, veoma mi je draga, kao i svi ovde koji su na forumu i koji imaju isto misljenje kao i ja, a to je da je Vlado trenutno najbolji muzicar u dragoj nam S&M, a i sire.
Mozda je moja i Marijanina greska sto smo otisli mnogo u sirinu a nije trebalo, pa cu zato ja pokusati da se vratim na prvobitni "pravac". "Sporna stvar", ili bolje receno, ono oko cega se Marijana ne slaze je ta redarska sluzba.
E sada, vecina nas je bila na kocertu Vlada, a ja cu se osvrnuti na ovaj u Nisu. I tada su tokom celog koncerta, ispred bine stajali momci koji su kao trebali da budu neka redarska sluzba ili sta vec. A stvar je u tome sto su svi oni bili mladji od mene (mnoge od njih licno poznajem) i uopste ne lice na prave redare. Svi mi znamo kako treba da izgleda clan obezbedjenja. I onda se postavlja pitanje, cemu su ti momci sluzili? Verovatno su bili tu da paze kako ne bi neka izbezumljena obozavateljka uletela na binu. E ako neko vec mora da pazi na to, onda je logicno da to budu ljudi iz fan kluba, oni koji su ipak na neki nacin bliski Vladi.
E sada ocekujem da prokomentarisete ovo, i kazete sta vi mislite o svemu tome?

Pozdrav

kVu
03-12-2003, 12:00 PM
A ja mislim da bi trebalo da se manete cjorava posla i ostavite moderatorima da rese i pitanje fan cluba i pitanje pravilnika. Predloge treba davati, usvojiti nesto sto zaista moze pomoci, ali clanove, precednike, ministre, skupshtinu i ostalu klijentelu trebaju izabrati vlado i vladovi prijatelji.

Sto se tice ove svadje, pre cu podrzati makili, nego acu i nikolu zato sto mislim da ste preozbiljno shvatili sve to. Fan club je po meni velika glupost uopsteno (nema veze dal je vlado ili sting) i jedina prednost takve neke organizacije mogu biti neke eventualne beneficije (bem ti izraz) kod clanova istog. Ovako ne vidim svrhu toga.

uzdravlje...

Nikola
03-12-2003, 03:52 PM
Slazem se sa Vukom da ljude odredjuje "Vlado & company", uostalo, niko ovde nije ni pokusavao da postavlja predsednika fan kluba.
Treba naglasiti, sve sto se nalazi na ovom topicu su samo ideje a zna se cija ce na kraju biti poslednja.

pozdrav

Aca
03-12-2003, 09:49 PM
Ljudi, meni je jako zao sto ste vi mene shvatili kao gordu osobu. Nije mi zao sto sam izneo neke svoje predloge. Smatram da klub ne treba biti uredjen na konvencionalan nacin, kao sto to rade na zapadu. Pazljivo procitajte bilo koji od mojih "postova", nadam se da ce vam oni ukazati na nekog drugog, ne na coveka sa lepim imenom i sarenom odecom. Nemam afirmacija da budem predsednik tog moguce buduceg kluba, ali bih svakako zeleo ucestvovati onoliko koliko mi to vreme dozvoljava i Vlado dopusti.............. :D Ma, sta :D ..............ocu da budem predsednik, aj cao! :roll:

kVu
04-12-2003, 04:41 AM
Ja cu budem ministar finansija ako dozvolis. ;)

Baj d vej. Iznosi ti svoje predloge slobodno, meni licno to ne smeta. Jedino mi smeta sto napadoste marijanu...bas je bilo bezveze...

"nije pivo rakija"... pogotovo jelen. uvek se od njega roljnem, a od drugih jock, ni bure ne pomaze...

Nikola
04-12-2003, 09:39 AM
Ja cu budem ministar finansija ako dozvolis. ;)

Baj d vej. Iznosi ti svoje predloge slobodno, meni licno to ne smeta. Jedino mi smeta sto napadoste marijanu...bas je bilo bezveze...

"nije pivo rakija"... pogotovo jelen. uvek se od njega roljnem, a od drugih jock, ni bure ne pomaze...

Dobro Vuce, nemoj sada da preterujemo. Prvo, nismo MI razgovarali sa Marijanom vec samo ja, i nisam je napao vec sam trazio argumentovana objasnjenja za ono sto se njoj ne svidja. A to sto smo suvise otisli u sirinu, to je nesto sasvim drugo.
Voleo bih da se ovo zaboravi, da se vise ne komentarise s'ozirom da smo ja i Marijana razmenili pp i rekli ono sto imamo da kazemo tako da je prica zavrsena. :wink:

Pozdrav svima

Mina
04-12-2003, 12:07 PM
Podrzavam ideju Fan Cluba u potpunosti. Zasto da ne, imaju ga i mnogo manje "face", sto ne bi i Vlado?! Spremna sam da se prikljucim i da pomognem, u cemu god.
Pozdrav

mici
04-12-2003, 04:20 PM
Podrzavam ideju Fan Cluba u potpunosti. Zasto da ne, imaju ga i mnogo manje "face", sto ne bi i Vlado?! Spremna sam da se prikljucim i da pomognem, u cemu god.
Pozdrav

slazem se sa minom!
"razgovorcic" izmedju marijane i nikole necu ni da komentarisem-ne susudjujem se :!:

bojanaeg
07-01-2004, 10:10 AM
koje su sanse da i vlado nekad dodje na on-line,ali da pre toga obavesti sve clanove foruma,pa da chatuje sa obozavaocima i odgovori na mnogobrojna pitanja? i hoce li biti koncerta u kragujevcu? pozdrav!

Mary
07-01-2004, 11:15 AM
Bio je Vlado online i chatovao u chat-u i odgovarao na poneka pitanja. Sad ga nema..oteo ga Goran,

MARINA
27-01-2004, 05:26 AM
Potpuno ste u pravu SVI koji zelite da uspe ova ideja u vezi Fan club-a.
Mislim da je "predsednik" jako nepotreban u svemu ovome.
Takodje mislim da je broj poruka za ulaz u Fan club smesan, s'obzirom da mi svi volimo Vlada zbog posla kojim se bavi,a to je prvenstveno dobra muzika,a ne zbog utrkivanja oko veceg broja poruka.
Ja licno ne mogu svakog dana da odgovaram na sve i svasta, i ako sam medju prvima koja je pristupila na ovaj forum.
POZDRAV SVIMA MARINA#13

biljanoid
13-07-2004, 11:15 AM
Caos svima! :D Kratko o sebi- kao sto rekoh novajlija sam, dosla sam skoro iz inostranstva gde sam odrasla (bai d vei, izvinjavam se unapred za gramaticke greske), ''ocarale'' su me peme Vlade, njihov kvalitet pa sam resila da se raspitam u vezi fan-kluba.. Koliko vidim iz foruma idaja je bila predlozena odavno, a da li se ucinilo nesto konkretno? Ima li ili nema tog kluba? :?

Aca
16-07-2004, 12:34 PM
DOBRODOSLA TU GDE SI DOSLA! Fan klub jos uvek ne postoji. Organizacija kluba tek ce se oformiti, mada mi se vec osecamo pomalo kao klub, samo jos organizacija da legne. Do tada, budi strpljiva i prati trenutno najkvalitetniji forum u SCG! A posto kazes da nisi odlicna u gramatiKI, ja sam mogo i ovako: nema ga klub, al ce BUDE, saCCHEkaj CCHSKOM! :roll:

Despot
13-11-2004, 01:18 PM
JOJ,

ja uopshte nisam u toku,koja je prica sa fan klubom,gde je centar?????

i naravno,zelim da ucestvujem u stvaranju neceg mnogo veceg od svih nas,pod uslovom da me prihvatate????

legenda
13-11-2004, 02:40 PM
Pa pazi prihvatamo te pod uslovom da svakog meseca uplacujes clanarinu od 20 eura! Salim se! :D Ta ideja je cini mi se malo odlozena i cekamo Head Boss-a da odluci! :)

Ivana-Cacak
13-11-2004, 04:03 PM
Nadam se da cemo i mi, novi, moci da pristupimo klubu. mozemo li? Voleli bismo,....da dobijamo autograme itd. :( :)

VanjaPA
15-11-2004, 12:16 PM
Clanovi bi mogli imati neke povlastice i olaksice, kao sto su npr. to da prvi na e-mail adrese samo clanovi dobiju najnovije informacije, da imaju "prednost" na koncertima, pri nabavljanju albuma, fotosa, autograma i slicno, zavisno sta kome "treba".

Bravo Davore.
to bi tako trebalo da bude i bez tvoje ideje, jer to rade sve velike face, pa sto ne bi i nas Vlado. Uostalom zasto bi se to slucajno zvao "fun club"!?

a i nije bitan taj broj poruka, ko je kome i tako slicne stvari, bas je to nekako bljak kad se procita!

uzivajte ljudi...

gube_019
15-12-2004, 01:06 AM
Pozdrav

uz tebe sam

VIOLIN GIRL
04-01-2005, 11:52 AM
:) :) :)
Ja smatram da su svi aktivni clanovi foruma na neki nacin Vladini veliki fanovi!!!!
Svi bi trebalo lepo da se druzimo,a ako hoce da nam se pridruzi samo neka izvoli!!!!! :migce: :migce: :migce:

dinka
04-01-2005, 08:22 PM
Pozdrav

uz tebe sam

I JA!

Lidija i Taca
04-01-2005, 08:49 PM
COOOOOOL JEDINO TO MOGU DA KAZEM :)

katana
04-01-2005, 10:39 PM
Pozdrav

uz tebe sam

I JA!

TAKODjE!!!!!! :)

Tajna
04-01-2005, 10:58 PM
Ne meri se brojem poruka ko je koliki fan
:)

postoji tu jos nesto... :)

poz

mici
07-01-2005, 10:58 PM
sta na kraju bi sa fan club-om?
p.s.mislim ljudi, iskuckali ste 6 stranica,
mrzi me da citam =)

anelejn
15-01-2005, 01:01 PM
sta na kraju bi sa fan club-om?
p.s.mislim ljudi, iskuckali ste 6 stranica,
mrzi me da citam =) i mene mrzi !! :D Svarno sa je bilo na kraju?

Razredna
11-09-2008, 01:28 PM
Ova tema je vrlo zanimljiva!... i svakako je treba vratiti na dalje razmatranje.
Kada se napravi Sajt, mogao bi da se otvori i poseban kutak za VG Fan klub, to bi bilo super, a koliko sam videla, i Vlado je ranije bio zainteresovan za otvaranje Fan kluba!... :)

dexy1
11-09-2008, 01:39 PM
U potpunosti se slazem sa vama Razredna...To bi bilo extra...:naklon:

jelika
11-09-2008, 02:43 PM
Ova tema je vrlo zanimljiva!... i svakako je treba vratiti na dalje razmatranje.

nemamo kvorum...:D

mici
11-09-2008, 04:22 PM
da napravimo? =D

saska
12-09-2008, 11:20 AM
Evo i ja se prijavljujem da sam za.

Razredna
12-09-2008, 03:01 PM
Precitah malo ove ranije teme vezane za otvaranje Fan kluba!...
Teme datiraju jos od samog otvaranja VG foruma. Ideje tadasnjih (nekih bas i nema u zadnje vreme), a i sadasnjih clanova, su relativno dobre!... Medjutim, jedino Goranova ideja je realna i primerena trenutnoj situaciji u kojoj se nalazi ovaj, vrlo brojan i uspesan, VG forum!...

Vladova popularnost iz godine u godinu raste, sa tendencijom da dostigne VRH VRHOVA!...:thumrigh: ....pokazatelj su nam, izuzetno poseceni koncerti koje u zadnje vreme priredjuje!... a tek kad izda novi album!?...:yay:

Jedan poseban kutak za VG fan klub na novom sajtu, bio bi vrlo koristan, sto neko rece... pre svega kreativnim fanovima, a i Vladu, nadam se!...
Kriterijumi za mogucnost logovanja u Fan klub, kao i pravila ponasanja u istom... nije tesko osmisliti i primeniti, s'obzirom da je vecina aktivnih forumasa, prosecno, vise od tri godine na forumu, pa mislim da nas je Vlado sve dobro upoznao!?... ma... ne mislim, nego sam sigurna, da nas sve poznaje... "ko zlu paru" :lol:
Otvaranjem Fan kluba, clanovi VG foruma (Sajta), imali bi motivaciju da budu kreativniji, a samim tim i kvalitetniji clanovi, jer bi tezili da dostignu nivo kriterijuma za ulazak u Fan klub, a onda bi i sam forum, odnosno Sajt,
izgledao mnogo ozbiljnije i kvalitetnije!...
Pozzzz.... i srecno!.... :ziveli:

dexy1
12-09-2008, 03:31 PM
Razrednice,mogu li dobiti rec?Hvala...:D

Zanima me,kakve bi bile povoljnosti VG fan kluba i ko bi mogao biti deo njega?Ako je negde vec bilo reci,sorry nisam video,ali me jako zanima...

poZz Deki :)

Razredna
12-09-2008, 03:52 PM
Razrednice,mogu li dobiti rec?Hvala...:D

Zanima me,kakve bi bile povoljnosti VG fan kluba i ko bi mogao biti deo njega?Ako je negde vec bilo reci,sorry nisam video,ali me jako zanima...

poZz Deki :)
Precesljaj malo predhodne postove, verujem, da ce ti biti jasnije!;)

devojka iz vode
13-09-2008, 01:21 PM
Ja se slazem:D

dexyco
14-09-2008, 11:17 PM
Cucucu, eto, danasnje skolstvo i ne citanje lektira!!! Danasnju mladez mrzi da cita bilo sta sto ima vise od 3 strane :-P. Ideja je dobra, samo sto ako se ne organizuje dobro, moze postati vrlo lako taj FAN CLUB samo bizarna stvarcica. Ruku na srce, ovo bi odavno proradilo da je Vlado bio dovoljno zainteresovan za to, medjutim, kako Vlado nije ljubitelj interneta u tolikoj meri (a ima pravo s jedne strane), a kako je opet perfekcionista da pusti da to ide bilo kako, to ce ostati i dalje na ovom ma koliko mi pricali o tome... Jedino ako je to vec odradjeno i ceka se album da bi sve to bilo pusteno u rad...