PDA

View Full Version : "Nisam kao on"

Nikola
15-09-2003, 01:19 PM
Mislim da je pesma "Andjele" odlicna, medjutim po misljenju mnogih pesma "Nisam kao on" je ipak bolja, a posebno kada je tekst pesme u pitanju. Sta vi mislite? Inace, pesmu sam cuo jos maja 2002. na koncertu u Nisu i prijatno se iznenadio... Pesma je definitivno "jaka"!

Davor
15-09-2003, 06:01 PM
:cry: Nisam jos cuo nijednu pjesmu sa novog albuma, osim "Andjele" :cry:

Staša
15-09-2003, 06:24 PM
Mislim da je pesma "Andjele" odlicna, medjutim po misljenju mnogih pesma "Nisam kao on" je ipak bolja, a posebno kada je tekst pesme u pitanju. Sta vi mislite? Inace, pesmu sam cuo jos maja 2002. na koncertu u Nisu i prijatno se iznenadio... Pesma je definitivno "jaka"!

Nikola,APSOLUTNO se slazem sa tobom :!: Pesma je fantasticna ,a narocito kako si sam rekao kad je tekst u pitanju ...iskreno se nadam da ce na albumu biti jos pesama poput nje :!:

Staša
15-09-2003, 10:39 PM
:cry: Nisam jos cuo nijednu pjesmu sa novog albuma, osim "Andjele" :cry:

Davore,evo posto mi bas izgledas po ovim postovima kao pravi fan resih da ti ispisem text pesme "Nisam kao on" ...moguce je da se potkrade i neka greska jer sam je ja cula na Beoviziji a zvuk mi nije bio bas najsjajniji ...kad kazem greske mislim na tipa " ali" umesto " a ni" isl.
Nadam se da ces biti zadovoljan i ti i ostatak koji nije imao priliku da cuje ovu FENOMENALNU PESMU

NISAM KAO ON

Dobro je kad te dugo ne vidim
Nisam kriv a ni tebe ne krivim
Kad te vidim ja se približim
A kad ti priđem ja te obiđem

Dugo samujem a ti si sada s njim
Ja po svom i nikog ne volim
Ja ne želim biti s bilo kim
I voljeću te dok sam živ

Nisam kao on a ni briga me za to
Više mi ni ti ništa ne značiš
S tobom ne a ni bez tebe
I bolje sam zaslužio zar ne

I više mi ni ti ništa ne značiš
S tobom ne a ni bez tebe

I voljeću te dok sam živ

Više mi ni ti ništa ne značiš
S tobom ne a ni bez tebe

S tobom ne a ni bez tebe

Nisam kao on,ja nisam kao on

Sad bi ti al' je prekasno za nas
Jer ja nisam,nisam,nisam,nisam kao on

I nisam kao on a ni briga me za to
Jer s tobom ne a ni bez tebe

Jer ja nisam kao on,ja nisam kao on
Ja nisam kao on ...

P.S Nadam se da nije frka sto sam ispisala tekst,a Gorane :?:

Davor
16-09-2003, 11:45 AM
Stasha, sta da ti kazem, nego, HVALA :D :D :D
Stihovi mi se i vise nego dopadaju. Sjajno!!!

Staša
16-09-2003, 12:06 PM
Stasha, sta da ti kazem, nego, HVALA :D :D :D
Stihovi mi se i vise nego dopadaju. Sjajno!!!

Ma ,nema na cemu,cista sreca da sam ih imala :wink: :lol:

Milenaaaa
26-09-2003, 03:36 AM
Ja sam ovu pesmu imala prilike da cujem uzivo 31.05.2002. kada je Vlado(ako se ne varam,premijerno!)izveo na koncertu u Nishu i odusevila sam se maximalno....i onda smo,mi,Nishlije imali srece da je slusamo na svakih sat vremena (cini mi se isto maja samo 2003 :wink: )na Bankeru,kad je bila hit dana(i odma nekako lepsi dan)....i pesma je stvarno neopisivo dobra.JEDVA CEKAM ALBUM :!: :lol:

CACANKA
01-10-2003, 12:12 PM
I voljeću te dok sam živ

E OVAJ DEO MI JE STVARNO PRELEP.MISLIM JA U SVAKOJ NJEGOVOJ PESMI IMAM DEO KOJI OBOZAVAM
PESMA,,NISAM KAO ON JE SUPER,CULA SAM JE SKORO.
SUPER JE

Borjana
02-10-2003, 02:11 PM
Smrc, ja jos nisam cula pjesmuuu :cry:

mici
02-10-2003, 04:40 PM
nemas pojma sta si propustila :!:

pesma je (blago receno) SAVSENA :!: :!: :wink: :)

...::MICI::...

Borjana
03-10-2003, 04:57 PM
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Davor
03-10-2003, 04:59 PM
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Borjana, ne trebamo biti tuzni. Sto manje odslusanih pjesama prije izlaska albuma - to vise zadovoljstva kada ga budemo preslusavali, zar ne? ;)

Borjana
03-10-2003, 05:09 PM
Pa...u pravu siiiii!!!!! 8)

Davor
03-10-2003, 05:11 PM
Pa...u pravu siiiii!!!!! 8)

Mi smo u velikoj prednosti :) Nekada je dobro zivjeti tamo gdje ti i ja zivimo ;) Barem neka korist :P

Borjana
03-10-2003, 05:17 PM
:D :D :D :D :D ...ne mogu da vjerujem da i mi od necega imammmo koristii! :P :wink:

TaN|a
05-10-2003, 10:50 PM
Uh, sasvim slucajno sam naletala na pesmu "Nisam kao on" dok sam bila dole i mogu vam reci da sam se stvarno odusevila!!! Kao i sto neki kazu: "... tekst je i vise nego jak". Poz pplz :wink:

Mina
15-10-2003, 02:53 PM
Samo mi kazite, oni koji to mozda znaju:
da li je to "ONA" pesma koja je isla na kraju "ONE" emisije na Politici, nedge letos, ili nije?
Znam da je pitanje formulisano krajnje idiotski, ali se samo toga secam, i toga da mi se pesma dopala... :?
Ako me je iko razumeo uopste, u sta sumnjam, ali 'ajde, nadam se da cu dobiti odgovor...

Nikola
15-10-2003, 04:48 PM
Samo mi kazite, oni koji to mozda znaju:
da li je to "ONA" pesma koja je isla na kraju "ONE" emisije na Politici, nedge letos, ili nije?
Znam da je pitanje formulisano krajnje idiotski, ali se samo toga secam, i toga da mi se pesma dopala... :?
Ako me je iko razumeo uopste, u sta sumnjam, ali 'ajde, nadam se da cu dobiti odgovor...

Mina upravu si...to je ta pesma.

Pozzz

Rigor|Mortis
16-10-2003, 01:22 PM
" Ma ,nema na cemu,cista sreca da sam ih imala "

Stasha, si sigurna da ih nisi nasla na www.svastara.com? :roll:

Stefan
16-10-2003, 06:23 PM
Nazalost ni ja nisam imao priliku da cujem pesmu ali jedva cekam cim album izadje ovde u Americi. Nadam se da ce to biti uskoro :lol: :lol:

Borjana
16-10-2003, 08:10 PM
Nadajmo se, Stefane...nadajmo!!!!! :cry:

Staša
18-10-2003, 01:00 PM
" Ma ,nema na cemu,cista sreca da sam ih imala "

Stasha, si sigurna da ih nisi nasla na www.svastara.com? :roll:

Sasvim sigurna ,ja za tu svastaru nisam ni znala do skoro ...uostalom ja vec rekoh letos Vladi u mailu odakle mi i pesma i stihovi :wink: al eto ako si bas toliko radoznao da kazem i tebi :arrow: pesmu imam na svom predivnom mob telefonu ,a snimljena je kad je Vlado nastupao na Beoviziji ...toliko o svastari i skidanju reci pesme sa iste ...bila tamo pre nedelju dve,videla sta je tamo i sigurna nikad se necu vracati tamo ...pa ti a i svi ostali to shvatite kako god hocete :?

Borjana
25-10-2003, 01:36 PM
Ne znam da li sam vam rekla, ALI...cula sam pjesmuu "Nisam kao on" iiiii...GENIJALNA JEE!!!...
PS Vlado, svaka cast! :P

mici
25-10-2003, 02:22 PM
ma ja sam vam to rekla jos pre 100 godina 8)

Mina
26-10-2003, 03:59 PM
Ma, ljudi, gde vi to cujete????
Ja je se secam kao kroz maglu od letos, kad sam je cula na blic na tv-u. Nemam pojma ni kako ide pesma... ma ne znam nista o njoj, osim sto se secam da mi se dopala na prvo slusanje...

Borjana
27-10-2003, 11:26 AM
Ja sam je cula na RTS 1, a potom na HIT TV...

aruena
05-01-2004, 01:28 PM
Po meni je najbolja pesma "Sve si mi ti" jer za razliku od ostalih nije tuzna i naravno, "Andjele" koja je ne prevazidjena.

popovic
01-02-2004, 04:47 PM
VRH VRHOVA!!!

ZORANA! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: