View Full Version : "Nisam kao on"
Nikola
15-09-2003, 01:19 PM
Mislim da je pesma "Andjele" odlicna, medjutim po misljenju mnogih pesma "Nisam kao on" je ipak bolja, a posebno kada je tekst pesme u pitanju. Sta vi mislite? Inace, pesmu sam cuo jos maja 2002. na koncertu u Nisu i prijatno se iznenadio... Pesma je definitivno "jaka"!
Davor
15-09-2003, 06:01 PM
:cry: Nisam jos cuo nijednu pjesmu sa novog albuma, osim "Andjele" :cry:
Staša
15-09-2003, 06:24 PM
Mislim da je pesma "Andjele" odlicna, medjutim po misljenju mnogih pesma "Nisam kao on" je ipak bolja, a posebno kada je tekst pesme u pitanju. Sta vi mislite? Inace, pesmu sam cuo jos maja 2002. na koncertu u Nisu i prijatno se iznenadio... Pesma je definitivno "jaka"!
Nikola,APSOLUTNO se slazem sa tobom :!: Pesma je fantasticna ,a narocito kako si sam rekao kad je tekst u pitanju ...iskreno se nadam da ce na albumu biti jos pesama poput nje :!:
Staša
15-09-2003, 10:39 PM
:cry: Nisam jos cuo nijednu pjesmu sa novog albuma, osim "Andjele" :cry:
Davore,evo posto mi bas izgledas po ovim postovima kao pravi fan resih da ti ispisem text pesme "Nisam kao on" ...moguce je da se potkrade i neka greska jer sam je ja cula na Beoviziji a zvuk mi nije bio bas najsjajniji ...kad kazem greske mislim na tipa " ali" umesto " a ni" isl.
Nadam se da ces biti zadovoljan i ti i ostatak koji nije imao priliku da cuje ovu FENOMENALNU PESMU
NISAM KAO ON
Dobro je kad te dugo ne vidim
Nisam kriv a ni tebe ne krivim
Kad te vidim ja se približim
A kad ti priđem ja te obiđem
Dugo samujem a ti si sada s njim
Ja po svom i nikog ne volim
Ja ne želim biti s bilo kim
I voljeću te dok sam živ
Nisam kao on a ni briga me za to
Više mi ni ti ništa ne značiš
S tobom ne a ni bez tebe
I bolje sam zaslužio zar ne
I više mi ni ti ništa ne značiš
S tobom ne a ni bez tebe
I voljeću te dok sam živ
Više mi ni ti ništa ne značiš
S tobom ne a ni bez tebe
S tobom ne a ni bez tebe
Nisam kao on,ja nisam kao on
Sad bi ti al' je prekasno za nas
Jer ja nisam,nisam,nisam,nisam kao on
I nisam kao on a ni briga me za to
Jer s tobom ne a ni bez tebe
Jer ja nisam kao on,ja nisam kao on
Ja nisam kao on ...
P.S Nadam se da nije frka sto sam ispisala tekst,a Gorane :?:
Davor
16-09-2003, 11:45 AM
Stasha, sta da ti kazem, nego, HVALA :D :D :D
Stihovi mi se i vise nego dopadaju. Sjajno!!!
Staša
16-09-2003, 12:06 PM
Stasha, sta da ti kazem, nego, HVALA :D :D :D
Stihovi mi se i vise nego dopadaju. Sjajno!!!
Ma ,nema na cemu,cista sreca da sam ih imala :wink: :lol:
Milenaaaa
26-09-2003, 03:36 AM
Ja sam ovu pesmu imala prilike da cujem uzivo 31.05.2002. kada je Vlado(ako se ne varam,premijerno!)izveo na koncertu u Nishu i odusevila sam se maximalno....i onda smo,mi,Nishlije imali srece da je slusamo na svakih sat vremena (cini mi se isto maja samo 2003 :wink: )na Bankeru,kad je bila hit dana(i odma nekako lepsi dan)....i pesma je stvarno neopisivo dobra.JEDVA CEKAM ALBUM :!: :lol:
CACANKA
01-10-2003, 12:12 PM
I voljeću te dok sam živ
E OVAJ DEO MI JE STVARNO PRELEP.MISLIM JA U SVAKOJ NJEGOVOJ PESMI IMAM DEO KOJI OBOZAVAM
PESMA,,NISAM KAO ON JE SUPER,CULA SAM JE SKORO.
SUPER JE
Borjana
02-10-2003, 02:11 PM
Smrc, ja jos nisam cula pjesmuuu :cry:
nemas pojma sta si propustila :!:
pesma je (blago receno) SAVSENA :!: :!: :wink: :)
...::MICI::...
Borjana
03-10-2003, 04:57 PM
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Davor
03-10-2003, 04:59 PM
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Borjana, ne trebamo biti tuzni. Sto manje odslusanih pjesama prije izlaska albuma - to vise zadovoljstva kada ga budemo preslusavali, zar ne? ;)
Borjana
03-10-2003, 05:09 PM
Pa...u pravu siiiii!!!!! 8)
Davor
03-10-2003, 05:11 PM
Pa...u pravu siiiii!!!!! 8)
Mi smo u velikoj prednosti :) Nekada je dobro zivjeti tamo gdje ti i ja zivimo ;) Barem neka korist :P
Borjana
03-10-2003, 05:17 PM
:D :D :D :D :D ...ne mogu da vjerujem da i mi od necega imammmo koristii! :P :wink:
TaN|a
05-10-2003, 10:50 PM
Uh, sasvim slucajno sam naletala na pesmu "Nisam kao on" dok sam bila dole i mogu vam reci da sam se stvarno odusevila!!! Kao i sto neki kazu: "... tekst je i vise nego jak". Poz pplz :wink:
Samo mi kazite, oni koji to mozda znaju:
da li je to "ONA" pesma koja je isla na kraju "ONE" emisije na Politici, nedge letos, ili nije?
Znam da je pitanje formulisano krajnje idiotski, ali se samo toga secam, i toga da mi se pesma dopala... :?
Ako me je iko razumeo uopste, u sta sumnjam, ali 'ajde, nadam se da cu dobiti odgovor...
Nikola
15-10-2003, 04:48 PM
Samo mi kazite, oni koji to mozda znaju:
da li je to "ONA" pesma koja je isla na kraju "ONE" emisije na Politici, nedge letos, ili nije?
Znam da je pitanje formulisano krajnje idiotski, ali se samo toga secam, i toga da mi se pesma dopala... :?
Ako me je iko razumeo uopste, u sta sumnjam, ali 'ajde, nadam se da cu dobiti odgovor...
Mina upravu si...to je ta pesma.
Pozzz
Rigor|Mortis
16-10-2003, 01:22 PM
" Ma ,nema na cemu,cista sreca da sam ih imala "
Stasha, si sigurna da ih nisi nasla na www.svastara.com? :roll:
Stefan
16-10-2003, 06:23 PM
Nazalost ni ja nisam imao priliku da cujem pesmu ali jedva cekam cim album izadje ovde u Americi. Nadam se da ce to biti uskoro :lol: :lol:
Borjana
16-10-2003, 08:10 PM
Nadajmo se, Stefane...nadajmo!!!!! :cry:
Staša
18-10-2003, 01:00 PM
" Ma ,nema na cemu,cista sreca da sam ih imala "
Stasha, si sigurna da ih nisi nasla na www.svastara.com? :roll:
Sasvim sigurna ,ja za tu svastaru nisam ni znala do skoro ...uostalom ja vec rekoh letos Vladi u mailu odakle mi i pesma i stihovi :wink: al eto ako si bas toliko radoznao da kazem i tebi :arrow: pesmu imam na svom predivnom mob telefonu ,a snimljena je kad je Vlado nastupao na Beoviziji ...toliko o svastari i skidanju reci pesme sa iste ...bila tamo pre nedelju dve,videla sta je tamo i sigurna nikad se necu vracati tamo ...pa ti a i svi ostali to shvatite kako god hocete :?
Borjana
25-10-2003, 01:36 PM
Ne znam da li sam vam rekla, ALI...cula sam pjesmuu "Nisam kao on" iiiii...GENIJALNA JEE!!!...
PS Vlado, svaka cast! :P
ma ja sam vam to rekla jos pre 100 godina 8)
Ma, ljudi, gde vi to cujete????
Ja je se secam kao kroz maglu od letos, kad sam je cula na blic na tv-u. Nemam pojma ni kako ide pesma... ma ne znam nista o njoj, osim sto se secam da mi se dopala na prvo slusanje...
Borjana
27-10-2003, 11:26 AM
Ja sam je cula na RTS 1, a potom na HIT TV...
aruena
05-01-2004, 01:28 PM
Po meni je najbolja pesma "Sve si mi ti" jer za razliku od ostalih nije tuzna i naravno, "Andjele" koja je ne prevazidjena.
popovic
01-02-2004, 04:47 PM
VRH VRHOVA!!!
ZORANA! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.