View Full Version : "Andjele rmx"
Nikola
16-09-2003, 12:17 PM
Nekako smo stalno spominjali pesmu "Andjele" ali nikako da se setimo i rmx-a ove pesme. Hajde da malo popricamo i o njoj, ali ovoga puta malo drugacije jer smo do sada, kada su pesme u pitanju, uvek odgovarali "Odlicna je", "super je" ili "pesma je vrh"...hajde da sada malo dublje analiziramo verziju ove pesme. Dakle, sta mislite o "Andjele rmx"? Da li mislite da je za Vlada ovo bio "pogodak" ili "promasaj", i naravno, zasto tako mislite? Unapred zahvalan na odgovorima.
A posto sam ja zapoceo ovu temu bilo bi logicno da prvi i progovorim. :) Kada sam na web stranici procitao da nam Vlado priprema rmx pesme "Andjele" moram da priznam da sam bio pomalo uplasen. Pitao sam se da li je moguce da ce Vlado po prvi put napraviti gresku i strasno se pribojavao kako ce sve to zvucati. Medjutim, kada sam pesmu cuo, totalno sam promenio misljenje...Vlado je sve to odlicno uklopio. Pored svog misljenja cuo sam i misljenja mnogih drugih kojima se rmx dopao, a cak su i pojedinci koji ne slusaju ono sto nam Vlado plasira, za rmx imali samo reci hvale. Mislim da je ovo bio PUN POGODAK i savetovao bih Vlada da se s'vremena na vreme ponovo seti da ovako nesto uradi.
Davor
16-09-2003, 02:32 PM
Na moju veliku zalost, zbog medijske izolovanosti (ne zaboravite gdje zivim), nisam bio u prilici poslusati remix pa mi je zao sto ne mogu ucestvovati u diskusiji :(
Borjana
16-09-2003, 03:05 PM
Hm, Davore...covjece, vidi se odakle smoo, nazalost...ni ja nisam cula RMX!!!!
majabl
16-09-2003, 06:10 PM
Ma mi iz Bosen se prepoznajemo na kilometre...
I ja sam 10000000 puta na Svasari pitala kako da vidim ili cujem tu pjesmu...
Borjana
16-09-2003, 06:14 PM
Hm, sta rade Bosancerosii!?hahahahaha
Davor
16-09-2003, 06:17 PM
Zajedno smo jaci ;) Drago mi je da nas ima iz svih dijelova exYU
Staša
16-09-2003, 09:20 PM
meni je pesma sasvim OK ,a spot mi je bas simpatican ...narocito kraj :!: :wink:
CACANKA
17-09-2003, 09:22 AM
RMX JE SUPER,CULA SAM GA NA SOS-U.NI SPOT NIJE LOS(HAHA DA KRAJ JE BAS SUPER).ALI BOLJI MI JE SPOT ZA PRAVU VERZIJU!!!
Borjana
17-09-2003, 11:01 AM
Pa, sta se desava na krajuu?
Zorana
17-09-2003, 10:18 PM
Pa posto tiu neke frajlice piju sampanjac i gledaju spot, na kraju spota im neko zazvoni na vratanca. Taj neko je pogodi ko.
Samo pricam sta sam cula nisam imala cast da vidim (bila sam van granica kada se spot pojavio)
Borjana
18-09-2003, 04:41 PM
Eeeeee, cula sam RMX verzijuuu, iskreno (bez ljutnje)...bolja je prava verzija pjesme "Andjele"...ali spot jos nisam gledala...zato...ispricajte mi ga ukratkooo!
PS Davore, RMX sam cula na "Bobar" radiu, pa akkoo nadjes...
makili
18-09-2003, 04:44 PM
mislim da je zorana u kratkim crtama objasnila o cemu se radi u spotu ...slazem se za ono "frajlice" :roll:
Borjana
18-09-2003, 04:55 PM
Hm, onda je RMX zanimljiviji od prave verzije,a?
Davor
18-09-2003, 05:46 PM
Borjana, hvala na informaciji (za radio)
Borjana
18-09-2003, 05:48 PM
Nema frkeee! :wink:
Davor
08-10-2003, 09:39 AM
Nadam se, samo, da ce na albumu biti BOLJA verzija. A posto se ne zna koja je bolja, neka budu obe ;)
Borjana
12-10-2003, 02:02 PM
Pozdrav svima...ljudi, konacno sam gledala RMX...i bas, bas mi se svidja...nekakkkko mi je zabavniji...zar nije?
PS Svaka cast!
E,RMX sam cuo jos pre oko mesec dana.Dosao sam sa svirke u 5 ujutro i ukljucio TV,kad ono Vlado.Razbudio me :evil: Odusevio sam se i mozda sam jedan od retkih kome se RMX vise svidja od originala,ali sta da radim kad obozavam taj ritam,bass,...
Vlado ga je stvarno svetski uradio.Zna sta radi,vidi se. :wink:
Borjana
12-10-2003, 10:42 PM
E, Sava...meni je orginal bolji sto se tice pjesme, ali sto se tice spota, bolji mi je RMX, nekakkko mi je bas, bas suuuper :!: :wink:
CACANKA
13-10-2003, 06:51 AM
Meni je original bolji i sto se tice spota i pesme!!!
Mada rmx pesma ne zvuci lose :P
majabl
13-10-2003, 12:44 PM
Nnniiijjjeee fffeeerrr... Samo ja jos nisam ni vidjela ni cula RMX... Neka bude na albumuuuuuuuu!!!!!
Davor
13-10-2003, 04:52 PM
Nnniiijjjeee fffeeerrr... Samo ja jos nisam ni vidjela ni cula RMX... Neka bude na albumuuuuuuuu!!!!!
Majo, NISI jedina ;)
Odgledala rmx par puta. Vise mi se dopada original (originalniji je :wink: ), salim se, naravno! Muzika je ok, vise za slusanje po klubovima, dok je prva verzija malo suptilnija, i malo vise po mom ukusu. Mislim da je dobro sto se sada kombinuju i jedna i druga po radiju i TV-u, bar dok ne stignu nove pesme.
"Glasam" za Andjele regular...
ja sam cula rmx prije par dana i sad ga slusam stalno.svidja mi se i to vise od originala,bas zato sto je u tom disco ritmu.bilo bi super da i on bude na cd-u,kao neki bonus track.
mala_novljanka
15-11-2003, 04:31 PM
orginal je stvarno odlican zavrtio se i da ne pricamo kakvu je popularnost dostigla,mada mi se remix sada nekako vise slusamozda bas zbog toga sto se "andjele" pusta i pusta gdje god odes,ima li neko mozda mp3 remixa ?
Angel Gone Bad
20-12-2003, 08:48 PM
Jao blago vama, uskoro cete moci i da kupite album, a ja moram cekati :(((((((
ni na radiou ne mogu da cujem :cry:
Mozes - BANKER radio (http://www.bankerinter.net/RadioBanker.ram) - pa slusaj i cekaj, dosta je vrte ovih dana.
ima li neko mozda mp3 remixa ?
Ima :wink: Javi se na pp ako je zelis, mada - album je vec tu pa mozda i nema potrebe?Pozdravce!
http://hemsida.semera.se/xav2503/Smilies/mah1.gif
Mozes - BANKER radio (http://www.bankerinter.net/RadioBanker.ram) - pa slusaj i cekaj, dosta je vrte ovih dana.
ima li neko mozda mp3 remixa ?
Ima :wink: Javi se na pp ako je zelis, mada - album je vec tu pa mozda i nema potrebe?Pozdravce!
http://hemsida.semera.se/xav2503/Smilies/mah1.gif
na kojoj je frekvenciji "banker radio"?
milica
98,3 MHz koliko mi se cini... Mada ne verujem da mozes da ga ulovis.
Puno srece u svakom slucaju :)
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.