View Full Version : Laura Pausini & Vlado - duet ?
Davor
29-09-2003, 08:03 PM
Obozavam raditi "eksperimente", tako da sam nesto slicno upravo obavio. Istovremeno sam pustao fragmente pjesama koje izvode Laura i Vlado. Glasovi se savrseno slazu. Prekrasna kombinacija, nesto slicno kao sto su 1989. godine radili Fausto Leali i Anna Oxa. Stvarno bih volio u nekom studiju "izmiksati" njih dvoje i napraviti "duet" :)
Staša
29-09-2003, 08:07 PM
Obozavam raditi "eksperimente", tako da sam nesto slicno upravo obavio. Istovremeno sam pustao fragmente pjesama koje izvode Laura i Vlado. Glasovi se savrseno slazu. Prekrasna kombinacija, nesto slicno kao sto su 1989. godine radili Fausto Leali i Anna Oxa. Stvarno bih volio u nekom studiju "izmiksati" njih dvoje i napraviti "duet" :)
Eh,kamo lepe srece :roll: :arrow: Ali, ko zna ...BMG izdade Erosa Ramazottija ,ne znam bas za Lauricu ali ima tu nesto ...mislim ,naravno ,pod uslovom da ikada Vlado snimi album na Italijanskom :wink: :lol: :D
p.s. A mozda ona snimi osim na Engleskom i Spanskom i na Srpskom ..e to bi bilo bas :wink:
Davor
29-09-2003, 08:10 PM
Stasha, kako jedna pjesmica kaze: "No Dream Impossible" ;)
Davore, ti svakodnevno po xyz topika stancas? Da te ne znam, pomislila bih da samo na Vladu mislis... http://www.click-smilie.de/sammlung0903/grinser/grinning-smiley-001.gif
Inace, Laura & Vlado - nikako! :D
Staša
29-09-2003, 08:17 PM
A s'o :?: Ne mislis ti to ozbiljno :arrow: i ti volis Lauricu , potvrdi :!: :wink:
Davor
29-09-2003, 08:19 PM
Davore, ti svakodnevno po xyz topika stancas? Da te ne znam, pomislila bih da samo na Vladu mislis... http://www.click-smilie.de/sammlung0903/grinser/grinning-smiley-001.gif
:lol: :lol: Sreca sto me znas, jer bi mogla pomisliti ili da nisam normalan, ili da sam prikovan za kompjuter ili da lazem godine, zanimanje i pol, i da sam ustvari "uspaljena petnaestogodisnjakinja sa kikicama, koja ima problema sa aknama, viskom kilograma i prvom ljubavi". Salu na stranu... Zasto si protiv te kombinacije Vlado-Laura? Kada bi bila dobra pjesma, suprotnosti njihovih glasova bi se tako dobro uklopile. Ali, svako ima pravo na svoje misljenje ;)
Kisses from Rome :wink: Ooops, zaboravio sam da nisam u Rimu vec u Zenici :(
Davor (dezurni 24 sata na forumu)
Davor
29-09-2003, 08:21 PM
Stasha, daj mi, molim te, reci tvoj savjet, kako starce da "pripremim" za telefonski racun? ;) :oops: Mala sala :)
Nadam se da ce Oljica imati dobar argument, inace, crno joj se pise :evil: (Olja, don't take it personal ;) )
Znam, znam, crno mi se pise... :D Iako volim da odslusam Lauru povremeno - nisam ljubitelj zenskih izvodjaca tako da mi ni kombinacija Vlado & ona ne deluje mnogo primamljivo. Nemam argumenata, na zalost, to je samo moje misljenje (i apel Vladi da je odbije kada ga bude zamolila da odrade duet :D )
P.S. Davore, ja tebe ne poznajem ali ti mene bas kao da poznajes cim mi tako citas misli :wink: :D
Zorana
29-09-2003, 08:42 PM
Pa ne znam da li bi to islo i kako. Daj zbrlji nesto pa da cujemo. Ovako napamet, hm...
Ma i odgovorila sam samo zato sto si mi ime stavio u naslov topic-a.
Nesto me slabo interesuju mozda bi mogao ovo, mozda bi mogao ono kombinacije. Valjda zato sto uopste o tome ne razmisljam. Skroz sam sigurna da on najbolje zna sta je najbolje, a meni dok odgovara odgovara.
No, ja volim da ih cujem odvojeno, sasvim je moguce da bi i zajedno dobro zvucali. Zadovoljan? :lol:
Odoh da radim, veceras mi je veza pukla jedno 15000 puta. Grozno. :evil:
Davor
29-09-2003, 08:44 PM
Nemam argumenata, na zalost, to samo moje misljenje (i apel Vladi da je odbije kada ga bude zamolila da odrade duet :D )
E, TU smo te cekali :twisted: :twisted: :wink: :lol: Nadam se da tvoj apel nece uroditi plodom ;) Vlado, samo prihvati Laurin poziv, ne brini, Stasha i ja cemo sve to srediti 8)
Davor
29-09-2003, 08:50 PM
Pa ne znam da li bi to islo i kako. Daj zbrlji nesto pa da cujemo. Ovako napamet, hm...
Nesto me slabo interesuju mozda bi mogao ovo, mozda bi mogao ono kombinacije. Valjda zato sto uopste o tome ne razmisljam.
Bolje je nekada manje razmisljati u mom stilu - "sta bi bilo kad bi bilo" ;) Ako "zbrljim" sta, poslacu ti, da cujes kako zvuci ono za sta mislim da bi zvucalo odlicno. Nadam se, samo, da se necu razocarati ;)
Borjana
30-09-2003, 10:25 PM
I, Davore, koliki je racun za telefonn!!!????...ja sam suuper proslaa...jeeeee...
PS Laura i Vlado-SVAKAKO!!!
Davor
01-10-2003, 10:26 AM
I, Davore, koliki je racun za telefonn!!!????...ja sam suuper proslaa...jeeeee...
PS Laura i Vlado-SVAKAKO!!!
Nema jos racuna :cry: :oops:
Borjana
02-10-2003, 02:15 PM
:lol: Bojis se, a?...ma, ne birniii! :wink: :wink: :wink:
Davor
02-10-2003, 05:07 PM
:lol: Bojis se, a?...ma, ne birniii! :wink: :wink: :wink:
"Ne brini, ne brini za mene,
laz mi nista ne moze,
kazi, kazi, kako je
kada se gubi sve"
Mislim da cu morati pjevati zu pjesmicu kad stigne racun ;)
Borjana
03-10-2003, 05:00 PM
Hm...pratis Eurosong!!!????...tako trebaa...ajde, javi kad dobijes racun!
Davor
03-10-2003, 05:02 PM
Hm...pratis Eurosong!!!????...tako trebaa...ajde, javi kad dobijes racun!
:oops: Borjana, zar ne mislis da i vrapci na granama u Bosni znaju tu pjesmu :) Ne brini, ne brini.... :)
Borjana
03-10-2003, 05:06 PM
Iskrenooo!?...ja sam znala samo prve cetiri rijeci, a to su "Ne brini, ne brini...!"...ne blefirammm...to je istinaaa!
Davor
03-10-2003, 05:08 PM
Iskrenooo!?...ja sam znala samo prve cetiri rijeci, a to su "Ne brini, ne brini...!"...ne blefirammm...to je istinaaa!
Ups, ja zaboravio da je ta pjesma bila malo manje popularna u Republici Srpskoj, nego u Federaciji. Onda moras barem da znas "Na jastuku za dvoje"? ;)
Borjana
03-10-2003, 05:20 PM
E, tu znammm...ta je bila hit i kod nasss! :wink:
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.