PDA

View Full Version : Glazbeni reality show-ovi

Ivana
07-12-2003, 04:12 PM
Gledate li ih?

Ja moram priznati da se jako lako za njih zakačim :oops:
Vidim da ovdje ima i dosta ljudi iz BiH, pa će možda netko znati o čemu govorim kad kažem: OBN SuperNova Music Talents i Story SuperNova Music Talents.
Gledate li te emisije, ako da, šta mislite o njima i o kandidatima?

majabl
07-12-2003, 04:56 PM
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Gledam i obn i nova...
Meni je to jedna od boljih, tj. najbolja emisija na tv-u...
Iako sam iz BIH vise mi se svidja storysupernov@, od organizacije, preko kandidata i tako toga...

CACANKA
07-12-2003, 05:46 PM
Gledam ja!
Amel je najbolji!!!

makili
08-12-2003, 10:37 AM
Ja gledam samo ovog naseg Idola i dopada mi se ... vec i imam neke favorite ...ova dva polufinala devojka koja je usla u prvom polufinalu ,Milica je extra ,strava izgleda ,lepo peva ,bas ima sanse .... drzim joj palceve ! :mrgreen:

Ivana
08-12-2003, 11:18 AM
Ok ljudi, mislite li vi da je totalna glupost da ovaj vikend nije nitko ispao?
Dobro, bilo mi je žao kad sam mislila da je Amel ispao (sva sreća da nije) ali toliko sam htjela da ispadne Nera, ne mogu vam opisati.

Šta mislite tko će pobijediti?

Makili, kakav je taj Idol? Jel to nešto kao Pop Idol?

makili
08-12-2003, 11:24 AM

Ivana ja ne znam tacno da ti odgovorim ciju su licencu otkupili ali po ovom sto citam zakljucila bih da je slicno sa tim muzickim emisijama u Bosni i Hrvatskoj nego je samo stvar drugacijeg naslova ... znaci ono bilo je audicija po gradovima ,pa neka cetvrtfinala i na kraju je ostalo njih 50 u polufinalu ... do polufinala su birali clanovi zirija a sada glasa publika . U svakom polufinalu nastupa njih 10 a od tih 10 idu 2 dalje u finale ... ne znam da li to zvuci poznato ...i koliko je slicno sa tim vasim muzickim emisijama ali mislim da je jako jako slicno ... a taj Amel vidim da ga bas svi pominju mora da decko mnogooo dobro peva !A :?:

BEOGRADJANIN
08-12-2003, 01:15 PM
IDOL je izmisljen u NEMACKOJ, mislim emisija, koliko sam ja cuo.
A inace ona devojka MAKII sto si rekla da strava peva JA SE SLAZEM ali mi ne izgleda extra kao sto si ti rekla. Ok je, ali nije extra.
A ocigledno da je ta emisija u BiH slicna IDOLU, po meni je IDOL trenutno najbolja emisija u SCG, stvarno se mogu cuti mnogo lepih glasova. Ajde MAKII posto ti sve znas reci mi ko je prosao dalje, posto ja jos nisam cuo :) pozzdrav za tebe

makili
08-12-2003, 02:45 PM
Ajde MAKII posto ti sve znas reci mi ko je prosao dalje, posto ja jos nisam cuo :) pozzdrav za tebe

Odakle ovo potece :?: :lol: :lol: :lol:

Ivana
08-12-2003, 04:07 PM

Ivana ja ne znam tacno da ti odgovorim ciju su licencu otkupili ali po ovom sto citam zakljucila bih da je slicno sa tim muzickim emisijama u Bosni i Hrvatskoj nego je samo stvar drugacijeg naslova ... znaci ono bilo je audicija po gradovima ,pa neka cetvrtfinala i na kraju je ostalo njih 50 u polufinalu ... do polufinala su birali clanovi zirija a sada glasa publika . U svakom polufinalu nastupa njih 10 a od tih 10 idu 2 dalje u finale ... ne znam da li to zvuci poznato ...i koliko je slicno sa tim vasim muzickim emisijama ali mislim da je jako jako slicno ... a taj Amel vidim da ga bas svi pominju mora da decko mnogooo dobro peva !A :?:

Zvuči jako slično ovome što gledamo na Novoj i OBN-u- Čini mi se da je najveća razlika u tome da je Idol otkupljena licenca, a SuperNova Music talents projekt, koji su osmislili u Hrvatskoj i onda su u BIH napravili svoju inačicu s jedinom razlikom da na OBN-u do kraja odlučuje žiri, a na Novoj već nekoliko tjedana isključivo publika. Uvjetno kažem 'osmislili' jer su sve te emisije u biti vrlo slične.

Što se Amela tiče, dečko je neko vrijeme bio moj favorit jer je simpatičan i dobro pjeva, međutom, čini mi se da Enver bolje pjeva. Sinoć je bio odličan.

Ima ja komentara na pretek ali ne želim vas zamarati :)

CACANKA
08-12-2003, 07:24 PM
Ma Amel peva ljudi super.
Kako je otpevao ,,Lazes zlato,,--vrh :lol: .

majabl
08-12-2003, 07:39 PM
Joj, meni su super svi osim Natalie i Suane!!! :!: Enver i Amel su perfektni :P , Jelena super pjeva :) , Suanu ne mogu gledati koliko je odvratna :cry: , Natalie je jos gora, nju ne mogu organski podnijeti :evil: :twisted: ...
RAFO JE CAR, OBOZAVAM GA!!! :oops: :P :P :P :wink:
NERA NAJBOLJA CURA, IAM SVOJ FAZON :) , NI SASA NIJE LOS :roll: ...
ALI natalie :twisted: , grrrrrrrrrrrrrr :evil:
A sto ovi Bosanci imitoraju Hrvateeeeeeeee, sto je pretjerano, pretjerano je...
MA RAFO JE CAR!!! :P

Ivana
09-12-2003, 12:09 PM
Imaš pravo, Natalie je užas. Bit ću sasvim iskrena i priznati da je ona u početku bila moj favorit ali kad je počeo Big Brother, vidjela sam kako je cura iritantna - prava grintava cendravica, koja očito misli da je tamo najbolja. Poštujem tvoje mišljenje što se Nere tiče, ali ona mi je prisjela kad sam vidjela kako cura konstantno prigovara i čim joj neka sitnica ne odgovara, napravi facu gađenja.

Rafo mi je uvijek bio super, dečko je drag, veseo i stvoren za pozornicu.
Saša mi se u početku nije sviđao, ali u zadnje vrijeme bira pjesme koje mi se sviđaju, a iz javljanja iz kuće se vidi da je dosta duhovit. Sve mi se više čini da bi mogao pobijediti. Ne znam koliko je za vjerovati novinama, ali pišu da po telefonskim glasovima najbolje stoji. Vidjet ćemo :)

Suana...šta da kažem. Ista priča kao s Natalie. Ne sviđa mi se njena boja glasa.
Jelena je ok. Ajde simpa je, ali nisam sigurna da je tako dobra pjevačica.
Amel i Enver - sve najbolje. Dečki imaju budućnost. Ja se bar nadam.

P.S. Lejla i Urška ---> :roll: Bože sačuvaj.

CACANKA
09-12-2003, 05:54 PM
Suana je bljak!!!!
Mislim folira se jako!!!!!
AMEl i Enver ....mislim sta da se kaze :lol:

Staša
10-12-2003, 08:43 AM
Da li je neko možda gledao sinoć emisiju IDOL ? Interesuje me ko su druga dva finalista/finalistkinje :?: Ja sam totalnoooo zaboravila ,gledala utakmicu :oops:

Staša

BEOGRADJANIN
10-12-2003, 12:05 PM
i ja isto zaboravio da bacim oko na BK a u picku macku :lol:

majabl
10-12-2003, 05:40 PM
Ja iamm BK, valjda SAT ,ali nikako nisam naisla n aIdola. Kad je?

CACANKA
10-12-2003, 07:20 PM
E Stasha prosla je ona devojka sto je prva pevala i jedan decko ne znam kad je pevao jer nisam gledala 2.grupu!!
A veceras ljudi ona devojka iz pg pevaaaaaa.super!!!! :D

makili
10-12-2003, 08:52 PM
E Stasha prosla je ona devojka sto je prva pevala i jedan decko ne znam kad je pevao jer nisam gledala 2.grupu!!

Da ta Ivana iz Podgorice je razbila veceras ! I onaj mali sto je pevao pesmu iz Aladina je simpa :wink:

Staša
10-12-2003, 10:33 PM

Stvarno :?:
Pa to je Fe-no-me-na-lno ! Ne mogu da verujem da već druga takmičarka za koju glasam ulazi u finale :shock: svaka mi čast al' znam da izaberem :mrgreen:
Dakle, sledeća u finale ulazi devojka iz Podgorice ,večeras sam njoj dala svoj glas ,bila je ubedljivo najbolja ,plus pevala jednu od mojih omiljenih pesama :wink:

A taj dečko što je ušao u finale da nisi zapamtila kako se zove ili bar izgleda :?: Bio je jedan Oliver ,sladak dečkić,on je čini mi se iz Niša ,izrazito crne kose a drugi vredan pažnje je bio izrazito visok i ne baš na okce moj tip ali glas stvarno ko da je operski pevač :!:

Nego ljudi da ne znate koji je to Mercedes koji je šatro nagrada u nagradnoj igri za gledaoce ,mislim koje je kategorije ,A, S ili .... :?: Kad već glasam i da se igram malo pa ko zna možda dobijem merdžu :P :lol:

Aj pozdravčić i thanx Lenče na infu !!!
Staša

BEOGRADJANIN
11-12-2003, 01:06 AM
Kako te hoce Stasho dobices tu merdzu na kraju! he
A stvarno te kaki bre sestro! Mada ja uvek glasam za onog drugog pobednika!
Ne mogu da se setim ko je taj decko iz nisa koji ima lep glas i kao sto si rekla vitak stas(salim se) da lepo izgleda bar po tebi! :?: ne znam :?:
SAMO JEDNO ZNAM, DA IH IMA BRDO IZ NISA! :lol:
A danas mi je lepo pevala ona devojka iz podgorice(pesma je bila veoma teska, nema sta, mislim da je ne bih mogao otpevati :P ) i ona devojka koja je imala ogromne bicepse :) takodje je super pevala, mislim da je bila broj 8 slagacu vas. Imala je na rukama ono crno sto navlace dame (ha, lepo receno) (ako nju smatrate damom onda ok :wink: ). A onaj decko sto je pevao aladina je kao sto je rekla MAKI? simpa je, ono gay hehe salim se. BOZE poceo sam da prozivam ljude(ALI NE SA FORUMA, JOS NISAM SPAO NA TO, I NECU :!: :!: :!: ! Hehehe sto mi je bio onaj GAY smesan onaj SUPERMEN, hehe stvarno je lik, prvo u fazonu je BACKSTREET BOYSA i sav je takav fenseraj(OKKKK NISTA PROTIV NJEGA) hehehe a onaj RAD rukama mu je najbolji dok peva! ehhee strasan je lik skroz! Najbolji komentar na njega je imao onaj ZEKA(ja ga tako zovem) sa naocarima onaj skroz desno ZNAS JA NE VOLIM BAS TAKVE PESMICE(SAMO STO NIJE REKAO PESOVANSKE) hehe ma IDOL je bio veceras lud skroz! Najbolja GRUPA po meni do sada je bila GRUPA broj 2!
Dosta!
palim, bio sam na rodjisu pa sam morao pre spavanja da vam se cisto javim i da iskuckam nesto.
pozdrav ljudi, dobri ljudi :)

CACANKA
11-12-2003, 10:29 AM
Ma meni je prva grupa the best.
Onaj sto je pevao Aladina mi je malo,, :? .
Ali devojka iz pg svaka joj cast!!!!
haha,onaj lik sa kapom je smesan do bola :lol: .
pozzz

makili
11-12-2003, 11:35 AM
A onaj decko sto je pevao aladina je kao sto je rekla MAKI? simpa je, ono gay hehe salim se. BOZE poceo sam da prozivam ljude(ALI NE SA FORUMA, JOS NISAM SPAO NA TO, I NECU :!: :!: :!: ! Hehehe sto mi je bio onaj GAY smesan onaj SUPERMEN, hehe stvarno je lik, prvo u fazonu je BACKSTREET BOYSA i sav je takav fenseraj(OKKKK NISTA PROTIV NJEGA) hehehe a onaj RAD rukama mu je najbolji dok peva! ehhee strasan je lik skroz! Najbolji komentar na njega je imao onaj ZEKA(ja ga tako zovem) sa naocarima onaj skroz desno ZNAS JA NE VOLIM BAS TAKVE PESMICE(SAMO STO NIJE REKAO PESOVANSKE) hehe ma IDOL je bio veceras lud skroz! Najbolja GRUPA po meni do sada je bila GRUPA broj 2!

O Supermenu je svaki komentar suvisan :lol: za njega ce da glasaju mama i tata :mrgreen:
A sto ste taki onaj mali je bas simpatican bio ,ima nekako lepu boju glasa na stranu sad kako vam se cini ...cenim glas ,pa onda i ostalo ... e ,meni je do sada bila 2 grupa najjaca,ova najslabija , mada ona riba broj 8 je isto dobra ... cenim da ce devojka iz Podgorice definitivno pobediti ,da ce i ta br.8 uci u izbor ali mozda nece pobediti a ko bi mogao biti treci ... ma Aladin :wink:

majabl
14-12-2003, 02:06 PM
hmmmmm, ja to NEMAMMMMMM!!!! :evil: :evil: :evil:
Ali zato sam sinoc vristala k'o luda, kad je RAFO pobijedio...

Ivana
14-12-2003, 04:01 PM
Koje ugodno iznenađenje! Iskreno mi je drago da je Rafo pobijedio. Njemu jedinom vjerujem da mu pobjeda nije bila cilj. Svaka čast :) A koje je tek nagrade dobio......

majabl
14-12-2003, 04:45 PM
MA... MA.... RAFO JE...LEGENDA... :wink:

CACANKA
14-12-2003, 05:14 PM
Ma Rafo je super!!!
samo jos Amel da pobedi i superrrrrrrr!!!

SIKE,SIKE,SIKE,SIKE,..... :D :oops: :wink:

majabl
15-12-2003, 03:26 PM
HEHEHEHEHEHEHE.......
I AMEL JE POBIJEDIO... ZNACI LI TO MOZDA DA DOLAZI ROCK?! :P :P :P

CACANKA
15-12-2003, 04:32 PM
haha,nadam se iskreno.
ROCK IS NOT DEAD!!!!!
AMEL JE LEGENDA!!
PEVA..................
I ENVERU SVAKA CAST!!!!

majabl
16-12-2003, 12:51 PM
A ko ce meni reci kada je IDOL i ima li ga na BK sat (posto ja samo taj imam) :cry:

makili
16-12-2003, 04:43 PM
A ko ce meni reci kada je IDOL i ima li ga na BK sat (posto ja samo taj imam) :cry:

Majo, a ti lepo na www.bktv.com i tamo nadji podatke o satelitskom programu ,to ti je najbolje ... inace emisija Idol ide sredom kod nas od 8 uvece a proglasenje pobednika je utorkom od pola 11 uvece ...znaci veceras ...navijam za Ivanu iz PG !!! :lol:

punnnoooo pozzzz

makili
16-12-2003, 10:44 PM
A onaj decko sto je pevao aladina je kao sto je rekla MAKI? simpa je, ono gay hehe salim se. BOZE poceo sam da prozivam ljude(ALI NE SA FORUMA, JOS NISAM SPAO NA TO, I NECU :!:

A vide li ti dragi mr. BG ko je veceras pobedio :?: Aladincic !!!! :lol: Znas kako mi bilo nekako milo ... i sto mi drago sto ona mala iz Nisa ispade a Ivana usla u finale ma ne mogu da ti opisem !!!
BAS SAM ZADOVOLJNA VECERAS !!!
:wink:
pozzzz