View Full Version : Narucivanje cd-a (za inostranstvo)
Viggen
10-12-2003, 01:07 AM
Dali ima neki drugi nacin da se naruci Zena bez Imena, zivim u inostranstvu i volio bih da znam ako se moze na primjer naruciti na netu... :?:
Pitam zato sto hocu da ga poklonim nekom za bozic!!! :)
Hvala unaprijed
to sam pitala Vlada jos pre mjesec dana i nista...please........odgovorite nam!!!!!
pozzzz
Staša
10-12-2003, 08:47 AM
Ako odete na www.balkanmedia.com tamo ćete naći brdo CD-a i ostalih stvari koje se mogu poručiti ... NAVIKA je svojevremeno bila tamo među albumima ,verujem da će tako biti i sa ŽENOM BEZ IMENA ... e jedino što ćete morati biti strpljivi ,ne znam koliko to brzo ide od trenutka izlaska CD-a ovde pa do postavljanja ponude istog na sajt 8)
Staša
Viggen
10-12-2003, 12:05 PM
Tako dakle, a ja bih stvarno da ga dobijem prije 24og... :cry:
Pozdrav svima :!:
Pre je mislim moglo na www.yuamazon.com ,ali mislim da to vise neradi tj. da je ukinuto.
Proveri....
Viggen
12-12-2003, 09:56 PM
Je*** nemoze, moracu naci drugi nacin! :?
Thanx anyway!!!
legenda
12-12-2003, 10:55 PM
E stari sad sam bio na www.goraton.com i tamo mozes da narucis naviku, a verovatno ces moci i novi cd. Nadam se da ces brzo dobiti svoj primerak :)
Pozdrav
То у ствари наручујеш са:
http://www.yu4you.com/
То у ствари наручујеш са:
http://www.yu4you.com/
tacno!ivan me je preduhitrio.......... :)
Jumbo
14-12-2003, 04:56 AM
Dali ima neki drugi nacin da se naruci Zena bez Imena, zivim u inostranstvu i volio bih da znam ako se moze na primjer naruciti na netu... :?:
Pitam zato sto hocu da ga poklonim nekom za bozic!!! :)
Pa, ako ne dobijes album do bozica, mozda mozes toj osobi pokloniti jos bolji poklon. A to je, da Vlado nazove tu osobu i pozli joj srecan Bozic?! :) Zvuci bas vanzemaljski, ali, mozda je moguce :? :)
Inace, ako zelis da narucis album preko Interneta, clanovi iznad su ti dali sva moguca mesta odakle ga mozes naruciti.
Pozdrav
:shock: :shock: :shock: HOcu i ja taj poklon!!!!!Evo moze ovako,nazvacu ja Vlada o7.01. pa cemo cestitati BOzic jedno drugom :wink:
Viggen
17-12-2003, 08:20 PM
Pozdrav Svima
Hvala na pomoci, nadam se da ce album naci na www.yu4you.com!
Stefan
23-12-2003, 04:54 PM
Ja ne mogu da nadjem Vladov CD ni na jedno od tih veb sajta. :cry:
Viggen
28-12-2003, 02:35 PM
Hmm :?: bas cudno, sada sam bio na yu4you i vidio sam da su pustili Colin novi album ali od Vladinog nista...? :? Pitanje je hoce li se ikako pojaviti tamo?
Vertigo
21-01-2004, 01:11 AM
Ja ne mogu da nadjem Vladov CD ni na jedno od tih veb sajta. :cry:
Idi na www.dssound.com. Oni su u Canadi i imaju oba albuma. :D
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.