idekius
12-12-2003, 11:43 PM
Ima li neko iskustva sa russkim Octava mikrofonima. Izgleda da su jako, jako dobri...
Boskovic
13-12-2003, 08:47 AM
Ima Ceca, pa pitaj nju :)
Takodje obrati paznju na Nevaton ruske micove(trazi link za test i snimke od kVu-a)
Evo ovako, da ti odgovorim... A ovo je ujedno i moje poslednje javljanje na ovom forumu, kao i na rumskom, posto nikako ne mogu da ga otvorim vec nekoliko dana. A i dobio sam naporan posao, ortaci me non stop zovu da krenemo (fala *****) da "radimo mjuzu" i da pocnemo napokon da radimo prave "super kvalitetne" stvari (pusti entuzijasti). Iskreno, ocekivao sam vise informacija od s, moje strane, super mega ultra giga ishvaljenog producenta, tj. Vlada, ali sam dobio svega nekoliko koje su mi ipak vrlo pomogle i zahvaljujem mu se na tome.
Nema ceca oktavu, vec Futa cini mi se. pored onog njegovog Sony-ja koji kosta u p.m. Ceci je izgleda jednostavno vise odgovarao taj (oktava)... :)
Sto se tice Nevaton mikrofona, jedan opaki nemacki producent ga je ishvalio i dao mu ocenu vecu od neumanna m147 i od cini mi se TLM103-jke + jos neki loodi mic-ovi, a i sam se uverio da je sjajan preko tih wav-ova koje je prilozio na sajtu. E sad, ne znam ciji je Nevaton... Mogucje je da je ruski, al ne mora da znaci. ;)
BTW. Boskovicu, jako mi je drago da sam te upoznao (lakse malo samo s tom elektronikom :D ). Sad si uzo do yaya midi klavijaturu i udri mile do sabajle... Ukoliko budes imao vremena, svrni do ml-a da odradimo neko loodilo na brzinu. Al kod mene ti izricito zabranjujem upotrebu reci Steinberg, Nuendo ili Cubase... :) Takodje, idekiuse, nemoj da te sanjam da se ne javis kada nesto sa K*R*R*M zavrsis, posto obozavam tu grupu i jako mi je drago da su se "digli iz mrtvih". Bice bolje, bice bolje... A da, lakse bre malo sa tim creamware-om. :D
I za kraj, ne mogu, a da ne primetim. Cudo jedno kako se cesto pojavim kad je tu i Vlado i misteriozno bas tada nestaju topici iz "studija"... Twilight zone...
Veliki pozdravcic za sve na forumu sa zelji da vremenom bude sto bolji i kvalitetniji. OTJA!
NEVEZANO ZA GORE NAVEDENU TEMU!!! Vuce samo nek se radi hajt sa srecom pa da nam nesto i pustis uskoro.......ocekujem jos par stvarcica od opreme pa da pocnem i ja sa radom tako da me nece ni biti po forumu ........Hm svidja mi se tvoja odjava sa foruma..... :wink: elem narode pozz svima i ocekujte skore albume oda Kvua i mene :D :lol:
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.