View Full Version : ZABUNA OKO NOVOG CD-a?!?!?
pecky
19-12-2003, 09:40 PM
Koliko se meni chini, Goran je rekao da je Vladin novi CD dupli: prvi je muzichki, a drugi je multimedijalni, ali oba su u kompletu. Goran reche da postoji i obichan - muzichki CD za one koji nemaju comp. OK!?
Danas mi reche "shef" jedne tezge u Makedonskoj (tamo na uglu), da postoje dve varijante izdanja (od ponedeljka, naravno):
1. varijanta: CD - samo muzicki,
2. varijanta: CD - muzicki + multimedija.
On je, kao danas pravio spisak, ... ovo ono, ... naruchioci, dobavljachi, on zna najbolje, ona je gazda ... rekao mi neke cene ... itd ...
E, sad, ... ?!?!!?!
Jel neko zna o chemu je rech? Nisha alarmantno, ali me chisto interesuje.
Pozdrav, ljudi ...
:lol:
CACANKA
20-12-2003, 10:38 AM
???
Pa rekli su ti dve iste stvari!!!!
Imas dve varijante ili ces kupiti samo 1 cd koji nema multimediju.
Ili ces kupiti dupli cd koji se sastoji od 1 obicnog +1 multimedijalnog!!!
:wink:
pecky
20-12-2003, 11:19 AM
Chachanka, ja i ti se nismo se razumeli, ochigledno ... ali nema veze ...
CD sa multimedijom, prema rechima prodavca sadrzi i multimediju i audio!
makili
20-12-2003, 11:22 AM
Ja kapiram da je Goran hteo da kaze da za one koji nemaju kompove nema svrhe kupovati CD i sa multimedijom i sa audio zapisom pa otud dve varijante ...
A mozda ni ja nisam razumela Gorana ,kao ni Lena :shock:
pozz
pecky
20-12-2003, 11:58 AM
Ma nema veze, ... CD je vec u ponedeljak ... videcemo shta su nam ljudi iz Goraton-a priredili ...
Pozz :wink:
Nikola
20-12-2003, 12:18 PM
Ma nema veze, ... CD je vec u ponedeljak ... videcemo shta su nam ljudi iz Goraton-a priredili ...
Pozz :wink:
Kako sam ja razumeo sve ovo, postojace dve varijante. Prva varijanta je sa 1 CD-om koji je muzicki, a druga varijanta je sa 2 CD-a, muzicki i multimeidijalni. Dakle, mislim da je prodavac pogresio i da 1 CD ne sadrzi i pesme i multimediju...hmmm, pa valjda iz tog razloga i postoje 2 CD-a :?:
Pozdrav
P.S. Epa brate, nadam se da smo se ja i ti razumeli i da sam ti odgovorio na ono sto si zeleo. :wink:
BEOGRADJANIN
20-12-2003, 12:48 PM
kad si rekao da si saznao cenu cd-a mogao si slobodno i da nam kazes!
ako znas reci!
pecky
20-12-2003, 05:11 PM
Slazem se s Nikolom. Ipak, 2 spota, snimci, fotke, ...?! ... pitanje je koliko mogu da stanu na 1 CD, pored muzike ... Pretpostavljam da Vlado pored dobrog zvuka ceni i dobar VIDEO :wink:
Pozz.
CACANKA
20-12-2003, 07:21 PM
Aha sad sam razumela.
Prodavac je mislio da ce kao na proslom albumu i multimedija i audio biti na istom cd-u.
Nece,posebno su ta dva diska.
I think. :oops: :wink:
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.