PDA

View Full Version : Noseca pesma

Mina
20-12-2003, 06:43 PM
Upravo sam na radiju ulovila Zenu bez imena i ostala nema. U momentu su mi uz tekst i muziku isle kroz glavu i fotke sa snimanja. Ova pesma ce da "drma i pali" duze od "Andjele" GARANTOVANO!!!

CACANKA
20-12-2003, 07:17 PM
AA,..
Cula sam i ja drugarica iz hn mi je pustila deo.
SUPER!!!!
Kad cu ja da cujem celu???
Idem da pustim radio!!!

makili
20-12-2003, 10:17 PM
Ja sam bila sa deckom u kolima i kad je krenula (ne znam koji radio ne pratim ja to) prosto nisam mogla da veruje m! Odusevila sam se najblaze receno ... jedva cekam ponedeljak !

Svaka cast Vlado !!!

Veliki poljubac i pozzz

Nikola
21-12-2003, 10:00 AM
Ja sam bila sa deckom u kolima i kad je krenula (ne znam koji radio ne pratim ja to) prosto nisam mogla da veruje m! Odusevila sam se najblaze receno ... jedva cekam ponedeljak !

Svaka cast Vlado !!!

Veliki poljubac i pozzz

Da album ne izlazi sutra moram da kazem da bih vam pozavideo ali ovako... :wink:

Staša
21-12-2003, 01:04 PM
Pesma je zaista sjajna ,i baš kao što Minče reče kad se spoje fotke sa snimanja spota sa pesmom :arrow: biće to apsolutni hit ,potpisujem ! :wink:

Pozdravčić svima !
Staša

CACANKA
21-12-2003, 01:35 PM
E sutra na prvom odmoru idem do cd shopa da kupim album.
ne mogu ujutru prva sam smena a u 7h ne radi radnja.
Tako da ako zakasnim na cas Vlado je kriv!!!!!!
Hehe.Salim se.
Pozzzzz

Ivan
21-12-2003, 01:36 PM
Upravo sam na radiju ulovila Zenu bez imena i ostala nema. U momentu su mi uz tekst i muziku isle kroz glavu i fotke sa snimanja. Ova pesma ce da "drma i pali" duze od "Andjele" GARANTOVANO!!!

A који је то радио ???

Mina
21-12-2003, 02:28 PM
Ja cula na Naxi-ju 96.9.
Jel smem ovo da kazem? :?

alexa
21-12-2003, 07:21 PM
dal taj radio ima web site koji omogucava slusanje live programa ?

Olja
21-12-2003, 09:18 PM
NAXI radio (http://www.naxi.co.yu)
Samo petkom idu live, na zalost.

Evo ti linka (uglavnom) svih radio stanica koji idu online, pa nadji nesto (verujem da ce svi pustati VG-a makar dva puta dnevno :wink: )
Internet radio (http://www.balkanmedia.com/magazin/radio/index.shtml)

Mary
22-12-2003, 10:29 AM
Zar ovo komentarisanje nije za sobu Vas komentar?
Mozda bi trebalo da zaljucate sobu uskoro jer uskoro novi album nece izaci, a o promocijama , spotovima i sl. obavestavate u obavestenjima...
Missim, tako to ide ovde jel? :wink: