View Full Version : ??? TOTALNO NESHVATLJIVO
CACANKA
21-12-2003, 01:40 PM
Ljudi Zeljko Joksimovic ovih dana izdaje SINGL sa nekom pesmom ledja o ledja(hm. zasto li me to podseca na ono ,,hoces u zi u zid,, :cry: :x )
ne mogu da verujem,pa ko ce to da kupi. i sadrzace
singl sadrzi:
1) normalnu verziju pesme
2) akusticnu verziju
3) instrumental
4) multimediju .....
:cry:
Ko ce to da kupi??
To mi je sad jedan lik na Svastari rekao!
Svasta
makili
21-12-2003, 07:27 PM
Pazi ,na stranu sto je Joksimovic :roll: ali cinjenica i njega neko slusa ... niko odavde nadam se ali svejedno... Nego ,razmisli malo :arrow: da Vlado izda singl da li bi ga kupila ? JA BIH !
Eto ti odgovora ... ako me razumes :wink:
veliki pozz
A sta je to toliko neshvatljivo? Pa izdavanje singlova je 'normalna' pojava (sem kod nas)... a kao sto Maki rece - ima ko ce i to da kupi.
Zar ti ne bi kupila sing sa pesmom "Andjele", mozda spotom, rmx-om i jos nekim zezalicama da je izasao npr letos?
CACANKA
22-12-2003, 10:37 AM
Hm......
Vidis nisam o tome razmisljala,nego odmah kako sam to cula impulsivno sam reagovala,jer stvarno u mojoj uzoj okolini nema nikoga ko slusa njega i ko bi bacao pare na njega. :D :D :oops:
Jumbo
22-12-2003, 11:47 AM
ne mogu da verujem,pa ko ce to da kupi. i sadrzace
singl sadrzi:
1) normalnu verziju pesme
2) akusticnu verziju
3) instrumental
4) multimediju .....
Kako sam cuo, najgora stvar svega toga je sto ce se taj singl prepevati na Poljski (gde Zeljko pocinje svoju in. "karijeru") i na Engleski :cry:. Neka bude kupovca, samo znam da ja necu biti jedan od tih :shock:
Jumbo
22-12-2003, 12:06 PM
Pa izdavanje singlova je 'normalna' pojava (sem kod nas)...
Mozda polako odemo i mi tim stopama. Znam da ce Tijana Dapcevic pustiti singl pre nego sto joj sledeci album izadje.
Nego kad bolje razmislim, zamisli haosa kad bi svi Grandovci, Zamci i City Recordasi ispovracali singl-ove pre albuma !?!! QQ... daleko bilo :shock: :?
Ја никад не бих купио сингл и да је чак од Владе !!!
Већ би сачекао албум....
PISKE
16-01-2004, 02:29 PM
Ја никад не бих купио сингл и да је чак од Владе !!!
Већ би сачекао албум....
Problem je u tome sto kod nas cene nisu kao recimo u SAD. Ti bi ovde radije kupio, nije vazno ciji, cd o nekog singla ali cinjenica je da ti se 2 od 10 pesama nece svideti a singl koji je 3-4 puta jeftiniji od pravog izdanja te nece razocarati jer si ga kupio posto ti je pema "usla u uho", zar ne.
I jos nesto, u svim drugim zemljama je gotovo nemoguce naci piratski cd ili kod nekoga na kompjuteru narezati najnovije pesme. Nije to stvar zakona vac kulture jedne nacije. Mislim da bi i kod nas sve iygledalo mnogo bolje kada bi sve bilo na svom mestu, pa bi muzicari poput Vlade prodavali svoje cdeove u duplo vecem broju i bili bi cenjeniji nego sto su sad a izvodjaci iz GRANDA i drugih slicnih kuca bi bili na dnu stepenista
Sta znam. Meni se ova nova stvar veJoooma svidja, a vi pricajte sta ocete. :P
Paaa dobro...ti ionako reče da si bolestan, nije ti dobro... :P
Ehehehehe... Evo, izgleda da cu bas danas uspeti da malo izadjem napolje (sve zahvaljujuci pesmi) :mrgreen: ...
A meni se pesma i dalje svidja. :P
Nego... Jel to Monika Beluchi na tvom avataru ? :lol:
BEOGRADJANIN
20-01-2004, 01:29 PM
Mislim da je to Andzelina.... samo znam da je ona nova pesma od Tijane uzasno - losa, po meni.
Ličim ja na obe pomalo :lol:
PISKE
21-01-2004, 12:03 PM
Na sta je taj Zeljko spao??? Jeste li videli kraj spota.
Gari uzima mobilni u otvara sliku njega i devojke, ok. Ali pre no sto se pojavi slika vidi se VIVO znak dosta dugo. Vivo za sve zivo. Ako Joksimovic ne moze vise ni spot da snimi a da on nije istovremeno i reklama onda je stvarno propao!!!
majabl
21-01-2004, 06:25 PM
Pa kad smo vec kod toga... I u Colinom spotu za pjesmu Zlocin i kazna se pojavljuje reklama za Reiffeisen banku (sorry ako nije dobro napisano, ne znam tacno kako se pise)...
CACANKA
21-01-2004, 07:01 PM
Ma meni je pesma jadna.
A i spot. :?
Ali najsmesnije mi je kad on onako iznerviran baca onu kutiju,valjda jadan zeli da dokaze da je musko.fuj. :twisted:
PISKE
21-01-2004, 08:27 PM
Pa kad smo vec kod toga... I u Colinom spotu za pjesmu Zlocin i kazna se pojavljuje reklama za Reiffeisen banku (sorry ako nije dobro napisano, ne znam tacno kako se pise)...
Jel to onaj Colin spot za koji je ideju pronasao u Spotu dueta Madonna i Britney, ne znam kako se pesma zove. Njih dve su u susednim sobama naslonjene na zid kao i Cola i ona riba. Lopuza
majabl
22-01-2004, 09:17 AM
Mislim da jeste... Ovo je spot gdj eje ta iba okicena zutim perjem...
A što je Vlado reklamirao "Hello" u spotu "Nisam ljubomoran" nikom ništa...:dontknow:
Pa i to je bio singl, pa niko ništa loše nije rekao... Pustite Joksimovića da živi! I on je, kao i Vlado odličan muzičar i ne razumem čemu mržnja!
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.