View Full Version : OK,šta se događa ?
Staša
22-12-2003, 10:36 AM
Molila bih nekoga da se oglasi (bilo ko, zaista mi nije bitno samo da dobijemo informaciju) jer mi uopšte nije jasno šta se događa ... sa CD-om naravno, poslednja informacija koju imam :arrow: album danas ne izlazi :?: :(
Ovu informaciju sam dobila od ljudi sa IDEA radija 103,3 i 105,6 MHZ (koga slušam redovno) ...znači nije 100% proverena samo prenosim ono što su mi oni rekli a i u program ,pa ko sluša čuo je i sam :?
Za one koji možda nemaju priliku da ih slušaju u kratkim crtama : u toku svog programa oni imaju reportere koji jure po gradu i tako proveravaju neke informacije , uglavnom evo ja sam od jutros pitala da li neko može da proveri šta se dešava i da li ima CD-a po radnjama jer je Mina sinoć išla nešto do grada i svratila do par radnji i otprilike gledali su je kao da je pala sa Marsa u fazonu "Odakle ti to" ...ona kad dođe sa posla ili se krišom konektuje odande :wink: će ovo i potvrditi . :mrgreen:
Ono što su ljudi sa radija rekli je da su oni dobili pesmu pre dva tri dana ,ali samo pesmu ,da su kontaktirali Goraton i da još nema nikakve zvanične informacije kada će CD ,pa bih zaista najlepše molila da se neko oglasi.
Takođe ,sve drage forumdžije molim da ako imaju neku informaciju podele sa nama koji smo u neznanju ! Nebitno da li je Niš,Novi Sad ,Kragujevac ,Čačak ... ajmo malo ljudi ,da vidimo šta se dešava ,da li ste vi u vašim gradovima našli CD ?
Dalje, ako je neko iz Beograda kupio CD nek "oda" lokaciju gde jer to učinio jer HiFi centar nema a ovi sa radija su proverili Mamut mega store ,ni tamo nema :cry:
Unapred hvala,
Staša
CACANKA
22-12-2003, 10:41 AM
I ja bi htela da znam sta se desava.
Jutros sam cim je svanulo i cim se otvorila prodavnica otisla do cd shopa.
Gledali su me polu bledo i rekli da je zadnja informacija da album izlazi 20.(???? sad je 22.),i da ne znaju da li ce doci danas.
Onda sam otisla do drugog cd shopa i tamo su mi rekli da album ne izlazi danas,a ako kojim slucajem izadje oni ce to imati do veceras.
Jesam li ja luda ili..........help!! :cry:
makili
22-12-2003, 11:38 AM
ja sam se smrzla ko .............., upravo dosla kuci i nemaaa ,bila u 4-5 shopova ...ma jok ,nista ... :evil: kad ce ljudi?
Evo mene krisom sa posla, kao sto je Stasha rekla :wink:
Sinoc, pre "Gospodara" u 22h, sam isla do grada sa namerom da isceprkam neki cd. Cola drma i pali po celom centru, ali od Vlada ni "V"...
Mislim da ce se svi sloziti sa mnom ako kazem da nije frka da sacekamo jos malo, ali nam bar recite da znamo da li da vucemo prodavce za rukav, ili da bezimo kuci po ovoj kisi... :?
Ja cu danas, posle posla jos jednom obici par prodavnica po gradu (ponela kisobran za tu priliku :wink: ), ali bih stvrano bila vrlo, vrlo zahvalna ako bi se neko oglasio sa bilo kakvom POUZDANOM informacijom. Pri tom mislim na tebe, Gorane!!!
Iskreno se nadam da cu se danas popodne obradovati!!!
Pozdrav
Jumbo
22-12-2003, 12:43 PM
Pa dobro sad, malo zakasnjenje. Siguran sam da ima dobar razlog iza toga :) Nego vi ce te ga dobiti cim album izadje, isti dan. Ja cu morati da cekam cetiri nedelje posle izlaska. Beograd - Sidnej - Pert :cry:
Nadam se da ce pesme biti zalepljene negde na netu. Samo da ih cujem, pa ih smesta skidam cim nabavim album. :?
Pozdrav
Nikola
22-12-2003, 01:08 PM
Epa ljudi, ovako stoje stvari. Ako vam nije tesko, prosetajte veceras do vasih CD-shopova, a ako vas kojim slucajem mrzi ili nemate vremena, onda to ucinite sutra i novi album VG-a ce se sigurno naci u vasim CD-playerima. Dakle, BEZ PANIKE...sve je pod kontrolom. :wink:
Pozdrav
P.S. Ne pitajte me odakle mi informacija ali budite sigurni da je proverena 100%. :wink: 8)
I jos jedna stvar. Nemojte da zaboravite da sve zavisi i od samih CD-shopova i od toga koliko su "aktivni".
Da, i ja sam danas obisla par cd shopova u centru bg-a, obicno IPS prednjaci ali nesto zabusavaju, "ocekuju ga svakog dana". Ja sam mislila da su sati u pitanju...... :?
Avaj, to je jedina informacija koju sam dobila nakon trosatnog sedenja u kolima u beogradskom shpicu.
A Vlado tvog cd-a nigde.
Doziveh sindrom vozackog nervnog sloma....
A Vlado tvog cd-a nigde.
Napade me pobesneli g17 plavi deda mraz.
A Vlado tvog cd-a nigde.
Doziveh neprijatne poglede u cd shopovima.....
A Vlado tvog cd-a nigde.
I zbog toga ti zelim puno piratskih kopija
:twisted:
Borjana
22-12-2003, 01:45 PM
Narode, ni traga od CD-a!!! :twisted: :twisted: :twisted:
alexandra
22-12-2003, 03:46 PM
Mislim da je krajnje bezobrazno od strane svih koji ovde imaju neku "vlast" da daju informacije koje nisu pouzdane! Necu da ponavljam dozivljaje sa prodavcima, koje su doziveli svi koji su poverovali da album izlazi danas (ustvari 20.12.!!!!!)........
Od avgusta do kraja decembra.....mislim da se mnogima smuchilo ishchekivanje i odmahivanje glava u cd shopovima.
I jos jedna stvar. Nemojte da zaboravite da sve zavisi i od samih CD-shopova i od toga koliko su "aktivni".
A koji je od niskih najaktivniji? Trebala bih sestricu da organizujem a ne bih da se mala cima po celom gradu...
Pozdravce!
Nikola
22-12-2003, 04:25 PM
Dajte ljudi, sta je vama? Zar vam je tolika frka sto cete cekati 24h. Uostalom razmislite malo. Da bi se album pojavio danas, potrebno je da ga CD-shopovi dobiju u nedelju. E neka mi sada neko kaze koji CD-shop radi nedeljom???
I znate sta, glupo je da mi sada ovde prozivamo Vlada (pa makar to bilo i zezanje) jel i malo dete bi shvatilo da ovo nije do njega vec do izdavaca.
Licno mislim da je glupo da se ovde proziva neko zato sto cemo album cuti sutra a ne danas.
Pozdrav
P.S. Niko nas ne pravi na budale i niko nas ne obmanjuje...jos samo malo strpljenja i album je tu. :wink:
CACANKA
22-12-2003, 04:43 PM
Veceras moram da vezbam matis,tako da cu sutra na prvom odmoru ici da uzmem cd.
Ako stigne.
Valjda hoce!!!
:lol: 8)
pecky
22-12-2003, 05:19 PM
Slazem se sa Nikolom, da ne treba prozivati Vlada ...
Danas su mi u HI-FI Centru, IPS-u, MAMUT-u, podzemnom na terazijama rekli da CD ochekuju u toku dana/svakog chasa/... Ne znam ko vas je tako belo gledao ... ????? Mislim, ... i ja sam popiz***o danas ...
Realno, nemojmo se nervirati, ... a da je u pitanju izvesna NEODGOVORNOST, ... i jeste brate!
P.S. Ajde Nik da ti verujemo, ako je 100% sigurno.
Pozdrav ...
majabl
22-12-2003, 06:10 PM
:roll: Ja ga ni ne ocekujem tako brzo :? , mi kasnimo za civilizacijom... :evil: :twisted:
Naravno, mislim na BL, a i na ostale gradoev u RS. :oops:
kazu bice ga "ovih dana".............
smrc........ :cry:
:cry:
:cry:
Sad dodjoh iz grada, obisla sam sve prodavnice u uzem centru grada, i nigde NEMA!! Cak mi niko nije ni rekao da ce biti danas, a vece je jos poodavno :? Naravno, ako nema u prodavnicama tipa hi-fi centra, Mamuta, Juke Box-a (nova radnja) i na onim kioscima, besmisleno je gledati dalje.
Da vam ne pricas kako sam prezivela ovu lapavicu da ne polomim noge i da sam dosla kuci mokra do kolena. To cemo da zanemarimo!
Zakljucak, sve su sanse da cd nece izaci danas. :wink:
Ja, doduse, ne gubim nadu i sutra cu da prozujim, mada me vec gledaju kao freak-a. Cekam da Stashi prodju "Gospodari", posle toga bi i ona trebala da svrati da vidi sta ima novo, ako je ovaj kijamet ne pokoleba.
Pozdrav
P.S. Nikola, mali komentar: u Knez Mihailovoj ulici su sinoc (kao i svake nedelje) cd shopovi radili do 22, a neki (tipa Hi-Fi Centar na kraju Kneza) i do ponoci, a u Knezu ih ima bar 5, tako da je i bilo logike da ih vec sinoc dobiju. :wink:
Borjana
22-12-2003, 08:05 PM
Tako je, Majo...mi ga ocekujemo ovih dana...ha, zato se ne nerviramo!!! :wink: JUpiii!!! :?
Staša
22-12-2003, 10:07 PM
Dakle ovako ,da i ja podnesem raport o mojoj potrazi "Žene bez imena" danas a i da se pohvalim da sam bila i odgledala Gospodare :arrow: apsolutno fantastičan (ako volite tu vrstu filmova) ali to sad nije ni bitno!
Pre nego sam otišla u Sava Centar sam obletela centar ...krenula od Hi Fi Centra i tip me je iskulirao u fazonu pa kad bude pisaće na vratima (pošto je velikim slovima na vratima zalepljeno nešto u fazonu Novi CD Zdravka Čolića) Dobro ,ajde ,jedan neljubazan prodavac od ukupno 4 nije strašno. :roll:
Moje putešestvije se nastavilo u pravcu Mamut mega stora ,međutim pre toga sam otišla do novootvorene prodavnice Juke box (Mina je sinoć dok je bila u gradu snimila da se spremaju za otvaranje danas) i tamo su mnoogoo ljubazni prodavci ,dečko i devojka ,stvarno sve pohvale za njih ! Ona mi je rekla da je moguće da će dobiti kasnije u toku dana a ako ne tad onda sutra ujutru sigurno .Pošto rade do 10 reših da se vrnem posle filma ,just in case ...ali šipak :? . Pitam ja nju "Jel stig'o Vlado "? a ona lujka kaže "Nije sram ga bilo" na kraju sam dobila njihov telefon da ih sutra ujutru zvrcnem da vidim kakvo je stanje.
Od njih sam otišla do Mamuta i tamo sam dobila odgovor da se ne zna kad će i da čekaju još neke izvođače pojma nemam koje a nije me ni briga i taj tip mi dade telefon ...fini ljudi kažem ja :wink:
A najveći biser je bio dečko koji ima kiosk ,Beograđani sigurno znaju na Trgu preko puta Staklenca, jedan jedini kiosk koji stoji sa te strane ,reko' ajde da okušam sreću i kod njega ,kaže on meni "Pa ,znaš... danas je trebao CD da izađe (jok ne znam,ali lepo od njega što je informisan) a nastavak rečenice : Ali ipak je to VLADO " čitaj :arrow: ako bude do kraja godine biće dobro ...
Tako da se ja nadam da će stvarno sutra biti CD-a i da ću se prijatno iznenaditi na povratku sa faxa kući !
puno pozdrava !
Staša
p.s. Mici, šaljem PP ubrzo !
Bejbe19
22-12-2003, 11:53 PM
"Dajte ljudi, sta je vama? Zar vam je tolika frka sto cete cekati 24h. Uostalom razmislite malo. Da bi se album pojavio danas, potrebno je da ga CD-shopovi dobiju u nedelju. E neka mi sada neko kaze koji CD-shop radi nedeljom???"
U Cacku ga pouzdano nema. Ponedeljak je odavno prosao. Cak su mi u jednom cd shopu rekli da ga nece ni imati, jer je skup :?: ( 9oo din). Svasta. A sto se tice toga da li nam je frka - pa frka nam je. Cekamo album jos od avgusta :shock: :shock: :shock: .
Zato HOCU ALBUM!!! I TO ODMAH!!! :evil: :!: :evil:
ciki1975
23-12-2003, 12:59 AM
ha kako je meni lijepo :roll: ja sam u hrvatskoj pa se uopće nemoram nervirati jer znam da tako skoro neće u nase prodavaone :twisted:
zato molim cjenjene kolege da mi pomognu jer cz poludiiiiiiiiiiiiiiit
pozdrav iz Rovinja!
Nikola
23-12-2003, 09:38 AM
Zao mi je sto ovo moram da vam kazem ali...ni danas nece biti albuma. :cry: Ne pokusavajte da ga nadjete...eventualno vi u BG-u mozete da probate ali cisto sumnjam. Mislim da niko ne moze da nam da odgovor jer niko vise nije 100% siguran kada ce album...ostaje nam samo da se nadamo da ce u toku nedelje. :cry:
Nikola
23-12-2003, 09:43 AM
U Cacku ga pouzdano nema. Ponedeljak je odavno prosao. Cak su mi u jednom cd shopu rekli da ga nece ni imati, jer je skup :?: ( 9oo din). Svasta.
Hehe, pa to je cena duplog CD-a (muzicki i multimedijalni). Ako im je ta varijanta skupa neka se odluce za "klasicnu" (samo muzicki CD), cena je ista kao i za svaki domaci CD.
CACANKA
23-12-2003, 01:49 PM
Bejbe19 jesi li ti iz Cacka???Opet sam bila i devojka mi je rekla da dosjem u PONEDELJAK :cry: .
Kao tad ce sigurno biti!!!
Hm......
Kaze ona:,,Ma to ti j fora kod svih,izdaju pred novu godinu cd,a onda ljudi kupuuju na slepo,da bi imali pesme,,tako od a do š.E sad sta je time htela reci ne zna ni ona sama. :roll:
A meni ostaje da se nadam.
JOS JEDNA INFORMACIJA,CD JE PUSTEN U PRODAJU U HN.
TAKO SU MI REKLI DRUGOVI. :(
A u kom shopu su ti rekli da ga nece imati????SVASTA!!! :( :evil:
pecky
23-12-2003, 02:45 PM
Izvinite na izrazu ... iznervirao sam se jako ... :lol:
Shta cemo ljudi, moramo da chekamo ...
Oprostite na izrazu ... josh jednom ...
pozz
makili
23-12-2003, 03:36 PM
ja sam jutrso ponovo cunjala lutala i jok ...nema ... i dosla sam do zakljucka da necu ni da ulazim u CD shopove ako cujem novog Zdravka jer logika ako imaju Vladin CD pustace njega a nece biti na sve strane Ao nano ili kako vec ide pesma :roll:
pozzz
E,pa ja ne znam do koga je vise,ali mi se smucilo bre :(
Obisla sam Hi-Fi,4 cd-shopa u Piramidi...jedan me je bledo gledao,jedan mi je rekao da stize za 2 sata...U kuci sam svima sela na mozak sa albumom :wink: ,mada ne znam ni sama sto sam toliko zapela,kada se ne pojavljuje :(
A,bedak,valjda ce uskoro....
pecky
23-12-2003, 04:51 PM
Ej, ljudi ... zvanichna informacija:
U HI-FI CENTRU kod SKC-a prodavachica mi reche da ce se CD pojaviti danas do kraja radnog vremena, a to je do 21h. "U svakom sluchaju ti nazovi, da proverish, ali vecheras ce ga biti!"- reche ljubazna prodavachica. "Eh, da, a cena ce biti 599 din. " - dodade.
Koja varijanta cedea je u pitanju, ne zna, ... ali cenu zna ?!?
Ostaje nam da zovemo HI-FI ... Ajde zovite i vi malo, ... meni vishe blam ... :oops: (264-5783)
Ajmo, ljudi ... strpljenja samo malo .....!!!!!!!!!!
Pozz
Staša
23-12-2003, 04:53 PM
Upravo sam se čula sa Minom ona je kupila CD međutim bez multimedije i zaista košta 600 din ... ne znam zašto nema duplog u prodaji ...
Nikola
23-12-2003, 06:25 PM
Epa ljudi, ovako stoje stvari. Ako vam nije tesko, prosetajte veceras do vasih CD-shopova, a ako vas kojim slucajem mrzi ili nemate vremena, onda to ucinite sutra i novi album VG-a ce se sigurno naci u vasim CD-playerima. Dakle, BEZ PANIKE...sve je pod kontrolom. :wink:
:) Hehe, jednom i ja da dobijem informaciju iz prve ruke. Za Nislije informacija da ce ga sutra sigurno biti u vecini CD-shopva (ako nije vec stigao). :wink:
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.