PDA

View Full Version : Sta se, sta se dogadja

Zorana
23-12-2003, 05:05 PM
Upravo sam stigla sa posla. U povratku prolazim kroz centar (Beograd).
CD je izasao. Ima ga zasad u HI-FI centru i radnji u podzemnom prolazu na Terazijama.
Ajd to docekasmo. Cena 600 dinara.
Vec ste mozda negde procitali.
Ja ga nisam kupila, malko sam ljuta.
Razlog? Nisam pametna sta da radim. Kazu multimediju uopste Goraton nije ni pustio u prodaju, iako su ovi iz CD shop-ova unapred platili.
Nije mi jasno da li treba sad da kupim ovaj, pa da posle kupujem opet kada izadje multi-mlatimedija!
U cemu je fazon? Verujem da je do izdavaca. A nesto mislim da ce ljutnja da me prodje pa cu da kupim i ovo sto daju sutra ujutro.
Ajd ko sazna nesto pametno, nek nas obavesti. Ne bi bilo lose da nam oci malo otvore Vlado ili Goran. :wink:

Mina
23-12-2003, 05:15 PM
Nemam objasnjenje. Nazalost nisam videla sve postove danas i nisam imala predstavu da je ovaj cd bez multimedije!!! Platila 600 u Hi-Fi centru ubedjena da ima i taj deo! I? Sta sad?
Da opet za par dana dajem jos jednom i vise od 600 zbog multimedije? Malo mi je bezveze i iskreno, malo mi je pokvarilo uzivanje. Mislim da bi bilo u redu da nam je neko nesto rekao!
Eto, sad sam ponosni vlasnik cd-a, ali mi je mnoooooooooogo krivo sto je bez multimedije. Da sam znala, recimo, da je ovaj samo audio, a da multimedija izlazi da par dana sacekala bih ovaj, ovako... kupujem jos jednom isto... :cry: :cry: :cry:
Malo je bezveze, a znam da necu izdrzati da ne kupim i taj cd.
Odoh sad da slusam, a ocekujem da cemo svi dobiti objasnjenje i instrukcije sta dalje uskoro.

CACANKA
23-12-2003, 06:06 PM
Hm......
I sta sad??
Cekam onda multimediju.
I kakav je album??
Kazu iz hn da je vrh,a ja jos ni pesmu nisam cula. :cry:

pecky
23-12-2003, 07:24 PM
Sve mi ovo jako ... "smrdi" na josh 2 nedelje dana chekanja ...
Iskreno ... :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Staša
23-12-2003, 07:39 PM
Znate šta :arrow: Kad sam OVOLIKO čekala sačekaću pa ako treba i 4 nedelje ,hoću da kupim i multimediju ! 8)

Čula sam se sa Zoranom i po običaju me je oduševila svojim razmišljanjem i kapiranjem ... mada nisam ni sumnjala u nju :wink: predlog : lepo kupite kasetu za početak ,pa posle toga kad izađe multimedija dupli CD ... tako nećete biti uskraćeni za pesme ... nije najidealnije rešenje ali šta je na svetu pa idealno ? :roll: Meni je svakako negde najlogičnije !
Naravno postoje i druge mogućnosti :wink:

Smatram da ovo ipak nije ni do Vlada ni do Gorana već kako reče neko do GORATONA ! :evil:
Ipak,mislim da bi neko trebao da se oglasi i da nam kaže koliko ćemo čekati multimediju i šta se tačno dogodilo ... mislim da nas sve ovde to zanima i to MNOGO :!:

pozdrav,
Staša

Mary
23-12-2003, 07:51 PM
Ma kakvo obavestenje ljudi?!

Zar ne vidite da niko i ne cita ove nase entuzijasticke monologe..... 8)

Mari
23-12-2003, 08:02 PM
E pa znaci, strasno!!!
Kao da nije dovoljno sto smo na album cekali ovoliko, sad cekamo multimediju. Pa dobro ljudi, kako da ja izdrzim da ne kupim cd, veliko je pitanje kad ce ovaj dupli.
A jeli Nikola, posto kazes da imas dobre izvore, to sto ce sutra navodno biti cd-a u cd shopovima u Nisu znaci tacno sta? Obican ili dupli?
Pozdrav vama ljudima punim strpljenja, ja nisam jedna od vas :wink:

Nikola
23-12-2003, 08:25 PM
A jeli Nikola, posto kazes da imas dobre izvore, to sto ce sutra navodno biti cd-a u cd shopovima u Nisu znaci tacno sta? Obican ili dupli?
Pozdrav vama ljudima punim strpljenja, ja nisam jedna od vas :wink:

Na zalost Mari, necemo biti privilegovani tako da cemo i mi morati da sacekamo tu multimedijalnu varijantu. Za sada cu biti zadovoljan i ovim...a kada stigne multimedia uzecemo i nju. :wink:

CACANKA
24-12-2003, 12:23 PM
Stigao je u Cacak.
I nisam ga kupila jer nije multimedijalni,a tip iz cd shopa ne zna nista o duplom cd-u. :cry: :? :oops:

Beca
24-12-2003, 02:52 PM
Nadam se da me niko nece pogresno shvatiti,ali mislim da se preteruje.Dajte bre ljudi,toliko smo cekali ovaj album,i sada puf,nema multimedije,opsta frka,ljutnja...Nije do Vlada,najverovatnije,tako da mislim da nema razloga za :twisted: ...Uzivajmo u onome sto imamo,a dobili smo sada dosta :wink:
Onaj ko nije zadovoljan,kako hoce,nek kupi lepo kaseticu,pa kad izadje multimedija,onda dupli cd.
That's my opinion...Ja sam dovoljno u transu zbog izlaska albuma :wink: ,pa nisam toliku paznju obracala na multimediju...
Kad izadje,videcemo,polako....

P.S.recite nekome da vam kupi za Novu :D

kiss, Jovana