PDA

View Full Version : ZA SADA JE NEMA.....

BEOGRADJANIN
24-12-2003, 01:53 AM
Hehhee sto volim sto prvi zapocinjem ovu odlicnu temu!
auuuuuuuuu najteze pitanje ove godinee, a samo sto se nije zavrsila!
preslusao sam cd.. hmmmmm 1209 puta? ne 15 da daa 15. Ne znam breee u k**c bre :? koja je najdraza ili najbolja pesma!
ali ajde kad vec moram, kad sam vec poceo da pisem( maa nisam trebao).
Ovako
Zena bez imena i Jedina, se kolju, nezaostaje ni Jedino nam ljubav ostaje pa ni NISAM KAO ON, a Sve si mi ti...heee i TO - je pesma. Uuuu Lagala si me, perfect! Zivim da te nadjem i Mi Nismo Mi su isto odlicne.
Danas sam se cuo sa bivsom devojkom i pustio sam je ZENA BEZ IMENA i znate sta mi je rekla. Ma ne mogu to da vam kazem, sorry! sad sam u bedaku! Ups da ne srenem sa teme.
Znaci treba mi vremena jos da odlucim koja mi je pesma naj... pa cu vam drugom prilikom tacnije javiti.
byeee

BEOGRADJANIN
24-12-2003, 02:39 AM
SADA U 4H (U PAUZI NBA-A) ODSLUSAO SAM PESMU - ZENA BEZ IMENA
DEFINITIVNO JE TO MOJA NAJDRAZA PESMA! DRUGOM PRILIKOM MOGU DA OBJASNIM ZASTO :cry:

TaN|a
24-12-2003, 10:30 AM
Manji problem naci "najdrazu pesmu", veci u mojem slucaju :arrow: Moracu ovde da sacekam najmanje jos 2 nedelje do izlaska albuma :( Iako se nadam da ce ranije :wink:

Beca
24-12-2003, 02:37 PM
Za ovo vreme slusanja,tj. UZIVANJA :D ,dvoumim se izmedju Zena bez imena i Jedino nam ljubav ostaje....Sve pesme su vrhunski odradjene,mnogo dobro :wink:
Vreme i slusanje,slusanje ce presuditi koja mi je pesma naj naj naj

Beca

alexandra
24-12-2003, 04:14 PM
Zena bez imena i Jedina.....potpuno savrshenstvo!

Aca
25-12-2003, 12:04 AM
Dobio sam na poklon cd od devojke i preslusali smo ga. Znate sta, svaka pesma je uistinu sjajna. Mozda mi uvo hvata ponajvise ''Mi nismo mi'' i ''Zivim da te nadjem''. Da. Devojka mi je muzicar, svira klavir (ja sam svirao klavijature) i vec ''skida'' pesme-znamo ja i ona da puno vremena potrosimo na sviranju i pevanju Vladovih pesama, to nam je velika satisfakcija! :D :D :D

majabl
25-12-2003, 09:44 AM
:( :x :cry: :evil: :cry: :oops:
Sta ja da radim? Meni je najbolja Andjele. Nijednu vise nisam cula... :? :cry: :o :( :x :twisted: :evil:

CACANKA
25-12-2003, 12:05 PM
Meni je za sada omiljena ,,mi nismo mi,, i ,,Sve si mi ti,,.

Borjana
25-12-2003, 12:52 PM
Majo, ne tuguj...u istoj sam poziciji kao i tii...ali, ne brini...doci ce i kod nas CD!!! :wink:

Blankacha
30-12-2003, 01:39 PM
Majo, ne tuguj...u istoj sam poziciji kao i tii...ali, ne brini...doci ce i kod nas CD!!! :wink:

joj razumijem vas u potpunosti!do juce sam i ja "tugovala"...jos kad vidis sve ove komentare...uhh,znam kako vam je,al ne dajte se :D hehehe...brzo ce CD i kod vas doci... :lol: jesam vas utjesila...hahaa 8)
pozdrav :lol:

Staša
05-01-2004, 03:13 PM
Meni je album Žena bez imena zaista svojevrsni fenomen :mrgreen: evo zbog čega :arrow: kada je izašla Navika pesma koja mi se izdvojila na prvo slušanje je bila Put do srca tvog i tako je ostalo evo i posle više od dve godine !

Ja evo slušam već pune dve nedelje CD , pa da kažem skoro konstantno i jednostavno i dalje ne mogu da izdvojim jednu pesmu i kažem da mi je ona omiljena ! Ali stvarno ... baš sam na mukama :lol: Moram da se složim sa topicom ...za sada je nema ... :wink:

Staša

BEOGRADJANIN
05-01-2004, 03:26 PM
samo da se slozim....
p.s
sto volim kada se moj topic ponovo pokrene!
hm, sala :))))))

majabl
05-01-2004, 05:57 PM
Joj, ja vec 5 dana preslusavam CD i razmisljam...
ZENA BEZ IMENA, JEDINO NAM LJIBAV OSTAJE, ŽIVIM DA TE NAĐEM I NISAM KAO ON... Ma SVE su mi fenomenaline, ,al' ove 4 nesto NAJ, NAJ...

Pedja
09-01-2004, 12:02 AM
Uf... kako da odgovorim na ovo pitanje... Meni su sve pesme drage na posebne nacine, u svakoj mogu da se pronadjem, zato ih sve i podjednako slusam... Zato se necu odlucivatai za jednu, najbolju, jer su meni sve naj!

Beca
10-01-2004, 06:49 PM
Hm...ovo je bas tesko...proslo je dosta od izlaska albuma,ali te pesme nema jos uvek!!
Prvo su mi u glavu usle Zena bez imena,Jedino nam ljubav ostaje i Jedina,
a sad...pre neki dan sam ceo dan pevala Sve si mi ti,a juce i danas ne mogu da se odvojim od pesme Lagala si me...
Vrlo je tezak izbor...sve su tako posebne na svoj nacin...to je bilo moje misljenje i za prosli album...svaka posebna na svoj nacin....
A,vreme ce pokazati svoje,kao sto i uvek ucini! :wink:
pozz

Goga
11-01-2004, 03:54 PM
Skoro ne moguce odgovoriti na to pitanje....!

Ali za sad prvi favorit "Zivim da te nadjem" pa onda "Zena bez imena" za tim "Sve si mi ti" a onda ......
Ma sve su mu fenomenalne! :D

lelisima
16-02-2004, 11:18 PM
zena bez imena je No1 onda ide lagala si me,pa sve si mi ti pa...

ma ukratko sve!!!

pozdrav.... :D