View Full Version : ZA SADA JE NEMA.....
BEOGRADJANIN
24-12-2003, 01:53 AM
Hehhee sto volim sto prvi zapocinjem ovu odlicnu temu!
auuuuuuuuu najteze pitanje ove godinee, a samo sto se nije zavrsila!
preslusao sam cd.. hmmmmm 1209 puta? ne 15 da daa 15. Ne znam breee u k**c bre :? koja je najdraza ili najbolja pesma!
ali ajde kad vec moram, kad sam vec poceo da pisem( maa nisam trebao).
Ovako
Zena bez imena i Jedina, se kolju, nezaostaje ni Jedino nam ljubav ostaje pa ni NISAM KAO ON, a Sve si mi ti...heee i TO - je pesma. Uuuu Lagala si me, perfect! Zivim da te nadjem i Mi Nismo Mi su isto odlicne.
Danas sam se cuo sa bivsom devojkom i pustio sam je ZENA BEZ IMENA i znate sta mi je rekla. Ma ne mogu to da vam kazem, sorry! sad sam u bedaku! Ups da ne srenem sa teme.
Znaci treba mi vremena jos da odlucim koja mi je pesma naj... pa cu vam drugom prilikom tacnije javiti.
byeee
BEOGRADJANIN
24-12-2003, 02:39 AM
SADA U 4H (U PAUZI NBA-A) ODSLUSAO SAM PESMU - ZENA BEZ IMENA
DEFINITIVNO JE TO MOJA NAJDRAZA PESMA! DRUGOM PRILIKOM MOGU DA OBJASNIM ZASTO :cry:
TaN|a
24-12-2003, 10:30 AM
Manji problem naci "najdrazu pesmu", veci u mojem slucaju :arrow: Moracu ovde da sacekam najmanje jos 2 nedelje do izlaska albuma :( Iako se nadam da ce ranije :wink:
Za ovo vreme slusanja,tj. UZIVANJA :D ,dvoumim se izmedju Zena bez imena i Jedino nam ljubav ostaje....Sve pesme su vrhunski odradjene,mnogo dobro :wink:
Vreme i slusanje,slusanje ce presuditi koja mi je pesma naj naj naj
Beca
alexandra
24-12-2003, 04:14 PM
Zena bez imena i Jedina.....potpuno savrshenstvo!
Dobio sam na poklon cd od devojke i preslusali smo ga. Znate sta, svaka pesma je uistinu sjajna. Mozda mi uvo hvata ponajvise ''Mi nismo mi'' i ''Zivim da te nadjem''. Da. Devojka mi je muzicar, svira klavir (ja sam svirao klavijature) i vec ''skida'' pesme-znamo ja i ona da puno vremena potrosimo na sviranju i pevanju Vladovih pesama, to nam je velika satisfakcija! :D :D :D
majabl
25-12-2003, 09:44 AM
:( :x :cry: :evil: :cry: :oops:
Sta ja da radim? Meni je najbolja Andjele. Nijednu vise nisam cula... :? :cry: :o :( :x :twisted: :evil:
CACANKA
25-12-2003, 12:05 PM
Meni je za sada omiljena ,,mi nismo mi,, i ,,Sve si mi ti,,.
Borjana
25-12-2003, 12:52 PM
Majo, ne tuguj...u istoj sam poziciji kao i tii...ali, ne brini...doci ce i kod nas CD!!! :wink:
Blankacha
30-12-2003, 01:39 PM
Majo, ne tuguj...u istoj sam poziciji kao i tii...ali, ne brini...doci ce i kod nas CD!!! :wink:
joj razumijem vas u potpunosti!do juce sam i ja "tugovala"...jos kad vidis sve ove komentare...uhh,znam kako vam je,al ne dajte se :D hehehe...brzo ce CD i kod vas doci... :lol: jesam vas utjesila...hahaa 8)
pozdrav :lol:
Staša
05-01-2004, 03:13 PM
Meni je album Žena bez imena zaista svojevrsni fenomen :mrgreen: evo zbog čega :arrow: kada je izašla Navika pesma koja mi se izdvojila na prvo slušanje je bila Put do srca tvog i tako je ostalo evo i posle više od dve godine !
Ja evo slušam već pune dve nedelje CD , pa da kažem skoro konstantno i jednostavno i dalje ne mogu da izdvojim jednu pesmu i kažem da mi je ona omiljena ! Ali stvarno ... baš sam na mukama :lol: Moram da se složim sa topicom ...za sada je nema ... :wink:
Staša
BEOGRADJANIN
05-01-2004, 03:26 PM
samo da se slozim....
p.s
sto volim kada se moj topic ponovo pokrene!
hm, sala :))))))
majabl
05-01-2004, 05:57 PM
Joj, ja vec 5 dana preslusavam CD i razmisljam...
ZENA BEZ IMENA, JEDINO NAM LJIBAV OSTAJE, ŽIVIM DA TE NAĐEM I NISAM KAO ON... Ma SVE su mi fenomenaline, ,al' ove 4 nesto NAJ, NAJ...
Pedja
09-01-2004, 12:02 AM
Uf... kako da odgovorim na ovo pitanje... Meni su sve pesme drage na posebne nacine, u svakoj mogu da se pronadjem, zato ih sve i podjednako slusam... Zato se necu odlucivatai za jednu, najbolju, jer su meni sve naj!
Hm...ovo je bas tesko...proslo je dosta od izlaska albuma,ali te pesme nema jos uvek!!
Prvo su mi u glavu usle Zena bez imena,Jedino nam ljubav ostaje i Jedina,
a sad...pre neki dan sam ceo dan pevala Sve si mi ti,a juce i danas ne mogu da se odvojim od pesme Lagala si me...
Vrlo je tezak izbor...sve su tako posebne na svoj nacin...to je bilo moje misljenje i za prosli album...svaka posebna na svoj nacin....
A,vreme ce pokazati svoje,kao sto i uvek ucini! :wink:
pozz
Skoro ne moguce odgovoriti na to pitanje....!
Ali za sad prvi favorit "Zivim da te nadjem" pa onda "Zena bez imena" za tim "Sve si mi ti" a onda ......
Ma sve su mu fenomenalne! :D
lelisima
16-02-2004, 11:18 PM
zena bez imena je No1 onda ide lagala si me,pa sve si mi ti pa...
ma ukratko sve!!!
pozdrav.... :D
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.