PDA

View Full Version : Multimedia

Goran
24-12-2003, 10:27 PM
Što se tiče multimedije, naći će se u nešto ekskluzivnijem pakovanju koji sadrži dva diska. Zakazali su proizvođači iz inostranstva ali će se za par dana naći u prodaji. Naime, ovo ˝simply˝ izdanje je Vladova volja da udovolji i onima koji nemaju kompjuter i kojima multimedia nije potrebna.

Pozdrav i hvala :)

majabl
25-12-2003, 09:34 AM
Ja imam jedno pitanjcee. Sta je sa onima koji ne mogu cekati pa su kupilo cd, ,hoce li moci kupiti samo multimediju?

mulder_
25-12-2003, 12:12 PM
Sve ovo me neodoljivop podsaca na tempo izlazenja dvd-a "gospodara prstenova"...prvo izadje regularan dvd a nedugo zatim specijalno prosireno izdanje sa bonus materijalima i duzom verzijom...Jel mudro zborim Beco "gospodarice"? nista cekamo sve dok ne izadje...Da ne bih postovao hiljadu puta na raznim mestima ,ovde cu se zahvaliti Vladu na fantasticnoj muzici i ekipi koja je sve to ispratila ukljucujuci administratora ovog site-a.
Pozdrav svima

CACANKA
31-12-2003, 02:50 PM
Zna li se nesto preciznije??
Ovu u cacku kazu da nisu ni culi,joj kako ti likovi znaju da me iznerviraju :evil: .hehe
Kaze Stasha da su u Goratonu najavili za utorak,danas je sreda hehe.
Pozz.
,,Ko ceka taj doceka,,.

Mina
03-01-2004, 08:00 PM
Danas je nas nekoliko kupilo multimediju. Deluje mi jako simpaticno smisljeno, opustencija, posebno ono na granici. Vlado se sada definitvno moze pohvaliti da je uradio vrhunski album, i da je dao domaci zadatak svim "zvezdicama" kod nas.
Pozdrav

Mina

Staša
03-01-2004, 09:54 PM
Kao što Mina reče nas nekoliko je danas kupilo dupli CD i moji prvi utisci su jako pozitivni .

Iako sam otprilike čula šta će biti na ovom multimedialnom CD-u ipak to nije TO dok se čovek ne uveri sopstvenim očima :wink:

Slažem se sa Minom :arrow: sve je jako simpatično osmišljeno i taj "atak" na putu za Poljsku je sladak ,međutim ja bih ipak izdvojila tzv. FILM o... ...svemu i svačemu od 2001. pa do danas ...
:arrow: naročito ona dva dela sa klincima , prvo onaj gde se provlači pesma You and me (ne znam koja je prilika bila, pretpostavljam neka humanitarna akcija ali ne bih da nagađam ) i naravno drugi gde Vlado sa njih 7-8 slatkiša peva Tropski bar , to mi je BAŠ onako slatko :mrgreen:

Za ljude koji još nisu imali prilike da vide multimediju ukratko rađena je u Flashu (i odlično odrađena ,moram dodati ), na njoj se nalazi galerija fotografija, video, studio, live ...neću sve da otkrivam neka ipak ostane malo iznenađenje :wink:

Postoje samo dve zamerkice, male, malecne vezane za multimediju ,ja ću ih kažem al' se nadam da Goran neće da mi zameri 8)

Prva i nema toliko veze sa multimedijom koliko je vezana konkretno za ovu fotku na forumu :arrow: na CD-u ima jako lepih fotografija , čak su mi dve onako baš baš a isto ih je Goran radio pa mi baš i nije jasno zašto ova stoji ,malo mi "bledunjava" u odnosu na ostale :oops:

Druga je vezana za prelaženje sa jednog dela na drugi u primera radi live ili video "podsekcijama"...
Sad, ja kao laik ne znam da li je ikako bilo moguće da se odradi da se sa klikom na nešto od pobrojanog u desnom "prozorčetu" pređe na konkretno to nešto ili je jednostavno moralo ovako da bude, znači da se vraćaš u podsekciju i da potom izabereš šta hoćeš da gledaš... eto to je ono što mi malčice smeta... malo više je posla ali nije strašno ...

Sve u svemu :arrow: sve pohvale za VG Art studio :wink: :ok:

Pozdrav,
Staša

CACANKA
04-01-2004, 09:36 AM
U cacku je jos nema :cry: ,
valjda ce u ponedeljak izaci.
Ali sreca u nesreci decko iz cd shopa mi je dao svoj broj da ga okrenem,da proverim da li je izasao,da se ne bi bzv setkala. :lol: :D 8) :oops:

Milena
04-01-2004, 09:54 AM
A kad je multimedijalni CD izasao u BG???U KG ga jos nema(koliko ja znam)! :(

Staša
04-01-2004, 10:12 AM

Iako je Goraton najavio izlazak duplog CD-a za utorak 30.12. u Beogradu se on pojavio tek pre dva dana ,koliko ja znam ,znači 2.01.

Staša

Ivan
04-01-2004, 02:24 PM

Пробај у оном CD shop-у у Робној Кући.Тамо вероватно има.....

Mina
04-01-2004, 03:47 PM
Prva i nema toliko veze sa multimedijom koliko je vezana konkretno za ovu fotku na forumu :arrow: na CD-u ima jako lepih fotografija , čak su mi dve onako baš baš a isto ih je Goran radio pa mi baš i nije jasno zašto ova stoji ,malo mi "bledunjava" u odnosu na ostale :oops:

Druga je vezana za prelaženje sa jednog dela na drugi u primera radi live ili video "podsekcijama"...
Sad, ja kao laik ne znam da li je ikako bilo moguće da se odradi da se sa klikom na nešto od pobrojanog u desnom "prozorčetu" pređe na konkretno to nešto ili je jednostavno moralo ovako da bude, znači da se vraćaš u podsekciju i da potom izabereš šta hoćeš da gledaš... eto to je ono što mi malčice smeta... malo više je posla ali nije strašno...

E, moram i ja da se slozim sa Stashom. Slika na forumu je stvarno... sveza za menjanje. Na multimediji ima stvarno prelepo uradjenih forki i bilo bi super kad bi se jedna od njih nasla u "uzglavlju" foruma. Uostalom, crno-bele fotografije govore mnogo vise nego one u boji i steta je ne iskoristiti ih kad su vec tako dobre, bar ja tako mislim.
Sto se otvaranja odredjenih delova multimedije tice, moglo je da ide malo jednostavnije, ali ni ovako ne smeta previse :wink:
Jos uvek je istrazujem :idea:
Pozdrav
Mina

alexandra
05-01-2004, 03:56 PM
Stvarno su slike zaista fenomenalane (crno bele pogotovo)!!!
Ovo Special edicion je zaista special! Sve pohvale Vlado!

Aco Munich
08-01-2004, 07:18 PM
Konacno i ja danas dodjoh do novog albuma :D ali se ispostavilo da je to "light" izdanje!Zna li neko gdje u Njemackoj postoji "shop" koji posjeduje "dupli" album???
Ciao.

p.s. SRETNA NOVA!!!

CACANKA
08-01-2004, 10:30 PM
Ja moram iz bg da narucujem.
I neka mi neko kaze da u ca nisu debili.

smiley
11-01-2004, 02:09 PM
E ako ce te utesiti kad bih ti rekla da ni u krusevcu nisu dobili, cak ni ne znaju da je izasao multimedija, pitala sam pre 4,5 dana .... i nista. Jedan je lik odmah zvao bg i rekao da nece donositi jer je cena "paprena", jedino ako narucim. Ali ionako danas idem za bg tako da cu ga vec sutra imati. POzdrav!

ciki1975
11-01-2004, 09:50 PM
:twisted: :evil: ne treba nista da kazem u svezi glede multimedije osim :evil:
stasha i mina ce da shvate

Zorana
15-01-2004, 08:37 PM
Fino upakovano. Pravi slatkis.
Za one u cijim gradovima postoje IPS knjizare jedno obavestenjce. Dupli disk kod njih kosta svega 693 dinara, sto je 200 manje nego na drugim mestima. Ako nekome ova informacija bude od koristi bice mi milo. :lol:

CACANKA
21-01-2004, 08:28 AM
Konacno sam se i ja docepala multimedije.
Super je. :lol:

majabl
21-01-2004, 06:38 PM
Ako Bog da i ako moj brat en bude lose volje, prekosutra cu je i ja imati... Kod nas nigdje nema, a brat mi otis'o u BGD...

Mary
21-01-2004, 07:21 PM
Meni nešto ne funkcioniše baš najsrećnije multimedia... :|

smiley
22-01-2004, 06:15 PM
Eeee ljudi juce sam kupila finally!!! Kako je samo dobro ono na granici ... ma loodnica! :) A tek film o svemu i svacemu, stvarno extra!

TaN|a
23-01-2004, 06:23 PM
Ja cu morati da sacekam moj dolazak, ovde se bar trenutno nece uvoziti multimedia VG-a :(

DIJANA
23-01-2004, 07:04 PM
Ma, multimedija ubijaaa! Stalno gledam one live nastupe, buljim kao hipnotisana! A tek fotke! Nemam rijeci! :o

TaN|a
23-01-2004, 07:57 PM
Khm, ja rece da moram da cekam! Grrrrr , psssst! :wink:

majabl
23-01-2004, 10:11 PM
KONACNO sam i ja dobila multimediju... :P :P :P
:roll: Ne znam sta da kazem... :) Vrijedilo je cekati... :wink:
VLADI I EKIPI SVAKA CAST!!!

jela
28-01-2004, 06:36 AM
Dobro si to Majo rekla...stvarno je vrijedilo cekati!I ja se napokon "docepala" multimedije,suuuuuupper je :P .Oni filmici su mi skroz simpa :)

curly_girl
29-01-2004, 03:58 PM
zahvaljujuci jednoj osobi koja ce se prepoznati :) konacno imam i ja multimediju!!!
stvarno divno je drzati u ruci nesto sto je tako dobro, a jos bolje je na racunaru!
volela bih da mogu da se opredelim pa da kazem sta je najbolje na tom CD-u , ali ne mogu!
slike su definitivno najbolje! a kako i ne bi, kada Vlado izgleda fenomenalno... znam da se i on nece uobraziti! :!:
znam da treba da spomenem i muziku, ali o tome smo vec pricali i ovde smo zato sto je sve izvanredno
stvarno je ulozeno dosta truda u ovo sta se nalazi na disku! ekipi svaka cast (citiram nekog :wink: )
a sada :arrow: saljem svima cmokic, a ja idem da uzivam u slatkim video zapisima sa iste! :wink:
milica

Roy Fokker
30-01-2004, 02:28 AM
Evo i informacija u vezi multimedijalnog izdanja:

- Na sajtu GORATON (www.goraton.com) je upravo postavljen opis Special Edition izdanja sa nekoliko screenshot-ova sadržaja, za one koji bi da vide kako to sve izgleda.

- Za one koji su u inostranstvu, i ne mogu da nađu CD u redovnoj prodaji, postoji opcija online kupovine, jer GORATON sarađuje sa Yu4You.com Cyber prodavnicom, o čemu možete vidjeti više na sajtu GORATON-a. Evo linka na 2CD SE: http://www.goraton.com/vlado_georgiev.htm#3 gdje ima i link za kupovinu... A za one koji hoće sve odmah, evo i linka na screenshot-ove: http://www.goraton.com/slike_vg_mm.htm 8)

ena
30-01-2004, 09:48 AM
:lol: :lol: :lol: danas sam i ja konacno kupila disk....sa multimediom naravno.....ma ne moram da vam govorim.....svi vec znate,videli ste,a i oni koji nisu,znaju da je vrhunski...sve sve sve.....
od filma....onog na granici....prvi put sam sad vidjela andjele rmx...sve je fenomeeenaaalnooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A fotke :arrow: no comment....

vecinu sam odstampala i napravila plakate,nadam se da se VG art tim nece ljutiti :wink: to je iskljucivo za potrebe zidova moje sobe:wink:

pozzzzzz

Beca
01-02-2004, 01:42 PM
Ja sam multimediju imala priliku da vidim na promociji,ali juce sam dobila multimedijalni CD i doooobro sam ga prostudirala... :D
Nesto najsladje mi je kad Vlado peva sa klincima....i ono na granici je mnogo dobro :D
Sve u svemu,jako fino uradjeno.. :wink:
pozz

Mina
01-02-2004, 01:44 PM
Kad se pogledaju dva spota izbliza (na multimediji) vide se mnogi detalji koji inace nema sanse da se vide na tv-u... jako simpaticno :wink:

mulder_
04-02-2004, 02:38 AM
plasim se samo da cu opet odleteti u radnju kad dodje tiraz sa spotom "zena bez imena" i time svoju kolekciju novog Vladovog albuma povecati na tri :lol:

Mary
04-02-2004, 12:17 PM
Mislim da bi Vlado trebalo da nam svima uradi upgrade multimedia 8)

Beca
04-02-2004, 02:56 PM
Moja collection Vlado G. "Zena bez imena" broji 3 cd-a :D ,s' tim sto je zadnji kupljen sa multimedijom...
Covece,svaki put se iskidam od smeha kad gledam ono sa Madjarskim kolegama :lol: :lol: mnogo dobro...

Borjana
08-02-2004, 01:09 AM
UH...i ja NAPOKON ugrabi multimediuu...ODUSEVLJENA SAMMMMM!!!!!!!

Nikola
03-07-2004, 10:33 PM
Multimedia je STRAVA. Posebno mi se dopada onaj klip na granici. :lol:

Anidda
05-07-2004, 07:08 PM

I meni isto!
Što su ti muzičari... :wink:

---------------------
"In my world only you
make me do for love
what I would not do..."

Sale83
06-07-2004, 03:09 PM

Sta ti je mislis da ljudi nisu imali kvaliteta :lol:

Kako su samo svirali ...
Jel si vidjio kako ljudi naplacuju svoje usluge !!! :P

8)

Mary
11-07-2004, 03:39 PM
Na multimediji sam jedino videla taj deo sa sviracima..ostatak - blokada..jede memoriju... :-x