PDA

View Full Version : RECENZIJA ALBUMA

ciki1975
28-12-2003, 10:13 PM
Evo budući da radim za jednu web stranicu i ja sam napravio recenziju albuma

http://www.netplugged.com/recenzija.asp?ID=103&Naziv=VLADO%20GEORGIEV:%20ŽEN A%20BEZ%20IMENA

pa pročitajte:)) fala

P.S. Svaka konstruktivna kritika je dobro došla

Mina
28-12-2003, 10:27 PM
Ciki, mogu da se nadjem u celoj prici i kazem: "nema na cemu". :D
Mada je malo duze potrajalo...
Recenzija ti je super, i bas mi je drago sto si odlucio da napises koju lepu rec o Vladu. Jedino sto meni jako smeta, ne kod tebe, nego generalno, kod vecine ljudi je sto nepravilno menjaju Vladovo ime kroz padeze. To mi, kao buducem filologu (sa diplomom, nadam se), para usi.
Ali su svakom slucaju, bas lepo do tebe sto si resio da napravis recenziju i Vladovog albuma.
Pozdrav i vidimo se
Mina

ciki1975
28-12-2003, 10:31 PM
A Mina nebi bila Mina da neda primjedbu:)) hihih a koji ti ono jezik studiraš?? Neki Holandski?? :P :lol: :o

Mina
28-12-2003, 10:38 PM
Jeste, bas taj... holandski.
Izvini, ali nije bilo upuceno direktno tebi. Ma, znam ja da se ti ne ljutis :wink:

Olja
29-12-2003, 10:31 PM
Hajde ti nas lepo prosetaj od nominativa do lokativa pa da se ne bunimo vise :mrgreen:

Inace Ciki... rekoh svoje :D Pozdrav za tebe i 'jedinu' ;)

majabl
30-12-2003, 01:47 PM
Ja imam molbicu za Minu ili nekoga drugog ko zna. :? Ja stvarno ne znam pravilno mijenjnati Vladovo :oops: :oops: :oops: (i ostala slicna imena).
Tj. kod nas u BiH se to malo drogacije mijenja (ne kaze se Vladovo nego Vladino) bar ja tako mislim.
Stoga ja molim nekoga da mi jednom zauvijek objasni u cemu je caka... Plizzz :wink:

ciki1975
30-12-2003, 02:52 PM
izgleda da ćemo trebati otvoriti novi topic za minu:)) Našu Prof iz gramatike :lol: . Buduci da se neki bune oko zbrke na Forumu a i sami je stvaraju :!: :twisted: :lol:

Mina
30-12-2003, 09:24 PM
Pa, dobro da stavim te padeze, pa da zavrsavamo sa tim :?
Nom- Vlado (ko)
Gen- Vlada (koga)
Dat- Vladu (kome)
Acc- Vlada (koga)
Voc- Vlado
Inst- s Vladom (s kim)
Loc- o Vladu (o kome)
Znam da se moj drugar Ciki ne ljuti sto je ova tema postavljena bas za njegovu recenziju :wink:

Pozdrav

majabl
30-12-2003, 09:44 PM
HVALA TI PUNO, PUNO, PUNO... Znas kako ti je to kod nas:
Nom. VLADO
Gen. VLADE
Dat. VLADI
Acc. VLADE
Voc. VLADO
Inst. S VLADOM
Loc. O VLADI

alexandra
31-12-2003, 12:21 AM
Evo budući da radim za jednu web stranicu i ja sam napravio recenziju albuma

http://www.netplugged.com/recenzija.asp?ID=103&Naziv=VLADO%20GEORGIEV:%20ŽEN A%20BEZ%20IMENA

pa pročitajte:)) fala

P.S. Svaka konstruktivna kritika je dobro došla
Sve same pohvale za vrlo iscrpan prikaz albuma!!!! :wink: