PDA

View Full Version : Sastanci forumasa

Pages : [1] 2

Mina
28-12-2003, 11:25 PM
Dragi moji...
Iz naslova ove teme mozete vec da naslutite o cemu se radi:
Naime, mislili mi i smislili da organizujemo jedno skromno okupljanje. Stasha i ja smo smozgale (pametnice :wink: ) da to bude u subotu, 3. januara, sada vec sledece, 2004. godine.
Uh, al sam pocela formalno, kao memorandum. :?
Ma, ovako, sasvim jednostavno.
LJUDI, posto se svi vec ovako lepo druzimo, ne bi bilo lose da se upoznamo u nekoj opustenoj atmosferi (citaj: klizanje). Jos smo u pregovorima da li Hala Pionir ili Vasar, ali to i nije toliko bitno za sada. O tom potom. Stavljam ovo na forum, jer bi stvarno bilo super da se sto vise nas okupi. Pritom, izgovore tipa: “ne znam da klizam” i “nemam klizaljke” ne prihvatamo. Za one koji ne znaju da klizaju, pa bice dovoljno nas koji kao znaju, pa cemo da se vucemo (i da pravimo vozic), a mozda i ubedimo onog ciku sto pusta muziku da pusti Vlada. :D Neeee, to bi ipak bilo previse... ili, da li bi??? :idea:
Khm, da se mi vratimo na temu. Za one koji do sada nisu bili, klizaljke mogu da se iznajme, tako da stvarno nema razloga da ne dodjete.
Jos jedno objasnjenje, zato bas u subotu, treceg. Za one koji ne znaju, Goga nam je dosla iz Nemacke, ali nazalost, ide vec petog. :cry: Da bi uklopili da i ona bude tu, a pritom da to bude i dovoljno daleko od Nove Godiine da bi svi bili, koliko toliko, normalni, nekako je izbor pao bas na taj dan. Nadam se da je razlog dovoljno opravdan, a i sutradan je nedelja, pa ako bude nekih “lomova”, ostaje jedan dan za oporavak. 8)
Uglavnom, to je to. Naravno, ukoliko neko ima bolji predlog, rado cemo ga uzeti u obzir, ali bilo kakvo okupljanje po kaficima i tome slicno, nikako, jer ce nas biti previse, pa da ne bi dosli u situaciju da ne znamo gde cemo, sta cemo i da nam to pokvari provod.
Bilo bi jako lepo kada bi svi vi, koji bi dosli, ostavili poruku na forumu ili preko pp-a, cisto da bi znali koga da cekamo. Za sad nas ima negde oko dvanaestoro, tako da ce, provereno, biti luda zabava.
Pa, vidimo se uskoro. :wink:
Pozdrav

Borjana
28-12-2003, 11:32 PM
Hm, sta ja da radimmm?...sipak ce me starci pustiti da palim za BG odmah posle Novee...ljudi, dajte prijedlog!!!
PS Klizati nemam pojma, ali nema veze...nadam se da necu biti jedina koja ce se obrukati :!: :P :oops:

ciki1975
29-12-2003, 12:19 AM
Evo mene Mina samo sto nisam dosao:)) Sto mi je to koja minutica pješaka:)) :cry: :lol: :o

kVu
29-12-2003, 12:24 AM
Ubicju te... ZNACHI, UBICJU TE!!! :twisted: :twisted: :twisted:

"idemo na klizanje, nja nja nja nja..." MRSH! jaooo, sutra kad ti budem isilovao one dynaudijce, cuvaj se... a sto se tice klizanja, klizacu i na rukama i nogama, garantiram...

BEOGRADJANIN
29-12-2003, 01:18 AM
Dolazim naravno, to se ne sme propustiti, osecam da ce biti ludo i nezaboravno nase prvo okupljanje! :P

makili
29-12-2003, 08:30 AM
Jedva cekam subotu,jedva cekam subotu,jedva cekam subotu :lol:

pozzzz

CACANKA
29-12-2003, 09:50 AM
JA cu videti,moguce da cu doci,mada vece su sanse da ne dodjem jer je odmah posle Nove.
Videcu.
a mogu se pohvlaiti da znam da klizam. 8) 8) 8)

Mary
29-12-2003, 10:20 AM
Mislim da je to puno ljudi i za klizanje...Možda je to ok ideja za neki reunion ali za prvi susret...ne znam baš...u svakom slučaju biće dobro klizanje ali upoznavanje- teško.

Staša
29-12-2003, 03:49 PM
Svaki konstruktivan predlog ili sugestija je i više nego dobrodošao :wink:

Ko god smisli nešto pametnije nek ostavi predlog pa ćemo jednostavno izglasati ,svi ,demokratski gde ćemo i šta ćemo ...jel OK tako ?

Pozdravčić,
Staša

Beca
29-12-2003, 06:00 PM
Racunajte na mene,bas bih volela da vas sve upoznam...OK,vec znam Stashu i Gogu pa cu se i lakse snaci.
mislim da je klizanje super ideja,mada bas i nisam vesta u tome,ali,hope that you'll help me! :wink:
kiss,Jovana

jela
29-12-2003, 06:49 PM
Odlicna ideja za okupljanje,stvarno bi voljela da upoznam ljude s ovog foruma.Al mi vrijeme nikako ne odgovara :cry: ,ja mozda poslije Bozica navratim u te krajeve :wink:

Mina
29-12-2003, 07:00 PM
Objasnila sam zasto bas treceg, ali to ne znaci da se necemo posle toga redovno okupljati, posebno, ako bude jos interesantnijih predloga. Znam da je preblizu Nove Godine, ali ovo je samo jedan od mnooooogo sastancenja :D U svakom slucaju, ja se stvarnicki nadam da cemo se svi videti, ali.. eto da pocnemo. Lako cemo kasnije.
Ovakva tema je vec bila zapoceta i jednom prilikom sam napisala da cemo sigurno organizovati i vidjanje na leto za one koji ipak ne mogu tako lako da stignu do Beograda. To sto su daleko ne znaci da ne zelimo da ih upoznamo, nego, da mi pocnemo ... A bice sigurno dobro zezanje!
Pozdrav

Mary
29-12-2003, 07:28 PM
Čekajte da fan klub nastane, pa će možda dobiti i neke prostorije, neku kafanu za meetinge. :D

Ivan
29-12-2003, 09:45 PM
Dragi moji...
Iz naslova ove teme mozete vec da naslutite o cemu se radi:
Naime, mislili mi i smislili da organizujemo jedno skromno okupljanje. Stasha i ja smo smozgale (pametnice :wink: ) da to bude u subotu, 3. januara, sada vec sledece, 2004. godine.
Uh, al sam pocela formalno, kao memorandum. :?
Ma, ovako, sasvim jednostavno.
LJUDI, posto se svi vec ovako lepo druzimo, ne bi bilo lose da se upoznamo u nekoj opustenoj atmosferi (citaj: klizanje). Jos smo u pregovorima da li Hala Pionir ili Vasar, ali to i nije toliko bitno za sada. O tom potom. Stavljam ovo na forum, jer bi stvarno bilo super da se sto vise nas okupi. Pritom, izgovore tipa: “ne znam da klizam” i “nemam klizaljke” ne prihvatamo. Za one koji ne znaju da klizaju, pa bice dovoljno nas koji kao znaju, pa cemo da se vucemo (i da pravimo vozic), a mozda i ubedimo onog ciku sto pusta muziku da pusti Vlada. :D Neeee, to bi ipak bilo previse... ili, da li bi??? :idea:
Khm, da se mi vratimo na temu. Za one koji do sada nisu bili, klizaljke mogu da se iznajme, tako da stvarno nema razloga da ne dodjete.
Jos jedno objasnjenje, zato bas u subotu, treceg. Za one koji ne znaju, Goga nam je dosla iz Nemacke, ali nazalost, ide vec petog. :cry: Da bi uklopili da i ona bude tu, a pritom da to bude i dovoljno daleko od Nove Godiine da bi svi bili, koliko toliko, normalni, nekako je izbor pao bas na taj dan. Nadam se da je razlog dovoljno opravdan, a i sutradan je nedelja, pa ako bude nekih “lomova”, ostaje jedan dan za oporavak. 8)
Uglavnom, to je to. Naravno, ukoliko neko ima bolji predlog, rado cemo ga uzeti u obzir, ali bilo kakvo okupljanje po kaficima i tome slicno, nikako, jer ce nas biti previse, pa da ne bi dosli u situaciju da ne znamo gde cemo, sta cemo i da nam to pokvari provod.
Bilo bi jako lepo kada bi svi vi, koji bi dosli, ostavili poruku na forumu ili preko pp-a, cisto da bi znali koga da cekamo. Za sad nas ima negde oko dvanaestoro, tako da ce, provereno, biti luda zabava.
Pa, vidimo se uskoro. :wink:
Pozdrav

Јел су СВИ чланови форума позвани или само они ''најактивнији'' ???

Mina
29-12-2003, 09:48 PM
APSOLUTNO SVI koji hoce da dodju!!! The more the marrier!!! :D :lol:

Olja
29-12-2003, 10:23 PM
Pritom, izgovore tipa: “ne znam da klizam” i “nemam klizaljke” ne prihvatamo.

A tipa "smetaju mi 2000km" prihvatate? http://hemsida.semera.se/xav2503/Smilies/andjelce.gif

U svakom slucaju, lep provod vam zelim, i sto manje padova na... ono nesto. http://hemsida.semera.se/xav2503/Smilies/zeleni.gif

majabl
30-12-2003, 01:37 PM
:cry: :cry: :cry:
Ja ne mogu :((((
Kao prvo bolesna sam, ,a i ako ozdravim, bat mi se zeni 10. januara,a 3. njegova cura, tj. buduca zena, slavi djevojacko vece... :cry: :cry: :cry:
Ali vama svima zelim divan provod... :wink:

Blankacha
30-12-2003, 01:49 PM
ja ne mogu nikako... :cry: :cry: :cry: al raduje me to sto si spomenula da bi se nesto takvo moglo "organizirati",tj. ponoviti i na ljeto...to mi se svidja :lol: i stvarno bih se potrudila da dodjem jer imam zelju da vas upoznam... 8) ! :lol:
VAMA ZELIM LUD I NEZABORAVAN PROVOD!!! :lol:
javite nam kako je bilo...naravno! :D
pozdrav!

Staša
30-12-2003, 04:08 PM
OK, ljudi ovako stvari stoje :arrow: Goga na žalost mora hitno da putuje za Bosnu , tako da neće biti tu za taj sastanak 3.01. :(
E , sad ... ako sve bude kako je ranije dogovarano :wink: ona će se ponovo vratiti za Beograd 9.-og i biće tu do 12.-og ,tačnije tog dana ima let za Nemačku .

Postoje dve opcije :
1. da ostane i dalje taj treći januar kao datum kada ćemo se okupiti
2. da se sve pomeri za 11.01. (u tom slučaju bi možda više vas moglo da dođe , tipa eto Jela koja je rekla da će posle Božića dolaziti u ove krajeve ali i svi ostali kojima je možda 3. i suviše blizu iz raznoraznih razloga pa su sprečeni )

Naravno ,uvek postoji varijanta da se vidimo i 3. i 11. ali dajte da čujemo šta bi svakom od vas najviše odgovaralo pa da znamo ... subota je jako blizu :!: Takođe, ponavljam ,ako bilo ko ima neku drugu ideju gde bi smo mogli da se vidimo PREDLAŽITE ljudi ,nema frke sve dolazi u obzir pa kao što rekoh izglasaćemo !!!! :D :wink:

'Ajde da vas čujem ...
Staša

CACANKA
30-12-2003, 05:43 PM
Hm........
Mozda bi mogla da nateram moje za 11.01,ali 12.01.polazim u skolu :cry: .
Mada videcemo.
:?

Mary
30-12-2003, 09:40 PM
I gde ste odlučili na kraju da klizate Hala ili Sajam? Mislim da je Hala bolja opcija.

BEOGRADJANIN
30-12-2003, 09:57 PM
3 januar.
Bices nas i tada mnogo!
pa 11 mozemo opet.
ZAR NE?
ako planirate da se okupimo 11-stog da bi nas bilo vise, ne zna...
bolje 3 pa sto ne i 11-sti! obecavam da cu doci oba puta :) pardon oba tri puta :lol:

jela
30-12-2003, 10:55 PM
Vec sam rekla da je kod mene doslo do promjene plana,pa kad god odlucite da se okupite ,dobar provod zelim!
Za ovu zimsku varijantu stvarno nemam neku ideju gdje biste se mogli sastati.Za mene idealno neki izlet u prirodu,kad zima prodje valjda ce i toga biti.

Mina
30-12-2003, 10:55 PM
Bice, jelo, nemoj da brines!!! :D

Borjana
30-12-2003, 11:32 PM
Ljudi, 3. nema sanse da dodjem, a 11. bi vec mogla... :lol:

Zorana
31-12-2003, 03:14 PM
Dobila sam grdnju od Stashe zbog neaktivnosti. Ko god dodje na okupljanje videce koliko sam aktivna u brbljanju. Vidimo se drustvance i lep provod veceras.

Staša
02-01-2004, 10:53 AM
Dakle ovako :arrow: sutra, 3.1. smo rešili da idemo na klizanje u Halu Pionir i to termin od 13 h .
11-og će takođe biti okupljanje za sve one koji ne mogu sutra da dođu ... o mestu i vremenu naknadno ćemo se dogovoriti !

E,sad ostaje samo da svi oni koji još nisu kontaktirali Minu ili mene putem pp-a a dolaze sutra to učine u toku dana da bi smo znali koga da čekamo ! :wink:

Hvala i vidimo se sutra !!!
Staša

Mina
02-01-2004, 01:49 PM
E, pa dragi moji! Dogovor je sutra u 12:30 ispred hale Pionir, tamo gde se kupuju karte. Bilo bi dobro da se ne kasni bas previse (Gogi... :wink: )
Bice luda zabava!!!
Pozdrav

Mina

jela
02-01-2004, 10:35 PM
Dobar provod!!!
Nadam se da cu i ja moci uskoro skoknuti na neko duzenje :wink:

legenda
03-01-2004, 01:43 AM
Ne verujem da ću doći sutra, imam neq svadbu ali 11 sigurno dolazim
Vidjarijus, ko što Vlado kaže :D
E da i lep provod! :wink:

kVu
03-01-2004, 02:29 PM
Ete... Na zalost, propustio sam klizanje, posto je pocelo tek u 2. :P Upozn'o sam se sa Becom, Goranom (beogradjaninEm), Stashku sam vec upoznao ranije, Minom i Zoranom. Marijana nas je ispalila, jelte, no ai, dobila je zuti karton. Dok smo/su cekali pocetak termina za klizkanje otisli smo u neku birtijicu na picjenzee i mogu vam recji da mi je bilo izuzetno prijatno. Najvise sam laprdao sa Zoranom koja se izmedju ostalog, slozila sa mnom u nekim stvarima vezanih za V.G.-a... :P :P :P Nazalost, sat i po vremena je uteklo jako brzo, al nema vez'. Ce se naprichamo k'a ljoodee drugom prilikom... LM, propustio sam klizanje, jer sam imao neki prevoz da fatam za nazad, ali sledeci put smo se zdogovorili de cemo i kako cemo, tako da se nadam da tu nece biti probljem... Izvuko sam se da se ne blamiram. :oops: :P Zeznoolee smo se sto se tice aparata. Zaboravi da ga ponesem, kao i Mina, al sledeci put cete dobiti i neke fotkice, nadam se... Ako Goran bude bio voljan da ih postavi... Toliko od men'..

vouuuuzdraaa...

Beca
03-01-2004, 03:07 PM
Eve mene,sad sam dosla home.Bilo je jako lepo..kao sto Vuk kaze,jedan deo smo proveli u "kaficu",a kasnije klizanje.Bilo je stvarno super :P malo se padalo,saplitalo,ali je sve u svemu sve proslo ok.Jedino su Stasha i Goxy bili te srece pa nisu tresnuli ni jedanput.
Kao sto Vuk kaze,za next time smo se dogovorili,nadam se da ce biti prijatno kao i danas.Stashu sam vec upoznala,a mnogo mi je drago sto sam upoznala i ostale..
Odo da se malo zgrejem....smrzla sam se :wink:
pozz

Mina
03-01-2004, 04:18 PM
Dodjoh i ja, upravo. Prsti su mi malo smrzuti pa necete zameriti ako napravima neku greskicu u kuckanju, nadam se. LJUDI, sto je 'ladno!!!!!
Ajd sad ja da se ne ponavljam, ali stvarno je bilo jako lepo. Jako cudan osecaj da se prvi put vidis sa nekim ljudima, a da vodite pricanciju kao da se znate vec jako, jako dugo. Vuk se elegantno izvukao, ali, to ne znaci da ce uspeti sledeci put :twisted: Salim se, naravno, razlozi: sasvim opravdani. Elem, jako smo se lepo snasli medju svom decurlijom, cak nam je i jedan malecki od 6-7 godina prisao i rekao da smo mnogo smesni kako padamo i kako se lomimo. PA STA???!!!! Nama bilo lepo!
Uz lagano caskanje uz cajeve, kafe, sokove i tome slicno smo proveli bas lepih sat i po, bar ja tako mislim, a posle je bila luda zabava!!
Svima koji su bili:
HVALA NA LEPOM PROVODU!!!
Naravno, za nedelju dana druzenje na drugom mestu, sa, nadam se, i jos vise ljudi. Stasha, Gogi, Zorana i ja smo u povratku osacovali radnje sa CD-ima i usput kupili po koju multimediju.
Ma, sve u svemu uspelo druzenje.
Idem sad da gledam multipraktik :wink:
Do kuckanja, pozdrav

Mina

BEOGRADJANIN
03-01-2004, 04:32 PM
Citam sve ovo i sta mogu da dodam? Skoro nista! :D
Nema sta, bilo je lepo.
Stasha, Mina i Zoka su mi danas bile kao vrsnjakinje :P a malecka Beca je takodje superiskia :)))
super su!!!
Sve u svemu ljudi zacin L, ako ste culi :)
salim se!
vidimo se, opet, uskoro!
bye :)

makili
03-01-2004, 05:36 PM
Ih bre Vuce sto si takav :( nemoj zuti molim te moze opomena ? :wink:

:arrow: pa nisam stvarno thela da vas ispalim ali jutros sam dosla u 6 i 20 kuci :oops:
Mina , ja se jedva secam da smo nas dve pricale :oops: izvini! :oops:
Izvinite STVARNO ali eto mene 11-og pa makar ne spavala uopste ! OBECAVAM!!!
pozzz

Staša
03-01-2004, 07:09 PM
Dakle, šta da dodam još osim da bih Marijani dala ne žuti nego crveni iz momenta iako mi rod :P

Jedva cekam subotu,jedva cekam subotu,jedva cekam subotu
:arrow: Ispaljivačice najgora :x

Al' nema veze glavno nama drugima bilo lepo ,što se iz priloženog može i videti, pardon pročitati :wink:

Jedino su Stasha i Goxy bili te srece pa nisu tresnuli ni jedanput.

Beco ,pa nije to sreća nego ZNANJE :wink: :mrgreen:

A ne prijavljujete da ste Gogija i mene naterale da "simuliramo" pad inače niste htele da nas pustite sa leda !?! Cccc ! :)

Kao što je Mina već rekla ošajcovali smo neke radnje i samo da znate iz principa nismo hteli da kupimo dupli CD u radnjama na kojima je pisalo "NOVI CD : VLADO GEORGIJEV" ...mislim strašnooo :roll: ...moj komentar !

Upravo odgledah multimediju ,jako mi se dopala ali o tome nećemo ovde već ćemo da pravimo novi thread :wink:

Za 11. je ostao dogovor ,lokacija promenjena ali čućete za koji dan ...

Do tada,
pozdravčić,
Staša

Zorana
04-01-2004, 09:53 AM
Da ne ostanem duzna za raport. Cujte i pocujte! Najvise sam padala JA.
Kao i uvek imam vise opravdanja. Ovog puta necu ih izlagati po tackama, vec kljuvite sami. Prvo skoro dve decenije nisam stala na klizaljke, a od mog vremena promenio se cak i model "sekaca" leda. Ove nove sto lice na neke Barbikine cipelice (posto su bele sa nekim roze kopcama), su skroz plasticne i kolju zgobove samo tako. No to je vec stvar navike. Drugo kad sam jednom stala na led, nesto mi nije bilo do snebivanja, pa sam se malko opustila, tela da klizam sama i tako to. Najvazniji razlog je medjutim to sto sam ovih dana sklona padanju (fala bogu ne padam na ispitima), po raznim pitanjima, pa sam prosle nedelje vec overila neko stepeniste na Ceraku (dva/tri puta je za mene u toku zime sasvim normalno). Ovoga puta stradalo je samo debelo meso, sto je priznacete najbolja varijanta.
Super smo se proveli, ismejali, iscavrljali, prava jedna dobra subotnja zabava. Ja sam predlozila posto smo ovog puta trosili energiju, da je sledeci put malo nadoknadjujemo u jednoj piceriji. Ali videcemo vec. Ma bila sam inspirisana tom birtijicom, sve vreme mi se jeo prebranac. Obozavam te propale kafane, one su takvo osvezenje posle silnih ovih fensi kafica. Dosta sad, malo sam spavala, pa odoh jos da dremnem. Mladost ludost!

CACANKA
04-01-2004, 12:30 PM
Kakve sam srece izgleda da ni 11. necu moci da dodjem.
Bolesna sam :cry: .
A i 12. mi pocinje skola.
Next time. :? :D

BEOGRADJANIN
04-01-2004, 02:42 PM
Ma znao sam Leno da ces nas ispaliti..... :)
ispalices nas i neki drugi put :) nista novo :?
salim se naravno!
Da, i ja sam imao ocajne klizaljke sa jos ocajnijim pertlama

Borjana
05-01-2004, 10:48 AM
Haj, narode!...hm, ni ja ne znam da li cu doci...covjece, karta do BG-a je 13KM ... sto je puno-puno jee...mada, razmislicuu...
PS Ako dodjem do para, stizem!!!!

Staša
05-01-2004, 11:31 AM
Za 11.01. smo izglasali da idemo u pizzeriju Snežana ,kažu ljudi mlogooo lepo tamo :wink: plus, ne znam da li ima neko ko ne voli pizzu ... tako da nema izvlačenja sve i da hoćete :P

Dakle, danas je ponedeljak ,namerno obaveštenje kačim danas da ne bude da su neki ljudi hteli da dođu ali su zakasnili ,ko hoće neka kontaktira bilo koga od nas koji smo bili u subotu , ili jednostavno nek ostavi ovde porukicu ... tačno vreme ćemo još utvrditi , po dogovoru naravno . :wink:

Dalje, ne vidim zašto se za neko prvo vreme ne bi ljudi organizovali i po svojim gradovima ... ne moraju svi odmah da dođu u Beograd iako bi to bilo mnogo lepo ... svima nam je jasno da prevoz nije džabe i da svi imaju neke obaveze, zima udarila , sneg pao staze zavejao :mrgreen: , pa eto za početak zašto se Nišlije ili Kragujevčani ne bi organizovali među sobom , pa organizovali neki sastanak kod njih u gradu ... moj predlog a vi kako hoćete :)

Naravno mislim da zaista nema potrebe više naglašavati da su apsolutno SVI dobrodošli ,i kao što Mina već reče : Što nas je više, to je veselije :!:

pozdravčić,
Staša

CACANKA
05-01-2004, 12:02 PM
A ja sam bolesna :cry: :cry: .
Smrc,imam temperaturu :cry: .

BEOGRADJANIN
05-01-2004, 03:20 PM
Au ljudi, ne znam da li cu moci da jedem picu. Ovih dana dosta izlazim i jedem samo picu, kod BUCKA pa u ORLU, smucila mi se. Jedem piZzU sa govedjom salatom. PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF razvaljivanje.... i jos COCA-COLU, to je sve jednako = KATASTROFA :) but uskuno je!!!
Ali ok jescu, najverovatnije, ako ne pizZu onda neki senvich! Ma uglavnom dolazim i gotovo :lol:
vozdra

Mina
05-01-2004, 05:14 PM
Au ljudi, ne znam da li cu moci da jedem picu. Ovih dana dosta izlazim i jedem samo picu, kod BUCKA pa u ORLU, smucila mi se. Jedem piZzU sa govedjom salatom.

Znaci ti si taj sto sabotira??? :D :wink: :lol:
Stasho, reaguj! :lol:
Pozdrav

Beca
05-01-2004, 05:48 PM
Cccc...pa to se sam od Gogija moze ocekivati :lol:
Prvo smo ga cekali pola sata(dobro ne bas toliko,ali smo se smrzli),a sad mu se ne jede pizza...ccc :wink:
Mnogo ti zezas... :wink:

Zorana
05-01-2004, 08:33 PM
Au ljudi, ne znam da li cu moci da jedem picu.
Pa ne moras da jedes. Mi cemo tako slatko da se namrckamo da ces biti sit od gledanja!

BEOGRADJANIN
06-01-2004, 11:46 AM
Ma salim se, jescu. Ajde ljudi, pobogu, ne pricajte tako... badnji dan je! :))

Staša
08-01-2004, 01:16 PM
Dakle, ljudi ovako ...

Nedelja , 11.01.2004. idemo u Pizzeriju Snežana ,to je već rečeno ...e sad , gde ćemo se naći i vreme :arrow: Skup je kod sata na Trgu u 16 :30 h a onda ćemo se prošetati do tamo ... ovog puta nadam se da će biti i foto aparata pa da sličice okačimo i na forumu ...za one koji su sprečeni da dođu .

Pozdrav svima ,
Staša

Pedja
08-01-2004, 11:53 PM
Dakle, ljudi ovako ...

Nedelja , 11.01.2004. idemo u Pizzeriju Snežana ,to je već rečeno ...e sad , gde ćemo se naći i vreme :arrow: Skup je kod sata na Trgu u 16 :30 h a onda ćemo se prošetati do tamo ... ovog puta nadam se da će biti i foto aparata pa da sličice okačimo i na forumu ...za one koji su sprečeni da dođu .

Pozdrav svima ,
Staša

Pozdrav svima... relativno sam nov na forumu pa Vas i ne znam ... ali ono ... nadam se da me primate u druzinu :D ili ne. :cry:

Staša
09-01-2004, 01:06 AM
Pozdrav svima... relativno sam nov na forumu pa Vas i ne znam ... ali ono ... nadam se da me primate u druzinu :D ili ne. :cry:

A joj Peđa , pa NARAVNO da te primamo u družinu :lol: Svi su dobrodošli , mislim da to ne treba ponavljati ,a ti ako si raspoložen zaista sve ti piše gore, samo nekome od nas putem pp-a potvrdi dan pre da ćeš stvarno doći da znamo koga sve da očekujemo ,da ne bude posle "ja došao a od vas ni traga ni glasa" ,može ? :wink:

Pozdrav,
Staša

BEOGRADJANIN
09-01-2004, 01:40 AM
Mi smo druzina sini orao 8) tacnije druzina sini vrabac
aj laku noc bre :D

Zorana
10-01-2004, 10:21 PM
Pa, moje forumdzije, vecina je odlucila da se vidjanje pomera za sledecu nedelju, jer su nesto rovitog zdravlja. Ja se jos koprcam, hvala na pitanju. :wink: Svima zelim brz oporavak i skoro vidjanje.

kVu
12-01-2004, 04:20 PM
Ma sve je to lepo. Nego, kad cu ja da dobijem moju peezzoo ??? :twisted:

mici
14-01-2004, 12:39 AM
gotov raspust-gotovo sa okupljanjima? nemojte tako!
kada je sledece "okupljanje",ja bih da vas upoznam..........

milica

Beca
14-01-2004, 03:04 PM
To sto je gotovo sa raspustom nikako ne znaci da je sa okupljanjem gotovo,niti je to iko rekao.
Sledece okupljanje je u Nedelju 18.1 ide se u pizzeriju Snezana, i naravno,svi su dobrodosli
pozz :wink:
Beca

kVu
14-01-2004, 03:50 PM
Dovilazim...

Mina, spremaj "dorucak" i "ono"... ;)

Mina
14-01-2004, 05:36 PM
Ne brini, Vuce,
spremila sam ti i dorucak i "ono" jos onaj dan... Samo da se konacno desi to okupljanje :D
Pozdrav
Mina

MARINA
14-01-2004, 10:09 PM
Blago vama kada ste u BG.
Mi iz Nisa nikako ne mozemo da dodjemo da se upoznamo,a voleli bi.

BEOGRADJANIN
15-01-2004, 12:45 AM
Nego kada se vidjamo!? vidim, niko ne prica nista konkretno!

Mary
15-01-2004, 09:49 AM
Dan: nedelja
Datum: 18.01.2004.
Vreme: 16:30
Mesto sastanka: sat
Mesto provoda: pizzerija Snežana

Jel dovoljno precizno? :P

Tatjana
15-01-2004, 10:01 AM
Evo tek sada sam saznala za ovu Mininu inicijativu i mogu reci samo jedno: "Svaka cast, za svaku je pohvalu!"
Puno pozdrava i nadam se da cu i ja imati priliku da vas sve upoznam!

BEOGRADJANIN
15-01-2004, 03:12 PM
Mary bre..... :) sta bre ti meni jel ti je sada jasno! nemoj ti bre :))))
vidimo se u nedelju

Nikola
15-01-2004, 05:33 PM

Једном је Сташа предложила да се и ми остали окупимо у својим градовима. Ако у овом тренутку не можемо са њима из БГ-а онда барем можемо у Нишу, како ми који смо из Ниша тако и они који су нам у близини.
Ето ја сам дао конкретан предлог а остали који се слажу могли би да упуте пп па да се стварно договоримо. :wink:

Поздрав

Mary
16-01-2004, 09:05 AM
Mary bre..... :) sta bre ti meni jel ti je sada jasno! nemoj ti bre :))))
vidimo se u nedelju

Šta kažeš? Častiš?
Ma neee, nema potrebe..ma stvarno...
Kako, kako? Instistiraš?
Pa dobro ajde...
:P

Staša
16-01-2004, 11:45 AM
Uf, ja se samo nadam da će tamo biti pizza vegetariana koja je nagađam posna jer je u nedelju Krstovdan ,to smo ispustili iz vida :oops:

BEOGRADJANIN
16-01-2004, 02:11 PM
E pa za mene ce nedelja biti UTORAK :)
Paaaaaa dobro Mary ako zelis da te castim, prvo to uciti ti. Odmah uzvracam :)

Pedja
16-01-2004, 10:27 PM
Dan: nedelja
Datum: 18.01.2004.
Vreme: 16:30
Mesto sastanka: sat
Mesto provoda: pizzerija Snežana

Jel dovoljno precizno? :P

I vise nego precizno... dolazim na druzenje...

MARINA
17-01-2004, 12:03 AM
Ajde nislije probudite se.
Kada cemo mi da se najzad vidimo i upoznamo.
kazite samo datum,mesto i vreme.
Pozdrav

BEOGRADJANIN
17-01-2004, 01:56 AM
bez ljutnje ali ja ne znam da li cu moci da jedem. Evo malo pre sam pojeo 3 parceta pice(jeo sam u ORLU, jesu sranje ali bar sam se zasitio) i vec mi je muka od te pice. Pojescu neke palacinke, jel moze!? AKO NE MOZE, OK JESCU. Ali na silu! :cry:

legenda
17-01-2004, 10:45 AM
Dolazim! Ljudi cuvajte se virusa, sad mi uleteo sve mi unistio, ni norton ne pomaze! :cry:

Pedja
18-01-2004, 08:38 PM
Bla.. eto da kazem i ja nesto... drago mi je da sam vas upoznao, veoma ste prijatni za druzenje i totalno ste ok osobe. Budite mi dobro, pa se gledamo na sledecem okupljanju, a mozda i pre toga. :wink:

Staša
18-01-2004, 09:18 PM
One koji su rekli da će doći pa se nisu pojavili ćemo ovog puta preskočiti :P

A za sve vas ostale evo samo delić atmosfere OVDE (http://www.angelfire.com/ne/stasha/sastanak.html) :wink:

Na žalost foto aparat je ponovo nedostajao , međutim srećom Andrija imao mobilni sa kamericom pa smo bar nešto zabeležili ... jedini problem je što je kvalitet fotki malo lošiji :( al' biće bolje sledeći put !

Staša

kVu
18-01-2004, 09:26 PM
One koji su rekli da će doći pa se nisu pojavili ćemo ovog puta preskočiti

Nadam se da ne mislis ovde na mene. :? LM, zaradio sam neki grip, ili sta li je vec, uglavnom nisam isao kod lekara godinama pa ne znam. :mrgreen: Bas mi krivo... Sorry jos jednom...

pozz

jovana
18-01-2004, 09:26 PM
Pozdrav
AJDE TI PRVA ZAKAZI-VREME MESTO...STVARNO BI NAM TREBALA BOLJA ORGANIZACIJA
:(

Mina
18-01-2004, 09:28 PM
[
Nadam se da ne mislis ovde na mene.

Ma, ne mislimo na tebe... Ne da brines :wink:

Staša
18-01-2004, 09:28 PM
Nadam se da ne mislis ovde na mene. :? LM, zaradio sam neki grip, ili sta li je vec, uglavnom nisam isao kod lekara godinama pa ne znam. :mrgreen: Bas mi krivo... Sorry jos jednom...

pozz

Jok, mislim na dve druge persone ...ti si imao valjano opravdanje , ostala ne uvažavam 8)

Mary
19-01-2004, 10:01 AM
Ih ne da je malo lošiji kvalitet..ne znam šta mi je s facom..a možda treba to svoju mamu da pitam? :lol:

BEOGRADJANIN
19-01-2004, 01:34 PM
hehhehe maryyyyy nemoj tako. Evo ja prvi znam da ti je sasvim normalna faca :lol: :lol: :lol: !!!

Pedja
19-01-2004, 03:25 PM
Ih ne da je malo lošiji kvalitet...

Pa kad Stasha istovremeno zeli da slika i da pravi kafu... ej bwe.. to je samo mob. tel. :P :D :lol:

Mary
19-01-2004, 03:38 PM
Nemoj tako, Stasha je multitasking :D

Beca
19-01-2004, 04:13 PM
Imam osecaj da je Stasha oko 100%mislila na mene...nemate pojma koliko mi je krivo sto nisam dosla,ali... :( ...pokvarila bi mozda atmosferu,ceo dan sam bila ocajno raspolozena... :(
Don't be mad....and by the way,imala sam mnogo,mnogo da ucim,jos ova nedelja mi je uzas blagi,a vec sledece se odmaram...bice to pravo olaksanje :wink:
pozdravce,Jovana

Staša
19-01-2004, 05:11 PM
Nemoj tako, Stasha je multitasking :D
:P

Imam osecaj da je Stasha oko 100%mislila na mene...nemate pojma koliko mi je krivo sto nisam dosla,ali... ...pokvarila bi mozda atmosferu,ceo dan sam bila ocajno raspolozena...
Don't be mad....and by the way,imala sam mnogo,mnogo da ucim,jos ova nedelja mi je uzas blagi,a vec sledece se odmaram...bice to pravo olaksanje
pozdravce,Jovana

Becojlo i na tebe i na gospo'icu Marijanu koje ću javno da se odreknem bude li i treći put napravila istu stvar :lol:

p.s. Iza moje prve poruke je stajalo :P što negde znači da sam se šalila ,nemoj da mnogo pridaješ pažnje tome ,OK ? :wink:

Mina
19-01-2004, 06:22 PM
Marijana, Marijana... ccc
Eto, prodje jos jedno vidjanje. Bilo je jako lepo, svaki put se iznenadim koliko se lepo slozimo iako se bas i ne poznajemo. Jos da sam ja bila zdrava... ma, pojela bih i ono drugo parce torte sto je Mary ostavila, a i njenu pizzu :D
Sledece vidjanje zakazujemo u Tea House... one of these days...
Pozdrav svima
Mina

BEOGRADJANIN
19-01-2004, 09:01 PM
mozeee. Dva koraka od moje kuce - ha ha :twisted:

Mina
19-01-2004, 09:02 PM
Ajde, ne pravi se pametan... nisi imao pojma gde je :D :wink:

legenda
19-01-2004, 10:41 PM
ma nisu bitne slike, bitno je daj e bilo super, btw slike su lose jer nisam ocistio objektiv,jbga :D Sledeci put nosim digitalni :D mary izgleda mnogo bolje uzivo a tek sto voziiiii :D

Mary
20-01-2004, 10:17 AM
a tek sto voziiiii :D

Haha, zato se Zorana ne oglašava..u mračnom kutku svoje sobe se trese i smišlja payback for Mary. :lol:

Pedja
20-01-2004, 10:36 AM
Mina
... Jos da sam ja bila zdrava... ma, pojela bih i ono drugo parce torte sto je Mary ostavila, a i njenu pizzu :D
Sledece vidjanje zakazujemo u Tea House... one of these days...

Goxy
mozeee. Dva koraka od moje kuce - ha ha

Mina
Ajde, ne pravi se pametan... nisi imao pojma gde je

Eheheh .... :lol: :D :lol:

Mislim da cemo tesko stati svi u Tea H. ali ako bas insistirate... i da, Mina, tamo nema torti, slatkisa i sl. :D

BEOGRADJANIN
20-01-2004, 01:18 PM
gle gle, ova Marry cuti ima kola ccc, umesto lepo da odbaci stashu prvo kuci, pa minu, pa mene, pa ostale. Ona onako na kvarnjaka odvezla one (nenenen ne zanima me sto su oni u tvom pravcu) i boli je uvce 8)
dobroooo, salim se :lol:

Mary
20-01-2004, 01:57 PM
Ma meni bilo žao života ostalih..pa reko kad ginemo bar da nas je što manje. :lol:

Borjana
20-01-2004, 09:30 PM
Ma meni bilo žao života ostalih..pa reko kad ginemo bar da nas je što manje. :lol:

:D :D :D :D :D

legenda
20-01-2004, 11:55 PM
gle gle, ova Marry cuti ima kola ccc, umesto lepo da odbaci stashu prvo kuci, pa minu, pa mene, pa ostale. Ona onako na kvarnjaka odvezla one (nenenen ne zanima me sto su oni u tvom pravcu) i boli je uvce 8)
dobroooo, salim se :lol:
Dobro je sto bi svi stali, ne vozi ona bus :D :D gledaj na tu setnju kao trening za basket :wink: Ocemo turnir?

BEOGRADJANIN
21-01-2004, 01:56 PM
naravno, vec imamo par basketasica ovde!
cim otopli.... kakva je zima kod nas, moguce je da ce uskoro biti 20 stepeni!

CACANKA
21-01-2004, 07:04 PM
vec imamo par basketasica ovde

Gorane,racunaj i na mene.
Ja kosarku obozavam,stalno visim na nekim utakmicama.

Zorana
22-01-2004, 08:10 AM
Haha, zato se Zorana ne oglašava..u mračnom kutku svoje sobe se trese i smišlja payback for Mary. :lol:
Ma Mary vozi odlicno, pripitomila je juga, prede kao maca.
Bilo nam fino, iako je kisa bas imala nameru da nas upropasti.
Opet me ufatilo ono kompjuktoru moj bez' od mene na 300 km! Zato se ne oglasavam, nije nista drugo.
Vidjamo se! Gledamo se! O-CAJavamo se!

smiley
22-01-2004, 11:57 PM
Evo i mene po prvi put sto se ove teme tice... Vidim pominje se neki basket ovde! 3 na 3? I jel bi mogla tu da se ubacim nekako?!

Nikola
23-01-2004, 03:11 PM
Evo i mene po prvi put sto se ove teme tice... Vidim pominje se neki basket ovde! 3 na 3? I jel bi mogla tu da se ubacim nekako?!

Марија, па требала си рећи да волиш баскет, могли смо играти у "најлуђој ноћи". Хехе, да не буде забуне, ја и Марија смо заједно чекали нову а да то нисмо ни знали....барем ја нисам знао...све у свему, помало комично, јел да? :oops:

smiley
23-01-2004, 03:56 PM
E pa stvarno ne znam sta da kazem, citam ovo i ne mogu da verujem, znaci ladno smo bili na istoj zuraji za novu godinu... na kojoj se s vremena na vreme pustao i vlada :) loodnica! pa nikola, vidis, mi se ipak znamo :)

BEOGRADJANIN
23-01-2004, 08:11 PM
aloo, sad polako mi objasnite o cemu se radi :)
dobro.
Znaci pikamo basket uskoro?
ajde neka se jave oni koji znaju da igraju, pa oni koji bi hteli da igraju a NE ZNAJU :)
evo ja cu prvi
znam i odracu vas, cuvajte se 8)
p.s
blago onom ko bude igrao samnom! :!:
p.s2
ne hvalim se
p.s3
najozbiljniji sam

Beca
23-01-2004, 11:42 PM
Ako primate zensko u ekipu,ja se prijavljujem! :wink:
Volim basket...ok...znam ja da igram....i guess :D
Ma bre,kad sam rasturala odbojku,mogu i basket!
Ja sam ipak,skorpija :wink:
pozz

Pedja
24-01-2004, 02:30 AM
Znaci pikamo basket uskoro?
ajde neka se jave oni koji znaju da igraju, pa oni koji bi hteli da igraju a NE ZNAJU :)
sam

Ja sam odavno rekao da me zoves kad bude nesto.

smiley
24-01-2004, 03:13 AM
E ja sam za!! Eto 2 devojke za sad, cekamo jos!

Mary
24-01-2004, 10:31 AM
Mogu budem judge? :twisted:

BEOGRADJANIN
24-01-2004, 04:02 PM
E Marija drago mi je sto si se i ti javila :) znam da volis sport a pogotovo kosarku! :) ye
a daa, nema sudije, tacnija JA sam!
:evil:

CACANKA
24-01-2004, 04:09 PM
Ja se javljam za basket,igram onako,ali sam pravi fanatik kad je kosarka u pitanju.
Evo sad idem na utakmicu.
A Gorane za ono na svastari :? .Odgovorila sam ti.
pozz

smiley
24-01-2004, 04:58 PM
Naravno! Sto se sporta tice, basket na prvom mestu! I kako se delimo? Partizanovci protiv zvezdasa ili neko ima neku drugu ideju?

Staša
24-01-2004, 07:37 PM
Naravno! Sto se sporta tice, basket na prvom mestu! I kako se delimo? Partizanovci protiv zvezdasa ili neko ima neku drugu ideju?

Mislim da bi morala da padne neka druga vrsta podele jer nekim čudom stiče se utisak da je na forumu mnogo više nas Partizanovaca ... ili se Zvezdaši ne izjašnjavaju pa otuda moj "pogrešan" zaključak :mrgreen:

smiley
24-01-2004, 08:03 PM
E onda cemo ovako.......podela na
a) homoseksualce i heteroseksualce
b) one koji vole sarmu i oni koji vole da jedu unutrasnjost sarme
c) one koji veruju u cuda i u vanzemaljce one zelene, male sa zutim slinama i koji ne veruju
d) na pivo i kobasice
e) na mobilni koji je izgubljen i na onaj koji je nadjen
:lol: :lol:

Borjana
25-01-2004, 12:51 AM
E onda cemo ovako.......podela na
a) homoseksualce i heteroseksualce
b) one koji vole sarmu i oni koji vole da jedu unutrasnjost sarme
c) one koji veruju u cuda i u vanzemaljce one zelene, male sa zutim slinama i koji ne veruju
d) na pivo i kobasice
e) na mobilni koji je izgubljen i na onaj koji je nadjen
:lol: :lol:

:D :D :D

BEOGRADJANIN
25-01-2004, 02:17 AM
Kao, Marija ....... duhovatia si? :D
pozz!!!

Mina
25-01-2004, 02:19 AM
Racunajte me za taj basket... ja sam u Partizanovom timu, u Topalovicima :wink:
Doduse, poslednji put kad sam igrala, slomila sam nogu ali cu zanemariti taj detalj :roll:
Pozdrav

BEOGRADJANIN
25-01-2004, 02:38 AM
al ce biti pranja

smiley
25-01-2004, 02:57 AM
ajde raci nesto kad si pun ideja .... daj neki trik, mozda upali 8)

smiley
25-01-2004, 02:57 AM
Goxy, pa ajde reci neku kad si pun ideja .... daj neki trik, mozda upali 8)

BEOGRADJANIN
25-01-2004, 04:46 PM
koji trik, ne znam o cemu pricas!?
mislis kosarkaski trik? to cu vam pokazati na teretanu! polako ... :!:

smiley
25-01-2004, 04:56 PM
koji trik, ne znam o cemu pricas!?
mislis kosarkaski trik? to cu vam pokazati na teretanu! polako ... :!:
Mislis na terenu... Ko to nama toliko zuri u teretanu?! :)

BEOGRADJANIN
25-01-2004, 07:31 PM
:lol: jebo t* :!: :P
sjeboh se

smiley
26-01-2004, 11:23 AM
Ma coolaza, desava se 8)

MARINA
01-02-2004, 01:43 AM

Једном је Сташа предложила да се и ми остали окупимо у својим градовима. Ако у овом тренутку не можемо са њима из БГ-а онда барем можемо у Нишу, како ми који смо из Ниша тако и они који су нам у близини.
Ето ја сам дао конкретан предлог а остали који се слажу могли би да упуте пп па да се стварно договоримо. :wink:

Поздрав

Ima nas mnogo malo iz NIsa.
Javila se samo Jovana i ti.
Meni je sve jedno,ali bi stvarno mogli da se vidimo.
Kontaktiracu Jovanu,pa ti javljam.
Pozdrav

MARINA
01-02-2004, 01:49 AM
Pozdrav
AJDE TI PRVA ZAKAZI-VREME MESTO...STVARNO BI NAM TREBALA BOLJA ORGANIZACIJA
:(

Bas smo malo,ali nema veze.
Za sada samo ti,Nikola i ja.
Ali nema veze,nacicemo se mi vec. :D

Nikola
01-02-2004, 12:15 PM
Bas smo malo,ali nema veze.
Za sada samo ti,Nikola i ja.
Ali nema veze,nacicemo se mi vec. :D

Неће нас бити мало, има нас доста који смо из Ниша. Ево, обећавам да ћу контактирати још неке људе који нису често на форуму али су ту, присутни. Само да видимо када коме одговара и неће бити проблема. :wink:

BEOGRADJANIN
05-02-2004, 11:49 PM
BEOGRADJANI jel se mi vidimo uskoro?
vidim umrtvili ste ovu temu, skoro ce da se ucrvi....

smiley
06-02-2004, 12:20 AM
E hocu i ja .... nisam jos nijednom prisustvovala vasem okupljanju!!!

djole22
06-02-2004, 12:55 AM
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
ma ludilo

BEOGRADJANIN
06-02-2004, 01:25 AM
na koga si toliko ljud - a

Ristina
06-02-2004, 01:30 AM
Nadam se da hocete drustvo iz Skoplja :) ?

Pedja
06-02-2004, 01:46 AM
Nadam se da hocete drustvo iz Skoplja :) ?

Narafno.... :D

smiley
06-02-2004, 03:35 AM
ma sve moze! Ajde ljudi dajte konkretan predlog...vreme, mesto, oruzje :D

Beca
06-02-2004, 04:57 PM
Mogli bi stvarno ovih dana da se vidjemo!Koliko ja znam,na proslom sastanku je dogovoreno da se ide u Tea House,iako nisam bila pa ne mogu da garantujem da je to tacno.
Beogradjani,javljajte se pa da se vidimo pre skole!!(uf...skola :twisted: )
kiss,Beca

Mina
06-02-2004, 09:23 PM
BEOGRADJANI jel se mi vidimo uskoro?
vidim umrtvili ste ovu temu, skoro ce da se ucrvi....

Jos ti pitas?? Bruka!!! Koliko se ja secam, ostalo je da ti nadjes salu za basket, ali... TO TRAAAAJEEE! :wink:
Ma, ce da smislimo nesto, ali je krajnje vreme da se vidimo..

BEOGRADJANIN
10-02-2004, 02:18 PM
basket?

smiley
10-02-2004, 11:18 PM
Uvek... da se malo smejemo! :lol:
Ili ovde ima ozbiljnih igraca? :wink:

kVu
11-02-2004, 03:37 AM
nema nema nema nema nema... :D sta bi za opkladu matori ?

BEOGRADJANIN
11-02-2004, 04:48 PM
pa kad igramo? vikend?

kVu
11-02-2004, 09:55 PM
kad ti nadjes salu i kad se dogovorite... javite mi na tel... slabo sam na netu...

pozz

TaN|a
11-02-2004, 10:04 PM
Ja cu negde sredinom marta (ne znam jos nista tacnije) biti na par dana u BGD-u, pa ako budete raspolozeni na neko spontano "vidjenje" :arrow: mocice valjda nesto da se iskombinuje ... :wink:

CACANKA
11-02-2004, 10:26 PM
hehe,ja cu takodje ovih dana u bg,pa se cujemo.
Gorene zvacu te da ti kazem kad.
caos

BEOGRADJANIN
11-02-2004, 10:34 PM
vazi vazi, javi se!
tebe obavezno moram da upoznam :!:

Borjana
12-02-2004, 11:08 PM
Lena, meni obavezno javi kad palis za BG, znas da hocu da dodjem da vas sve upoznam!!!!

Mary
13-02-2004, 01:26 PM
:?

CACANKA
13-02-2004, 03:12 PM
Lena, meni obavezno javi kad palis za BG, znas da hocu da dodjem da vas sve upoznam!!!!

Vazi Boki samo mi na pp ostavi mob...
A Mary sto takav smajli|??

Mary
13-02-2004, 06:05 PM
Malo je poduže putešestvije, zato.

Borjana
14-02-2004, 12:38 AM
Putešestvije??? :wink:

ena
14-02-2004, 11:02 AM
POduze????Sta ces tek reci kad ja budem dolazila :lol: !?

pozzz :wink:

Mary
14-02-2004, 11:06 PM
Za neko vidjanje od par sati je sigurno poduze..;) A tvoje je jako dugacko.:)

Borjana
15-02-2004, 01:22 AM
Za neko vidjanje od par sati je sigurno poduze..;) A tvoje je jako dugacko.:)

Mary, ali ja ne dolazim samo zbog forumasa...sestra mi je u BG-u, i ovih dana planiram da palim kod nje, pa hocu da to sve udesim kad Lena bude u BG-u!

ave_donna
22-02-2004, 09:37 PM
Bas bih volela da prisustvujem sledecem okupljanju i da se malo bolje upoznamo!Postonisam prisustvovala ni jednom okupljanju!!!
:)

BEOGRADJANIN
23-02-2004, 12:48 AM
ma i mi bi voleli :P

djole22
27-02-2004, 04:52 PM
Ma bre :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Staša
21-04-2004, 06:09 PM
DakleN ovako : nekolicina nas se sinoć dogovaralo i došli smo do zaključka da bi bilo jako lepo da se organizujemo za prvomajske praznike (birajte ,hoćete 1. ili 2. maj) i ako bude lepo vreme odemo negde u prirodu na piknik :lol:
Tačna lokacija (a ni vreme) još nije utvrđena ,izvol'te predložite pa ćemo izglasati gde ćemo :wink:
Neke od opcija o kojima smo sinoć govorili su Ada, Košutnjak kao i neko jezerce blizu Beograda (to je Vuk rekao da će da nas vodi ako budemo "izglasali" tu varijantu :P )

:poz

JeLeNa^
21-04-2004, 09:22 PM
A zasto fino lepo ne dodjete u Skoplju :idea: pa cu vas ja odnjeti na neko lepo mesto za piknik...ima ih puno verujte :lol: :D :lol:

Borjana
21-04-2004, 10:38 PM
UUUU, hocu ja u Skoplje!!!Moze?...ajde, ljudi da se odazovemo Jeleninom pozivu!!!

pingvin44
21-04-2004, 11:37 PM
Ako je moj glas uopste i potreban, glasam za Kosutnjak, nekako mi je jacha atmosfera za rostiljanje tamo nego na Adi.

kVu
22-04-2004, 12:49 AM
A šta mislite, za šta ja glasam ??? :)

Staša
22-04-2004, 11:20 AM
A da se za početak dogovorimo oko datuma ,šta mislite o tome ???

pingvin44
22-04-2004, 11:27 AM
Kog datuma ono bese prvi maj? :D :lol:

CACANKA
22-04-2004, 01:21 PM
hehe,ja cu opet POKUSATI da dodjem,mada nista ne obecavam... :cry:
Ljudi ja imam jedno pitanje----->Koliko vas planira da letuje u hn????

Staša
22-04-2004, 01:42 PM
Ljudi ja imam jedno pitanje----->Koliko vas planira da letuje u hn????
Lenče ,ajde otvori novu temu please, čisto da ne brkamo !
Jel može ? :wink:

BEOGRADJANIN
22-04-2004, 06:19 PM
Stvarno Leno, pricamo o pikniku a ti o letovanju 8)
ja sam za kosutnjak! najverovatnije cu imati kola, kada budemo isli.
Sve jedno.... da li ce to biti 1-vi ili 2-gi maj!

BEOGRADJANIN
22-04-2004, 06:23 PM
Ja sam za Kosutnjak. Meni je sve jedno da li ce biti prvi ili drugi maj!
Samo ajde da se dogovorimo tacno!!!

Borjana
22-04-2004, 07:41 PM
Narode...ja dolazim u BG kad bude koncert DOTICNOG gospodina...pa, tada se vidimo, moze?
PS Misim, sastanite se vi i prije toga!:-)

CACANKA
22-04-2004, 08:55 PM
Stvarno Leno, pricamo o pikniku a ti o letovanju 8)
Pa ja na vreme sve pitam :P ...
Lenče ,ajde otvori novu temu please, čisto da ne brkamo !
Vazi,samo necu jos cisto da ljudi ne misle da sam :jester: :lol: .
Salim se,ali postavicu temu u junu...

Milica BG
22-04-2004, 10:50 PM
Meni se vise svidja da bude negde pored vode... :)

pingvin44
23-04-2004, 01:47 PM
Ta-ta-ta-tira!

BEOGRADJANIN
23-04-2004, 04:45 PM
Ja najverovatnije necu bitu uvece kuci, ja sam za kostunjak. Malo pre sam se cuo sa Marijom smiley ona je takodje za kosutnjak i bice sa nama 1.5, iako je planirala da ide u Krusevac.

Staša
24-04-2004, 12:54 AM
Ovako
Datum : 1.05.2004.
Vreme : 12 h
(naravno sve pod uslovom da nas vreme posluži)

Detalji (oko toga ko će šta da ponese,gde tačno ćemo se naći itd.) na PP :wink:

MARINA
25-04-2004, 04:32 AM
Ja se iskreno nadam da su svi obavesteni o okupljanju Vladovih fanova u Nisu.
Najzad da se i mi iz Nisa skupimo i napokon upoznamo.
Ako neko kojim slucajem nije obavesten, mada sumnjam da ima takvih, evo jos jednom da Vas podsetim:
Nedelja, 25.april, Tvrdjava, ispred letnje pozornice, u 18:00h, Nis
Ocekujem da svi dodjete, a ako ima i onih sprecenih, javicu kako je bilo.......
Pozz... Do vidjenja MARINA

BEOGRADJANIN
26-04-2004, 01:13 AM
Ovako ljudi! :-x
..... nemoj-mo nervozno!
Uskoro idemo na pik-nik! :)
tako da nek se jave oni koji dolaze da jedu, mislim koji dolaze.....da se zezamo :) ! Da znamo otprilike koliko ce nas biti! Zbog materijalnih stvari! :P Kapite?
Necuuuuuuuuuuu bre ja bre da se oko vas cimam ovde breeee :-x alooo :x
nema vas..... nema piknika!
a da ne bude :roll: ..... NEMA VAS ..... A DA IMA PIKNIKA ....... a da me ne obavestite? :roll:
EEEEEEEEE, o tome nisam razmisljao! :wink:
Salu pravo, JAVLJAJTE SE!

pingvin44
26-04-2004, 09:04 AM
Ovaj sto je pisao reply pre mene je LEGENDA! :lol: :P :D

smiley
27-04-2004, 03:32 PM
E pa narode evo i mene posle duzeg vremena... Vidim da je Goxy preneo moju porukicu da cu ici... Nadam se da nece biti kishe... POzdravcic, cya soon!

Staša
30-04-2004, 01:04 AM
OK, došlo je do promene plana za subotu ... promenjena je lokacija .
Mesto okupljanja je prva rampa na Adi .Vreme je ostalo isto ,znači 12 h . Samo u slučaju da kiša pada od sabajle NEMA SASTANKA !Pa, ko je raspoložen nek izvoli i dođe . :)
Toliko...

Pedja
30-04-2004, 01:34 AM
Kupicemo sokove i ostala alkoholno, bezalkoholna osvezavajuca pića a i sve drugo kad se okupimo ... Tako ćemo lepše provesti (nadam se jedan divan) dan u pripodi...

Vidimo se! :wink:

smiley
30-04-2004, 03:31 AM
To se planira neki basket za 1. maj? Pa cool...bice veselo

Olja
30-04-2004, 01:05 PM
Zelim vam svima fenomenalan provod (slobodno posaljite svu kisu kod mene ako je bude bilo, za uzvrat saljem ovo moje 'zubato' sunce :D)

P.S. Nadam se da nema vise problema i da su stolnjaci i rucni rad spremni? http://hemsida.semera.se/xav2503/Smilies/dragisha.gif

pingvin44
30-04-2004, 02:22 PM
:x " bJezi kiso s`prozora..........." :x :-x

MARINA
30-04-2004, 03:59 PM
Pa evo da vam javim kako je bilo na pomenutom skupu fanova VG u Nisu.
Kao "naj fanovi" ovoga grada na okupljanju smo dosli samo Nikola i ja.
Sve ostale koje sam kontaktirala i koji su mi obecali da ce doci, nazalost, nisu dosli.
Doduse, prethodnih sati je padala kisa, tako da vreme nije bilo bas najsjajnije za ovakvu vrstu druzenja.
Meni je jako zao sto i ostali nisu bili sa nama, ali se iskreno nadam da se to isto nece ponoviti na nasem sledecem okupljanju.
Nikola i ja smo se upoznali i fino ispricali, kao da se znamo godinama. Razgovarali smo uglavnom o forumu, o muzici, naravno o Vladu i o koncertima.
Saljem vam i jednu slicicu sa naseg "brojnog" skupa.

http://www.oivida.com/slike/MarinaiNikola.jpg

Mary
30-04-2004, 04:25 PM
Ja uopste ne znam gde je ta rampa na Adi..nek neko ostavi mapu :lol:

pingvin44
30-04-2004, 04:26 PM
Ajd da sacekamo sutra pa da vidimo dal` su Beogradjani revnosniji od Nislija!

Mina
30-04-2004, 06:02 PM
Ako nas vreme posluzi, rostiljada sigurno pada!!!

maja07
30-04-2004, 10:36 PM
Alo, narode, a jel' primate i mene u vasu druzinicu? Videcu dal' cu uspeti da dodjem. Ma ja zivim nedaleko od Ade ali vec sam nekome nesto obecala. Probacu da iskuliram. A sta treba da ponesem, mislim, klopa, pice, lova? Ajde pa nek' mi neko odgovori. Ljubim vas sve! :P

Mina
30-04-2004, 11:22 PM
S obzirom da je bio dogovor da se veceras nadjemo na chatu da se sve dogovorimo, a chat ne funkcionise bas najbolje i mnogi ne mogu da se uloguju veceras ono sto sledi je poslednja informacija:

DATUM: 01.05.2004.
VREME: 12H
MESTO OKUPLJANJA: RAMPA NA ADI (ona kod velikog parkinga na ulazu)
KONACNO ODREDISTE: NEGDE NA KOSUTNJAKU :lol:

Suvisno je reci da su svi pozvani, ali bi bilo dobro da svi budu tacni, a ne da zapalimo bez nekoga, a ni ne znamo da dolazi. To bi stvarno bilo :oops: :(
Od ostalih instukcija: :P
ako vas ne mrzi, ponesite viljusku i noz (bez zezanja, zbog mesa), jer ce rostilja BITI! Takodje , mislim da ne treba da kazem da s obzirom na to da cemo sve kupiti kad se okupimo bilo bi pozeljno da ponesete i nesto para :wink:
Samo ako kisa bude padala od jutra, kao sto je Stasha rekla, otkazujemo celu stvar. No, i ako do toga dodje, okacicemo odmah ujutru na forum, a onima cije mobilne imamo poslacemo poruku.
Eto, toliko za sad. Sigurna sam da do novih promena nece doci i da nas nece ukaciti kisa :-x
Pa, vidimo se sutra, a za one koji ne mogu da dodju:
VIDIMO SE USKORO

Pozdrav...

kVu
01-05-2004, 03:07 AM
Dolazim! Samo da se otreznim od veceras... (za ovu poruku mi ke trebalo cirka 5 min da je sastavim_ :lol:

Mina
01-05-2004, 06:11 PM
Izgleda da sam ja najprvija koja se prihvatila kuckanja :wink:
Eto, bio je i taj rostilj i bilo je mnoooogo lepo. Slike cete videti, ceo film je ispucan sto znaci da ih ima negde oko 36-38 uspelih (trebalo bi).
Bilo je nas devetoro:
Mary, Smiley, Stasha, Mashka i njena drugarica Marija, Vuk (koji je uspeo da se otrezni, mada je malo kasnio), Pingvin, Pedja i ja.
Rostilj je tinjao ceo dan, uzivali smo, predivan dan, da jos juce nije pala kisa bilo bi jos bolje :D, pricali o svemu i svacemu, jeli, pili...
Nadam se da ce i sledeci put biti ovako lepo i da ce doci jos vise ljudi. Btw, 4 kg mesa je ipak previse za nas devetoro :)
Eto, toliko za sad
Pozdrav

Mina

P.S. Kod koga su krastavci???? :wink:

pingvin44
01-05-2004, 07:31 PM
Student je zapalio krastavce!!!!! :-x :lol:

maja07
01-05-2004, 10:50 PM
E, pa ja sam se ispalila pa nisam mogla da dodjem, a bila mi je zelja, istina! Shmrc! :( Nego, imam neki predlog, a vi cisto malo porazmislite o tome, OK? Mogli bi nekako da organizujemo naseg "forumskog idola'', kao mi se okupimo negde, ne znam gde, majke mi, i takmicimo se ko ce najbolje otpevati neku Vladinu pesmu. Mozda zvuci sasavo, ali mene ledja vise ne bole! I sta onda? Mozda Vlado pruzi nekom sansu da zapeva, na primer, ja pobedim i snimim demo u Vladinom studiju, ha! Skromnost mi je uvek bila jaca strana!

Volll! :D

CACANKA
01-05-2004, 10:57 PM
Neces pobediti,ako ja dodjem... :lol: :lol: :D :P

kVu
02-05-2004, 12:40 AM
Das' javim. Bilo je lepo, bilo je puno svetaaaa. :D Ja sam uspeo da malo odspavam i da se sredim posle prvomajskog "uranka" na jednoj obliznjoj planini preksinoc i mogu vam reci da sam se lepo proveo. Malo sam kasnio nazalost, al sam morao malo da odspavam i ujutru da nekom kaficom izlecim mamurluk + sam pokusavao na karti da se snadjem kako doci do tog famoznog vodotornja na Kosutnjaku i na kraju sam ipak morao da pratim Nenada (pingvin) od sajma. :)

Bilo je puno mesaaaa, malo piva pa smo morali da qpimo josh, no dobro... Sledeci put ce djevojke znati kolko mozhemo popiti pa ce shodno tome lakse iskontrolisati budzhet. Jedino nam je jos falilo samo dobro crno vino... :D :D :D Sve u svemu, izuzetno prijatno drustvance, opustena atmosfera i nadam se da cemo ponoviti ovako nesto... to je to

p.s. mene nema ni na jednoj slici. :)

pozzzzzzzzzzzZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZzzzzZZZZZ (ovo znaci da sam u polusnu) :lol:

B.N
02-05-2004, 02:38 AM
8) da mi se OBAVEZNO javi KAD se puste slike sa sastanka u javnost"OBAVEZNO" :wink:

Mina
02-05-2004, 09:51 AM
p.s. mene nema ni na jednoj slici. :)

Nadaj se ti samo :lol:

marice
02-05-2004, 11:11 PM
Hoce li slike uskoro :?:

Pozzz od Nishlija

Mina
02-05-2004, 11:15 PM
Sutra idu na razvijanje, pa bi do uvece trebale da budu okacene :D

marice
02-05-2004, 11:17 PM
Sutra idu na razvijanje, pa bi do uvece trebale da budu okacene :D

Vazi se
Caosss

Mary
03-05-2004, 01:14 PM
Mina, molim te napravi adekvatnu selekciju :D

smiley
03-05-2004, 06:29 PM
E pa narode evo i mene... posle 2 dana, tek sam sad ustala :D Samo cu potvrditi da je druzina bila superica, a meso tu i tamo-shalim se naravno,odlican rostilj...Mina sve pohvale, bice od tebe domacica jednog dana! :) ...a slicice jedva cekam da vidim...

B.N
03-05-2004, 10:52 PM
:wink: eh vala jedva cekam da ih vidim :poz

Mina
03-05-2004, 10:53 PM
Svi mi jedva cekamo:
STAAAAAAAAAAAAASHHHHHHAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!
Kad moram da spamujem :evil:

pingvin44
03-05-2004, 10:58 PM
AMAN Stanislava! :?:

Staša
04-05-2004, 12:19 AM
'Ello svima !
Ja neću da vam pričam kako je super bilo jer su to ljudi pre mene rekli :wink: + znate kako kažu "Slika govori više od reči" :lol:
E ,pa baš iz tog razloga evo samo par sličica a ostale možete pronaći upravo OVDE (http://www.angelfire.com/ne/stasha/picnic.html)

http://home.ripway.com/2004-5/109629/picnic8.jpg
Redom : gore --> Marija, Mashka(Maja), kVu(Vuk), pingvin44(Nenad)
dole --> Mina, Mary(Marija), Staša, Smiley_83(Marija) , Pedja

http://home.ripway.com/2004-5/109629/picnic17.jpg
Naš roštiljčić :P

http://home.ripway.com/2004-5/109629/picnic35.jpg
Vozni park (u pozadini) i redom s leva na desno : Staša, Marija, Mashka, Mina, kVu, Smiley, pingvin, Pedja i Mary

http://home.ripway.com/2004-5/109629/picnic3.jpg
I za kraj : especially for Stevs :lol: :P :wink:

p.s. Izvin'te na čekanju ...

kVu
04-05-2004, 12:31 AM
Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... :lol: :lol: :lol:

marice
04-05-2004, 02:35 AM
Drustvo slike su super, nije vama uopste bilo lose, ali koliko ja vidim, da vam nije bilo Mine i Pedje, nista od rostilja :) :wink: ... (zezam se, naravno).

Pozzz

B.N
04-05-2004, 04:00 AM
:P divno , svaka cast bas ste se sproveli ali naj naj vise mi se svidja vas vozni park :) i Vukov benvejac!!!!! :ok:

pingvin44
04-05-2004, 06:42 AM
Htedoh reci " Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu " al` vidim da je vec receno....... :o

p.s. Sta kazu Nislije? :twisted:

Milica BG
04-05-2004, 01:22 PM
Mmmmmmmmm....njam, njam...ogladneh od gledanja...idem da jedem :) :wink:

Mary
04-05-2004, 05:00 PM
Mutne su bre nesto slike BRE :lol:

CACANKA
04-05-2004, 08:07 PM
UUU,vama je bilo super....
Super su slike...

Pedja
05-05-2004, 12:59 AM
UUU,vama je bilo super....

...bilo, bilo... super...

Da nam nije bilo Mine, tesko bi se mi najeli... steta sto nismo ostali jos malo duze.. tj. trebali smo ranije da dodjemo, ali dobro.. sad mnogo sto sta znamo za ubuduce...

... eto, pa se vidimo, nadam se uskoro.. recimo na Adi, na basketu!?

smiley
05-05-2004, 01:37 PM
juhuuu.... Slike su nam LEDILCE!!! :wink:

Millena
05-05-2004, 02:25 PM
Jaooo sto su slike leeepeee!!! :D E sad vam stvarno zavidim..... :wink:
Vidim da vam je bilo-odlicno :P Doci cu i ja sledeci put(nadam se) :P

BEOGRADJANIN
06-05-2004, 03:22 PM
Veliki pozdrav od mene ljudi!
Prvo da vam kazem da mi je puno drago sto ste se tako super proveli a ujedno i puno krivo sto nisam mogao da budem sa vama, a toliko sa zeleo!
Najiskrenije, gledam slike i tek sada mi je bas ono... bez veze. Razmisljam, kako bre nisam bio sa vama!!! Next time cu da sve obaveze odlozim da bih dosao :!:
cao!

Goga
06-05-2004, 09:15 PM
Ovde stvarno slike govore sve - opusteno nema sta....

Goxy, ne brini i mi cemo uskoro na rostiljanje :)

Eeeee, ajde posaljite tog sunca malo ovamo :cry:

Mashka
08-05-2004, 11:03 AM
Pa pre svega moramo reci hvala Mini i Stashi koje su bile ljubazne da nas pozovu, Mini koja je sve organizovala, objasnjavala put i 'navodila' nas kako da dodjemo, i zato sto se citavo popodne dimila i pekla rostilj dok smo mi ostali samo jeli (a od istog je profitirao i Marijin pas Hary). :D

Ostali su ugavnom preneli se utiske i desavanja, i mi smo se takodje super provele, jer je ekipa bila vandredna...moramo pomenuti i coveka koji nam je pomogao raspaliti rostilj, i bez koga se hmmm, ne bi sve tako slavno zvrsilo :lol:

Hvala svima jos jednom, puno vas pozdravljamo,
Marija i Mashka

P.S. Evo jos nekih slika
http://home.ripway.com/2004-5/110835/p_n5.jpg
Rostilj

http://home.ripway.com/2004-5/110835/p_n7.jpg
Mina

http://home.ripway.com/2004-5/110835/p_n6.jpg
Mina, Pedja & Nenad

http://home.ripway.com/2004-5/110835/p_n2.jpg
Mary, Smiley & Stasha

http://home.ripway.com/2004-5/110835/p_n1.jpg
Marija

http://home.ripway.com/2004-5/110835/p_n4.jpg
Nenad

http://home.ripway.com/2004-5/110835/p_n3.jpg
Mashka

http://home.ripway.com/2004-5/110835/p_n8.jpg
Pingvin & kVu

Borjana
08-05-2004, 06:47 PM
Slike su superiska!!!Bas mi je zao sto nisam bila...

BEOGRADJANIN
09-05-2004, 06:22 PM
ove slike su skroz ciste !!!

MARINA
10-05-2004, 01:37 AM
Blago vama drugari.
Organizacija vam je za svaku pohvalu .Kad bih i ja uspela da skupim ovliko fanova u Nishu, ali nadam se, jednog dana......
Jako mi je zao sto nisam mogla da vam se pridruzim, mozda neki sledeci put...
Pozdrav

MARINA
10-05-2004, 01:47 AM
Svaka cast za organizaciju u BG!
Ajde Nislije javite se da im pokazemo sta umemo!

Milica
10-05-2004, 07:29 AM
Marina,
mozda su ti svi obecali...ali ja sam odmah rekla da necu doci a ti znas i zbog cega..
hi hi...
pozzzz

MARINA
20-05-2004, 01:07 AM
Ma OK ti imas opravdane razloge.

Ali evo sada javno najavljujem i drugo okupljanje fanova u Nisu.
Nedelja, 23.maj 2004, Tvrdjava, letnja pozornica, 18:00h.
E sada ocekujem da svi koji su obecali i dodju.
Do vidjenja....

pingvin44
20-05-2004, 07:42 AM
Optimisto! :twisted:

MARINA
27-05-2004, 10:51 PM
Sve je ok .Uporni uvek na kraju i uspeju.

Milica
27-05-2004, 11:04 PM
Sve je ok .Uporni uvek na kraju i uspeju.

SAMO TAKO MARINA!!! :D

jovana
03-06-2004, 07:42 PM
Blago vama drugari.
Organizacija vam je za svaku pohvalu .Kad bih i ja uspela da skupim ovliko fanova u Nishu, ali nadam se, jednog dana......
Jako mi je zao sto nisam mogla da vam se pridruzim, mozda neki sledeci put...
Pozdrav

Bez panike,ima nas dovoljno :)

Phoebe
03-06-2004, 11:58 PM
A kada ce novi sastanak Beogradjana ,ocu ja da dodjem ... mislim ,ako me primate :oops:

igor
14-06-2004, 01:43 AM
Svidja mi se to "skup fanova VG"al je Nis daleko za tako nesto
ipak te potpuno podrzavam ko zna mozda se jednog dana i okupimo
bilo bi lepo to.pozdrav

BoY
14-06-2004, 12:18 PM
bilo bi lepo to.pozdrav

Igore, kasnis za 5 pi polovine!

BoY

Phoebe
14-06-2004, 12:43 PM
bilo bi lepo to.pozdrav

E Igore ,pa promasio si temu ,ima skupova i u Beogradu ja jedva cekam sledeci ,sam on ce izgleda biti tek za koncert 26-og !

Borjana
18-06-2004, 03:47 PM
Ljudi, organizovacemo se ili NE???...mislim na koncert u BG-U!!!!

radovan
14-07-2004, 12:06 AM
bas je super ta ideja za okupljanje fanova u nekim gradovima!
Posto sam novi na forumu recite mi jeste li se sastali konacno?

jovana
14-07-2004, 02:24 PM
bas je super ta ideja za okupljanje fanova u nekim gradovima!
Posto sam novi na forumu recite mi jeste li se sastali konacno?

EEE,da si mi ziv i zdrav :lol: pa mi se ne odvajamo vise!!!

Zena sa imenom
11-08-2004, 12:22 PM
Ajde da padne neko okupljanje krajem leta. Doduse ja nisam ig BG-a, ali bih volela da vas upoznam. Delujete mi kao jedno veselo drustvance. Istina je da sam od skoro na forumu, ali veljda bi se naslo neko mesto za mene!? :oops:

Mina
10-09-2004, 08:47 PM
Povodom (ne)zvanicnog rodjendana foruma nekolicina nas se sinoc okupila na simpaticnom druzenju :D
Palo nam je na pamet da idemo na paintball... dobro, znam da nije bas neki nacin da se proslavi rodjendan - ratujuci :wink: ali smo se super druzili, mada... neko nam je falio :cry:

Stasho, nadam se da ces nam se pridruziti cim ozdravis... Pa, nasa druzenja nisu ista bez tebe :wink: Mnogo si nam nedostajala!!! :poljubac:

Stasha nam se razbolela :cry:
Trebao je da dodje i Bane, ali se nije pojavio... :-x da li je on to mozda lecio Stashu? :idea:
Salim se, naravno!!!
Tu je naravno i Mary... opravdano odsutna... uslov je uslov :wink: , ali sledeci put nema izgovora :x

A evo kako je to izgledalo:
http://pimpjuice.pondi.hr/stasha/pb3.jpg
pobednicka ekipa: JelenaBG, Milena_A, Mina i Pedja - spiritus movens ZUTIH

http://pimpjuice.pondi.hr/stasha/pb2.jpg
porazena ekipa (CRVENI)... Ivana Kuma, Cecanb, beogradjanin, legenda
borili su se, dali sve od sebe... ali zna se ko je bolji :wink:

http://pimpjuice.pondi.hr/stasha/pb1.jpg
samo da znate da se i dalje mnogo volimo... skoro svi posle 7 partija (bez kume Ivane koja je slikala)
Rezultat: 4-3 za zute!!! JEEEEEEEE

Vidjamo se i dalje :poz

Pedja
10-09-2004, 11:39 PM
O da ... bilo je super... ali kao sto rece Mina, a ja sam to vec rekao Stashi, moramo da ponovimo PB, ali sa nashom Stanislavom koja je nadam se ozdravila.

Cisto da spomenem, rezultat je krajnje neizvestan... 4:3 a evo, za one radoznale, da vam ispricam kako se kretao rezultat. Prvo smo poveli sa 2:0 (mi zuti), pa smo se posle toga malo opustili, da b nas crveni prestigli u partijama i rez. je tada bio 2:3. Ali smo se malo pribrali u 6toj partiji i izjednacili na 3:3. I tada dolazi odlucujuca sedma ... koju smo dobili... (nije ni bitno kako... necu da se hvalim) :) 4:3 za zute .

Aj nadam se da cemo se organizovati za sledece okupljanje sa mnogo vise ljudi, da nas bude 5na5 a mozda i 6na6.

Pozdrav za celicnu kumu, od koje su se metkovi odbijali jer je imala 2 pancira i kostim + duks... mislim meni je bilo smesno jer kad je pogodite u ovakvom odelu, metkovi se odbijaju od nje, a trebalo bi da puknu. :)

Poz za sve...

JelenaBG
11-09-2004, 01:03 AM
Da, da... pa meni je prvo bilo veliko zadovoljstvo sto sam vas upoznala, :) a radujem se unapred upoznavanju i ostatka drustvanceta :wink: . Nadam se da je Stasha ozdravila i da se chila i vesela sprema za nove "okrsaje". :D :lol:
Inace, bilo je vrlo napeto, :D narocito ispod svih tih slojeva. Meni je ovo bio prvi paintball u zivotu, a o tome koji sam antitalenat opisacu vam u sledecoj anegdoti: e, pa u nasoj pobednickoj :D zutoj ekipi bile smo pored Pedje i Milene i Mina i ja. U jednom trenutku ja (talenat) sam pucala na Minu :!: :? misleci da je to neko iz "protivnicke" nam ekipe. Ne, nisam daltonista, ali videla sam joj samo glavu, a ucinilo mi se da se Milena sprema da puca na nju, i kad se malo pomerila- ja opalila... i eto tako, Mina, izviiiniii jos jednom! :( :)

Pozdrav za sve... see ya u mnogobrojnijem izdanju, sa "ozdravljenom" Stashom... :wink:

cecanb
11-09-2004, 04:46 PM
E, pa dragi moji, evo i mene iz “gubitnicke ” ekipe :lol: . Pa, pored Pedje samo nevidljivi mogu da prodju…covek je neverovatan :help: . Doduse,beogradjanin, a narocito legenda , su bili na nivou zadatka, uporno se trudili da dogovorimo neku strategiju,ali bi na kraju legenda uglavnom saam vodio rat protiv Pedje. Moja kuma Ivana je zutima bila “maaaali” problem :twisted: , culi ste od Pedje i zasto, ali uspesno je obavila zadatak (Mina, nadam se da je tvoje koleno ok?). Ja nisam pravila nikakve probleme :dontknow: , nazalost, pogodila sam samo neku visecu patkicu koja valjda sluzi, za vezbanje…Rezultat vam je poznat, bilo je napeto i neizvesno do samog kraja.
Sve u svemu, sjaaaajnooooo smo se zabavljali, steta sto nismo bili u vecem broju. Jako mi je zao sto se Stasha razbolela, bas je imala veliku zelju da se igramo…
Stasha, svima si nedostajala!!!
Mary, da si bila sa nama u ekipi, verujem da bismo mi bili pobednici, pozzzz za tebe :wink: .
Nadam se da cemo vrlo brzo ovo ponoviti, ali u sto vecem broju.
Jos jednom, CESTITAM ZUTIMA POBEDU :!: :!: :!:
Bili ste sjajni.
Pozzz svima :poljubac:

cecanb
11-09-2004, 05:28 PM
Pozdrav za celicnu kumu, od koje su se metkovi odbijali jer je imala 2 pancira i kostim + duks... mislim meni je bilo smesno jer kad je pogodite u ovakvom odelu, metkovi se odbijaju od nje, a trebalo bi da puknu. :)

pozdrav Pedji od celicne kume :poz .Kuma je imala samo 1 pancir, a samo 4 mrlje. A to sto ti smatras da su se metkici odbijali, za to je samo kriva moja brzina :wink: koju ti golim okom nisi mogao da registrujes :twisted: . Inace oduvek sam sebe smatrala novom Modesti Blejz :rocket: ( ako si citao strip znaces).
Drago mi je da smo se lepo druzili, nadam se da cemo to ponoviti.Izvinjavam se sto se javljam preko Cecinog nic-a (imam problem sa telefonom) ali registracija mi ne gine.
Pozdrav svima :D
kuma Ivana

Milena_A
11-09-2004, 10:09 PM
Kuma je imala samo 1 pancir, a samo 4 mrlje.

kasljuc, kasljuc... a sta bi sa mrljom na prednjoj strani maske? :D

BEOGRADJANIN
12-09-2004, 12:21 AM
Jebi ga, i da se ja javim, bio bih red! :)
Bilo je napetooo, adrenalin je radio .... strava! Moram priznati da sam se u jednom trenutku usrao kada sam vodio "rat" sa Pedjom(profesionalcem) koji nas je inace isprasio poslednju partiju, to se mora napomenuti!. Nije zezanje igrati 1-1 sa njim a znas da ce da te pobedi-pogodi, i to s'verovatnocom od 99% u GLAVU, ili vrat, nevazno! Najbolnije je bilo kada me je u roku od 5 sekundi pogodio u zglob leve noge i posle par sekundi u butinu(jos uvek imam modricu), video sam sve zvezde tog trenutka... Ali dobro da se ne hvalim kako me je bolelo..... :P Sve u svemu bilo je napeto i vrlo zanimljivo.
Alal vera Ceci i njenoj kumi, borili su se muski!!!
A pobednicima - ma super ste! :wink: ma najjaci ste na svetu!
ALI KAD VAS BUDEMO SLEDECI PUT ISPRASILI, videCete! :) na****Cete!
ti ti a i ti, ma SVI Cete na****ti!
vidimo se, I hope so, soon!
cao

Pedja
12-09-2004, 10:00 AM
...pozdrav Pedji od celicne kume :poz .Kuma je imala samo 1 pancir, a samo 4 mrlje. A to sto ti smatras da su se metkici odbijali, za to je samo kriva moja brzina :wink: koju ti golim okom nisi mogao da registrujes :twisted:...

Dobro je da znam. :) :wink:

...Najbolnije je bilo kada me je u roku od 5 sekundi pogodio u zglob leve noge i posle par sekundi u butinu(jos uvek imam modricu), video sam sve zvezde tog trenutka... Ali dobro da se ne hvalim kako me je bolelo..... Sve u svemu bilo je napeto i vrlo zanimljivo...

E pa Gogi, izvini... misliim rekoh ti vec da pucam dok ne vidim ruku gore i ne cujem ono poznato "gotov sam!" A ti umesto da podignes ruku, ti se odma hvatas za zglob... :) :) :)

A moram da ti odgovorim i na pretnje... slusaj ... MNOGO SMO JAKI! :D

legenda
12-09-2004, 11:06 AM
Svaka cast pobednicima, super su igrali :) Ovo definitivno mora da se ponovi samo u vecem broju, naravno!

Moram priznati da sam se u jednom trenutku usrao kada sam vodio "rat" sa Pedjom(profesionalcem) koji nas je inace isprasio poslednju partiju, to se mora napomenuti!. Nije zezanje igrati 1-1 sa njim a znas da ce da te pobedi-pogodi, i to s'verovatnocom od 99% u GLAVU, ili vrat, nevazno!

Sta ono bese 2 partije pre????? :)

BoY
14-09-2004, 11:56 PM
Sve u svemu, sjaaaajnooooo smo se zabavljali, steta sto nismo bili u vecem broju.

Hmmm...zaista steta. :(
Mislim da je trebalo da se postavi javno obavestenje na forumu u formi novog topika, te bih ja znao, pa bih mozda i dosao (jer bas volim paintball), kao verovatno i neko drugi...
Nadam se da ce sledeceg puta organizacija biti bolja, tim sto ce vise ljudi biti obavesteno :!:
Pozdrav

MARINA
15-09-2004, 01:41 AM
Zar vise necete i sa nama da se druzite? :cry: :cry: :cry:

majabl
18-09-2004, 09:16 PM
Evo i mi u BL smo imali jedno druzenje. :D
Naime, Lenica (Milena_A) je veceras kratko bila u nasem gradu, pa se nasla sa Jelom i sa mnom. :P
Otisle smo na picence, :ziveli:
a zatim kratko prosetali.
Krivo mi je sto je tako kratko trajalo (iz opravdanih razloga), ali bice prilike da se sve nadoknadi!!! :)
Malo dustvo, ali odabrano.
http://pimpjuice.pondi.hr/stasha/druzenje1.jpg

http://pimpjuice.pondi.hr/stasha/druzenje2.jpg

http://pimpjuice.pondi.hr/stasha/druzenje3.jpg

:poz svima i nadam se da cemo se uskoro okupiti u vecem broju...

alexg
24-11-2004, 04:07 PM
Pa to je bas lepo!

Kad cemo da organizujemo druzenje forumasa u Beogradu???

Pozz

Jelena C.
03-12-2004, 08:47 PM
Pa to je bas lepo!
Kad cemo da organizujemo druzenje forumasa u Beogradu???
Pozz
Kad bude neshto........zovite i mene :buketic:

kiss :poljubac: Jelena

JOCIKA
03-12-2004, 09:00 PM
Samo da kazem u PIONIR-u je sezona klizanja u slobodnim terminima uveliko otvorena.Mogli bismo da organizujemo nesto.... :wink:
Sta mislite?

Pozzzzzz,
Jovana

Jelena C.
03-12-2004, 09:10 PM
Samo da kazem u PIONIR-u je sezona klizanja u slobodnim terminima uveliko otvorena.Mogli bismo da organizujemo nesto.... :wink:
Sta mislite?Pozzzzzz,
Jovana

Ha,ha....pa mogli bi smo...ali onda ponesite i neshto cime bi mogli mene eventualno da podizete sa leda....!!!!Ja odlicno vozim roshke ali klizaljke......apstraktan pojam!!He,he :glavazid:

kiss :poljubac: Jelena

MARINA
25-04-2005, 12:10 AM
I evo posto u ovoj temi dosta dugo nije bilo iceg zanimljivog, vredi je malo osveziti!!!
Povodom Marijinog(Smiley)dolaska u Nis resili smo da se malo okupimo i druzimo!!!
Trebale su doci Milica i VesnaInside, ali su na zalost bile sprecene, pa je Smiley primila njihove pozdrave!!!
Prisutni na slikama su Boy,Smiley i MARINA!!!
http://img252.echo.cx/img252/8785/smiley0016bj.jpg

kVu
25-04-2005, 12:21 AM
kakav primer dajete omladini.. puna piksla i case velike k'a ova flajka od litar i po... sramota! :)

MARINA
25-04-2005, 12:25 AM
kakav primer dajete omladini.. puna piksla i case velike k'a ova flajka od litar i po... sramota! :)

Ne upadaj mi u redove i sacekaj malo ima jos!!!

MARINA
25-04-2005, 12:27 AM
Moram reci da smo se te veceri culi sa Vukom koji je bio jako ljubazan i pozeleo nam da se lepo provedemo!!!
Pa i jesmo!!!

http://img252.echo.cx/img252/6207/smiley0029ew.jpg

MARINA
25-04-2005, 12:29 AM
http://img9.echo.cx/img9/8283/smiley0047hr.jpg