View Full Version : Interview (zasto bas ti)
Pedjoni
14-01-2004, 08:48 PM
Stvarno ne mogu da vjerujem da je jedna zvijezda kao Vlado uradila tako nesto.Radi se o tome da je Vlado drugim rijecima rekao da su mu neke kolege ispod nivoa.Citiram :"...tu je mali Bojan i jucerashnji Sergej..."!
Bas iznenadjujuce.Valjda bi trebao da pomogne ostalim muzicarima a ne da ih omalovazava ("...jucerashnji Sergej...").
(upalih IN, cuh i ne povjerovah)
Mozda je Vladu krivo sto je jos neko uspio.
Sad za Vlada:
Ne shvati ovo kao prozivku vec kao kolegijalno upozorenje na ono sto bi sjutra tebi moglo da se desi!
Volio bih da cujem Vas odgovor s tim da sam covjek iz HN a on ih mnogo uvazava kako je i sam rekao u intervjuu sa Darkom Ivanovicem - Skockom.
...Srdacan pozdrav...
E, ja bas naprotiv. Ako je to zaista rekao, a posto je tv znaci da jeste (kako kazes), ja to od srca pozdravljam. Cenim iskrenost, a ne glumu tipa: sta mislis o kurti-murti, odgovor "sve najbolje"... Naravno, respect za kolege koje se trude da odrade posao kako najbolje znaju i umeju, a za "zanatlije" jok... takvo je bar moje misljenje... Uostalom, zato sam i poceo da slusam vg-a, zato sto se videlo da je odradio posao najbolje mogucje...
Pedjoni
14-01-2004, 09:30 PM
Niko njega za misljenje nije pitao.
Tebe razumijem jer mu se mozda i slepas.Inace ne vjerujem da je on mislio tako kao sto ti mislis.
Pedjoni
14-01-2004, 09:32 PM
Tebe razumijem jer mu se mozda i slepas.Inace ne vjerujem da je on mislio tako kao sto ti mislis.
Tebe razumijem jer mu se mozda i slepas.
Fufme!
Inace ne vjerujem da je on mislio tako kao sto ti mislis.
Puca mi q kako je on mislio ili nije mislio. Pitao si nas za misljenje, ja sam reko svoje.
Nikola
14-01-2004, 10:33 PM
Пеђони, мислим да није у реду сто си за Вука рекао да се шлепа...мислим стварно смешно. А да си од самог почетка на форуму и да си отпратио неке ствари сигуран сам да не бих то рекао. Ако на овом форуму уопште постоји то да ли се неко шлепа или не, онда ти гарантујем да је Вук последњи на листи за, како ти кажеш, шлепање. Без жеље да будем нечији адвокат али овог пута дефинитивно ниси у праву.
Ако је Владо то уопште рекао (ја ипак сумњам да је то рекао) онда могу да кажем само СВАКА ЧАСТ. Види се да је човек искрен и то је једна од особина због које Влада ценимо. А ако се томе придода чињеница да Владо нигде није претерао у изјави (једноставно, човек је рекао истину) онда стварно не разумем шта је ту лоше? Зар треба да каже оно што не мисли само зато што и ти људи издају за Горатон?
Мислим да није реално стављати Влада у исти "кош" са Сергејом и малим Бојаном. Сви ми знамо колико Владо има учешћа у својим песмама а колико имају ова двојца у својим.
О Сергеју не бих да причам, довољно је одслушати његов диск а после одслушати Владов, а када је мали Бојан у питању, ту и немамо шта да слушамо. Мислим да је мали сувише "полетео" с'обзиром да није издао ниједан албум до сада.
Pedjoni
14-01-2004, 10:45 PM
hahahahaha.Vuce ti se uvrijedi.
Neka bar neko od Vlada ima koristi zaboga.Nisi razumio onaj prvi post.
Izvini zbog texta ali me nisi razumio definitivno.
Staša
14-01-2004, 10:46 PM
Pozdrav Pedjoni !
Da li bih mogla da te zamolim da se prisetiš tačnog pitanja i kako je glasio odgovor na to pitanje i lepo nam sve iscitiraš , jer meni iskreno ništa iz tvoje poruke nije jasno :oops: ... Izvini ali ne razumem :
1. na koga se odnosi rečenica
Na Vlada ili na Vuka ? Rekla bih da se odnosi na Vlada ali hajde prvo to da razjasnimo ... ako se odnosi na Vlada kako misliš niko ga nije pitao za mišljenje ? Rekao je to što kažeš da je rekao iz čista mira ? :shock:
2. Dalje :
Sad za Vlada:
Ne shvati ovo kao prozivku vec kao kolegijalno upozorenje na ono sto bi sjutra tebi moglo da se desi!
Volio bih da cujem Vas odgovor...
Na koga se odnosi VAŠ odgovor :arrow: nas "forumaša" ili Vladov ? Pošto u prethodnoj rečenici Vladu ne persiraš rekla bih da se odnosi na ostatak populacije ... Vuk je izneo svoje mišljenje a evo i mog :
Ne znam za ostatak ali ja baš nikakav zaključak ne mogu da donesem iz dela citata koji si ti izneo ovde .
Ja samo nagađam ali mislim da se sve ovo odnosi na taj komentar "jučerašnji" Sergej pre nego za Bojana Marovića jer sam imala lično priliku da čujem Vladove komplimente na Bojanovu adresu . Kažeš "drugim rečima" ... a koje su bile "prve reči" ? Izvini što malo banalizujem stvari ali me zanima konkretno pitanje i odgovor pa još jednom molba da citiraš ako se sećaš ...
S obzirom da nisam muzički potkovana ne mogu da iznosim komentare koji bi parirali u diskusiji ko je koliko vredan kao muzičar ,ipak ću reći da uopšte ne slušam gospodina Ćetkovića a moje mišljenje o njemu mnogi na forumu ovde već znaju ... uostalom to nije ni bitno niti je predmet diskusije ...što se tiče toga da "sjutra to može njemu da se desi" ... istina , kolo sreće kažu se okreće ali nekako ipak mislim da do toga u ovom slučaju neće doći ... nazovi me optimistom :D
3. Ne bih da izigravam Vukovog "advokata" ali komentare tipa Tebe razumijem jer mu se mozda i slepas ne mogu da prihvatim iz jednostavnog razloga što nisi dovoljno dugo na forumu da možeš da tvrdiš takve stvari ... propustio si MNOGE diskusije između Vlada i Vuka , to je sigurno, tako da sam sigurna da ako postoji jedna osoba koja se ne "šlepa" (šta god to značilo :shock: ) to je Vuk ... možda (?) bih komentar "progutala" da je neko žensko u pitanju :roll: mada mi je i ta generalizacija da sve devojke slušaju Vlada jer se "pale" na njega van svake pameti ali ovo ne razumem...
I za kraj : nagađam :arrow: to je bio intervju koji je napravljen na promociji albuma ili grešim pa je od ranije ?
Ako je sa promocije onda ja ne bih ništa rekla osim :mrgreen: pa ko razume shvatiće :wink:
Staša
Pedjoni
14-01-2004, 10:50 PM
Ok.Ne mogu ja to prenijeti da valja.To je trebalo vidjeti i ne povjerovati.
Pedjoni
14-01-2004, 11:05 PM
E ovako Stasho:
Za ono prvo pitanje procitaj moj prvi post i post posle njega(kVu-ov).Onda ces shvatiti o cemu se radi.Drugo je da se ono odnosi na Vlada.Znaci vazno mi je njegovo misljenje.Nisu na odmet ni vasa ali sam poruku pisao da cujem Vlada a i da vi mozete da procitate.
Pozdrav...
Staša
15-01-2004, 12:40 AM
Pedjoni,
ja jesam pročitala i tvoju i Vukovu prvu poruku (i počela da kuckam u međuvremenu su usledile Nikolina i po jedna tvoja i Vukova) ,ali pošto sam bila zbunjena zato sam ti i napisala moj stav i šta me buni, hvala na objašnjenju ....
Veruj, ne bih se javljala tek tako ...nikad to ne činim pa ne vidim razlog da to baš ovde uradim. 8)
Posle sam videla da me je Nikola preduhitrio i otprilike napisao isto što i ja ,u potpunosti se slažem sa svim što je napisao ...
Tvoj komentar upućen Vladu konkretno je krajnje zbunjujući jer ili si sa čovekom na TI ili na VI (mada je Vlado bio još u početku izričit u tome da ne želi persiranje na forumu ) zato sam pitala na koga misliš kad kažeš VAŠ ... to je sve ...
Moje mišljenje je samo da ne možeš tek tako da baciš komentar i da mi posle nagađamo šta je pisac hteo da kaže , treba postojati malo konkretniji odgovor na pitanje šta je tačno rečeno od Ok.Ne mogu ja to prenijeti da valja.To je trebalo vidjeti i ne povjerovati. ... ja mislim da je moja poruka bila dovoljno jasna no dobro da ne polemišemo dalje ,sačekaćemo da se Vladu popravi komp ili beše telefon :shock: pa da ti odgovori šta je mislio ... može tako ? :wink:
Pozdrav,
Staša
CACANKA
15-01-2004, 09:36 AM
Ako je sa promocije onda ja ne bih ništa rekla osim pa ko razume shvatiće
da,da intervju na TVin je bi sa promocije,tako sam barem cula od ljudi iz hn.
A niko od njih mi nije rekao da je tako nesto izjavio.
Ako je on nešto tako izjavio samo mogu da iskometarišem da je pokazao da je čovek od integriteta i da je u pravu ako se ta njegova konstatacija odnosila na kolege ispod njegovog nivoa..Onog Sergeja neću ni da kometarišem jer čovek nije muzičar, kao ni mali Bojan koji bar pretenduje da bude dobar izvođač. Ja lično cenim najviše dobre muzičare, dakle koji kompletno rade celu ploču, jer to je ono što su oni u srži i to ne može da prevari publiku nasuprot jefitinim denserima.
Vidim da su obojica bili na njegovoj promociji tako da mogu da zaključim:
a) nisu čuli taj njegov interwiev
b) čuli su ali prečuli negativan kontekst
c) čuli su ga i u potpunosti se slažu s njim i cene njegovu iskrenost
d) informacija ovde preneta je potpuno netačna
BEOGRADJANIN
15-01-2004, 02:43 PM
Ovako ljud:
ovakooo :)
Sta da vam kazemmm, ajde recite mi!
Svakih od 5 do 10 dana dolazi neko poput ovog momka iz HN-a i pise nam slicne stvari. Da na kraju moramo da se svadjamo zbog njih. J**es to!
Nego Hehe najjaci je bio na stepenicama, kada je rekao one......(sada idu malo grube reci)... nikad necu da zovem na moje promocije!!! ( misli na one - koji pisu svasta o NJEMU!!!) I treba tako, ko ih ****!(sorry)
CACANKA
15-01-2004, 06:38 PM
Gorane u pravu si.Ovi novljani(mladji) ne cene Vlada,znam to jer cujem razne komentare.
Onog Sergeja neću ni da kometarišem jer čovek nije muzičar
Izvini Mary,ali za to nisi u pravu,inace Sergeja ne volim da slusam,ali on ima zavrsenu akademiju i to mora da se postuje,zato postujem i Marovica decko je upisao akademiju,sad da li ga volim ili ne to je moja stvar,ali je za postovanje njegova skola.
DOSTA RASPRAVA NA OVOM FORUMU BRE!!!!! :twisted: :wink:
vanjja
15-01-2004, 06:43 PM
:P :twisted: a o kakvom se vrijedjanju radi ako mogu znati??? nisam propratio doticni intervju a veoma me zanima sta se desava..s ovim komentarom o skolstvu se potpuno slazem..ako bi neko bio ljubazan...thanks :lol:
Jedino sto ja imam da kazem na sve ovo je:Pedjoni,jesi upoznao Vlada? NISI!!Znas li coveka?NE!!Jel tvoja stvar da li je on nesto rekao,i ako je uopste to rekao sto ti kazes?nije
Osim toga,malo si na ovom forumu..Ovaj forum nije za glupe rasprave i svadjevec za potpuno druge i normalne stvari.
Bez ovakvih komentara,molim te...
No offence
Beca
@ Beograđanin: Tačno je da je simptomatično da takvi ljudi koji sami ne preduzimaju nikad ništa imaju moćnu, strašnu sposobnost da poriču sve što preduzmu drugi, bolji i sposobniji do njih. Laž može biti tako drska i govoriti tako ubedljivo i ljudi su skloni da se uzdižu visoko a kad to ne mogu onda gledaju da bar drugog, koji se izdigao, spuste niže, do sebe ili malo ispod sebe.
@Cacanka: To što neko ima diplomu je druga stvar..talenat je urođen, ako je toliko kvalitetan, zašto onda sebi ne uradi celu ploču?
BEOGRADJANIN
16-01-2004, 02:46 PM
Maryyyyy sto ti volis da kakis :)))))
BEOGRADJANIN
16-01-2004, 02:47 PM
salim se naravno, super si ti girl
Hahaha, te pošalice i doskočice su ipak za pp...mislim, ionako se forum teže otvara a kad se otvori ne želim da vidim da dva reda besmislenog trabunjanja. :roll:
BEOGRADJANIN
16-01-2004, 05:03 PM
Hahaha, te pošalice i doskočice su ipak za pp...mislim, ionako se forum teže otvara a kad se otvori ne želim da vidim da dva reda besmislenog trabunjanja.
:
slazem se! ako ne zelis da vidis dva reda besmislenog trabunjajajajjajaja ok!
Ako zelite da odem sa kanala vi slobodno recite, sam cu otici bez vaseg proganjanja!!! pozdrav
hahahahha
Branka
16-01-2004, 11:26 PM
Mali savet- ne trosimo vreme na komentare zlonamernih i pakosnih pojedinaca :!: :!:
BEOGRADJANIN
17-01-2004, 02:27 AM
ti to o meni branka?
CACANKA
20-01-2004, 07:24 PM
Gorane :D .
Heh,ja sam vec rekla bre ljudi kome se ne svidja Vladov album,pojava,bilo sta neka ne gubi vreme i neka ne dolazi na ovaj forum.
DOSTA BRE!!!
Borjana
20-01-2004, 09:28 PM
Gorane :D .
Heh,ja sam vec rekla bre ljudi kome se ne svidja Vladov album,pojava,bilo sta neka ne gubi vreme i neka ne dolazi na ovaj forum.
DOSTA BRE!!!
To, Cacanka, tako treba...... :wink:
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.