View Full Version : VLADO NA BEOVIZIJI
mala_anna
23-02-2004, 11:51 PM
NARODE VELIKI POZDRAV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Evo zavrseno je revijalno vece Beovizije! Na kraju pojavio se KRALJ-VLADO i svima zapusio usta porukama koje su nosile devojke dok je pevao MI NISMO MI!!! Ako se ne varam preko plejbeka pevao je i uzivo...
Volela bih da cujem vase komentare!!!
JA SAM ODUSEVLJENA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Staša
24-02-2004, 12:12 AM
"TRAŽI SE DOBRA PESMA"
"ŠTA JE SA KULTUROM?"
"DOKLE ŠUND I KIČ??"
"KO KRADE AUTORSKA PRAVA???"
"ŠTA JE SA PIRATERIJOM"
Ne znam da li sam još neku poruku ispustila ali sam ostala apsolutno zatečena (u pozitivnom smislu ,naravno ) :!:
Sve što ću reći je da je za ovo večeras trebalo hrabrosti da ne kažem nešto drugo (moram da budem fina) :wink:
SVAKA ČAST ! :ok:
BEOGRADJANIN
24-02-2004, 01:18 AM
nisam gledao, cuo sam da ce biti na tv-u
CACANKA
24-02-2004, 08:17 AM
Ja sam vec napisala sta mislim.
Stvarno svaka cast.E kad se moja mama odusevila.
Jos jednom SVAKA CAST.Ja sam jos pod utiscima. :wink:
Mylena
24-02-2004, 12:37 PM
BRAVO!
Onaj Vladov potez me je fascinirao.Pitam se samo da li su se izvesni postideli ili im treba i nacrtati da su nam se smucili!Ove poruke su upucene i ostali dobrim pevacima, a ima ih, da nastave ovim putemo! Pozdrav svim forumcima zato sto znaju sta je dobro i zato sto ih ima u ovolikom broju i naravno Vladi ,jer je time a i svojim pesmama porucio da "ne moze da zivi u lazi..."
:wink:
popovic
24-02-2004, 03:22 PM
Stasha,zaboravila si"TRAZI SE DOBAR KOMPOZITOR",ona je inace isla prva!!!
Ja sam se vec ispricala u jednoj poruci povodom Vladovog sinocnjeg nastupa!
Sta reci,fascinirana sam,a od njega se ne moze nista lose ocekivati!
Svi organi su mi podrhtavali dok je nastupao sa onim porukama,sto se zahvalio publici ovim rijecima"Hvala samo vama,samo vama i nikom vise"
Pozelela sam da se nastup nikada ne zavrsi,i vec sam rekla da je on na kraju"Beivizije" dosao kao jagodica na slag,i da nije postojao bolji nacin da se "Revija pobjednika" zavrsi!!!
Bilo je nezaboravno,i steta sto pojedini nisu gledali"NE ZNATE STA STE PROPUSTILI!!", samo se od naseg Vlada mogao ocekivati onakav kraj!!! :lol: :arrow: BRAVO LEGENDO!!!
Po vasim reakcijama to je bio NASTUP GODINE....Vlado,legendo :!: ....sad mi bas zao sto nisam gledala....al vjerovatno ce se vrtiti po televizijama.Ali u svakom slucaju sam shvatila o cemu se radi,pozdravljam to..svaka cast!
majabl
24-02-2004, 06:08 PM
Hm... Ja PO OBICAJU UVIJEK PROPUSTAM ONO NAJVAZNIJE I NAJBOLJE... Gledala sam prve 2 veceri, razocarala se, pa odustala... Sad se pojedo ziva... :evil: :cry: :oops:
Koliko sam uspjela skontati, Vlado je jos jednom uspio dokazati da je... CAR... Neka je zapusio usta svim onim... Da ne duzim dalje... Jos jednom Vlado... SVAKA CAST...
Borjana
24-02-2004, 07:56 PM
Ma, Vlado je KRALJ! :P
BEOGRADJANIN
24-02-2004, 11:41 PM
Ma bio je dogadjaj decenijeee :)
:cry: :cry: :cry:
Svaka cast!!!!!!!
Milenaaaa
25-02-2004, 04:49 PM
:!: Onakva originalnost samo od njega i moze da se ocekuje-uzalud oni namestaju poenchice!Kvalitet je-kvalitet...jednom se onako nastupa-kako dolikuje svetskom pop pevacu godine kakav je Vlado...parole su totalno u njegovom stilu tako da iako sam impresionirana- :lol: nisam iznenadjena!Kralj je on... :wink:
CACANKA
25-02-2004, 06:38 PM
Milenaaaaaaaa pa gde si ti????
Opet ----->>>> VLADO JE KRALJ...
DIJANA
25-02-2004, 08:03 PM
Odlicno, odlicno, odlicno.
Nemam vise komentara, narocito ako uzmem obzir sve ono sto se desavalo na Beoviziji prve dvije veceri / jer je uzivo sve jos strasnije i smijesnije / . Caaaos!!!! :wink:
Milenaaaa
26-02-2004, 03:41 AM
:wink: da,da...KRALJ-to svi znamo:)))....pricha se i na svashtari :)POZDRAV SVIMA!!!!! :lol:
curly_girl
27-02-2004, 09:54 PM
izgleda da sam svoje pitanje o kristini kovac trebala ovde da postavim, no dobro!
cmokic svima!
milica
JelenaBG
13-08-2004, 03:38 PM
Da li, mozda, neko od vas ima snimak tog nastupa?
Ja nisam gledala ni Beoviziju, ni Evroviziju (kako li se vec to zvalo), nisam imala ni snage ni volje...
I, da li je taj nastup bilo gde vidjen nakon Beovizije?
Kao da je precutno cenzurisan...
:poz
JelenaBG
14-08-2004, 03:19 PM
Zamislite, juce sam napisala gornju poruku, i nocas ukljucim tv kad ono - vidim bas taj nastup, i to gde (necete verovati) - na Palmi! :lol:
Publika je delovala zateceno, sokirano...
Nadam se da ce u buducnosti biti vise ljudi hrabrih kao Vlado! :wink:
Tako da, ne morate da mi odgovarate na pitanje... :lol:
Trinity
20-08-2004, 12:52 PM
Ja sam bila ubedjena da taj nastup nece uspeti da bude 'precutno cenzurisan'.Da ce neko to ipak komentarisati.
Ipak, vise nigde nisam uspela da vidim nastup i o njemu se toliko malo pisalo.
Ne razumem ljude koji rade u medijima. :?: Pa to je bio odlican povod da se govori o 'nedostatku umetnosti'-da tako blago kazem.
Vec sam zaboravila ,koju je tada pesmu pevao?
cecanb
30-09-2004, 06:58 AM
Vec sam zaboravila ,koju je tada pesmu pevao?
"Mi nismo mi" :)
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.