PDA

View Full Version : Sta vam se najvise dopada na multimedii??????

ena
14-03-2004, 10:58 AM
Zanima me sta vam se najvise dopada na multimedii?

Ja sam odusevljena svime(kao i vecina vas predpostavljam),ali recimo izdvojila bih onaj filmic o svemu i svacemu..fotke (pogotovo one na kojima se vidi devojka iza,ali i one u tamnom odelu)....Na disku sam prvi put videla Andjele rmx...super je..........
Zao mi je sto nema spota za "Zenu bez imena" :( ......
I super su snimci sa nastupa...ma sve je super..............

Sta se vama najvise dopada???

pozzzz

majabl
14-03-2004, 11:08 AM
Sta mi se najvise svidja?! :?
Trenutno mi se najvise svidja to sto sam se nakon duzeg vremena opet docepala svog CD-a... Isao je od drugatice do drugaric, a i do pojedinih drugova... 8) Sad sam cula da je stigao u CD shopove, pa ga ne dam vise nikome! :P
Sto se multimedije tice, svidja mi se sve, od omota po nadalje... Izdvajam GRANICU... :) A i RMX, koji ovdje bas nisam imala prilike vidjeti nesto puno... :wink:

CACANKA
14-03-2004, 12:40 PM
Meni se najvise svidja ,,urbani performans ,, i zarazan smeh koji potom sledi... :D :D :lol: :P

majabl
14-03-2004, 01:24 PM
Primijetih vec poodavno nesto, sto ne znam gdje da kazem, pa posto to ima i na multimediji, mogu ovdje da spomenem. Tokom Vladovog nastupa u revijalnom dijelu Oeovizijle prosle godine, u pozadini je islo "Vlado GeorgiJev" :couto: ... Kad cujem ili vidim to J, dize mi se kosa na glavi... :hair: To me cudi od kada sam prvi put pogledala nastup... Ne znam jeste li primijetili na multimediji, live ... Mislim da je sramota za organizatore sto su pozvali Vlada da pjeva, a pogresno ime napisali... Mislim stvarno...
:?

Borjana
14-03-2004, 01:38 PM
Majo, i ja sam to primujetila...i to je stvarno, ali STVARNO velika sramota...cova se preziva Georgiev, a ne GeorgiJev...zar ne?UH, i meni se dize kosa na glavi od togaa :hair:

Beca
14-03-2004, 10:41 PM
Ubedljivo najviše mi se dopada granica :!: :P
Čoveče,svaki put se tako slatko ismejem kada gledam to..."Hoćeš kasetu,evo ti kaseta" hi hi hi :D :D
i Anđele rmx..... :P

P.S.mada ni onaj deo kada Vlado skače u vodu nije loš 8)

JeLeNa^
15-03-2004, 12:58 AM
Nije losh????
Maaaa NAJBOLJI JE :D

ena
15-03-2004, 10:04 AM
Da,to za Georgijev sam i ja primjetila...a cesto napisu i Vlada Georgijev,pa nam onda on ispadne neki sasvim drugi covek :D ...
Istina je da u Vojvodini recimo ne postoji Vlado sve i jedan momak sa tim imenom je Vlada,s obzirom da Vlado dolazi iz nekog drugog kraja i da je to njegovo ime treba obratiti paznju na to i ne menjati mu ime.....
Pogotovo je glupo ovo na nastupu ili kada na ulznicama za koncert napisu sa j (imam jednu takvu ulaznicu :) )...................

Borjana
15-03-2004, 04:01 PM
Ha, meni se dopada "Andjele"-live!!!...pogotovo kad Vlado kaze "Ajmoo"...hehehe...ej, zna li neko odakle su onu isječci gdje on pjeva medju zenama?

JeLeNa^
15-03-2004, 04:03 PM
Bas sam i ja to htela da pitam:)))))
Pa...zna li neko???

CACANKA
15-03-2004, 05:43 PM
Ne znam odakle je to,ali znam da se svaki put slatko nasmejem jednoj baki u pozadini.
Bas mi je nekako simpa... :lol:

mala_novljanka
18-03-2004, 02:04 PM
Meni se najvise svidja ,,urbani performans ,, i zarazan smeh koji potom sledi... :D :D :lol: :P

tu se kidam,neznam zasto,al uvijek se vracam na to :P
najvise mi je smijesno kako se Vlado tu smije :D :D :D

JeLeNa^
18-03-2004, 02:35 PM
Multimedija je ODLICNA.....
Ali ja OBOZAVAM onaj deo kad Vlado skace u more i kaze: "Sad cu vam pokazati jedan trik....Izroniti cu na sasvim nemoguce mesto"....Tu mi je jako simpatican :oops:

pozzzz

MARINA
05-04-2004, 04:27 AM
Meni se iskreno najvise svidja deo gde sam ja.
Zahvaljujem se Vladu i ekipi sto su nesvesno stavili bas taj deo.
Ja sam u kadru na Niskom koncertu,u prvom redu,kako slikam Vlada.
Inace,ceo cd je ludilo.Mislim da je svaki dalji komentar suvisan.

CACANKA
06-04-2004, 03:17 PM
Pa Marina reci u cemu si da te prepoznam..
Sad cu bas da ukljucim multimediu... :lol:
pozz

Tatjana
06-04-2004, 04:17 PM
Ja sam Vladov CD kupila odmah drugi dan nakon što je pušten u prodaju, a kao što znate multimedija tada još uvijek nije bila izašla, ali toliko ste me sada ZAINTERESOVALI da ću ipak morati da je kupim.

Pozdrav :poz

JeLeNa^
06-04-2004, 05:34 PM
Tatjana, jas sam isla cak do Beograd da bi kupila multimediju :idea: ....i veruj mi vredelo je :D
Tako da....nemoj vise cekati...kupi je UZIVAJ :!: :wink:

pozzz,
Jelena

marice
07-04-2004, 12:44 AM
Definitivno Granica, Vladin skok u vodu i OSMEH :D :D :D ....MA SVE JE DOBRO

A sto se tice onog "j" uzasavam se kad ga vidim, mislim da bi bio red da vec jednom nauce, pa zar im ne zvuci lepse ono Georgiev!?

MARINA
08-04-2004, 01:39 AM
Pa Marina reci u cemu si da te prepoznam..
Sad cu bas da ukljucim multimediu... :lol:
pozz

Pa najlakse je da me prepoznas tako sto drzim aparat u ruci i slikam Vlada, kao sto rekoh.
Pozz i tebi

Jocka_Ca
12-10-2004, 05:44 PM
Najzanimljiviji deo na multimediji je onaj razgovor na granici...
:lol: :lol:
Ali i kadrovi iz hn :P ..
Caos

ana JA
12-10-2004, 06:32 PM
Najvise mi se svidjaju nastupi,jer volim zivu svirku,a kada gledam osecam se kao da sam na Tasmajdanu.Takodje mi se svidja na granici,valjam se po podu kada gledam :littlero: