View Full Version : TONY..!?
Nenad
26-03-2004, 02:24 PM
Pozdrav svim forumashima i naravno Vladu od kog očekujem odgovor-komentar...Javih se i ja (mada sam skoro svaki dan na forumu ali mi iskreno nisu zanimljive sve učestalije prepirke) :udara: Pa valjda smo svi ovde zbog muzike :) Nego, Tony Cetinski i pesma MI - Jedna od najjačih pesama (čitaj produkcija) urađenih na ovim prostorima, TVRDIM :!: Ajmo forumashi.. Vlado bio bi red (za Stivie B mi nisi odgovorio) naravno i za sve poznavaoce produkcije. POZZ E, da... ako neko slučajno nije čuo :shock: trk u cd shop !
Nenade, mislis na pjesmu ...Mi..duse pune ljubavi..itd.??S tog albuma mi je najdraza pjesma..dani vise nisu kao nekad,tj. Kao nekad.
Pa jest da nisam poznavlac produkcije :P ,al mi se svidja...kao i jos dosta njegovih stvari,odlican je pjevac.Mislim da mu je ovaj zadnji album :ok: ,nebo iznad nas..favorit 8) .
Vlado
26-03-2004, 04:33 PM
Ta mi se pjesma bas dopada. Zvuci vrh!
Borjana
26-03-2004, 05:35 PM
E, i meni je ta pjesma VRH, jest da se ne razumijem u produkciju, ali slazem se sa Jelom, ovaj zadnji album mu je SUPER! :lol:
Nenad
27-03-2004, 02:53 PM
He he he, bio sam ubeđen za odgovor :D thanks... Predlažem 'Nek ti bude ljubav sva' iz '94 god. (izbor za pretstavnika Hrvata) a od novih 'Zvjezda' je totalno loodilo ! :wink:
DIJANA
30-03-2004, 05:47 PM
Nisam odavno nista pisala na forumu, ali kad vidjeh da ste spomenuli pjesmu "Mi" nisam mogla odoljeti... :oops:
Jednostavno, jedna od Tonijevih najboljih pjesama, ako ne i najbolja. Strasno je volim(jer volim sve balade, inace). A sto se tice pjesme "Nek ti bude ljubav sva"-pa, ok je, mada nije nesto dobro prosla na Eurosongu te neke godine. Ako se dobro sjecam, Tony je tada bio cetrnaesti ili sesnaesti. :? A Divasice mu pjevale pratece vokale(tada jos nisu bile popularne kao sada). Caosss!!! :P
RENATA59
05-09-2008, 08:56 PM
Novi album
"Ako to se zove ljubav"
Čula sam par pjesma i dopadaju mi se, ali ove dvije su mi najbolje i najljepše "Svetica" i " Od milijun žena".
zWest
05-09-2008, 10:36 PM
ima par lepih pesama, ali "Ako to se zove ljubav" je bas bas bas vrh
evo
http://img98.imageshack.us/img98/7264/toniaq9.jpg
RENATA59
28-10-2009, 07:38 AM
14.02.2010 -Tony Cetinski
Hrvatski pop pevač Toni Cetinski održaće koncert u Beogradskoj areni na Dan zaljubljenih 14.februara iduće godine, najavila je promoterska kuća "Nobilo i Cetinski".
Menadžment Cetinskog najavljuje u Beogradu dvočasovni koncert "do sada neviđen na ovim prostorima, s efektima i plesnim tačkama na kakve smo bili navikli samo od svetskih izvođača".
"Osim pesama sa novog albuma 'Ako to se zove ljubav' poput naslovne i 'Umirem 100 puta dnevno', Tonijevu publiku očekuju i brojni stari hitovi. Uz prateći bend 'Živa legenda' Toniju će se na bini u Areni pridružiti plesačice koje su svoje mesto izborile na audicijama u Zagrebu, Sarajevu, Beogradu i Ljubljani", navodi promoter.
Mondo
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.