View Full Version : UNPLUGGED?
cecanb
14-05-2004, 08:22 AM
V.G.- UNPLUGGED :?:
Sta mislite o tome?
I sam Vlado neki dan reče ( STUDIO) da nema ništa bolje nogo kad zagrme bubanj i bas...da bi se najbolje sviralo da komp nikad nisu pronašli i da bi se tada videlo ko je ko!!!!
Vlado bi sigurno bio sjajan i sigurna sam da bi to bio nezaboravan doživljaj. A vi?? Mogao bi i Vlado da iznese svoje mišljenje :)
:poz
V.G.- UNPLUGGED :?:
Vlado bi sigurno bio sjajan i sigurna sam da bi to bio nezaboravan doživljaj. A vi?
To bi bilo :ok: !Dobar ambijent,Vlado&odlicni muzicari....slazem se da bi to bio poseban dozivljaj :!: Bio bi to odlican materijal za neki od buducih cd-ova,il cak dvd :wink:
Staša
17-05-2004, 09:48 AM
U svetu te unplugged svirke ne rade svi muzičari ali oni koji se reše u 90% slučajeva zvuče sjajno :wink:
Mislim da bi to bilo fenomenalno ... Apsolutno sam ZA :ok:
Branka
17-05-2004, 11:18 PM
I ja sam ZA :ok: ,pa to bi bilo super :) :D
cecanb
18-05-2004, 08:43 AM
U svetu te unplugged svirke ne rade svi muzičari ali oni koji se reše u 90% slučajeva zvuče sjajno :wink:
Mislim da bi to bilo fenomenalno ... Apsolutno sam ZA :ok:
Upravo tako, ja bih rekla samo NAJBOLJI se , da ne kazem, USUDJUJU da udju u tu pricu, samo oni kojima nisu potrebna nikakva tehnicka pomagala , oni koji su sigurni u sebe i svoje kvalitete...Pa zamislite Vlada kako peva Jedinu ili Istina je... Pud do srca..... 8) ...opusteno :cigara ...
Ne znam...vidim da se i Vama dopada i bas mi je , ono... :ok:
pingvin44
18-05-2004, 08:53 AM
I ja se slaazeeem. To bi baas biloo suupeeer :jester:
Milica
18-05-2004, 09:22 AM
MOZE!MOZE!
Borjana
18-05-2004, 10:52 AM
I ja sam ZA!!! :wink:
Slazem se sa vama,mislim da bi tek tu mogle da dodju do izrazaja prave vrednosti i mogucnosti!Daleko od toga da se sada to ne moze zakljuciti!!
POZZZ
ha ha ,ovo ce se pretvoriti jos u peticiju na kraju :lol: Evo i ja sam ZA :!:
CACANKA
18-05-2004, 05:21 PM
ZA!!! :lol: :D
makili
19-05-2004, 09:55 PM
Ja sam protiv :twisted: hehe SALA MALA :P
PA NARAVNO DA SAM ZAAAA !!! :ok:
pozzz
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.