PDA

View Full Version : VLADO bio NISU, intervju

Milica
17-05-2004, 07:37 PM
OVAKO!
Malopre sam se vratila sa press-a iz Kalce poslasticare...i sta mislite, ko je bio tamo????
V L A D O!!!!
I ja sam tek danas saznala za to, a i bilo je samo za novinare tako da se nadam da se necete ljutiti na mene...i sad sam jako uzbudjena dok ovo pisem....
Sve je teklo kao i na svakom press-u , simpaticno, opusteno ... sam Vlado je takav... tako da i ne moze biti drugacije...
Interesantno je to da me je organizator koncerta prozvao... i rekao Vladu i njegovom PR Pedji: "E...ovo je Milica"... naravno oni su odmah znali o kome je rec, zbog foruma i mojih pisanja na forumu...
U svakom slucaju, lepo je videti ga posle dve godine opet...i jedva cekam koncert... mogu vam samo reci da nam Vlado sprema veliko iznenadjenje koje nije zeleo da oda...
Pozdrav svima...

P.S.( Sada je 21.35h, Vlado je jos uvek u Nisu... pa ko ga nadje - videce ga!!!)

:) :) :) :) :) :)

EVO I DOKAZ!
http://home.ripway.com/2004-5/110835/vladoautogram.jpg

INTERVJU!!!

Press koferencija u Nisu, 17. maja 2004, poslasticara “Kalca”
Autor priloga : Ana Radenkovic

http://home.ripway.com/2004-5/116484/AnceVlado.jpg

Koncertnu turneju u Srbiji i Crnoj Gori, Vlado Georgiev pocinje u Nisu, 4-og i 5-og juna na letnjoj pozornici u tvrdjavi, upravo zbog toga Vlado je protekle nedelje zajedno sa oraganizatorom, sponzorima i svojim medijskim sponzorom RTV5 na konferenciji za novinare u Nisu najavio spektakularne koncerte.
Zahvaljujuci, kako sam kaze, fenomenalnim utiscima koje je poneo sa proslog kocerta u Nisu, svoju mini turneju po Srbiji i Crnoj Gori zapocinje bas sa Nislijama.
Izvesno je da nas u ta dva dana ocekuje nesto zaista posebno.

----------------------------------------

Vlado: Cuvam iznenadjenje i za ovoga gospodina iz organizacije.
Aca: I za mene?
Vlado: Da, ima nesto sto ne znas.
Aca: I mi tebi spremamo iznenadjenje, tako da… jedan-jedan smo u startu.
Vlado: E, pa dobro. Videcemo ko ce biti bolji.

Aca: Malo reci o bini…Znaci bice bina iz spota kao za pesmu..
Vlado: Pa dobro, sad necu ja da pricam….sad o tome.
Aca: Dobro. Znaci kompletna scenografija iz spota iz Hajata… moje je da kazem.
Vlado; Pa dobro. :)
Aca: Znaci, bice preneta na letnju pozornicu…

-----------------------------------------------

Iako je dosao da najavi koncerte, razgovor sa Vladom poceli smo o trenutno najaktuelnijom muzickom temom u Evropi – Evrovizijom.

Vlado : Mislim da je nasa bila jedna od boljih pjesama generalno. Da su bile jako lose pjesme u pitanju, samim tim … u bilo cemu volim da smo u vrhu, tako mi je drago. Volio bih da smo bili i prvi, ali eto nismo.
Ana: A da li si cuo Ukrajinsku pesmu?
Vlado : Jesam. Neku, onu ribu….riba siledzija, zena zmaj koja nema pojma sa pjevanjem. To mi je bezveze potpuno, sigurno su druge pjesme bile bolje.
Ana: Toliko o zeni, a pesma?
Vlado: Tamo nije ni bilo pjesme. Bio je bolji Zeljko od nje pet puta.
Ana: Dobro! Ove godine u Nisu ces odrzati dva koncerta, 4-og i 5-og , ti si miljenik niske publike…..
Vlado: I Nis je moj miljenik.
Ana : Kazi mi kakve ti utiske nosis iz Nisa?
Vlado: Nosim fenomenalne i iz istog razloga, bas sam malopre pricao, mi je veliko zadovoljstvo da uprilicim istu tu atmosferu, a nadajmo se da ce biti ista, na istom mjestu. Stvarno ova letnja pozornica je fenomenalna i mnogo podsjeca ustvari na onu nasu Kanli kulu iz herceg Novog. Ja inace volim te tvrdjavice i to sve, to mi je super i nadam se da ce biti dobro i 4-og i 5-og, pogotovu 5-og..
Ana : Hocemo da otkrijemo malo, samo mali delic nekog iznenadjenja u odnosu na predproslu godinu kada je odrzan koncert u Nisu, recimo… imaces…
Vlado : Ne odustajes?
Ana : Ne odustajem. Imaces vise pratecih vokala, jel tako?
Vlado: Da imacu vise muzicara, bice nas jedanaest. Ustvari, njih jedanaest i ja dvanaesti i sada imam tri devojke koje pjevaju pratece vokale, imamo mnogo vecu scenu, mnogo bolje svetlo, mnogo veliki razglas I tako.
Ana: Hajmo jos da pomenemo posle Nisa, organizujes jos neke koncerte?
Vlado: Pa da naravno, redom…s tim sto ja ne volim one usiljene i isplanirane turneje, tipa ono tri koncerta sedmicno ili sta znam. Vise volim da se odsvira na jednom mestu koliko treba, da se onda ljudi fino i odmore, pa onda sviraju negde drugo, da fino doputuju, nikad ne volim da zurim. Ja mislim da cemo uraditi neki odredjeni broj koncerata do septembra, na nekim ljepim prostorima, otvorenim, verovatno cemo uraditi veliki koncert u Beogradu. Turneju pocinjem sa koncertom u Skoplju, 29. maja, odmah zatim Nis na prvom mjestu u SCG….spremam nesto veliko i u Herceg Novom ovog ljeta, verovatno cu Vas tamo pozvati u goste ali sto se tice nastavka te neke turneje po Jugoslaviji, ja to tako volim da kazem, mislim da ce ustvari najveci broj svirki biti septembra meseca.
Ana : Posetices…i Republiku Srpsku?
Vlado : Naravno, naravno, vjerovatno i Federaciju nesto kasnije, ono sto se kaze sve po redu, planira se malo svirke i u Sloveniji, treba da sviramo malo i u inostrasnstvu na nekim od onih retkih ljepih mjesta.
Ana: Hoces da pravis spot za pesmu Zena bez imena?
Vlado : Naravno.
Ana : Leto je vreme festvala. Hocemo li te videti ovog leta na nekom festivalu?
Vlado: Ne. Sta cu ja na festivalu? :)

Pozzz

makili
19-05-2004, 10:00 PM
Ocu i ja jedan ovakav autogram :!: :lol:
pozzzz

Borjana
19-05-2004, 10:17 PM
Ocu i ja jedan ovakav autogram :!: :lol:
pozzzz

E, Maki, ma...ne brini, dobices ga uskoro...sigurna sam!

Milica
20-05-2004, 06:20 AM
Ovih dana cu postaviti i neku sliku sa press-a!

Photo Gallery/ slike sa press-a iz Nisa