PDA

View Full Version : BUDUCNOST...

cecanb
28-05-2004, 03:23 PM
Da li ponekad,u svojim razmisljanjima,zakucate na vrata buducnosti, sta vidite tamo? Kako sebe vidite za par godina? :sceptic:

Nemojte mi zameriti ako je tema glupa... :poz

Mary
28-05-2004, 04:57 PM
Kad zakucam na vrata buducnosti cujem: Ko je? :lol:

TaN|a
28-05-2004, 08:02 PM
Da li ponekad,u svojim razmisljanjima,zakucate na vrata buducnosti, sta vidite tamo? Kako sebe vidite za par godina? :sceptic:

Nemojte mi zameriti ako je tema glupa... :poz

Jos nista, mogu samo buducnost svojih prijatelja da zamislim, naprotiv za samu sebe ne bih nista znala da kazem. Izbegavam da planiram "velike stvari" i desavanja. Sve lepo mi se moze desiti tad kada najmanje ocekujem, tako da :arrow: vreme ce uciniti svoje (nadam se) :)

Beca
28-05-2004, 08:18 PM
Upravo sam gledala Day after tomorrow i SVASTA nas ceka u buducnosti!!! :D
sala mala :P

Mina
28-05-2004, 08:33 PM
... ali ce zato Ameri da spasu svet... :roll: E, da nam nije njih... :P

cecanb
28-05-2004, 08:35 PM
Kad zakucam na vrata buducnosti cujem: Ko je? :lol:

:D :D :D Stvarno si originalna :wink: Sjajnooo!!!!!!! :ok:

jovana
03-06-2004, 09:03 AM
:| hmmm-kada zakucam NE CUJEM NISTA-naglo ogluvim :udara:

maja07
04-06-2004, 08:52 PM
Kad porastem bicu pisac i svi ce citati moje super knjige i bicu mega popularna i bicu faca i imacu puno, puno love itd. Zivecu u velikoj kuci pored mora i bicu vidovita. Tako kaze moja natalna karta!

:twisted:

CACANKA
04-06-2004, 09:31 PM
Heh,sto se tice buducnosti ne znam.... :lol:
Ali znam da bih ja volela da zivim negde na moru.....tj u cg... :oops:
I ne znam sta jos,naravno da zavrsim skole.bla,bla..... :lol:

cecanb
05-06-2004, 08:59 AM
TAKVE VAS VOLIIIMMM!!!! PUNO OPTIMIZMA, MALO MASTE...UPRAVO TO SAM HTELA DA CUJEM :wink:
:poz

Borjana
05-06-2004, 02:03 PM
Ha, meni je zelja da zivim u kucici na obali mora...pa, tako se i vidim u buducnosti:)

PS ...ako bude srece... :wink:

pingvin44
07-06-2004, 09:06 AM
Mama, kad porastem bicu poeta :idea:

cecanb
11-06-2004, 06:05 PM
Mama, kad porastem bicu poeta :idea:
:D Samo napred... SINE! :P

jelenabl
09-07-2004, 12:46 PM
Za par godina vidim sebe kako zavrsavam fakultet,najvjerovatnije arhitekturu.Nalazim posao u nekoj dobroj firmi :D Okruzena sam prijateljima i osobama koje volim i koje naravno vole mene :ok:
Eto pa :pice:

denca
10-07-2004, 01:50 PM
Kako vidim sebe??? Pa vidim kako radim kao stomatolog u svojoj osrdinaciji, ko imam muza koji me obozava i decicu koja trckaraju oko mene... i da... kako obilazim svet (to je u blizoj buducnosti).... volela bih da vidim sto vise zemalja i sto vise kutura da upoznam... :)

ena
11-07-2004, 01:27 PM
U skorijoj buducnosti vidim sebe kako upisujem fax,vidim sebe u avionu za jugu,vidim sebe dok se tresem od treme i nervoze (ako se ne promenim do tada :roll: ) u cekaonici akaemije dramskih umetnosti dok cekam da me prozovu za prijemni,vidim sebe kako gledam listu za uzi izbor...i dalje ne smem da gledam :P
I posle gledanja liste vidim sebe :pice: ..ili utapam tugu ili slavim :lol: I onda ako nije dobro proslo, ispocetka...dok ne podje za rukom :lol:

a posle,....pa videcemo sta ce biti kad sve ovo gore prodje 8)

Borjana
12-07-2004, 01:10 AM
Ha,u poslednje vrijeme vidim sebe kao muzičkog kritičara!!!

cecanb
07-08-2004, 07:21 AM
U skorijoj buducnosti vidim sebe kako upisujem fax,vidim sebe u avionu za jugu,vidim sebe dok se tresem od treme i nervoze (ako se ne promenim do tada :roll: ) u cekaonici akaemije dramskih umetnosti dok cekam da me prozovu za prijemni,vidim sebe kako gledam listu za uzi izbor...i dalje ne smem da gledam :P
I posle gledanja liste vidim sebe :pice: ..ili utapam tugu ili slavim :lol: I onda ako nije dobro proslo, ispocetka...dok ne podje za rukom :lol:

:D U skorijoj buducnosti vidim jednog mladog perspektivnog studenta ADU, a u dalekoj buducnosti sjajnog umetnika :ok: Zvucim kao Kleopatra :lol: :lol: ....ali,verujem da ces sigurno slaviti :pice: !!!

ena
08-08-2004, 12:33 PM

:D U skorijoj buducnosti vidim jednog mladog perspektivnog studenta ADU, a u dalekoj buducnosti sjajnog umetnika :ok: Zvucim kao Kleopatra :lol: :lol: ....ali,verujem da ces sigurno slaviti :pice: !!!

Ceco, iz tvojih usta u Bozje usi :D
Slavicemo mi svi zajedno,ako Boga da, na nekom dooobroom koncertu,posto sam ih ja bar do sada nekoliko propustila :wink:

Sale83
08-08-2004, 01:56 PM

HA :lol: slazem se ,
posle ovolikih prica na forumu o MUZICI,
svi cemo pomalkice imati nesto od toga ...

:wink:
poozzz

8)

Borjana
10-08-2004, 12:18 PM

HA :lol: slazem se ,
posle ovolikih prica na forumu o MUZICI,
svi cemo pomalkice imati nesto od toga ...

:wink:
poozzz

8)

Pa,Sale...naravno!!!Et'...vidimo se u buducnosti na nekom festivalu! :D :wink: