PDA

View Full Version : Beograd, jun 2004.

Beca
07-03-2004, 10:34 PM
Pošto se u dosta emisija takoreći "šuškalo" o velikom BG koncertu,zanima me,ako nije tajna,kada ce biti?
veliki pozz :P

Millena
07-03-2004, 11:14 PM
I mene mnooogo interesuje :) !!!Mislim da bi bilo logicno da bude posle turneje po ostalim gradovima.
:poz

majabl
12-03-2004, 11:37 PM
Procitah u Joy-u da je koncert planiran za 26. i 27. mart u Sava cecntru, ali kazu da nisu uspjeli da dobiju zvanicnu potvrdu...
S obzirom da je danas vec 13. cisto sumnjam... Do sada bi vec bilo potvdjeno...
Ja mislim da je Vlado nakon spotova i promocija zasluzio odmor, bar malo... :wink:

Borjana
13-03-2004, 02:07 PM
Haj, narode!...i ja tako mislim, Vlaki je zasluzio odmor!

makili
01-04-2004, 10:17 PM
Ono sto mene interesuje je da li ce BG koncert biti prvi il poslednji u nizu :?:

pozzz

CACANKA
02-04-2004, 10:05 AM
pa verovatno ce biti poslednji..mislim ne znam,lupam.
Ali bilo kako bilo ja na njega dolazim 100% ako ne bude koncerta u Cacku...
Caos :P .

JeLeNa^
02-04-2004, 12:31 PM
Ma i ja dolazim ako ne bude koncert u Skoplju... :D

MARINA
05-04-2004, 04:19 AM
S'obzirom da je prosli koncert u BG bio krajem juna, ja iskreno mislim da ce i ovaj otprilike biti u tom periodu.
Pozdrav

Borjana
05-04-2004, 10:58 PM
Narode, kad god bude...javite mi!!!Dolazim!!! :wink:

Tara
13-04-2004, 10:48 PM
Je l neko cuo nesto novo povodom beogradskog koncerta?

makili
04-05-2004, 01:16 PM
KAD CE KONCERT(I) U BEOGRADU ???????????????? :evil:

pozzz

Vlado
04-05-2004, 11:48 PM
Zvaničan i nadam se tačan odgovor sledeće nedelje!!!

bgbgbgbg :wink:

Nevena
05-05-2004, 02:26 AM
Tooooooooooooooooooooo :ok:

uh sto mi nesto drago! :D

MARINA
10-05-2004, 01:20 AM
Bas cemo se lepo druziti u predstojecem periodu.Prvo loodilo u Nisu, a zatim u Beogradu.
Ovo se zaista ne propusta.
Drugari, zelim vam lep provod

Tatjana
10-05-2004, 10:04 AM
A da li neko zna hoće li i u Beogradu biti dva koncerta?
Pa valjda smo i mi kao i nišlije zaslužili da uživamo u Vladovoj muzici dvije večeri. :angel:

Eleni
10-05-2004, 10:21 AM
Ja mislim da niste zasluzili.......... 8)
hahahaha.............blago nama!!!! :D

Tatjana
10-05-2004, 05:13 PM
Ja mislim da niste zasluzili.......... 8)

Šta je ovo? Kakvo je ovo vrijeđanje na regionalnoj osnovi? :shock:
Molim vas, podnosim amandman na član1. Zakona o pravilima ponašanja :idea: Molim vas da članu broj 1 ovoga zakona koji glasi:"Vređanje na nacionalnoj, verskoj ili političkoj bazi biće rigorozno sankcionisano", iza riječi političkoj dodate i riječ regionalnoj. :wink:

Staša
10-05-2004, 06:28 PM
Šta je ovo? Kakvo je ovo vrijeđanje na regionalnoj osnovi? :shock:
Molim vas, podnosim amandman na član1. Zakona o pravilima ponašanja :idea: Molim vas da članu broj 1 ovoga zakona koji glasi:"Vređanje na nacionalnoj, verskoj ili političkoj bazi biće rigorozno sankcionisano", iza riječi političkoj dodate i riječ regionalnoj. :wink:

:lol: :lol: :lol:
Oki doki ,Tatjana ,od sad se PODRAZUMEVA i na regionalnoj :P :D :wink:

Deni
11-05-2004, 09:36 AM
Zvaničan i nadam se tačan odgovor sledeće nedelje!!!

bgbgbgbg :wink:
To bi jelte trebalo da bude ove nedelje ? Ok ...imam ja par pitanja koje su ljudi vec pitali no ajde :roll: : koliko koncerata ,gde i da ako moze da to bude do kraja juna PLEASEEEE !!! Posle nisam tu :(

Vlado
11-05-2004, 08:40 PM
Ne smijem puno da pricam ali

svi

su

izgledi

za

KRAJ JUNA!

Još malo i dža ili BOOO! :wink:

Borjana
11-05-2004, 08:48 PM

svi

su

izgledi

za

KRAJ JUNA!

JJJJUUUUUUUUUUPPPPPPPPIIIIIIII

PS Mada...mozda se dzabe radujem... :?

Deni
11-05-2004, 10:04 PM

svi

su

izgledi

za

KRAJ JUNA!

DAJ BOZEE :!:

Eleni
12-05-2004, 07:55 AM
Posto se neki ljute na mene sto sam rekla da nisu zasluzili (a bila je mala shala)...........

Mogu samo da vas pozovem da dodjete u Nis i budete 4 ili 5 juna na koncertu :wink:

Staša
12-05-2004, 03:03 PM
Posto se neki ljute na mene sto sam rekla da nisu zasluzili (a bila je mala shala)..........

Ne mogu da vjerujem da si moj odgovor shvatila ozbiljno! :shock: Definitivno više ne smijem da se šalim. :( Pa pogledaj smajli na kraju moje poruke ( :wink: ) , a pogledaj i Stašin odgovor pa ćeš i sama zaključiti da si izvukla pogrešan zaključak.

Odgovorno tvrdim da sam se ja ŠALILA i da sam i Tatjaninu poruku tako shvatila :lol: a kad smo već kod toga i Eleninu ... :wink:
Dobre šale nikad dosta ...relax ppl ... ajd uzdravlje ! :pice:

da, da, samo se ti sad izvlaci. Znamo svi sta znace ti tvoji smiley-i! :twisted:

p.s. A ti ,NENADE, ne dolivaj ulje na vatru ,znaš! :P :D

BEOGRADJANIN
13-05-2004, 01:50 AM
Ehey ljudi.... u vezi koncerta za Bg! za nas iz bg-a a i za ostale naravno....
Mi moramo da dobijemo te karte od Vlade.... ako to mi(bem ti ovu rec koja sledi) forumasi nismo zasluzili....... NIKO NIJE! e pa sad vi vidite!!! Mene toliko neko da voli....kao sto mi volimo njega ....... pa ja bi mu dusu poklonio :( a ne karte :wink:
tako da ih ocekujem :oops:
najozbiljniji sam :!: :cigara

pingvin44
13-05-2004, 10:41 AM
Da sam na covekovom mestu, podelio bi` vam svima potpisane tastature i zavrsio pos`o! :P

ena
13-05-2004, 10:42 AM
A da li cemo mi izmuceni forumski ljudi imati neke privilegije? Poput da ne budemo bas sa svima u masi itd bla? :lol:

Na ovome se stvarno mora poraditi!!!Pa ne placamo mi dzaba tolike telefonske racune....sve ode na net tj vl kanal :wink:

:cry: Salu na stranu,vi bar imate cemu da se radujete i nadate...i da se borite za karte.....
A kod nas ni u planu!? :( :( :(

"Mlooogooo" smo daleko :D

Borjana
13-05-2004, 10:49 AM
A da li cemo mi izmuceni forumski ljudi imati neke privilegije? Poput da ne budemo bas sa svima u masi itd bla? :lol:

Na ovome se stvarno mora poraditi!!!Pa ne placamo mi dzaba tolike telefonske racune....sve ode na net tj vl kanal :wink:

:cry: Salu na stranu,vi bar imate cemu da se radujete i nadate...i da se borite za karte.....
A kod nas ni u planu!? :( :( :(

"Mlooogooo" smo daleko :D

Ena, dodji ti kod nas...ajde, prevali taj put... :wink:

Milica BG
13-05-2004, 01:23 PM
Mozda bi mogla da se organizuje neka nova nagradna igra, a nagrada bi mogla da bude u vidu mesta medju prvim redovima na koncertu i nekog druzenja u backstage-u sa Vladom i ostalim....ne znam...sta mislite... :) ?

CACANKA
13-05-2004, 04:19 PM
Mene toliko neko da voli....kao sto mi volimo njega ....... pa ja bi mu dusu poklonio a ne karte

:lol: :lol: :D :D :P
haha,ovo je jace od mene...hehe..Gorane svaka cast..
,,Kad mene pitaju koga najvise voli na svetu ja prvo kazem Vlada,pa tek mamu i tatu........ :lol: :P
Ovo me je podsetilo na ono Druze Tito mi ti se kunemo....
Druze Vlado.... :lol:

BEOGRADJANIN
14-05-2004, 02:15 AM
hehe :)
nego :evil:
BEOGRADJANIN ::
cekaj Vlado, zasto bas kraj Juna u Bg-u koncert? a u NIS-u pocetkom?
vise volis Nis? a pricas da ti je srce priraslo za Bg ok!

Slusaj decko...nije bitno da li on voli Nis ili ne...bitna je sama organizacija...budite azurniji...a zasto i da nas ne voli...neka sam kaze sta je doziveo u Nisu pre dve godine...

.... ne zovem se ja decko nego Goran
a drugo aaaliiiiiii stvarno :) reci mi, ali onooooo stvarnooooo, jel si se stvarno nalozila na to sto sam rekao!
NEEEEEEEEEE, STVARNO TE PITAM :?: :P
D E V O J K O ne odgovoris mi.... pomislicu da si stvarno nalozila :!: D E V O J K O
Ok DEVOJKO, malo sam se salio DEVOJKO, idem da spavam DEVOJKO, zasto je kasno DEVOJKO.... DEVOJKO

I da, VLADOOOOOOOOOOOO - RECI MI A STA SI TI-TO doziveo u NIS-u pre DVE godine!? Jel bilo WAU ? :D
Ma mora da jeste kada je rekla D E V O J K A

Milica
14-05-2004, 05:09 AM
.... ne zovem se ja decko nego Goran
a drugo aaaliiiiiii stvarno :) reci mi, ali onooooo stvarnooooo, jel si se stvarno nalozila na to sto sam rekao!
NEEEEEEEEEE, STVARNO TE PITAM :?: :P
D E V O J K O ne odgovoris mi.... pomislicu da si stvarno nalozila :!: D E V O J K O
Ok DEVOJKO, malo sam se salio DEVOJKO, idem da spavam DEVOJKO, zasto je kasno DEVOJKO.... DEVOJKO

I da, VLADOOOOOOOOOOOO - RECI MI A STA SI TI-TO doziveo u NIS-u pre DVE godine!? Jel bilo WAU ? :D
Ma mora da jeste kada je rekla D E V O J K A

....ne zovem se ja DEVOJKA nego Milica...hi hi hihi
ja samo moram da udarim neki komentar....ali nalozila??Daj , molim te....
Najbolje bi ti bilo da dodjes u Nis na koncert...posto se ionako ne zna kad ce biti koncert u vasem velikom gradu... :))))
Salim se....cula sam se sa Stashom i najavila mi je dolazak par ljudi sa foruma, 5.juna na koncert...tako bi barem trebalo da bude....pa ti ako hoces i ako se znas sa njima ti dodji...
sada ja idem jer me posao ceka....

a Vlado neka kaze kakav je bio koncert u Nisu....

Pozdrav za DECKA

Mici

Milica
14-05-2004, 10:59 AM
Salim se....cula sam se sa Stashom i najavila mi je dolazak par ljudi sa foruma, 5.juna na koncert...tako bi barem trebalo da bude....
Mici
Tako bi i bilo da ja juče popodne ne saznah da mi se burazer 6-og ženi :roll: teško ću ja videti Niš ove godine :(

jao kako mi je zao....
pa gde se bas sad zeni....
obecajte mi da cete me posetiti ove godine...
:cry: :cry: :cry: :cry:

Phoebe
21-05-2004, 10:59 PM
Pa a zasto jos uvek ne znamo datume za koncert u Beogradu ? :( Ocemo saznati uskoro ?
Hvala !

Phoebe
22-05-2004, 09:35 AM
Verovatno u medjuvremenu... a do tada :arrow:

S V I
U
N I S
N A
K O N C E R T
:ok:

Ma da ...znas kad ce moji mama i tata da me puste u Nis da idem zbog koncerta ... NIKAD :cry: :oops: :cry:
HOCU KONCERT U BEOGRADUUUU :P

Mary
22-05-2004, 11:42 AM
Saznace se zaBg koncert verovatno 5 dana ranije! :x

Mary
23-05-2004, 01:08 PM
M, jel se ovde bese prica o zloupotrebaljanju maloletnika ili Velikom Beogradskom Koncertu? :roll:

Btw, GDE ce biti koncert u Bg-u??
Nadam se negde gde nece biti kishe, promaje, stolica ili podova od staklene vune, blata... :lol:

TaN|a
23-05-2004, 01:49 PM
Saznace se zaBg koncert verovatno 5 dana ranije! :x

Nadam se da nece tako biti :? Planiram da se i ja pojavim na njemu, pa bi bilo od koristi da saznamo bar nekih 10 dana ranije :D

Nikola
24-05-2004, 06:48 AM
U potpunosti razumem tvoje roditelje i slazem se sa tobom ali...ipak ti ne ides sama. Ima tu starijih koji ce da vode brigu o tebi! Ajde sada da vidim sta ces da mi odgovoris?! :lol:
Koji stariji ??? :D

Pa ovi stariji... :lol: :lol: :lol:

Phoebe
24-05-2004, 09:06 AM
Pa ovi stariji... :lol: :lol: :lol:
Ih ako stariji podrazumeva i ovog Beogradjanina onda bolje da sacekam koncert kod mene u gradu :D

Nikola
24-05-2004, 12:43 PM
Ih ako stariji podrazumeva i ovog Beogradjanina onda bolje da sacekam koncert kod mene u gradu :D

Hmmm, a ti si izgleda bas zelela da se i ja osetim prozvanim? :) Ako se dobro secam, ja i Goran smo isto godiste tako da...naravno da pod stariji podrazumevam i Gorana. :)
Ali dobro, ako Goran nije dovoljno star onda imam resenje, povedi i roditelje na koncert. A jos bolje bi bilo, ako imas bakicu, da nju povedes. :lol: :lol: :lol:

Phoebe
25-05-2004, 08:08 AM
Hmmm, a ti si izgleda bas zelela da se i ja osetim prozvanim? :) Ako se dobro secam, ja i Goran smo isto godiste tako da...naravno da pod stariji podrazumevam i Gorana. :)
Ali dobro, ako Goran nije dovoljno star onda imam resenje, povedi i roditelje na koncert. A jos bolje bi bilo, ako imas bakicu, da nju povedes. :lol: :lol: :lol:
Nikola pa nisam ja pricala o godistima jer pojma nemam ni ti koje si a ni on nego zakljucak izveden po smislu u porukama ..al sad ces me naterati da promenim stav i o Nislijama :P :lol:
Nego ,pitacu ja moju nanu da li je slobodna petog juna pa ko zna mozda i dodjemo :D :D :D
Aj cao ljudi ,stvarno ste ludi :lol:

Nikola
25-05-2004, 08:48 AM
Nikola pa nisam ja pricala o godistima jer pojma nemam ni ti koje si a ni on nego zakljucak izveden po smislu u porukama ..al sad ces me naterati da promenim stav i o Nislijama :P :lol:
Nego ,pitacu ja moju nanu da li je slobodna petog juna pa ko zna mozda i dodjemo :D :D :D
Aj cao ljudi ,stvarno ste ludi :lol:

Ne, ne, ne, ne...nemoj da mesas mene i Nislije. Ja nikako ne mogu da ih reprezentujem. Ustvari, kad malo bolje razmislim...bolje ja nego neki drugi. :lol: :lol: :lol:
A ti Goxy pod hitno da se uozbiljis jer nisi ovde dosao da se zezas nego da radis nesto pametno. Ovo je forum bre!!!!! :lol: :lol: :lol:

:hair: :jester: :jester: :jester: :hair:

Tatjana
27-05-2004, 10:31 AM
Da zaista smilujte se na nas nestrpljive i otkrijte nam bar informaciju o mjestu održavanja koncerta. :cry: Toliko valjda već znate :!:
Ne znam za ostale, ali ja ozbiljno računam na Sava Centar i to dvije večeri! :angel:

Goran
31-05-2004, 04:28 PM
Danas je definitivno ugovoren koncert koji će se održati na Tašmajdanu 26.06.2004

Više detalja malo kasnije...

Dragana^
31-05-2004, 07:59 PM
Pa to je divnoooo ! Sjajne vesti ,hvala najlepse Gorane !!!
jedva cekam da cujem i detalje !
Gaga

CACANKA
31-05-2004, 08:51 PM
nadam se da cu doci na taj koncert,videcu...
Hvala na informaciji Gorane..

Borjana
31-05-2004, 09:04 PM
JUPI!!!!!!!!...covjece, jedva cekam...

PS Lence, nemoj da ne dodjes...rekla si:"MOZDA"...a to znaci "DA", zar ne?

Pedja
01-06-2004, 12:15 AM
Eheheh... sta smo danas pricali Stasho... vidimo se u BGu.

nafnaf85
01-06-2004, 08:18 AM
Divno Gorane, hvala ! :D
Da li ce biti samo jedan koncert ?

Margareta
01-06-2004, 08:49 AM
Kako lepe vesti ... jos samo da vreme posluzi i bice sve :ok:
:wink:

cecanb
01-06-2004, 09:51 AM
SJAAAJNOOO :ok:

VERUJEM DA CE SE BEOGRAD (NAROCITO LJUDI SA FORUMA) I VLADO POTRUDITI DA 26.06.2004. BUDE ZABELEŽEN KAO DOGAĐAJ GODINE :!:

(da zasenimo i Skoplje i Nis.... :D :wink: ...mala sala)

smiley
01-06-2004, 11:40 AM
divota...bice shizenje, loodenje, shashavilo!!!! :D

Afrodita
01-06-2004, 02:28 PM
Pa ovo je prosto fenomenalno jer ja idem 28-og na more ! Tacno da je koji dan kasnije propustila bi ga !! Svaka cast na izboru datuma :)
A kada ce biti karte u prodaji i gde ce se sve moci kupiti ?

Mary
01-06-2004, 03:20 PM
Ma svaka cast :roll: U sred ispitnog roka :rocket: To on racuna zavrsila se srednja skola a?E pa nece moci... :udara:

Borjana
01-06-2004, 06:18 PM
Ma svaka cast :roll: U sred ispitnog roka :rocket: To on racuna zavrsila se srednja skola a?E pa nece moci... :udara:

:lol: :D :D

maja07
01-06-2004, 07:34 PM
:twisted: he, he, vidimo se za tačno 25 dana. Mislila ja da u subotu posle posla zapalim za Niš, al' kola nešto ''lupaju'' pa nije baš zgodno, pa sam onda imala i fiks ideju za Kragujevac (dečko mi kaže da bi trebalo da pratimo Vladu po svim gradovima), ali čekaću ja moj Beograd ipak! Valjda vreme neće biti kao danas, UŽAS! :-x
Nema veze, mogu ja Vladu da slušam i u mokrim patičicama, mokroj majici, mokrim pantalonicama, skroz mokra. I svi mokri! Cool! :lol:

Beca
01-06-2004, 08:13 PM
Taman na pola godine od večere :D :D :D

(da,znam da nisam normalna :D :D ) ali sam TOOOOOO HAPPYYYY

Beca
02-06-2004, 02:36 PM
Ono što me sada najviše zanima,ako se zna:
KARTE ZA BG KONCERT: kada,gde,kako,u koliko počinje ako se zna.... :P
can't wait!!!! :D

GEMINI
03-06-2004, 03:51 PM
NADAM SE DA CE I U BEOGRADU BITI DVA KONCERTA ! :evil:

Tamara

jovana
06-06-2004, 10:45 AM
Ocekujte i nas-We are coming!!! :wink:

mici
07-06-2004, 08:43 PM
Ja malopre cuh od brata! Moja reakcija je bila :"AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!" 0=)

Nisam mu verovala!

Moram priznati da ce mi karta za taj koncert biti najlepsi rodjendanski poklon(iako mi je rodjendan 16 dana nakon koncerta) !

mici
07-06-2004, 08:53 PM
Kad smo vec kod koncerta!
Da li ce postojati mogucnost kupovine karata preko interneta i hoce li fanovi sa foruma imati nekakve "prednosti"? =/

Beca
08-06-2004, 04:51 PM
Od kad su karte za BG u prodaji???

CACANKA
08-06-2004, 05:42 PM
Zvala sam danas sestru sa kojom cuu ici na koncert i ona je rekla da ce karte ovih dana biti pustene u prodaju...
vidimo se..

Phoebe
09-06-2004, 12:58 PM
Oce li ti detalji u skorije vreme ,Gorane ? :oops:

pingvin44
25-06-2004, 12:43 PM
10.000 karata prodato!??!?! Neko mi skoro rece : " Ma daj, nece on prodati ni 5.000, nije on bas toliko popularan! ". Uh, da mi je da se setim ko mi je to rekao. 10.000 karata!! MIslim, za nekoga nije mnogo a za nekoga je OGROMNO! Necu reci vidimo se tamo jer u toj guzvi ko ce ga znati.......

majal
25-06-2004, 04:09 PM
10.000 karata prodato!??!?! Neko mi skoro rece : " Ma daj, nece on prodati ni 5.000, nije on bas toliko popularan! ".
Slicnih komentara bilo je u Nisu, kao preambiciozno on to organizuje dva koncerta, ko zna da li ce i jedan da proda, kad eto,ispostavilo se da moze i 5 zaredom da drzi i uvek bi bilo puno, zato nemoj da te cude komentari!
Pozz

Navika
25-06-2004, 07:31 PM
kekeke. danas su prodavane karte sa rednim brojem 17***, pa ako su prodavane po rednim brojevima mozete misliti koliko ce nas imati!
mlooooooooooooooooogoooooooooooo
vidimo se sutra.......
oce li mi ko reci kada ce poceti da pustaju na Tas?
u koliko sati?

majal
25-06-2004, 10:23 PM
kekeke. danas su prodavane karte sa rednim brojem 17***, pa ako su prodavane po rednim brojevima mozete misliti koliko ce nas imati!
vidimo se sutra.......
u koliko sati?
Kapije Tasa otvaraju se u 18:00 (rekao PR menadzer) da bi svi mogli polako i lepo da udju,jer se ocekuje veliki broj posetilaca (sto je i normalno,zar ne?)
Pozz... Lep provod i lepo vreme Vam zelim (pozitivna energija i fenomenalna muzika nece nedostajati u to sam sigurna)!!!!

BoY
25-06-2004, 10:58 PM
E pa drugarice i drugovi forumasi,
zelim vam lep i nezaboravan provod.
Ja nisam u mogucnosti da dodjem, jer je Junski ispitni rok :rocket: i ove godine nastavio tradiciju i upropastio neke najbolje planove koje sam imao u svojoj glavi :!: :evil: :twisted:
Tako da...svako "zasto" ima svoje "je**ga"
Lepo se provedite i ako ne daj Boze krene da smara bloody wheater...istrajte do kraja!
Pozdrav

Navika
25-06-2004, 11:41 PM
vidimo se sutra.......
u koliko sati?
Kapije Tasa otvaraju se u 18:00 (rekao PR menadzer) da bi svi mogli polako i lepo da udju,jer se ocekuje veliki broj posetilaca (sto je i normalno,zar ne?)
Pozz... Lep provod i lepo vreme Vam zelim (pozitivna energija i fenomenalna muzika nece nedostajati u to sam sigurna)!!!!

Ma brale moze i sneg da pada ja cu oticiiiii....., a i bazen je tu pored pa nece biti na odmet da se bucnemo koji put, valjda ce dozvoliti ovi....

majal
26-06-2004, 08:32 AM
vidimo se sutra.......
u koliko sati?

Ma brale moze i sneg da pada ja cu oticiiiii....., a i bazen je tu pored pa nece biti na odmet da se bucnemo koji put, valjda ce dozvoliti ovi....
Moze da pada sta god hoce (zar ne?), samo osmeh na lice i bice loodoo!!!

Navika
26-06-2004, 09:29 AM
vidimo se sutra.......
u koliko sati?

Moze da pada sta god hoce (zar ne?), samo osmeh na lice i bice loodoo!!!

Ja sam vec nesto rekao ne treba valjda da ponavljam, sneg, sneg......
A tebi Majo kao i svim ostalim forumashima zelim lood provod i zurku do zore, ako Vlado bude mogao naravno.....
Odo ja da se spremam pa moram veceras lepo da izgledam, ipak ci ja tamo da pecam curice, posto dolazim praznih saka.....kekeke...

ena
26-06-2004, 10:49 AM
Narode,lepo se provedite veceras(ne sumnjam da hocete :) )

jevda cekam izvestaji slike,naravno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ps. Pozdravite Vlada :P !

MIslicu na vas veceras i jakkkkkoooooo vam zavidim :-x ,bas bih volela da mogu da budem u masi :( !!!!!

POZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

meenie_x
26-06-2004, 03:46 PM
Jaoooo blago vam se....
Zavidim svima koji ce biti veceras na koncertu...
Znam da je provod zagarantovan.Ali eto ostaje mi jedino nada da cu ga uskoro vidjeti u BL:)
poz od Meeenieee

JeLeNa^
26-06-2004, 06:26 PM
Evo jos nekih 15taj minuta do pocetka koncerta :cry: ....a ja sedim pred kompa...malo odmaram od ucenja....dok vi ste vec sigurno na Tasu i cekate pocetka koncerta :(
(to se moze zakluciti po to sto sam JEDINA registrovana na forumu-totalna stama)
Nije da sam ljubomorna na sve koji ste tamo :wink: vec mi je zao sto nisam i ja s vama...ali bice prilike :P
Posebno mi je drago za one koje prvi put idu na Vladin koncert ove godine...ja sam eto ipak imala priliku da vec idem na koncert..u Skoplju naravno...
Znam da cete biti tako fini i da cete podeljiti s nama taj dozivljaj preko foruma....s recima i slikama :D
Jedva cekam da procitam i vidim kako ste se looooodo proveli :!:
Pa svi mi to zasluzujemo :!:

pozzz

p.s. nemojte da vas predugo cekam...ne ocekujem impresije jos nocas...ali sutraaaaa :wink:

Milica
26-06-2004, 11:06 PM
Nisi jedina koja sedi ispred kompa i ceka informacije, i ja isto to radim.
Patim sto nisam na koncertu i sto ne mogu da se druzim sa prijateljima.
Ovom prilikom cu se zahvaliti Vesni INside i Mini koje su me zvale da slusam malo koncert....Stasha, zar si morala pre koncerta da potrosis sav kredit??? :wink:

Jedva cekam slike i sve detalje! :cry:

angel#5
27-06-2004, 12:19 AM
MA BRE TI SI KRALJ NE MI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zahvaljuem ti na ovako FENOMENALNOM koncertu!!!!!!!!!!!!!!!Ulepsao si mi dan,a da ne kazem narednih god dana :D YOU ARE THE ONE AND ONLY!!!!!!!!! :)

alexandra
27-06-2004, 12:26 AM
Sve pohvale za fenomenalan koncert!!!!!! :)
Energija koja se ne vidja tako chesto....HVALA Vlado, Kralju!!!!!!!

Vana
27-06-2004, 12:50 AM
Ne postoje reci kojim bih mogla da opisem kako je bilo strava, ovo treba doziveti!!!!
Kiss :)

dinka
27-06-2004, 12:51 AM
Vlado, koncert je bio fenomenalan!Hvala ti!
Malo sam se ukocila od stajanja i noge me bole ali oprosticuti jer je bilo fenomenalno. :ok: CAR SI!
Nadam se da cu biti i u Hercceg Novom kada bude bio koncert!

Navika
27-06-2004, 01:04 AM
Nemam komentar, a nemam ni snage da ga napishem.....
Stvarno je bilo fenomenalno, Vlado hvala ti.......
Ali Igorov nastup je bio.... :P
Ocekujemo nesto slicno i u HN...

LuckyBg
27-06-2004, 01:06 AM
Evo i mene prvi put na forumu i to ne bih ni znao da nisam veceras upoznao neke devojke iz Nisha na koncertu koje su redovni gosti ovog foruma koliko sam ja shvatio!
Sta reci sem VLADO TI SI KRALJ!!!!
Ovako nesto stvarno je retko i ja ovako dobar koncert jos nisam doziveo....Suvisne su ovde reci, Vladine pesme sve govore kao i vecerasnja atmosfera ... LJudi skoro 4 sata... da li treba jos nesto reci???

mala_anna
27-06-2004, 01:08 AM
Najveca greska u zivotu Vam je sto niste bili (koji nisu), a ovi koji jesu nikada nece moci da Vam opisu taj dozivljaj. ne trudite se. To treba doziveti, nema reci. Zaboravila sam i na noge i umor, i na to sto sam izgorela i sto me sve pece... Jednostavno Vlado zraci pozitivnom energijom, svako na Tasu je bio nasmejan, svako je djuskao, pevao. Nema foliranja, tu i tamo neki folirant (minic, stiklice, sminka...), ali na takve nisam obracala paznju, nisam imala vremena da obratim.
Vladu svi mogu da pjunu pod prozor. Celo vece je pevao uzivo i drzao hiljade ljudi na nogama. Dokazao je svim nesrecnicima svoj kvalitet i snagu svojih pesama...
Ja sam jos uvek na Tasu...

SVE VAS POZDRAVLJA

ANA

P.S.Svi sa foruma (koje sam upoznala) ste mnooooogo gotivni!!!

JeLeNa^
27-06-2004, 01:13 AM
Koliko je ljudi otprilike bilo????

Bas mi je milo sto ste se ludo proveli....i krivo sto nisam bila s vama...hajde cekam jos informacija :!: opsirnije molim :wink:

LuckyBg
27-06-2004, 01:21 AM
Prema nekoj mojoj proceni bilo je oko 10 000 ljudi sve je bilo krcato pocevsi od tribina gde su se ljudi borili bukvalno za svoj milimetar slobodnog prostora do partera koji je bio takodje skroz pun. Moje misljenje je bilo i da bi Vlado napunio i neki mnogo veci stadion za razliku od nekih... Kao sto neko rece pre mene zaboravis i na umor i sve zivo uz Vladu! Jednostavno ne moze se opisati koliko je bilo super

Navika
27-06-2004, 01:26 AM
Koliko je ljudi otprilike bilo????

Bas mi je milo sto ste se ludo proveli....i krivo sto nisam bila s vama...hajde cekam jos informacija :!: opsirnije molim :wink:

Ja ne bih trebao da se javljam ponovo ali ajde....
Bilo je super, gosti su bili Zeljko Vasic koji inace nije pevao svoju najbolju pesmu "Zena kao ti", Rambo Amadeus, Ana Kovac iz bivseg K2 i naravno Igor Lazic koji je imao svoj mali spektakl...:)))))
Cuces vec i od ostalih po nesto.......
poz

Bane
27-06-2004, 01:46 AM
Koncert je bio exxxxxtra :ok: . Zvuk, rasveta, gosti, atmosfera i sve ostalo. TAS je bio krcat. Vladi i bendu sve reci hvale. Najbolji ste. Pusticu vam sutra neke slicice.
Da li je jos neko osim mene video lika u beloj kosulji na drvetu iznad leve tribine(one vislje) :shock: ? Umro sam od smeha kada sam ga video. Majstor se popeo na ogromno drvo koje je jos jedno 10 metara iznad najvisljeg dela tribine i iz krosnje je mahao rukama i pevao. Da ga je Vlado video ne bi mogao da zavrsi koncert od smeha... :D

Mina
27-06-2004, 05:14 AM
Samo da javim da smo MajaBL i ja sada stigle kuci, sati je 7:09 i idemo da spavamo.
O svemu ostalom kad prenoci
Pozdrav

kVu
27-06-2004, 05:37 AM
AAAAAAAAAaaaaaaaaaa... jedva smoi se zbili :D

LM... Bilo je cjilanje samo tako... Ljudi su me odusevili, pozitivnost na sve strane... Eh kad bi svi bili takvi pa da uzivamo u zivotu kako valja i dolikuje...

A inace, neka Milenaaaa ispricha koliko sam uspeo da popijem i da se bezbedno vratim kucji, tako da svi oni koji su mislili da ce pobediti in da drinkin' contes' neka se zapitaju :D :D :D

Sta ti je dobro pice... Kad mozes ovako izjutra da chukash a da te ne boli glava :lol:

coye
27-06-2004, 09:01 AM
ja se sada stidim sto sam mu ikada kritiku uputilia i sto sam katkad mislila da je folirant zbog silnih manekenkica i slicnih izvestacenih cuda ali posle onog sinoc verujem u sve sto on uradi.
neke drugarice nisu htele da idu ali su popustile pod mojim upornim ubedjivanjem pricom o konc kod "pobednika" i tamo je bilo skrozz cool ali ovo sinocccccccc brateeeee
drugarica koja nije htela da ide ali se obozavamo pa je pristala je rekla na kraju : "meni je najbitnija emocija a ovde je ima toliko.." da povremeno nije mogla da izdrzi i samo se kezzila i grlila me .
a sta reci o bendu i nacin na koji ih ON predstavlja ? svakom je dao svojih 5min pritom se trudeci da za to vreme nikakvim gestom ne skrene paznju na sebe .. svaka cast care i pamti sve mi vidimo i sve se racuna ........zbog toga te toliko ljudi i vole. :wink:
taman sam htela nesto o bendu kada sam opet krenula tebe da hvalim , kao sto rekoh bend je savrsen svaki lik ponaosob je za sebe samouveren sexy ili luckast odlicno im ide....... moj omiljeni je POP ko je bio znace i zasto.
a gosti nemam reci onaj mali prvi posle slatkog komentara "u koliko vas je" je pevao kao da to radi svaki dan, rambo je mozda i najprijatnije iznenadjenje ja samo sto nisam eksplodirala tokom njegove numere, sve drugarice su mi se smejale :? nigga je faca svaki put sve veca i veca (skidam kapu) a maki mi je jos iz k2 :ok:
ne znam dovla nisi normalan , pored toliko idiota u ovoj zemlji i otaljavanja da ostanes ovde i da nam ovakve stvari priredis dugujemo ti beskrajnu zahvalnost .
evo zavrsavam jos samo ovo sinoc kada sam legla pomislila sam da se tako dobro nisam osecala dugo dugo tako da ako mislis na nas potrudi se da se uskoro opet gledamo i razmenjujemo onu kosmicku energiju koja je svima nama toliko potrebna.

flame
27-06-2004, 09:54 AM
Previse emocija... Reci su suvisne... Vlado je VRH i nema sta tu da se prica, to trba da se vidi i prezivi! :)

mala_novljanka
27-06-2004, 12:07 PM
jaooo ljudi,kad ce vishe taj koncert u HN,samo da budem ovdje...
znate,Vladovi koncerti u HN se pamte dugo :P

Beca
27-06-2004, 02:36 PM
Zaista nešto sjajno,koncert je zaista bio vrh, ali uvek će mi ostati slika u glavi kada kaže ''ruke gore''....zamislite preko 10.000 ljudi kako tapše najvećem kralju....zaista fenomenalan doživljaj......
I vreme nam se potrefilo :D
Mislim da sam tek sad shvatila koliki je Vlado perfekcionista,pravi pevač i pravi umetnik...
Ma ljudi,hocu opet,ponovo.... :P

angel#5
27-06-2004, 03:00 PM
Da li je jos neko osim mene video lika u beloj kosulji na drvetu iznad leve tribine(one vislje) :shock: ? Umro sam od smeha kada sam ga video. Majstor se popeo na ogromno drvo koje je jos jedno 10 metara iznad najvisljeg dela tribine i iz krosnje je mahao rukama i pevao. Da ga je Vlado video ne bi mogao da zavrsi koncert od smeha... :D

Jesam ja!!!!!Vristala sam od smeha,samo sam cekala kad ce jadnik da se zapatosira dole!!!!Uzas!!!Kakvih sve ludih ljudi ima :)

maja07
27-06-2004, 03:04 PM
Kraljevski za kraljeve, od kralja, naravno! Šta reći!? 3 i po (ej, čoveče), 3 i po sata jako, jako kvalitetnog zvuka! Svaka čast! Neki zlobnici su prognozirali da neće da napuni ni pola Taša, a meni je bilo baš drago što je sve bilo krcato, i koliko sam razumela, neki nisu mogli da udju jer više nije bilo mesta. Čisto da se zna! Može se sve i bez preteranog medijskog eksponiranja, naravno ukoliko je ovako kvalitetno! Uzgred, mnogo mi se dopao spot za pesmu ''Jedina'', toliko je prožet emocijama, na licu ribe kao da se vidi prava bol, odlično! Ranije nisam imala prilike da se upoznam sa forumašima, ali ovog puta sam upoznala neke i cool! Veselo, veselo! Videli smo i Tadića, Nedu Ukraden (?), Natašu Miljković, Gogu Grubješić. Ko nije bio, ne zna šta je propustio!

Pozdrav svima!
:twisted:

CACANKA
27-06-2004, 04:57 PM
LJudi,ono je trebalo doziveti...samo to imam da kazem...
RAmbo je genije odusevio me je i dan ranije na trgu,Maki kovac,Zeljko,Niggor..fenomenalno...
A Vlado-toliko pozitivne energije na jednom mestu nisam videla...
Pozdrav za forumase,jako mi je zao sto nisam ostala posle koncerta,ali stvarno me je toliko bolela glava uzas.... :cry:

BoY
27-06-2004, 05:40 PM
Znaci, ocekivana ocekivanja :!:
Znao sam da nemoze da bude lose... :)
Nego, kako je bilo na after-houru :?:
Jel hoce to neko da nam preprica :?:

Millena
27-06-2004, 05:50 PM
A sektasi bilo nam je ludo i nezaboravnoooo!Stvarno nevidjena atmosfera.A naravno bilo je zaista raznovrsnog pica(Tuborg u obilatim kolicininama :D ) sto su najvise degustirali Vuk(bez premca), Nislijke-Marina(care :D , svaka cast, neumorna si), Jovana, Milena...Ljudi najbolji ste!
Zaista je bilo fenomenalno, posebno slavlje do 7(sunce nas je tada malo ogrejalo, s obzirom da je postajalo hladno na brodicu)....nemam reci, sve pohvale za Vlada i celu organizaciju :wink:

Navika
27-06-2004, 06:07 PM

Jesam ja!!!!!Vristala sam od smeha,samo sam cekala kad ce jadnik da se zapatosira dole!!!!Uzas!!!Kakvih sve ludih ljudi ima :)

Stoooo Uzas?!!!
Covek je verovatno najveci fan VladaG.....
Ja mu skidam kapu.... :o

cecanb
27-06-2004, 07:09 PM
Ljudi, ja sam odusevljena, jos uvek ne mogu da dodjem sebi, jos sam pod snaznim utiskom od sinoc.Vlado i bend su bili,malo je reci, FENOMENALNI.Ne moze se recima opisati ta pozitivna energija koja je strujala sinoc na preeeeepunom Tasu. Gorele su baklje,10hiljada ljudi je pevalo kao jedan, Vlado pun energije...ma ne znam..jos ne mogu da se sastavim :lol:
Moram da kazem da sam upoznala DIVNE ljude sa ovog foruma, steta sto neki nisu mogli da dodju ( Milice :cry: ).Stvarno ste sjajni i nije ni cudo sto je Vlado sve bolji i bolji, jer vi to zasluzujete.
Stasha, Mina, Jela,Maja07, kVu,Marina, Mary.smiley,majabl,beogradjanin,Pedja,Millena,Beca ......(ne zamerite,ne mogu vise da se setim), svima veeeeeliko hvala..u vasem drustvu ovo vece je imalo jos veci znacaj :!: :ok:
:poz svima

ovcica
27-06-2004, 08:54 PM
Da li je jos neko osim mene video lika u beloj kosulji na drvetu iznad leve tribine(one vislje)

Da, lik mi je dao ruku da se popnem na krov pre nego sto sam sisla dole :D
Bilo je jos puno ljudi gore, i mogu vam reci da je pre nego sto je dosla murija bilo mnogo bolje raspolozenje gore nego dole :)))
Bas mi sto rizikujemo zivot! za Vladu ga vise volimo od vas sto se kupili kartu, jer to je jednostavno suvise lako :D
Salim se naravno, nisam bila sigurna da cu biti u BG pa nisam kupila kartu na vreme, a posle su bile 800 :cry:

Pedja
27-06-2004, 11:05 PM
Sta ti je dobro pice... Kad mozes ovako izjutra da chukash a da te ne boli glava :lol:

Ahhaha... jel tako Vuce... pa to je opste poznato.

Nego, koncert je bio fantastican. Mislim da se onakav koncert moze ponoviti samo u BGD-u. Treba da prodje jos neko vreme kako bi se utisci na miru slegli.

Joj... kako sam se smrzzzzzzzooooo... na brodu, da mi nije bilo sunca (i jos nekog), :) verovatno bih se pretvorio u led.

p.s. Moram Nishlije da cacnem, rekoste da bi voleli da se turneja zavrsi kod vas dole, e pa mislim da mi iz BGD-a nemamo potrebe da trazimo jos jedan koncert, kad je ovaj vredeo kao vasa TRI. :) :) :) Mi smo skromni. Bez ljutnje.

anagahan
27-06-2004, 11:18 PM
ehhhhhh, bas ste se luuuudooo proveli....fenomenalan koncert i after party na brodicu...sta jos covek moze da pozeli :(

yeah yeah, I am jealous, I admit it :twisted: :twisted: :twisted: :D :D

majal
27-06-2004, 11:30 PM
p.s. Moram Nishlije da cacnem, rekoste da bi voleli da se turneja zavrsi kod vas dole, e pa mislim da mi iz BGD-a nemamo potrebe da trazimo jos jedan koncert, kad je ovaj vredeo kao vasa TRI. :) :) :) Mi smo skromni. Bez ljutnje.
Ma, nema ljutnje, neka on zavrsi turneju kod nas, a vas koncert neka vredi kao nasa tri, nema frke!

BEOGRADJANIN
28-06-2004, 01:01 AM
Sve je bilo fantasticno! Od organizacije-koncerta i svega - do poslednjeg sto smo radili!!!
Hvala jos jednom !!!

kVu
28-06-2004, 01:54 AM
Kako su one crnje otkinuleeeeeeee... Svi oni James Brown-ovi... Ebe keve posred prkna... :) Steta sto sam se jucer otkinuo pa danas nisam imao snage da ponovim :)

p.s. Zalosno je sto su ovakvi koncerti poluprazni, a od toga pola publike muzicari... Ebem ti drzavu... Al to je sto je, verovatno im je ovo bio prvi i poslednji nastup ovde.

Za neupucene, veceras se odrzao koncert soul grupa Earth Wind & Fire, Commodores i The Temptations-a isto na tashu i zahvaljujem se Goranu i Vladu na kartama.

BEOGRADJANIN
28-06-2004, 03:05 AM
I ja bih hteo da se puno zahvalim Goranu i Vladi!!!

Milenaaaa
28-06-2004, 03:07 AM
Evo upravo smo mi,Nislije,doputovali...i ne znam ko je malopre pomenuo da OVO ne moze da se preprica-ali ko god da je-bio je u pravu!
SVE VRHUNSKI..pre svega koncert...a tek ono sve posle koncerta...i ono danas-ZAISTA NEOPISIVO!!!
Toliko pozitivnih ljudi na jednom mestu-pa nije ni moglo da bude drugacije... :D
A ljudi,priznajte da niste ni bili svesni da mozemo onoliko da popijemo i da ostanemo na nogama(i stiklama :hair: )...Svima cista desetka za perfektan alkoholni kapacitet i za svu pozitivnu energiju :ok:
:angel: Hvala Vladu na svemu!!!

:wink: Jos jednom nam je pokazao da ima milion razloga sto smo ovde-svi...

Hvala Beogradjanima i svim ostalim ljudima koji su doprineli da sve bude ovako kako jeste-perfektno!!!
..i kako rece Vlado :"Tek ce da se sastajemo ..."
Pozdrav svima sa zeljom za ponovnim susretom-sto pre :P

Mary
28-06-2004, 07:33 AM
Nakon cekanja od sat i po uveo nas je ,pomalo zbunjen Goran bogovskim ponasanjem security-ja, valjda jer na njihovim plastikanerima nije pisalo organizacija, cak nam nisu ostavili ni propusnice “za uspomenu”.
I jopet neko cekanje od par sati ali bar je bilo zabavnije gledati skakutavog Vlada koji neumorno trci po stadionu mucheci svoj bend, valjda se zato i sapleo :lol:
Koncert je bio nadahnjujuce inspirativan, ceo stadion je bilo plavorozzelen i uz zutace(security), prava vesela druzina pomahnitalih tinejdzerki koje su bile zacenjivo smeshne svojim utrcavanjem na stadion da bi naciljale plisanim medom Vladu a gacice ce bacati,kapiram,kad malo porastu. (nadam se da je neko slikao to utrcavanje).
Dakle muzika je bila divna, ja i dalje tvrdim da njemu ne treba digitalni zapis vec samo jedno mikrofonce ispred benda…bolje zvuci uzivo milion puta…samo me zanima sta bi s onim stotinama ljudi koji su ostali ispred? Da se nisu to oni verali po stenama Tashmajdana?
Zanimljiva masa ali jos zanimljiviji VIP deo..tu se stvarno moglo videti svasta…od nervozne voditeljke Blakanske ulice do vesele druzine bkrts-a…Ali uprkos laktanju amuzikalnog decka Natashe Miljkovic i mutiranih preglasnih vokala nekih tamo decaka ja sam uspela da vidim i cujem koncert, utata! Ono sto je bilo jos simpaticno jeste i pokushaj Tadicevog obezbedjenja da bude nevidljiv…mislim decko, ne mozes biti nevodljiv ako gazis sve okolo i piljis u svog shefa..dakle i jegovo obezbedjenje sux..ali vazno je da je on (Boris) ostavio super utisak strpljivo se slikajuci sa svima, mada mu je amlo zatreperio brk i pustio koju kapljicu znoja kada je odbio Dzek Daniels( za dz bre, ko jos to odbija?!:D)) uporno drzeci svoju Rosu. Vidljiv je bio i njegov gorak osmejak na ono “..Vlado mi te volimo..” trauma,trauma..
Mi smo te noci bili osudjeni na cekanje, pa smo tako, i kada su se ugasila sva svetla, bili zatvoreni kao prasici u oboru, cekajuci opet Gorana da nas izbavi od iskomplexiranog obezbedjenja. Onda smo opet cekali Vladu, koji se srdacno pozdravio sa svima i obavestio nas da je u planu neki restoran kao i brodic za one najotpornije, na hladnocu naravno…ja bejah bila pokleknula…
Dakle, utisci su raznovrsni sa moje strane…ali me kopka Vladova pojava..stvarno ne znam odakle njemu toliko energije….covek je ili extremno hiperaktivan ili nije humanoid…the truth is out there…:D

Poz.
:D

makili
28-06-2004, 08:19 AM
Pa sta da vam kazem osim da sam odusevljena ? Ovo je nesto najbolje cemu sam prisustvovala ALI STVARNOOOO !

Drago mi je sto sam imala konacno priliku da upoznam neke forumase ( Pedja velikiiii pozzz ) i naravno Vladu ! 8) Stasha mi je pricala da je cool lik ali ovolikoooo :ok: ma nemam reci

A koncert ? Ma sta da kazem ? FANTAZIJA !!!

Pozzzz

Tatjana
28-06-2004, 09:37 AM
Koncert je, kao što sam i očekivala bio fenomenalan!
Vlado je, definitivno, otišao nekoliko koraka dalje, u odnosu na njegove koncerte na kojima sam ja ranije bila. Sam početak koncerta me je OSTAVIO BEZ DAHA! Svaka čast, zaista profesionalno odrađeno!
Pošto nisam kompetentna, neću ulaziti u detaljniju analizu koncerta, ali mogu reći kako je sve to izgledalo meni, kao običnom posmatraču.
Mislim da je sve funkcionisalo savršeno od početka do kraja, od organizacije koncerta, uređenja scene, nastupa Vlada i njegovog benda, atmosfere...
Primjetila sam i da se Vladov odnos prema publici promjenio u pozitivnom smislu. Sada je taj odnos mnogo prisniji, nego što je bio ranije, što je po meni za svaku pohvalu.
Čini mi se da je i Vlado bio zadovoljan, jer mi je na momente izgledao kao malo dijete koje je dobilo dugo očekivanu igračku!
Pozitivne energije je bilo u ogromnim količinama, što sam uostalom i očekivala, jer sam to doživjela i ranije na njegovim koncertima. Mada, moja preporuka bi bila da to sledeći put bude zatvoreni prostor, kao što je npr. Sava Centar, jer mislim da tu ta pozitivna energija, koje između Vlada i njegove publike ima na pretek, dolazi do punog izražaja.
Nego, forumaši, jeste li vi ono bili iza scene sa Vladove lijeve strane? Ja sam bila na tribinama sa njegove desne strane i snimila sam tamo neku grupicu ljudi koja je đuskala. Baš vam zavidim! Meni je došla drugarica iz Sarajeva, pa nisam mogla da je ostavim na cjedilu, a i ja bih vam se u suprotnom rado pridružila. Učinit ću to vjerovatno sledeći put, naravno, ako me primate.
:wink:
Pozz!

maja07
28-06-2004, 09:41 AM
Čini mi se da je i Vlado bio zadovoljan, jer mi je na momente izgledao kao malo dijete koje je dobilo dugo očekivanu igračku!

Pa i dobio je igračku, velikog plišanog medu! Ha, ha!
:twisted:

Staša
28-06-2004, 09:44 AM
Ne znam ... mislila sam da je atmosfera u Nišu ,drugi dan, nešto što se ne može opisati rečima ALI sam se mnooooooooogooooooooooooooo prevarila ! :lol:

Subota - preko 13000 prodatih ulaznica + ko zna koliko podeljenih karata + masa ljudi koja je ostala ispred Tašmajdana :arrow: ne znam ... ne mogu da opišem rečima (kao i većina ljudi vidim ) šta se sve izdešavalo i koliko mi je dobro bilo ! :ok: :ok: :ok:

Ja se stvarno izvinjavam što ovog puta nećete pročitati kilometarski post od mene ,međutim jednostavno ne mogu ... utisci su i dalje nesređeni !

Šta reći ... koncert-nešto neopisivo ,after party posle koncerta pa restorančić i klopanje pizze u pola 5 ujutru ,pa vožnja brodićem ( meni bar poseban doživljaj u ono svitanje -divnoooo ) , par sati spavanja pa ručak u restoranu Casa ... i na kraju ,šlag na tortu ,koncert na koji smo upali zahvaljujući Vladu ( mislim na Minu i mene - malo smo okasnile jer smo nažalost morale da se oprostimo od Jele i Maje ) .
Žao mi je što sam propustila Temptations-e :( ali šta da se radi ... i druga dva benda su bila skroz :ok:

S obzirom da sam većinu ljudi već imala priliku da upoznam ,ne zamerite što ću vas ovog puta izostaviti i samo reći da mi je drago što sam se upoznala i sa : Majom(Bl) ,Majom(07) , Malom_Anom , Millenom , Lenom (Cacankom) , Savom , Stevsom , Banetom (KAD ĆE SLIKE ??? :) ) i naravno Borjanom :wink: uhhhh ,nadam se da nisam nekoga ispustila :oops: ako jesam ne zamerite nije namerno !
Najveći pozdrav ipak mora da ide Cecinom klincima ,Igoru i Sandri - Ceco imaš fantastične klince , Sandra -genije ... Igor -nadam se da će upisati Teslu ,želim mu od sveg srca ,međutim ako to ne uspe uvek može da ide u neku školu gde će svoj talenat za crtanje još više usavršiti ! :D

VIKEND KOJI ,SIGURNA SAM, NEĆU ZABORAVITI !!!

Veliki pozdrav !!!

ena
28-06-2004, 10:10 AM
Vidim da ste se proveli maximalno,sto smo naravno svi i ocekivali!
Verujem da se to ne moze opisati,sam taj dozivljaj i sve to i bas zato mi je jakkkoooo krivo sto sam propustila tako nesto,ali bice prilike,nadam se :?
A Vladu svaka cast,vidim da je ispostovao sektase maksimalno:)
A cini mi se da je fan club vec i proradio:) jer po vasim recima,imali ste sve moguce privilegije,pa sta bi jos mogao da nam tj.vam pruzi!!!!

Vlado,svaka cast!!!!!!

POz svima!!!!!!!!!!

Deni
28-06-2004, 10:14 AM
E pa evo i mene sa po nekom reci o koncertu .

Drustvo i ja smo bili na tribini sa desne strane kad posmatrate ulaz na parter i to smo bili u prvom redu i gotovo sam sigurna da sam tamo ispod nas u pregradjenom delu osim novog nam predsednika Srbije videla neke forumase ... Marinu iz Nisa , Minu koja je cini mi se stajala na ogradi i Stashu koja je djuskala celo vece i nekog tipa sa baljkom :? verovatno opet forumas u pitanju :) :) :) - bravo care ! ... to drustvance tu ako sam u pravu je bilo mnogo veselo i bas mi je zao sto nisam bila sa vama medjutim nije bilo teorije da ispalim moje drugare da bih bila sa vama ! :( mozda neki drugi put ...

Sve u svemu ,koncert je definitivno dogadjaj koji ce se pamtiti ! Vlado je obecao da cemo se uskoro videti ponovo i to javno prred kamerama :D pa sad ... da mu verujemo na rec :wink:

Gosti na koncertu strava , posebno kralj Rambo -GENIJE !

Sabiram utiske jos uvek i mogu da zamislim kako je samo vama bilo kad ja jos uvek nisam od koncerta sabrala utiske a sta ste vi sve jos prosli ... ma Vlado ,kralj si !

puno :poz
Deni

Milena_A
28-06-2004, 11:24 AM
AU! Ljudiii! Ne znam... ne znam...
:? :? :?
Koncert je gotov :?:

cecanb
28-06-2004, 12:45 PM
Najveći pozdrav ipak mora da ide Cecinom klincima ,Igoru i Sandri - Ceco imaš fantastične klince , Sandra -genije ... Igor -nadam se da će upisati Teslu ,želim mu od sveg srca ,međutim ako to ne uspe uvek može da ide u neku školu gde će svoj talenat za crtanje još više usavršiti ! :D
Veliki pozdrav !!!

Hvala Stasha:) Klinci su oduševljeni koncertom,a narocito Vladom :!: Nemas pojma kako je Sandra bila ljuta sto smo otisli :x , nikako ne može da prežali vožnju brodićem :lol: A tek JA :cry: :!:

Nikola
28-06-2004, 01:05 PM
A inace, neka Milenaaaa ispricha koliko sam uspeo da popijem i da se bezbedno vratim kucji, tako da svi oni koji su mislili da ce pobediti in da drinkin' contes' neka se zapitaju :D :D :D

Silno gresis sinko! :lol: Mislim da je sada svima jasno. Kada je pice u pitanju...Nislije RULES! :lol: :lol: :lol: Imao sam tu cast da jedno desetak puta posetim sank i svaki put se vracao sa gomilom casa, zaleci sto nemam bar jos dve ruke. :cry: A koliko su forumasi aktivni u :pice: govori i to da me je decko koji radi za sankom na kraju pitao: "Brate, s'kim se ti druzis?" :lol: :lol: :lol:

Salu na stranu, ovaj vikend u BG-u je stvarno nezaboravan. Koncert je bio fenomenalan, atmosfera SUPER (moram priznati da je bila bolja nego u Nisu, sto je i razumljivo s'obzirom da je bilo vise ljudi), Vlado i bend su kao i uvek bili VRH...ma sta vise reci?!
Drago mi je sto sam upoznao neke ljude, neke na zalost nisam ali sam siguran da ce biti prilika. I sada ide onaj deo gde treba da hvalim Vlada i da kazem kako je covek car, legenda i jos mnogo toga ali…zar je to potrebno? Mislim da nije. Svi mi to dobro znamo. :wink:

POZDRAV

majabl
28-06-2004, 01:33 PM
Jela i ja smo stigle jutros u 05.30h u BL. Maloprije sam se probudila i utiske jos nisam sabrala, mislim da ih u potpunosti nikada necu moci sabrati.
Prvo zelim da se zahvalim svom domacinu, tj domacinima - Mini i Stashi!!! :ok: Hvala vam puno, puno, puno!!! Zatim tu su SVI OSTALI FORUMASI koje sam upoznala, ljudi, genijalnio ste. :poz
Koncert je bio nesto sto NIKADA U ZIVOTU NECU ZABORAVITI!!! Bilo je preko 15000 ljudi, fantasticno... Mislim da ne treba da pricam kako mi je bilo, culi ste me kako sam pricala. :lol:
Ono sto se desavalo nakon koncerta je bilo... Nemam komentara... Sokirana sam! Promaja, brodic, rucak... :angel:
Zao mi je sto Jela i ja nismo mogle na koncert :-x , ali stvarno smo morale kuci...
Na kraju, sta reci nego
VLADO, HVALA TI PUNO...
CAR SI, NEMA STA!!!

P.S.
Najveći pozdrav ipak mora da ide Cecinom klincima ,Igoru i Sandri - Ceco imaš fantastične klince , Sandra -genije ... Igor -nadam se da će upisati Teslu ,želim mu od sveg srca ,međutim ako to ne uspe uvek može da ide u neku školu gde će svoj talenat za crtanje još više usavršiti !
Veliki pozdrav !!!

Hvala Stasha Klinci su oduševljeni koncertom,a narocito Vladom Nemas pojma kako je Sandra bila ljuta sto smo otisli , nikako ne može da prežali vožnju brodićem A tek JA

Ja rekla da ostavis Sandru sa nama... :-x Puno pozdrava Sandri i Igoru, svaka vam cast...

Mari
28-06-2004, 03:18 PM
Eh ljudi moji... Svi su sve rekli, samo zelim da dodam da je bilo nezaboravno i pored samo par sati spavanja nisamo se dali, izdrzali smo dan i po neprekidne trke. Vlado - najbolji domacin! Za svakog i vremena i strpljenja :ok: Brodic-nezaboravno, prava romantika u svitanje.
Hvala na kartama za koncert, uspeli smo da vidimo samo Temptations jer smo morali da palimo na bus :x ali bilo je super.
Pozdrav svim dobrim ljudima sa foruma koje sam upoznala i nadam se da ce biti jos prilika za ovakva druzenja

Afrodita
28-06-2004, 04:09 PM
Jao ljudi, za koji sat treba da krenem na more ,frka panika ,spremanje juce i danas ali prosto ne mogu da odem a da ne ostavim komentar na ono ludilo od subote ...

Ja ne znam ,nemam reci kojima bih opisala osecaj i energiju koja je proticala kroz masu na Tasu . Ono nisam u zivotu dozivela !
Iako sam bila poprilicno udaljena od bine ,dole na parteru ,sve je bilo extra zahvaljujuci video bimovima ,narocito onom desnom (u koji sam gledala) ,levi je brljavio malo s vremena na vreme ali oprosteno je !
Spot za pesmu Jedina ......auuuuuuuuuuh :cry: Potpuno kapiram sad sve ljude koji su videli delove ranije ... moram da priznam da mi je bilo MNOGO drago kad je Vlado rekao da ga je cuvao premijerno za Beograd ... ipak je BEOGRAD - BEOGRAD ! Razumem ,nije ovo ponovo citav spot ali sam cula od nekih ljudi kasnije kad se vec koncert zavrsio da je ovo najvise sto je do sada prikazano ... mislim da su bile neke Nislije u pitanju ali nisam nikoga prepoznala sa onih slika tako da sigurno nisu bili forumasi u pitanju ...a mozda i gresim ? :?

Eto ,u svakom slucaju drago mi je sto sam bila deo tog mora ljudi i sto sam uzivala u dogadjaju godine UZIVO !

Puno Vas sve pozdravljam pa se kuckamo kad se vratim !
Ostajte dobri i pozitivni kao u subotu sto smo bili ! :wink:

Milica

Millena
28-06-2004, 04:43 PM
Mislim da ne treba da pricam kako mi je bilo, culi ste me kako sam pricala.

Majo, sad je lek cutanje! :lol:
Zaista, jos jednom - fenomenalno!Toliko pozitivnih ljudi...samo sta se pozeleti moze.Samo se nadam da ce biti tek koncerata i okupljanja sektasa :angel:

Pozdrav :wink:

Bane
28-06-2004, 05:15 PM
:) Steta sto sam se jucer otkinuo pa danas nisam imao snage da ponovim :)
Matori jel bilo ono: "Izlazim ja iz kafane, :pice: kad se dize onaj asfalt kad me udari preko nosa"? :lol:

LuckyBg
28-06-2004, 05:49 PM
Ako ste danas kupili VECERNJE NOVOSTI (http://www.vladogeorgiev.co.yu/forum/viewtopic.php?p=11118&highlight=#11118) i procitali sta pise mislim da posle ovog teksta ne treba nijedan jedini komentar!

TaN|a
28-06-2004, 07:08 PM
Ljudi, drago mi je da ste se ludo i nezaboravno proveli! Svaka cast svima koji su se pobrinuli za to :)

Za Vlada ne znam sta vise reci sem da me je, sudeci po vasim komentarima, maksimalno ( :!: ) odusevio :!:

majal
28-06-2004, 08:08 PM
Po svemu sudeci bilo je looodoooo,blago vama, sta drugo reci! Znam da ne mozete ni da opisete sve,ni ja nisam mogla posle koncerata kod nas.Ko nije doziveo ne moze ni da zamisli kako je dobro! Kada ce slike?! Nestrpljivi smo!!!!
Pozz....

sans nom
28-06-2004, 09:11 PM
Dear All...

Evo da i ja izjavim nesto za ovaj dnevnik pre nego sto me sutra bace lavovima svakodnevnice...
Kada bih opisivala sve svoje utiske, kolicina tih slova i reci znacajno bi opteretila server !
Za neke dozivljaje je najbolje vakumirati ih i arhivirati u secanju.
Ima neka tajna veza...izmedju Vlada, njegove publike i dobre energije.
Podelicu i sa Vama ono sto sam njemu vec rekla:
mislim da bi njegov glas, muziku i nacin na koji radi to sto radi trebalo promesati u jednakim razmerama, razliti u ampule i prodavati po apotekama kao lek za pospesivanje neznosti u ljudima.
Provereno!
Testirano na vise od 10000 srecnih ljudi, 26.06.2004. u Beogradu!!!
c'est moi!

Roy Fokker
28-06-2004, 10:06 PM
Odmah da kažem - presrećan sam što je sve ispalo fenomenalno i što su se svi super proveli (mada u to nisam ni sumnjao)... Žao mi je što nisam imao priliku da upoznam lično neke ljude odavde, koji, uz Vladovu muziku, čine da se stalno ponovo vraćam na Forum - valjda će biti dana i koncerata! Čekam vas sve u Herceg Novom, budite sigurni! 8)

dinka
28-06-2004, 11:01 PM
Ja stizem!

Navika
29-06-2004, 12:22 AM
Dolazim i ja sigurica, al ovaj put se moram upoznati sa vama jer mislim da sam bio jedini sa foruma koji nije znao gde ste......., al ne zamerite mi Tuborg me ubio.... :P :P :P

kVu
29-06-2004, 12:33 AM
Matori jel bilo ono: "Izlazim ja iz kafane, Uzdravlje kad se dize onaj asfalt kad me udari preko nosa"?

Ne, ali kad sam vozio bilo je "Hik, ma ja vozim pravo al ovaj put nesto leluja..." :lol: I da, necu vise to da radim.. nikada ! Imaju moi ortaci izreku "Ja brate ne pijem dok Vuk vozi" :D :D :D Sva sreca pa imam meru UVEK, a i dobro vozim (nie da se falim). :D

p.s. pozdravljam taxistu kojeg smo pratili do "promaje" koji je po gradu vozio 120, a u krivinama oko 100 i nije se setio NIJEDNOM da upali zhmigavac, a milion puta smo mu signalizirali da ga pratimo... thanks god na poligonu na kom sam vezbao razne situacije, inace bi smo svi odreda izginuli! :roll:

Daniela
29-06-2004, 08:51 AM
Evo i ja da se javim po prvi put iako zbivanja na ovom forumu pratim od kako sam se uclanila. Ne stidoh juce da se javim, okupirase me sa poslom. Ali nema veze, ionako juce nisam mogla da se sastavim od koncerta :D . Pevusila sam pesme i rasejano obavljala posao :wink: . Na koncertu je bilo stvarno fenomenalno. Cista desetka za Vladu i bend.Bila sam na nekoliko koncerata na Tasu i mislim da nikad nije bilo ovoliko ljudi :) !
Moram da priznam da sam bila malo skepticna pre koncerta. Mislila sam:ma daj, koliko dobro neko moze da zvudi uzivo. Demantovali su me 101% :o . Ozvucenje i rasveta sjajni, a Vlada i bend fantasticni. Neko lepo rece: mogu samo da ti pljunu pod prozor!
Imala sam utisak da je Vlada imao malu tremu pred koncert ( sto mi je bilo strasno simpaticno), ali sve je funkcionisalo odlicno. Koncert je odradio max profesionalno, svaka cast. Sve cestitke :poz

Millena
29-06-2004, 10:16 AM
p.s. pozdravljam taxistu kojeg smo pratili do "promaje" koji je po gradu vozio 120, a u krivinama oko 100 i nije se setio NIJEDNOM da upali zhmigavac, a milion puta smo mu signalizirali da ga pratimo... thanks god na poligonu na kom sam vezbao razne situacije, inace bi smo svi odreda izginuli!
Ne zaboravi da si posle hteo da mu izredjas sve po spisku :lol: .
thanks god na poligonu na kom sam vezbao razne situacije, inace bi smo svi odreda izginuli! :?

AlexandraBC
29-06-2004, 10:20 AM
Jednom recju jedno od najboljeg sto mi se desilo u zivotu FENOMENALNO!!
Vlado opet si dokazao da si najbolji!! Samo napred, bice i MARAKANA.. kiss from Alexandra :wink:

jovana
29-06-2004, 12:30 PM
Kako su one crnje otkinuleeeeeeee... Svi oni James Brown-ovi... Ebe keve posred prkna... :) Steta sto sam se jucer otkinuo pa danas nisam imao snage da ponovim :)

p.s. Zalosno je sto su ovakvi koncerti poluprazni, a od toga pola publike muzicari... Ebem ti drzavu... Al to je sto je, verovatno im je ovo bio prvi i poslednji nastup ovde.

Za neupucene, veceras se odrzao koncert soul grupa Earth Wind & Fire, Commodores i The Temptations-a isto na tashu i zahvaljujem se Goranu i Vladu na kartama.

Svirka je bila dobra,samo sto mi nismo mogli da ostanemo do kraja.Zahvaljujem se Vladu i Goranu koji ima celicne zivce pa je istrpeo sve nase cimaze :ok:

pozz :poz

jovana
29-06-2004, 12:46 PM
Odmah da kažem - presrećan sam što je sve ispalo fenomenalno i što su se svi super proveli (mada u to nisam ni sumnjao)... Žao mi je što nisam imao priliku da upoznam lično neke ljude odavde, koji, uz Vladovu muziku, čine da se stalno ponovo vraćam na Forum - valjda će biti dana i koncerata! Čekam vas sve u Herceg Novom, budite sigurni! 8)

U to nemoj ni da sumnjas,jer se vec prave planovi.

Koncert u Bg-u-ja jednostavno ne mogu naci rec da bih to opisala.Fenomenalno i savrseno zvuci vrlo skromno!

pozz :poz svima

P.S.oni koji su bili prisutni neka se jave za snimak ako zele :wink:

sava
29-06-2004, 12:51 PM
Uuhhhuu :poz
Jedan veliki pozzzzzz za sve :wink:

Millena
29-06-2004, 01:45 PM
Savo, ogreja li se??!!! :D
'Alo Nis, Jovana, Marina, nemo' da vas sanjam za slike, kad ce slike? 8)

Dragana^
29-06-2004, 06:56 PM
Citam ,citam ,citam ove komentare i prosto ne znam sta bih dodala jos ????

Ovo je zaista najbolji koncert na kome sam ja bila do sada u mom zivotu ,a bilo ih je zaista mnogo ! I to ne kazem zato sto sam sad nesto subjektivna ,ZAISTA je tako ! Kad sam dosla sa drustvom (nekako smo uspeli da se uvucemo na onu tribinu koja gleda centralno na binu ) ... ne znam , pogled je bio zaista da te ostavi bez daha ! Samo mogu da kazem da jedva cekam taj snimak koncerta koji ,suska se nesto ,bice na RTS-u (samo se nadam da nece biti u sklopu narednog Novogodisnjeg programa :lol: )

Bravo ,Vlado ,majstore ,svima si im zapusio usta ! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Pozdrav
Gaga^

Aca
29-06-2004, 11:00 PM
Drago mi je da je sve proslo kako je proslo...........nisam nijednog trenutka posumnjao da moze drukcije biti. Ja ovog puta nisam mogao doci s mojim Nislij/k/ama. Boze moj, bice dana za megdana. ZAO MI JE SAMO STO NE UDOSTOJIH TEBE VITEZE KVU ONOG NASEG KOPLJE U KOPLJE! :-x Za komodorse i temptation, necu ni da pricam.. :cry:

smiley
29-06-2004, 11:11 PM
Oojha, pa i ja da se javnem, red je :) ... dodushe posle 3 dana, ali tek sam sad zaskocila komp... Na koncertu je bilo extraaa, a the best the best je usledilo posle... mutno li je bilooo :) :pice: svi koji su bili su vec to lepo ispisali, tak da je my story suvisna. Vlado evo da ti se i ja zahvalim na zuraji, krstarenju, klopici, kartama za koncert Earth partija for UNICEF... Naj si bolji bre!

Navika
30-06-2004, 02:16 AM
Da li neko zna kako moze da se nadje snimak sa koncerta?
Unapred hvala.........Vladimir 8)

jovana
30-06-2004, 09:20 AM
Da li neko zna kako moze da se nadje snimak sa koncerta?
Unapred hvala.........Vladimir 8)

Pazi,nisam sigurana ali imam informaciju da ce biti DVD izdanje u prodaji.Najbolje da pitas Gorana. :wink:

Mina
30-06-2004, 02:11 PM
U situacijama kao sto je ova shvatim koliko je jezik siromasan i koliko stvari ostane nedoreceno. :cry:

Jedno veliko HVALA i jedno veliko FANTASTICNO, ma koliko bilo, ne moze ni izbliza prikazati ono sto bih ja u ovom momentu zelela da napisem ovde.
Necu prepricavati sta je sve bilo, gde smo sve bili, sta smo radili za ta dva dana, jer je vecina vec to napisala. Ko mi je kriv kad pisem poruku tek posle 3 dana :?: ali toliko vremena mi je u najmanju ruku trebalo da, bar malo, sredim koktel utisaka.
Da li cinjenica da je skoro 17.000 ljudi bilo na koncertu i jos hiljade koje su ostale ispred Tasa u subotu, govori dovoljno o kakvom koncertu je rec? Mislim da ni to ne govori dovoljno. Slike mozda donekle docaravaju sta se sve tu noc desavalo, ali neke stvari je nemoguce opisati.

Cinjenice (pa i brojke) same govore o tome kakav je i sta je Vlado, a slika tribina je nesto sto se ne zaboravlja.
Nadam se da ce ovo biti samo jedan u nizu velikih (jos vecih) koncerata, bilo gde.
Beograd je pokazao koliko voli Vlada i njegovu muziku.

Meni je neizmerno drago sto sam bila delic te atmosfere, kao i to sto sam se ponovo videla sa ljudima sa foruma, a i upoznala neke nove.
Nadam se da ce ovo nase veliko i lepo druzenje da se nastavi jos dugi niz godina.
Vidimo se nekom sledecom prilikom, mozda na jos jednom koncertu kao sto je ovaj!

Veliki pozdrav

kVu
01-07-2004, 01:30 AM
Ma ja nemam sta da dodam. Vlado je leeeeegenda kao i cela njegova ekipa. Forumashi totalno pozitivni i stvarno jedan dogadjaj koji cu pamtiti. Ukratko. :)

pozdrav!

BEOGRADJANIN
01-07-2004, 01:51 AM
Stvarno su svi momci carevi.... Goran, Vlado, i momci iz Benda!!!
I treba im se zahvaliti i vise od 10 puta za ono! Spasiba eso odin raz... To bi se moglo prevesi sa RUSKOG na SRPSKi - HVALA VAM JOS JEDANPUT....

flame
01-07-2004, 09:37 AM
Stvarno su svi momci carevi.... Goran, Vlado, i momci iz Benda!!!
I treba im se zahvaliti i vise od 10 puta za ono! Spasiba eso odin raz... To bi se moglo prevesi sa RUSKOG na SRPSKi - HVALA VAM JOS JEDANPUT....

a prichem tut russkiy??? To bi bilo- zbog cega ruski??? :o

Nikola
01-07-2004, 12:09 PM

Ja hocu snimak! A gde da se javim???? :lol: :lol: :lol:

Nenad
01-07-2004, 02:04 PM
Ljudi, pomagajte za snimak koncerta kako znate i umete...imajte obzira za one koji nisu imali ni promil šanse da se pojave na Tašu a hteli su iznad svega !
Unapred hvala !

Mari
01-07-2004, 02:42 PM
Pa mislim da niko od nas nema snimak koncerta jer je bilo zabranjeno. Nama su kidnapovali kameru :lol: Snimak je sa ostalih dogadjanja - sve osim koncerta
pozdravcic

BEOGRADJANIN
01-07-2004, 03:57 PM
Flame, ja napisal na ruskom potomu sto ja tam zil. Tacneje v Moskve, vosem let :)
I neskolko ljudej znaet sto ja tam zil, potomu ja i napisal..... po(a)ka! :)

flame
01-07-2004, 07:50 PM
Flame, ja napisal na ruskom potomu sto ja tam zil. Tacneje v Moskve, vosem let :)
I neskolko ljudej znaet sto ja tam zil, potomu ja i napisal..... po(a)ka! :)

Aha... Ya tam toje zila... Tolko 10 let... Gde ti zil? :D

dinka
01-07-2004, 09:54 PM
Pa mislim da niko od nas nema snimak koncerta jer je bilo zabranjeno. Nama su kidnapovali kameru :lol: Snimak je sa ostalih dogadjanja - sve osim koncerta
pozdravcic

ha!ha!meni nisu uzeli kameru ali imam samo 40 min koncerta!

Nikolina
02-07-2004, 02:01 PM
Proslo je vec punih 6 dana od koncerta i ja jos uvek trazim prave reci ne bi li opisala dozivljaj bar donekle ... iako su nam mesta za sedenje bila ocajna (pa u skladu sa tim i slicice :( ) to nije uspelo da poremeti sjajnu atmosferu koja je vladala medju ljudima sa kojima sam dosla ,a mogu Vam reci ni ostatku ljudi oko mene ... bilo je od onih najmladjih i najsladjih ,verujte do baka koje su sigurno imale oko 60 godina (veliki pozdrav gospodji koja je sedela sa moje leve strane i imala razumvenja za moje 'plesacke' numere ) :) A da Vam ne pricam da je jadna verovatno ogluvela pored mene :oops: Sta da radim ,ponesena atmosferom kao i 15000 ljudi nisam mogla samo nemo da posmatram sve to !

Vlado ,svaka ti cast zaista ,KRALJ SI ! BRAVO !!! :ok:

jela
02-07-2004, 02:41 PM
Paa koncert nije bio los , onako, ja to vidjam cesto, stalno idem po koncertima gdje je 15 hiljada ljudi samo na jednoj tribini , tako da mi je ovo bilo 'simpaticno' .... :P :lol: :lol:
Eeeee bilo bi ljiepo da je stvarno tako :lol:

NegRo da se ja malo uzobiljim 8) , evo Mina je bas lijepo rekla

U situacijama kao sto je ova shvatim koliko je jezik siromasan i koliko stvari ostane nedoreceno. :cry:

I nema sta puno da se doda na ove komentare i slike koje prenose samo ono sto je moglo da se vidi, ALI ko nije bio NEMA POJMA sta je propustio, jer koncert je bio SUPER-KALI-FRADZILISTICAN :D
To vece je bilo nesto cudno u vazduhu ....
Vlado&band su jos jednom postavili nove standarde i veciNI muzicara dali domaci zadatak :wink:

Cekam neki sledeci koncert i novo druzenje s divnim ljudima koje sam ovdje upoznala.

Veeeliki pozdrav iz BL

Trinity BG
03-07-2004, 11:28 AM
Zdravo drugari !

Evo mene ,kao i uvek na brzinu ,nisam mogla da odolim a da ne ostavim bar po neki red o prethodnoj suboti i fantasticnom koncertu koji je bio ... samo sam izgleda zakasnila ,posto mislim da je sve sto je moglo biti receno vec ucinjeno .
E pa ,zbog toga osim konstatacije da mi je ,bas kao i mojim prijateljima bilo fenomenalno ,ludo i nezaboravno samo cu reci Vlado HVALA TI na onome sto si nam priredio pre nedelju dana !

Nadam se da ce ti se vratiti bar pola od onoga koliko si sve nas usrecio !

Veliki pozdrav svima koji su bili ...

Dušica
03-07-2004, 04:14 PM
Za koncert imam samo jednu reč

NEOPISIVO :ok: :ok: :ok:

Phoebe
04-07-2004, 10:12 AM
Evo i mene ,jesam vam nedostajala :lol: :P :D
Ljuuudi ,pa koncert je bio a p s o l u t n o NEZABORAVAN ! Vlado ti si car ,genije sta da kazem drugo ?
Uspele smo da se uguramo nekako u 4 red u sredinu i super smo sve videle a nismo bile ni okupane sto je dobro :wink: Bina je bila mnogo dobra , bend je bio mnogo dobar , pevacice su bile mnoogo dobre , ma i gosti su bili super ali VLADO ... VLADO JE CAR !!!Krivo mi je sto nisam bila sa forumasima koji su se vidi se super proveli :evil: al bice sanse i za to ... :lol:
Veliki poljubac i pozdrav imas od mene ali i od moje 4 drugarice !

Nadja

Goga
04-07-2004, 02:00 PM
Posto ce jos dugo dugo da se prica o tom fenomenalnom dogadjaju, nije strasno sto svoj komentar tek ostavljam nakon nedelju dana. :)

Tesko je dodati sad jos bilo sta - delim utiske sa svima koji su se takodje nasli na tom mestu. Emocije su propratile citavo vece, atmosfera je bila predivna......

Prosto je malo reci samo "hvala".

denca
04-07-2004, 02:45 PM
CAO SVIMA!!!!
Evo ja sam nova ovde tj. vec duuuze vreme posecujem forum, ali nisam nista napisala samo sam cituckala poruke i bas sam se odusevila kakvih ljudi ima.... stvarno ste svi divni...

E a sad da i ja dodam nesto o koncertu... Pa to je za mene bio najlepsi provod u zivotu i mislim da cu da ga pamtim celog zivota... Vlada je bio toliko pun pozitivne energije da to nije normalno... Iako sam taj ceo dan bila "na nogama" i uzasno umorna, potpuno sam zaboravila na bol i na sav umor... Divno je bilo... Mozda dodjem i do HN ako uspem da ga ubacim u svoj raspored, jer imam da spremam ispite... :( ali nadam se da cu uspeti... Drago mi je sto postoje ljudi kako sto je Vladai kao sto ste vi i sto sam iu ja deo svega ovoga...
Pozdrav svima

Borjana
04-07-2004, 11:19 PM

Ja hocu snimak! A gde da se javim???? :lol: :lol: :lol:

E,da...gdje da se javimo???? :P

A sada...komentar o koncertu...pa,sta reci?!...bilo je, kakkko da kazem...fenomenalno...a neee,fantasticno...ahhh,neeee...ma, bilo je STRAVA!!!!!!!!...prije svega...koncert je bio fenomenalan,a zatim i "Promaja",forumasi...voznja brodicem...rucak...ono,sjedis sam likovima i Vladom i prosto ne vjerujes...bukvalno...nisi ni svjestan...eto...ljudi,ovo se rijecima ne moze opisati...

PS Vlado,video je dreknuo,ali maminom krivicom!!! :wink:

Sale83
04-07-2004, 11:56 PM
Koncert je bio strava !!! :shock:

Ali mislim da je sam provod koji nam je Vlado priustio bio
naj...
A sto se tice snimka tesko da cete nesto dobiti... :(

POZDRAV !!! 8) 8) 8)

Borjana
05-07-2004, 12:01 AM
Koncert je bio strava !!! :shock:

Ali mislim da je sam provod koji nam je Vlado priustio bio
naj...
A sto se tice snimka tesko da cete nesto dobiti... :(

POZDRAV !!! 8) 8) 8)

STOOOO???????? :evil:

Sale83
05-07-2004, 12:26 AM
Pa dobro nemoj da se ljutis salio sam se za snimak
vidim da niko nije dobio pa sam se malko zekio ... 8)

MARINA
05-07-2004, 02:12 AM
Proslo je bas puno vremena od koncerta i ja se tek sada javljam.
I posle toliko vremena ne mogu nista reci sto vec nije receno.
Jedino mogu da se svima prisutnima te veceri zahvalim na srdacnosti,drago mi je upoznati vas i druziti se sa vama.
Hvala Vladu i Goranu na svemu sto su za nas ucinili.
Sve vas pozdravljam,stvarno ste divni!!!KISS

MARINA
05-07-2004, 02:14 AM
Borjana,Sale se samo sali.
Snimak se sutra kompresuje i reze,pa ga ocekujte u skorije vreme.
Poslacemo vam,naravno,ne brini...... :shock:

Margareta
05-07-2004, 10:59 AM
Koncert u Beogradu je nesto sto se ne gleda svaki dan .
Spektakl dostojan prestonice (cak bi i mnoge svetske pozavidele na "stimungu" ) ,Vlado je dao svoj maksimum i mislim da smo mu mi svi uzvratili najbolje i najlepse sto smo mogli .
Ne bih prezalila da nisam bila deo te fantasticne atmosfere koja je bila na Tasu ... a samo da znate da je malo falilo da ne odem ( nesto sam se bila razbolela ) medjutim , rekoh sebi "Po cenu da sutra umrem moram da odem" :D Ma kakvo umiranje ,Vlado me izlecio svojom muzikom ! :wink:

HVALA TI PUNO PUNO !

Margareta

Deyan
05-07-2004, 09:24 PM
Kraljevi na bini, kraljevi u publici...na pomolu je restauracija monarhije u dragoj nam domovini... :wink:

Borjana
05-07-2004, 10:12 PM
Borjana,Sale se samo sali.
Snimak se sutra kompresuje i reze,pa ga ocekujte u skorije vreme.
Poslacemo vam,naravno,ne brini...... :shock:

OK,Marina...cekamo kaseticu... :wink:

Stela
10-08-2004, 01:32 PM
Ne mogu da kazem da sam zalutala na koncert, ali nije mi bio u godisnjem planu...
Jednog dana rece mi moj Dragi: "Hocemo da idemo na koncert?" "Ciji?" "Vlade Georgieva"... Ja "???" Ne znam sve pesme cak ni refrene nekih... al pristadoh... znam "Zbogom ljubavi" i :angel: to je nesto...
Kupila sam karte u petak popodne pre koncerta, posle mojih je ostalo jos 5-6 karata u bloku... Stigli smo na Tas takticki sat vremena ranije zauzeli lepu poziciju na tribinama. I kasnio je naravno... ali sam mu na pola prve pesme oprostila... I imala sam osmeh na licu sve vreme ... skoro 4 sata... i jos do kuce i dok nisam zaspala...
I sta da kazem sem da sada ostavljam kanal cim se pojavi Vlado na ekranu... pa makar bio 5 put tog dana "Mi nismo mi"... a do koncerta nisam... imala sam cak i njegove pesme na kompu a nisam ih slusala... sada ... Hm... Sada uzivam u svakoj noti i svakoj reci...
da imam 15 godina manje sigurno bi mi zidovi sobe bili oblepljeni njegovim posterima 8)

Vlade bilo je fantasticno! :ok:

sans nom
25-06-2006, 10:03 PM
Mhmm, nešto mnogo evociram uspomene večeras, ne znam da li je to zdravo...:D
Samo da podsetim da je bilo i nekih lepših 26-ih junova! :nesvest:

ja volim Vladu
26-06-2006, 09:43 AM
da secam se....kako sam se divno proela.....bila sam u prvim redovima

GrickoV
26-06-2006, 05:16 PM
ehh,kada se setim.:(

bice opet :?:

pa cu da budem :buketic:

ne moze svanuti pre zore,a ja bi zoru da budim...

hajde,hajde...:D dizi se kafa i idemoooo na koncerte...

zavodnik
26-06-2006, 06:11 PM
kako sam se istripovao kada sam procitao"Koncert Beograd"Samo ovaj datum:(

RENATA59
26-06-2006, 07:08 PM
kada sam jutros otvorila i vidjela da piše Beograd,26.6 ...

Kada sam vidjela da je 2004...pomislih,sta trzaš...

:buketic: :cool:

Jovana 82
26-06-2006, 10:42 PM
Pisalo se i pricalo se, pisace se i pricati i ubuduce.Koncert za pamcenje.Steta sto i Beogradskog koncerta nema na kaseti ili DVD-u!
:naklon:

suncica72
27-06-2006, 10:45 AM
Dosla u BG,legla spavati...

Otvorim oci,razgrnem zavesu,otvorim prozor,pogled iz hotela na Savu...

I

Znam

VG..

:)