PDA

View Full Version : Kako funkcionira ovoj nesekojdneven web...

tiana
16-06-2004, 11:41 PM
Jas sum od Skopje. Normalno ili najverojatno kako site na ovoj web go obozavam Vlado. I se nadevam deka me razbirate na Makedonski ama neznam bas srpsk inace bi napisala taka. Inaku sakam ako moze nekoj ubavo da mi objasni kako funkcionira ovoj web. Zasto ocigledno ne e kako site drugi ostanati. I ako mozam ke pomognam vo rabotata na ovoj Web.
Fala. Pozdrav:*

BoY
17-06-2004, 01:02 AM
Jas sum od Skopje. Normalno ili najverojatno kako site na ovoj web go obozavam Vlado. I se nadevam deka me razbirate na Makedonski ama neznam bas srpsk inace bi napisala taka. Inaku sakam ako moze nekoj ubavo da mi objasni kako funkcionira ovoj web. Zasto ocigledno ne e kako site drugi ostanati. I ako mozam ke pomognam vo rabotata na ovoj Web.
Fala. Pozdrav:*

Welcome u svakom slucaju...
Evo sve ce da ti objani neko od Administratora ili moderatora, a u sustini je jako prosto!
Ostavljas komentare gde zelis, otvaras nove teme koje imaju neki smisao, svratis ponekad na chat kanal i to je u principu to. Prati malo sta ostali pisu i brzo ces se uklopiti!
Inace, vec ima ljudi koji su iz SK, tako da dont worry!
Pozdrav

Aca
17-06-2004, 02:30 AM
Ovdeka se nee niko pogubil, neces ni ti............k'd ednom dojdes, nema povrtanje!
Ha, bolje se snalazim sas juznjaci, a ne k'o neki ovde doticni sos englezkim.