View Full Version : Kako funkcionira ovoj nesekojdneven web...
tiana
16-06-2004, 11:41 PM
Jas sum od Skopje. Normalno ili najverojatno kako site na ovoj web go obozavam Vlado. I se nadevam deka me razbirate na Makedonski ama neznam bas srpsk inace bi napisala taka. Inaku sakam ako moze nekoj ubavo da mi objasni kako funkcionira ovoj web. Zasto ocigledno ne e kako site drugi ostanati. I ako mozam ke pomognam vo rabotata na ovoj Web.
Fala. Pozdrav:*
Jas sum od Skopje. Normalno ili najverojatno kako site na ovoj web go obozavam Vlado. I se nadevam deka me razbirate na Makedonski ama neznam bas srpsk inace bi napisala taka. Inaku sakam ako moze nekoj ubavo da mi objasni kako funkcionira ovoj web. Zasto ocigledno ne e kako site drugi ostanati. I ako mozam ke pomognam vo rabotata na ovoj Web.
Fala. Pozdrav:*
Welcome u svakom slucaju...
Evo sve ce da ti objani neko od Administratora ili moderatora, a u sustini je jako prosto!
Ostavljas komentare gde zelis, otvaras nove teme koje imaju neki smisao, svratis ponekad na chat kanal i to je u principu to. Prati malo sta ostali pisu i brzo ces se uklopiti!
Inace, vec ima ljudi koji su iz SK, tako da dont worry!
Pozdrav
Ovdeka se nee niko pogubil, neces ni ti............k'd ednom dojdes, nema povrtanje!
Ha, bolje se snalazim sas juznjaci, a ne k'o neki ovde doticni sos englezkim.
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.