View Full Version : Bojkot
Obaveštavamo vas da su se mnogobrojni članovi foruma jednoglasno složili da ,ukoliko koncert u HN bude krajem jula a ne početkom avgusta, preduzmu sledeće mere:
Javno spaljivanje cd-ova (oba) sa slikama, autogramima i drugim propratnim materijalima.. ispred studia Barba u Beogradu na sam dan tog koncerta.
Podešavanje browsera da do daljnjeg ne otvara www.vladogeorgiev.com/forum
Javno odricanje i poricanje ikada slušanja oba cd-a a i bilo kog ubuduće, uključujući Stevie-a :lol:
Širenje kontrapropagandnog materijala.
Pevanje dodolskih pesama za svaki koncert ubuduće.
Svako nepoštovanje ovih mera biće najstrože sankcionisano.
Foroomski lobby.
:D
Borjana
07-07-2004, 10:43 PM
Ha,Mary...ne slazem seee...meni odgovara kraj jula...toliko:)
dinka
07-07-2004, 11:46 PM
i meni odgovara kraj jula
Samo nek' se on zeza,al' videcemo kako ce proci koncert bez podrske forumasa,pa ipak smo mi neka sila bre :D
Eleni
08-07-2004, 01:06 PM
JA NECU SVADJU BEZ TUCHE! ! ! ! :twisted:
hahahahahahahah................shto se mene tice vi se dogovorite - meni odgovara i jul i avgust - bicu dugo dole............. :D :wink:
A izrada voodoo lutkice koju bi forumasi bockali tokom svakog koncerta??? :twisted:
Eleni
12-07-2004, 07:55 AM
Mary
Ima ili nema bojkota?
hehehehehehe :twisted:
Cekamo da se vodja sekte oglasi...prizivamo ga mantrom Vlado doVla doVla Vlado... :D
CACANKA
14-07-2004, 02:21 PM
Evo i mene posle duze pauze.. :lol:
Crko mi komp i jbg...
ja necu da bojkotujem,jer meni odgovara samo sredina avgusta jer cu tad biti dole,a MNOGOBROJNIM clanovima zelim srecu.. :lol: :lol:
Crko mi komp i jbg...
ja necu da bojkotujem,jer meni odgovara samo sredina avgusta jer cu tad biti dole,a MNOGOBROJNIM clanovima zelim srecu.. :lol: :lol:
Poenta i jeste da se bojkotuje ako ne bude u avgustu nego koncert bude u julu :roll:
:wink:
CACANKA
14-07-2004, 02:39 PM
Crko mi komp i jbg...
Poenta i jeste da se bojkotuje ako ne bude u avgustu nego koncert bude u julu :roll:
Da,ali meni je svejedno jer necu biti tu POCETKOM avgusta....pa zato i necu da bojkotujem
:roll: :?
Crko mi komp i jbg...
Da,ali meni je svejedno jer necu biti tu POCETKOM avgusta....pa zato i necu da bojkotujem
:roll: :?
Odvajas se od kolektiva ? Gde je tu solidarnost a ? :lol:
Evo ja bojkotujem ako bude trebalo iako nemam nameru da idme na koncert :wink:
:poz za Mary
CACANKA
14-07-2004, 03:02 PM
Haha,e naterali ste me tj. ti Deni i ja se pridruzujem bojkotu :lol: :lol:
Vlado
14-07-2004, 03:09 PM
Javljam datum u naredna dva dana
upravo idem na sastanak sa gradonacelnikom
ne primajte datum kao nesto sto se tice samo mene jer bih i sam radio malo kasnije ali posto je u pitanju spektakl na moru a pocetkom avgusta je i filmski festival moram se ravnati i prema tome.
bice super u hn a ko zapali cd zapilio je
pozzz
sta (kako,kada) god
navijam za koncert u novom!!!
r.
majal
14-07-2004, 07:39 PM
Ma, kad god da bude, znam da ce biti looodooo i jedva cekam. Sto se mene tice, trebalo bi od dvadeset i nekog da budem dole do oktobra, tako da mi sve odgovara, a i ako se, ne daj Boze ne zadesim dole u vreme koncerta, ne bih mogla da zapalim CD nikako, ne bih imala srca da to uradim!!!!
CACANKA
14-07-2004, 09:34 PM
Haha..
Ma samo neka bude tog koncerta i neka se ljudi sa foruma ,koji ce tad biti tu (ja necu :cry: )odlicno provedu,....
marice
14-07-2004, 10:34 PM
cekamo datum :!:
SVEJEDNO je da li ce jula ili avgusta, vazno je da ce koncert biti odrzan :D :D :D
MARINA
14-07-2004, 11:50 PM
Ma samo javite na vreme da se organizujemo.........
Tatjana
15-07-2004, 06:42 AM
cekamo datum :!:
SVEJEDNO je da li ce jula ili avgusta, vazno je da ce koncert biti odrzan :D :D :D
NIJE SVEJEDNO!!!
HOĆEMO KONCERT U DRUGOJ POLOVINI AVGUSTA! :x :x :x
:cry:
Milena_A
15-07-2004, 10:23 AM
Za spe'takl se vrijedi zrtvovati! :lol:
marice
15-07-2004, 08:04 PM
Za spe'takl se vrijedi zrtvovati! :lol:
UPRAVO TAKO :wink:
Milenaaaa
16-07-2004, 12:35 AM
:P Ma ionako sam tamo u to vreme...
A i... ... nije da se ne vredi zrtvovati... :lol:
Ovakva originalnost se ne srece svaki dan... :ok:
da! javite na vreme da se uskladim sa depilacijom :cigara
Borjana
17-07-2004, 11:39 PM
Vladooo,dva dana su prosla!:(
MARINA
18-07-2004, 02:53 PM
Eto vidis Boki, prosla su i ta dva dana, a mi i dalje nestrpljivo cekamo............
marice
18-07-2004, 06:18 PM
uvenucemo od cekanja :x :-x :twisted:
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.