View Full Version : Subotica, jul 2004.
Polke
11-07-2004, 10:46 PM
Sinoc, 10. jula Vlado je odrzao koncert i u Subotici :) Slucajno sam se zadesio tamo, ulepasao mi je vikend na Palicu. Na glavnom trgu (koji je bio prepun) je bila fenomenalna bina, koncert je trajao do iza ponoci. Bio je i preview novog spota Jedina- taman pomislim da je covek dostigao maximum, kad on snimi takav spot i jos vise me odusevi.
Uglavnom, cista desetka :))
pozdrav svima!
Staša
11-07-2004, 10:58 PM
Gledam ja lepo noćas SOS kanal i prolazi poruka neke devojke koja se zahvaljuje V. Georgievu na sjajnom provodu na koncertu u Subotici ,ali pomislih učinilo mi se , bilo već kasno ,reko' možda nešto tripujem :roll: Kad gle ... :lol:
Drago mi je što ste se tako lepo proveli !
Nadam se da će biti i nekih fotkica da potkrepe priču :wink:
P.S. Baš lepo što su forumaši obavešteni o ovom koncertu :twisted: TcTcTc :P
majal
11-07-2004, 11:27 PM
Bez najave koncert :?: Hm, tako to radi ON, bez velike medijske frke i bez onoga "na sva zvona". Drago mi je da ste i vi imali priliku da uzivate, verujem da je bilo fenomenalno, e, sada fotke, da i mi vidimo kako je bilo kod vas!!!!
Pozz....
Podmuklo nema sta... :couto:
Polke
12-07-2004, 01:39 PM
Nazalost, fotke nemam. Inace, koncert je bio pod organizacijom Si&si kompanije, V. Djordjevic je kupio akcije podruma Palic pa je to proslavio koncertom i spektakularnim vatrometom, naravno uz zestoko forsiranje vodevode :)
A sad, pravac H.Novi !!
zadesili su se neki moji drugari
tamo
kazu da je bilo preterano
pa kako drugacije!
ae pozz
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.