PDA

View Full Version : Jao ljudi crci cu od smijeha, smijem se vec pola sata...

Vlado
21-12-2004, 01:53 AM
...i ne mogu da dodjem sebi :)

Dobio sam mail na info. A sad, copy paste!

"Zdraf Vlado. Zovem se Sime.iz Sidney.Lose ide srbski pa se nenaljuti zato.Tek od pre skoro sam cuo tvoj Cd i dobar je onako.Moja sestra te jako voli da slusa pa sad ija.Ona kaze da ti nisi uzo pesmu andzele od nekog crnogorca a ja kazem da jesi>Kad sambijo proslu godinu u Budvi svi su to slusali i taj crnogorac ima clip sa Yachtin'party,girls...dobar je ion al ti bolje pevas pa joj kazi.iona ce da pise tebi e-mail.Pisace se kao Goca-SiDNEYStavi negde na web slike jer ona trazi za download pa nema nista.

pozdrav ot Sidney
Sime"

ne bih da nije ovako jak :)))))

legenda
21-12-2004, 02:09 AM
I ko je na kraju taj Crnogorac sto ga kopiras? :lol: :lol: Stvarno je lik Kralj! :D :D

Mary
21-12-2004, 02:21 AM
Rulz rulz :D

JOCIKA
21-12-2004, 06:24 AM
Vlado sto kopiras bre? :wink:
Pa ovo je sjajno...
Nasmejala sam se od srca :P

Puno pozdrava...
Jovana

Mina
21-12-2004, 06:58 AM
Ovo mi je ulepsalo dan :D :cry:

Zdraf Vlado

jelenak
21-12-2004, 11:54 AM
I ja se pitam koje taj sto ga kopiras?!? Pa, mislim stravrnoooo!
Stvarno sam se nasmejala, onako od srca!
:poz

marria
21-12-2004, 12:09 PM
Tek od pre skoro sam cuo tvoj Cd i dobar je onako. :littlero: Moja sestra te jako voli da slusa pa sad ija. :hump:
Pa ti usrecujes cele familije! Tebe treba cuvati :!:

Mary
21-12-2004, 01:44 PM
To be continued...

Goca-SiDNEY

Cekamo 8)

Borjana
21-12-2004, 01:55 PM
Jojj,umirala sam od smijeha...Covjece,suze mi idu...Lik je...nemam rijeci...Samo,definitivno si bolji od tog Crnogorca!!! :littlero:

Jelena C.
21-12-2004, 02:39 PM
...i ne mogu da dodjem sebi :)

Dobio sam mail na info. A sad, copy paste!

"Zdraf Vlado....... /nenaljuti clip sa Yachtin'party,girls...

ne bih da nije ovako jak :)))))

jaoo.... :littlero:
cekajte prvo da dodjem sebi.......
..............................evo...... :littlero: ne.....smejem se ponovo.....
he,he...... koja fora...... :littlero:

kiss :poljubac: Jelena

Dušica
21-12-2004, 02:43 PM
Bogo moj, ,čega se sve Vlado nagleda/ načita / nasluša :sceptic: da ne poveruje čovek :D

anelejn
21-12-2004, 04:10 PM
Suze su mi posle!:littlero: :P Stvarno neverovatno!!!!

CACANKA
21-12-2004, 04:57 PM
A ima nas raznih..
nego bre Vlado sto krades pesme?
Ona kaze da ti nisi uzo pesmu andzele od nekog crnogorca a ja kazem da jesi>
Andzele!!! :lol: :lol:
Ma kad covek kaze da jesi,ja mu verujem.. :P
pozz

Nenad
21-12-2004, 06:06 PM
a
u
u
u
.
.
.

Dalmatino
21-12-2004, 06:12 PM
Nebih da ispadnem mean ali ja potpuno razumjem ovog tipa. Ja sam cula Zbogom ljubavi, ali, nikad nisam pojma imala ko pjeva pjesmu, tek kad sam cula ovaj zadnji album onda sam ukapirala o cemu se radi. Svakodnevno nailazim na ljude kojima su roditelji stigli u USA ili cak i djedovi itd, i njihov srpski je jako, jako los. Neki cak ni Zdravo neznaju da kazu. Ali, svaka im cast da se trude. Na satelitu of course, narodnjaci do maximuma, radio isto tako, srpske zurke koje imamo samo narodnjaci, tako da ljudi bas i nemogu cuti za pjevace kao sto su Vlado, Cola itd. Osim ako bas istrazujes na netu (kao sto ja radim, cisto zbog toga sto mrzim narodnjake), poenta je da decko vjerovatno nije ukapirao da se radi o istoj osobi sto se tice pjesme, a napisao je Vladi e-mail zato sto je mislio da nezna engleski.

PUMa
21-12-2004, 06:49 PM
Vlado pa tebi bash nije dosadno kad citas mailove i pp? :D

VanjaPA
21-12-2004, 10:59 PM
ih sto ste neki, pa decko ne zna srpski -ali je sigurno mnogo jak!
navijam za njega...

:respekt:

NENA
21-12-2004, 11:13 PM
ih sto ste neki, pa decko ne zna srpski -ali je sigurno mnogo jak!
navijam za njega...

:respekt:

... i ja isto navijam za njega!!! Nego Vlado iskreno, bezveze je sto kopiras, i to jos pevaca iz Crne Gore :skakutav:

poz svima :yay:

ana JA
21-12-2004, 11:24 PM
:littlero: haha,dobro je bar se amlo potrudio da napise nesto na srpskom,ali to je ispalo mnogo smesno.Morala sam da pokazem sestri,a ona se valjala po podu,samo sto nije umrla!

ena
22-12-2004, 09:02 AM
Pa jel vidite vi bre ljudi sa cime se ja svakodnevno susrecem?????
U pocetku je i meni bilo smesno,a sad mi rogovi rastu od toga!

:couto: :hair: :D

pozzzzzzzz

Tajna
22-12-2004, 09:15 AM
Jedno veliko ZDRAF i Simi!!!!!!!!!!!!!!!

Hvala za divan pocetak dana! :) :lol:

Jelena C.
22-12-2004, 01:45 PM
Meni je ovaj mejl bash simpatican.......pa shta ako ne zna srpski....ali sam se zaista od srca nasmejala...... :littlero:

kiss :poljubac: Jelena

Goga
22-12-2004, 09:45 PM
Izvod citavog posta jeste smesan, pogotovo za sve one sto znaju:

- ko je taj sto peva Andjele
- da pesme svoje pise sam
- gde i kako se snima album, spot
- gde ide da jede, kad ide da spava.....bla bla

Ova osoba zivi na drugom kontinentu i verovatno je tek sad uspeo jedan nas "domaci" umetnik, zvukom da mu ostane duze od 5 minuta u mislima. Jos se ne podrazumeva da ceo svet slusa Vlada!

Ocigledno je da taj decko nije bio u prilici a mozda nikad nije ni imao volju, da nauci svoj maternji jezik. Sto za osobe koje su odrasle u drugoj zemlji nije jednostavno. Tesko je zadovoljiti to "samo po sebi razumljivo" misljenje drugih.

A da - meni komentari vezani za post nisu smesni. Nemam nameru bilo koga da uvredim, vec sam samo dala sebi za pravo da ostavim svoje misljenje - sto je, nadam se, nije zabranjeno.

Pozdrav :salut:

majabl
23-12-2004, 09:58 AM
Ne znam zasto mi je, kad sam ovo procitala, prva asocijacija bila:
Srela me jedna cura sa totalno italijanskim naglaskom i pitala imam li ja brata u CG jer je bila prije 10 godina u HN na moru a taj momak je tamo svirao. Vrh! Gile je naravno pitao da li "taj" tip nosi mindjuse na sta ona rece:"...da, da". "Pa jes', lice malo, samo sto je taj lud, a ni ovaj nije bolji..." Strasno. hahahaha
Vlado, ja mislim da ti ipak imitiras svog brata Crnogorca... :lol:

mala_novljanka
23-12-2004, 01:45 PM
hahahhaha,koma stari koma.
Bas se razmishljam koji bi to
Crnogorac mogao biti? :dontknow:
kad saznam javicu vam,a saznacu
sigurno :skakutav:

Milica NS
23-12-2004, 06:22 PM
Hahahahaha...boli me stomak od smejanja....Salu na stranu lik je stvarno super!Vlado jos malo pa ces biti svetski a nas(ako vec nisi :) )!Trebalo bi da mu objasnis kako stoje stvari...

P.S.Ali mi stvarno ne ide u glavu otkud ti ideja da lazes ljude tako sto krades tudje pesme?!Znas kako glasi ona stara dobra poslovica"U lazi su kratke noge",a ti si Vlado koliko znam visok 178 pa... :lol: Pozdrav

IKICA
23-12-2004, 09:48 PM
ovo je :littlero:

Shuky
25-12-2004, 09:56 PM
Ja bih se zapitala da to neko ne zeza!!!
Samo to imam da kazem.

Mary
25-12-2004, 10:12 PM
Ja bih se zapitala da to neko ne zeza!!!
Samo to imam da kazem.

Ni to nije iskljuceno..ima raznih..svejedno, duhovito ako je tako.

Still waitin' Goca. 8)

Shuky
25-12-2004, 11:18 PM
Still waitin' Goca. 8)[/quote]

Jel to od Vlade cekas Gocino pismo?