PDA

View Full Version : "Žena bez imena" - utisci posle godinu dana ...

TaN|a
23-12-2004, 09:32 AM
Bese da je "Zeni bez imena" danas godisnjica!? :) Cisto me zanima kakvi su vam utisci danas, posle godinu dana? Imamo glasanje u rubrici "Navika - Vasi komentari", pa me i ovde zanima kakvo je vase misljenje danas? Koji album vas sada vise privlaci?

Poz :poz

ana JA
23-12-2004, 10:24 AM
Zena bez imena,definitivno.Najbolji cd koji izasao u ovoj godini

NObabe
23-12-2004, 12:37 PM
Ja i dalje više slušam Naviku (sležem ramenima, nemam odgovarajući smajli)

mawa_iz_hn-a
23-12-2004, 01:24 PM
Zena bez imena
Meni su na ovom novom cd-y nekako ljepshe pjesme....shto ne znachi da su sa Navike ruzne,naravno.
Samo.....hmmmm...ne znam kako da vam objasnim.......ma,samo to.

Kiss

anelejn
23-12-2004, 02:22 PM
Ja i posle godinu dana volim i slusam oba cd-a i ne mogu da se odlucim koji vise volim! :?

NENA
23-12-2004, 06:34 PM
U poslednje vreme vise slusam "Naviku", ali mi je "Zena bez imena" ipak nesto posebno

Pozz svima :poz

Charapa
01-01-2005, 07:22 PM
Mislicu i reci iako sebi nedajem za pravo da komentarisem stvari u kojima nisam do srzi i u koje se ne razumem.
Ali ono sto je moj razum zapazio bez ijedne skrivene reci jeste da je album neverovarno jak i svoj..Hrabrost je misliti i ispitivati sebe..A Vlado to radi na neverovatan nacin..stvarno mu se kao coveku mnogo divim..
A sebe sada nerviram!

Bebica
04-01-2005, 05:36 PM
Stvarno ne mogu da se odluchim izmedju "Navike" i "Zhena bez imena",jer i jedan i drugi su pricha za sebe!Ma extra su i jedan i drugi album.

Jelena C.
04-01-2005, 07:49 PM
Stvarno ne mogu da se odluchim izmedju "Navike" i "Zhena bez imena",jer i jedan i drugi su pricha za sebe!Ma extra su i jedan i drugi album.

sa ovim se slazem...sve zavisi od raspolozenja.....dal mi se slusha "Navika" ili "zena bez imena".....ali mislim da iako je proshlo godinu dana od izlaska "zene bez imena" ona je i dalje VRH!!!!

kiss :poljubac: Jelena

Lidija i Taca
04-01-2005, 08:29 PM
SVIDJAJU MI SE VLADOVE PESME ISKRENO ALI ZENA BEZ IMENA JE UVEK BILA NA VRHU DEFINITIVNO JE EXTRA :ok:

RENATA59
07-01-2005, 10:17 PM
I poslije godinu dana kada je u pitanju ovaj album,a da ne govorim i prvi, jednako je slušan u Sarajevu.
O svojim utiscima neću govoriti, znaju se,ali sam prijatno iznenađena,jer ipak koliko znam oko godinu dana nisi bio u Sarajevu,ne računajući onaj "festival",a ipak se na radio stanicama skoro svim redovno vrte pjesme sa oba albuma,u gradskoj kafani u centru grada-Vlado i Oliver,ponekad i Amalija Rodrigez,jedne subote uđem u kafe-disko drma Tropski bar,svi skaču i pjevaju,jutros u kafe-prodavnici pjesme odreda sa Žene bez imena,večeras u tržnom centru-Anđele...

p.s.Ako je nešto to,to može se i ne biti i ne vidjeti,ali ne i iz misli i srca izbrisati... :) :wink:

Bliznakinja
07-01-2005, 10:27 PM
"Žena bez imena" mi je definitivno draža,jer mi se čini,da ima ,za mrvicu, lepše pesmice od "Navike" :)
"Navika" je isto super....ali je "Žena.." nešto posebno :D i sa tim albumom je dokazao da je "vrh vrhova" :wink:

JOCIKA
09-01-2005, 12:59 AM
Eh..vec je proslo godinu dana...
Ja sam trenutno kod sestre u Cacku i evo sad se vracam iz setnje ovim prelepim gradom..Iz skoro svakog kafica se cuje dobro poznati glas i divne pesme sa albuma "Zena bez imena"...I posle toliko vremena pustaju ga isto kao i kada je izasao u prodaju...

Moj utisak je isti kao i pre godinu dana..PRELEPO,FANTASTICNO...

poz

CACANKA
09-01-2005, 10:01 PM
Ja sam trenutno kod sestre u Cacku i evo sad se vracam iz setnje ovim prelepim gradom..Iz skoro svakog kafica se cuje dobro poznati glas i divne pesme sa albuma "Zena bez imena"...I posle toliko vremena pustaju ga isto kao i kada je izasao u prodaju...

Khm........ :D
Stvarno najbolji........... :P

suncica72
27-03-2006, 03:58 PM
Uff,jedva se snađoh da ovo otvorim:(

Utisci:

Jedino merilo koje je u mojoj svesti -Kvalitet se pozna na kilometar:) .

Prošlo je mnogo vremena od kada je ugledala svetlo života Žena bez imena,a jos uvek pali svojom ljepotom, žari snagom emocije,obraća nam se lepim i pametnim stihovima.

Neda se ona...

Dobar je to materijal:D

extraordinary
28-03-2006, 03:32 PM
Utisci....hm....pa isto kao i pre godinu dana-cista desetka-kad je nesto dobro,ono je dobro uvek, bez obzira na to koliko je vremena proslo:respekt:

RUKI
06-04-2006, 04:34 PM
Slusace se ova pesma i za deset godina.Kad jednom udje u glavu tu ostaje zauvek.

WILD WILTZ
19-04-2006, 12:30 PM
Slusace se ova pesma i za deset godina.Kad jednom udje u glavu tu ostaje zauvek.

mISLIM, NE SAMO JOS DESET GODINA.
MISLIM DA CE NJEGOVE PESME BITI SLUSANE, MNOGO, MNOGO GODINA.
IPAK JE TO MUZIKA, KOJA NIKADA NE UMIRE....OSTAVLJA TRAGOVE I ONDA KADA SE NE CUJU MELODIJE...........

suncica72
29-04-2006, 10:22 AM
EVERGREEN

:respekt:

legenda
29-04-2006, 01:05 PM
Jeste, danas sam je cuo posle duzeg vremena ( hvala komsinitzi :buketic: ) i totalno sam odlepio, toliko lepih uspomena vezanih za ovu pesmu i skapirao sam da sam sretjan sto ih imam i da se ne kajem ni zbog cega.... :thumrigh:

Muzicar_mostar
03-05-2006, 10:55 AM
:thumrigh: GODINA JE PROSLA A PJESMA JE JOS SLUSANA,I NE MOZE DA DOSADI__?zar to nije DOVOLJNO??hehehe Vlado brate svaka ti cast,al svarno "SVAKA TI CAST"...nadam se da cu jednoga dana snimiti pjesmu u tvom studiju naravno s tvojim textom i muzikom...Znam da bih to bio dobar pocetak Probijanja na ESTRADNO NEBO!:skakutav:

RENATA59
30-05-2006, 01:25 PM
Jeste vala baš.
Što bi se u mome kraju reklo-Dođem ti ko Perzijski ćilim,što me više gaziš to sam bolja....

Mislim što je više slušamo...Ko vino,sto starije to bolje...:D

Charlie
08-06-2006, 09:35 PM
Zar je moguće da je u izboru najbolje pjesme 'Anđele' na posljednjem mjestu?! Sve su super, ali 'Anđele' definitivno najbolja! Pozdrav svima iz ZG, CRO
:salut:

Herceg_Novi
08-06-2006, 10:03 PM
sve pjesme su odlicne stvarno i sa prvog i drugog albuma ... naprosto ne znam koja pjesma je bolja a vladu inace obozavam :skakutav: ... sa prostora bivse jugoslavije po meni je daleko najbolji i najsladji :) pjevac :respekt:

jelena zvezdica
21-06-2006, 09:05 PM
zena bez imena je odlican album ali volim i naviku da slusam to su mi dva najbolja albuma

-=RO=- Miss M
05-07-2006, 12:15 PM
zena bez imena je odlican album ali volim i naviku da slusam to su mi dva najbolja albuma
:confused: :sceptic: :littlero:
ovaj, kako? uopste, u zivotu?

majabl
06-07-2006, 01:40 PM
Ja sam danas citav dan slusala album ZBI, bas mi nesto doslo... :D I sad sam bas nesto srecna. :)
I nakon 2,5 godine izdvajam Zenu bez imena, Jedinu i Zivim da te nadjem. Jos uvijek mi je NAVIKA (i kao pjesma i kao album) nekako draza (da ne kazem bolja).
Ali su mi utisci o ZBI jos bolji nego kad je album izasao... To bi valjda trebalo da znaci da je album pun pogodak...

TaCha
13-08-2006, 08:25 PM
Pa utisci posle godinu dana su fenomenalni,jer su naravno i pesma i spot stvarno odlicni!Pesma se jos uvek slusa,i slusace se kao i sve ostale Vladine!Posebno mi je zanimljiv spot,jer izgleda kao neki stari film,i sve je u tom nekom fazonu koji ja obozavam!Ma svaka cast!

StikaBR
23-08-2006, 01:26 PM
Obicno pjesme dosade posle godinu dana neprekidnog slusanja, ali posto je Vlado pravi majstor i umjetnik... 4 godine ja slusam samo njegove pjesme i nikako da dosade. `Zena bez imena` je najbolja pjesma a `Sve si mi ti` najomiljenija, ali su uglavnom sve super!!!!!!!

GrickoV
21-09-2006, 07:20 PM
jos malo i 3 godine...

Sta reci?

BRAVO VLADO.

Svi pevaju,uzivaju i skacu na prve note tvojih pesama.

Tvoja dela ce da zive VECNO. :angel:

Da te dragi Bog cuva.

;)

Njegovan
09-10-2006, 12:22 PM
Zena bez imena, je odlican cd, ali i ne mogu zanemariti i Naviku:)

sargharoth
11-10-2006, 01:35 PM
Vredelo je cekati toliko dugo na drugi album. Zena bez imena, album je perfektno odradjen i zaista su i same pesme odlicne a sada videcemo sta nam novi album donosi ja se nadam da ce mu biti najbolji ...

pozz

StikaBR
26-10-2006, 09:11 PM
Malo mi je krivo, dugo prodje od 2. albuma, ne mogu da cekam vise. Sta da se radi, da nije imao onu frku sa autorskim pravima, mozda bi do sad bio gotov.
Imacu jos strpljenja za njega, zasluzio je puno, od njega nasa muzika zavisi, samo da potraje dugo!!!!!!!!!!!!!!

Lorelay
27-10-2006, 06:02 PM
jest' da se nigde ne zuri i da traaaje, ali ce i pesme trajati, sigurno.

dexyco
31-10-2006, 09:55 PM
Proslo vise od godinu dana?! Ja jedva osetih, nijedna pesma mi nije dosadila, i ne prodje dan da neku od njih ne pustim. :thumrigh:

david_ns
10-11-2006, 08:46 PM
MA OBA TRI BRE!:skakutav:

NEZNAS KOJI JE BOLJI!:)

natalija
23-01-2007, 05:47 PM
tesko da nesto sto je trajno i kvalitetno moze da dosadi....taman savladam gradivo,kad eto ti novog cd-a i tako u krug:-D

sandra_mrksic
29-01-2007, 05:49 PM
;) tesko da nesto sto je trajno i kvalitetno moze da dosadi....taman savladam gradivo,kad eto ti novog cd-a i tako u krug:-D
PA BICE U KRUG DOK GA NEKA NE SREDI,,,,;) :mad:ili om nju

biljana.zagorac
05-02-2007, 09:46 AM
i nakon vise od tri godine,utisak je i dalje iste jacine kao i kad sam album preslusavala privi put,a mozda i jaci........................

scorpio
09-02-2007, 02:14 PM
prema mom ukusu i uhu, najiskrenije

MRTVA TRKA!!!

Jeste da je album Žena bez imena nekako "ozbiljniji" u smislu aranžmana, tekstova i svega što ide uz to, ali sa jednakim uživanjem slušam sve pesme!

Prosto ih obožavam! :respekt:

Mika-enzo
05-03-2007, 08:06 PM
Pesme su kao vino...i sa prvog i sa drugog albuma, sto su starije to su bolje!!!

Sandrica
17-03-2007, 11:23 PM
necu reci kao svi da su mi sve pesme podjednako drage...
spot `zena bez imena`i uopste zadnji album uradjen je sa mnogo vise novca i sredstava...

meni se pesma kao ni spot `nisam ljubomoran`uopste ne svidjaju jer je previse komercijalno i cini se kao da ga je neko silom naterao da ga uradi jer nije u njegovom fazonu.
dok mu je prvi album i pored ogranicenog budzeta nekako prepun iskrenih emocija(da ne bude zabune nisam mislila da drugi nije),spotovi tako mastovito odradjeni sto je dokazalo da pare nisu presudne...

meni se spot `sama bez ljubavi` bas svidja zbog jednostavnosti...
sve pohvale za krativnost!!!

generalno prvi album :thumrigh:

Mika-enzo
18-03-2007, 10:01 AM
I dan danas kad cujem bilo koju pesmu, imam utisak da je prvi put cujem i da sam je ja napisao.....

nikola90
04-05-2007, 08:38 PM
pa iskreno,oba albuma su genijlna...nesto sto kod nas jos nije niko uradio u tom fazonu.Moderno a nije narodno,iskreno i lepo:)
mada,kako i sam vlado kaze Navika je uradjena u italijanskom fazonu a Zena u engleskom pa stoga Navika mi je nekako draza:)

Mika-enzo
04-05-2007, 09:51 PM
Vazno je da su oba uradjena EXTRA!!!

Waters2305
05-05-2007, 06:24 AM
Ne mogu nikako se nikako odlučiti koji mi je album draži. Oba još slušam kao da su juče izašla. S tim da sad skidam i spotove sa YouTube, a i tek nedavno sam u HN nabavio DVD "Vlado Georgiev - Live In HN 2004".

Na drugom albumu ima više dobrih pjesama, ali na prvom ih ima par da se smrzneš, zbog kojih ne mogu reći da mi je drugi album bolji.

Vlado, radi muziku iz srca, ne obaziri se na komercijalu. Nadam se da će treći album biti najbolji.
:cool:

Petar Veliki
05-05-2007, 02:02 PM
. .

nikola90
05-05-2007, 02:28 PM
pa pazi,ja sam vec napisao ovde jednom da je album gotov ali Vlado ne zeli da ga izda zbog sadasnje situacije u muzici i onih autorskih prava ili cega vec
tako je bar nesto pisalo u tom sto sam okacio:)
nadam se da je uradjen svetski...a nash je:)
ocekujem da ce biti i neka svetska turneja nakon pojave ovog trecaka,a Vlado?:);)

nikola90
05-05-2007, 02:30 PM
nego sad opet ne znam koliko je to tacno jer ne znam izvor tog sadrzaja....

Mika-enzo
06-05-2007, 10:59 AM
Oba su extra ljudi....

nikola90
07-05-2007, 08:43 PM
a yeah man!!!

Mika-enzo
15-05-2007, 09:44 PM
Nekako me Nisam kao on dira u srce....

Petar Veliki
18-05-2007, 09:48 PM
. .

Mika-enzo
21-05-2007, 09:23 PM
Ili kad kaze ...Ja ne zelim biti s bilo kim...
...Vise mi i ti nista ne znacis, s tobom ne a ni bez tebe.....

atilla
29-06-2007, 02:39 PM
može li mi netko, molim vas, reći ima li neki koncert na crnogorskom primorju u osmom mjesecu? tad sam u dubrovniku pa bih voljela otići jer nemam baš previše prilika za to pošto živim u Zagrebu. nemojte se ljutit što postavljam ovo pitanje, ali tek sam se danas logirala pa ne znam baš sve. pozdrav.hvala

nikola90
01-07-2007, 11:11 AM
Zena bez imena je definitivno najbolji album koji se na nasoj sceni pojavio u zadnjih 10-15 godina!!!

jelllena
21-07-2007, 11:56 AM
Mene dira u srce MI NISMO MI.....Mada mislim da se svako moze naci bar u dve-tri Njegove pesme

marinas
02-08-2007, 01:58 PM
I meni je jedna od najljepših "Mi nismo mi"...
Ali i "Živim da te nađem", "Žena bez imena"....
Kompletan album je tako dobar, i ne može dosaditi nikako....
Svaki put kad slušam neku od pjesama uvijek mi se bude neke različite emocije, zavisno od perioda života u kojem se nalazim....
Stvarno vrhunski album!!

jelllena
03-08-2007, 12:20 PM
Ja ne mogu da zivim u lazi,ako to mozes ti...samo mi kazi da MI NISMO MI........i da to nije to.........

dake
09-08-2007, 12:06 PM
Sjajna pesma!!!!

Adrian
03-02-2008, 09:30 AM
super pjesma...bas ono lagano uz zalazak sunca na plazi s vinom i ta pjesma... oooodllllliiiiiiccccnaa

*Marija*
05-02-2008, 06:59 PM
Lepa pesma...:)

Tilia
23-03-2008, 12:59 PM
Slazem se!! :)

_Miina
16-04-2008, 03:54 AM
Evo, utisak posle malo vise od godinu dana... Kvalitetan album, sta da kazem. Sad mi je onaj period kad sam se vratila po ko zna koji put na te pjesme i jos uvjek ne mogu da izdvojim koju vise volim...

RENATA59
04-09-2008, 08:43 AM
Jedan neobican i fantastican utisak. U strogom Centru je otvoren sajam pcelarstva a izbor muzike Vlado Georgiev i Cd Zena bez imena. Cijelim dijelom odjekuje kao da je koncert. :D vrhunski

dexyco
14-09-2008, 09:15 PM
I pcele ga vole...