PDA

View Full Version : Gde izlazite???

legenda
15-01-2005, 04:30 PM
Naslov sve kaze! Zasto bas tamo? Preporucite svoje omiljeno mesto? Sta volite, ne volite kad izadjete... :wink:

IKICA
15-01-2005, 05:04 PM
Sta ne volim?????????
Ne volim ljude koji bleje u diskoteci i misle da su centar sveta,i odmeravaju te celo vece.........i tako to,
a volim dobar provod...zezanje....pa i po neku KAFANU :) ma doro drusvo i svuda je ok.....
pozz

TaN|a
15-01-2005, 08:24 PM
Ne volim "diskoteke" (imam osecaj da one prave vise i ne postoje ..), ne volim suvise glasnu muziku, onako kako ne bi mogla da komuniciram sa drustvom, ne volim lokale kojima je izbor pica jako mali (samo klasicna pica) i naravno losu muziku.

Meni omiljen "Bar" je "CohibaBar" koji po mome sve ispunjava! Muzika: funky & jazz & soul, preko 100 (!!!) vrsta koktela, od alkoholnog pica imaju apsolutno sve! Cak i za one muskarce koji popiju po jedan cognac a imaju zelju da zapale jednu kubansku cigaru - nude se vise vrsta, od "Romeo y Julieta", "Montecristo", "Davidoff", "H. Upmann", do "Punch" i vise ... Atmosfera uvek odlicna :thumrigh: cene sasvim normalne kao i u svakom drugom lokalu. Btw, preko dana je otvoren i restoran koji ima mnogo dobre specijalitete. Kompletan bar je u kubanskom fazonu sredjen koji daje neverovatno dobru atmosferu. :thumrigh:

Ako budete ikada resili da dolazite u Bec, obavezno posetite "Cohibabar"! (SCS - Multiplex)

Evo 2 slicice lokala:

http://www.cohibabar.at/media/fotos/lokal/lokal_2.jpg http://www.cohibabar.at/media/fotos/lokal/lokal_6.jpg

majabl
15-01-2005, 08:54 PM
Ne volim diskoteke uopste i na takva mjesta ne zalazim (sem ako je neki rodjendan i sl. u pitanju). Takodje, ne volim ni one kafice koji lice na diskoteke (tipa "Dionis" u BL), splavove, barove i slicna mjesta, te mjesta sa losom muzikom.
Moje omiljeno mjesto u BL je Jazz klub "Gama". Super muzika, FENOMENALAN enterijer, atmosfera jos bolja, usluga super... Petkom imaju muziku uzivo - jazz kvartet "Gama" (bas, gitara, bubanj i violina). Nisu losi, ali meni je bolje kad nije muzika uzivo... :wink:

BEOGRADJANIN
15-01-2005, 09:19 PM
Ako nekad budem dolazio u Bec racunaj da dolazim kod tebe, pa onda idemo negde! :!: :!: :!: :)

CACANKA
15-01-2005, 11:28 PM
Ne volim diskoteke,tj. ne volim guzvu...
A volim neka mirna mesta,gde se pusta dobra muzika,neka ziva svirka ili tako nesto...
A omiljeno mesto nemam :P ..
Ovo se ne moze bas svrstati u izlazak,ali najvise volim da sedim pored mora-nocu,npr. SHKVER(jel tako Snezo :P )..
Eto.........

Borjana
16-01-2005, 01:03 AM
Koliko vidim,slazem se sa vecinom...NE VOLIM GUZVU!Hm,u diskoteke ne zalazim,jer ih i nema u nasem gradu,ali i da ima,mislim da ne bih isla,nisam ja za to...U Loparama,izlazim u dva kafica,jedan je za neku zezanciju,pricu,tu se pusta cool mjuza(rock i balade),a drugi je za provod,ono...subotom zaginem za drustvom!Muzika je manje-vise strava! :wink:

GALA
16-01-2005, 02:56 AM
Ne veceras …
Tako bi vani ali work work
A gde?
E pa tesko nama u ovom BG, uskoro ce svaka zgrada da ima svoj kafic..
E jos teze da ako se nisi negde skrpio nadjes svoje mesto….
Enterijeri preskupi…a ljudi bezvezni…bez uvrede…to je ono sto mozes da zalkljucis po atmosferi…
Ja npr volim da sam u intresantnom prostoru ali obicno moj izbor budu potpuno ne sredjeni prostori jer valjda sto se tu neulickano zeza…
Mali prostor, po mogucstvu ventilisan, poznata lica, naravno muzika mora da odgovara, atmosfera….dobra…I onda svane
Preko dana je merodavna kafa…na primer plato sigurno otpada, ali zato moka u grinetu pa I na sanku , pa I za poneti je prava stvar /masarikova donji nivo-pijuckas kafu I gledas u garazu, a ljudi ulaze I izlaze I svi nekud zure/
Velika okupljanja …..pa I ne preferiram bas, mada nekad odem ali nesto imam frku od mase,
Zimi vise volim kad se spustam na donji nivo …nekako je toplije
Ne volim velike izloge….
Najintresantiji su mi svakako fenomeni /ja bi to nazvala protivrecnosti/.
Apsent I DZkc, oba se nalaze u Kralja Milutina, prvi je Fensi ali odlican enterijer, ispred se cakle novi modeli automobila…a ljudi ko da je koktel filharmonije ili prijem kod Karica a preko puta kapija, pa udjes kad ono kucica ruinirana, zafarbana, mirise trava…svi su nesto opaljeni, ne znas ko je musko a ko zensko ali opustenzi….a na kraju ispadne da im je zajednicko sto su I jedni I drugi krajnost…tako da je sve jedno kom se carstvu privolis..
Cudno je ovde…ali zato je lepo

legenda
16-01-2005, 05:16 PM
Ako budete ikada resili da dolazite u Bec, obavezno posetite "Cohibabar"! (SCS - Multiplex)

Ja bih trebao da dodjem na prolece, ako dam sve kolokvijume, negde sredina marta! Znaci obavezno da posetim taj bar? Cuo sam za neki kafic gde ima milion vrsta kafa, kako se zove, jel si bila tamo?

ali zato moka u grinetu pa I na sanku , pa I za poneti je prava stvar

uh obozavam da idem u grinet! Extra je!

Ja volim guzvu, a ponekad i da se izolujem od ljudi, sve zavisi od raspolozenja! Kad idem na kafu odlazim u jedan kafic kod mene u kraju gde me svi znaju i osecam se kao kod qce! leti na kafu idem na moncu, tamo mi je ok, obozavam Dunav, leti meni idealno resenje!
bio sam u skoro svim poznatijim klubovima i kaficima, volim da sve vidim, ali nekoliko mesta su mi stalna kada su izlasci u pitanju!
Stefan Braun, f6, sargon su mi odlicni tamo mi je uvek dobro! Volim da idem na blaywatch leti, sredom cesto odem na freestyler !
Volim da idem i u ander, tamo je isto super!

IKICA
16-01-2005, 09:08 PM
U PO nema puno dobrih mesta,jedno od boljih mesta je kafic GALILLEO, club CASPER, i pizzerija GOLUB....
ako zalutate u PO,eto nekih informacija...

Beca
16-01-2005, 10:27 PM
Trenutno, tj. da budem malo preciznija, od leta NON-STOP visim u kaficu "DIV" u TC"Piramida".....znaci, mesto je krajnje za cooliranje, opusteno skroz, a obzirom da znam skoro sve i tamo izlazim sa mojim naj-prijateljima.....sta vise da kazem...
takodje, za mene extra mesto je splav "Cruise" na Savskom keju.....sjajno mesto,extra muzika.....
Sve u svemu, volim opustena mesta gde zaista mogu da uzivam
pozz :wink:

BEOGRADJANIN
16-01-2005, 11:39 PM
mora onda Beco da si cula za splav SUDBINA
:wink: za Pedju

Staša
17-01-2005, 12:13 AM
Ozbiljno, znam, bila sam... vlasnik splava (ako sam dobro zapamtila) svira gitaru, sa njim je još jedan koji svira violinu i drugi na buzukiju... moram priznati da sam bila pomalo skeptična kad mi Bane reče za kombinaciju instrumenata, kad ja tamo a ono međutim :oops: Oduševila sam se!

Ček, ček... pa ja sad nešto razmišljam... jesu oni svirali u kafiću za SNG??? :shock:

BEOGRADJANIN
17-01-2005, 12:33 AM
Strava Stasha!
Bila si :?: reci...
Da, mislim da je vlasnik taj sta svira gitaru.
Odlicno sviraju a i pevaju!
ja sam bio davno sa Pedjom, pre 2 meseca!
Sada smo vise ludi za "VOISE", slicna muzika, ali jos bolja atmosfera!

BoY
17-01-2005, 10:41 AM
Gde izlazim???
Pa....uglavnom na kladionici.... :D

Pedja
17-01-2005, 10:51 AM
Ček, ček... pa ja sad nešto razmišljam... jesu oni svirali u kafiću za SNG??? :shock:

:) Nisam ja bas toliko dobar menadzer (a bez budzeta)... Ali nije losa ni ona nasa kombinacija... klavijatura + gitara.

A "Sudbina", da gazda svira gitaru, sjajno sviraju, inace tu ne moze da se udje bez rezervacije, tako da Vam je sve jasno.

Takodje, postoje slicini splavovi-kafici gde je uzivanje potpuno, dakle daleko od disko guzve i smaranja. Takva mesta najcesce posecujem, ali napravi se koji izuzetak. :)

legenda
17-01-2005, 02:13 PM
Ostali ili ne izlaze ili ih mrzi da pisu! Ajde lepo bi bilo kad bismo imali ovde najbolja mesta iz svakog grada, ako neko resi da ode u jedan od njih da zna di da bane! :)

Izmenio Pedja 17.jan.2005. u 17.00 (cenzura)

Tajna
17-01-2005, 03:13 PM
ben akiba- koktel klub

ali nikako ne preporucujem odlazak tamo subotom- VeeLLiKKKaa guzva
ostalim danima je ok- osecas se kao da si kod kuce

poz

JOCIKA
17-01-2005, 03:22 PM
Ja ne izlazim jos ali evo preporuka:
Restoran REKA u Zemunu!
Tu moj tata svira(tj.band LA LUNA)...
Legendo znas za REKU?
Da li je neko od vas nekada bio?

U svakom slucaju toplo preporucujem!Tamo je divno.

Poz
Jovana

Mary
17-01-2005, 05:13 PM
Svima koji vole kafane preporucujem: "Ona a ne neka druga" ( kod Gardosha u Zemunu)

"Ona" pravila ponasanja u kafani:

Pravilo br.1
Svi gosti u kafani su dobrodosli ukoliko sa sobom ponesu dobro raspolozenje i adekvatnu sumu novca.

Pravilo br.2
"Ona" je zamisljena kao zenska kafana koja omogucuje slabijem polu da se opusti, uzvi i oseca kao najvazniji gost.

Pravilo br. 3
Muskarci su u obavezi da sva svoja osecanja, ponasanja i navike prilagode na nacin na koji ce se to samo njoj dopasti.

Pravilo br.4
Da bi vam ulaz u objekat bio omogucen obavezno je da minimum jedna "Ona" bude u vase drustvu.

Pravilo br.5
Samo "Ona" moze da se penje na stolice i stolove da bi igrala.

Pravilo br.6
Muskarci su tu da svojim raspolozenjem, pesmom i ponasanjme omoguce da "Ona" bude maksimalno zadovoljna boravkom u objektu.

Moje omiljeno pravilo:
Pravilo br.7
Samo "Ona" moze da razbija case i flase kao i da maltretira osoblje objekta. :turpija:

:D

TaN|a
17-01-2005, 05:29 PM
Ja bih trebao da dodjem na prolece, ako dam sve kolokvijume, negde sredina marta! Znaci obavezno da posetim taj bar? Cuo sam za neki kafic gde ima milion vrsta kafa, kako se zove, jel si bila tamo?

OBAVEZNO!!!

Hm, ne znam za kafic koji ima milion vrsta kafa :P , ali postoje dve kompanije koje imaju mnogo veliki izbor kafe. "Coffeshop Company", tu inace popijem 2-3 kafe dnevno jer mi je odma do posla, i "Starbucks Coffe Company" koja je inace u celom svetu poznata. :)

Bebica
17-01-2005, 06:56 PM
Non stop sam u kaficu Sheherezada,nalazi se na pochetku Terazija!Stvarno je fenomenalan mesto!Skroz je opushteno,pogotovo shto ima arapski salon u kome se sedi na jastucima,na zidovima se nalaze marame a na svakom stolu je sveca koju po izboru mozhete da zapalite!Pravo mesto za odmor,i kada hocete da pobegnete na neko mirno mesto!

CACANKA
17-01-2005, 08:09 PM
Ajde lepo bi bilo kad bismo imali ovde najbolja mesta iz svakog grada, ako neko resi da ode u jedan od njih da zna di da bane!
Evo ovako,moje preporuke za izlaske u CA:
1.Scena-jaaako dobro mesto,dobra muzika,ambijent,....
2.Le Piaf-malo fancy mesto,ali ok je ima lepu bastu(leti 8) )...
3.Sto da ne-nije lose....
4.Bas basta-sredjeno mesto(kako je bilo,sad je ok)(neki forumasi su tu i bili)...
Etoooo pozzz
Svratite u Cacak :P .

legenda
17-01-2005, 11:05 PM
i "Starbucks Coffe Company" koja je inace u celom svetu poznata. :)
Da, da taj je! SAd sam se setio! thanx na infu! :wink: eto mene ako Bog da i ja kolokvijume pred kraj marta malo u soping!

Ona a ne neka druga

gde tacno kod Gardosa? poznata mi je ali nisam siguran da je to to, jel skoro promenjen naziv?

Restoran REKA u Zemunu!

Jel to ono gde se ceka na mesto 2 nedelje? :wink:

Izmenio Pedja 17.jan.2005. u 17.00 (cenzura)

nema ljutis salio sam se? :oops:

JOCIKA
17-01-2005, 11:09 PM
Restoran REKA u Zemunu!Jel to ono gde se ceka na mesto 2 nedelje? :wink:

Pa tako nekako..Sto potvrdjuje koliko je dobro! :D

Pozzz

legenda
17-01-2005, 11:12 PM
treba sad da idem mozda u petak tamo! nisam znao da ti tata tamo svira! Super!
nzn di je sad tju da pogledam! :) da ti nisi rekla ne bih ni video! thanx :wink:

JOCIKA
17-01-2005, 11:15 PM
treba sad da idem mozda u petak tamo! nisam znao da ti tata tamo svira! Super!
nzn di je sad tju da pogledam! :) da ti nisi rekla ne bih ni video! thanx :wink:

No frks :D
Moj tata radi cetvrtkom i subotom.Nije da ga hvalim sto mi je tata ali RASTURA covek.Svirali su i sa Van Gogh-om...Ima slicica na njihovom site-u.Inace,REKA je super!Tako dobra atmosfera,konobarice igraju,pevaju,muzika je super,hrana je fenomenalna(riba na 100 nacina :) ) i tako..

Pozz

legenda
17-01-2005, 11:18 PM
Onda da idem u subotu! :) Super je tamo, preporuka svima da posete!

VanjaPA
18-01-2005, 01:05 AM
(GALA:Preko dana je merodavna kafa…na primer plato sigurno otpada, ali zato moka u grinetu pa I na sanku , pa I za poneti je prava stvar /masarikova donji nivo-pijuckas kafu I gledas u garazu, a ljudi ulaze I izlaze I svi nekud zure/ )

ah DA! moka u greenetu je najnajprovod, posebno ako sluuucajno svratim do faksa :)
mada je meni i plato u kombinaciji ako je usput.
bravo za koleginicu! :wink:

VanjaPA
18-01-2005, 01:13 AM
Ja ne izlazim jos ali evo preporuka:
Restoran REKA u Zemunu!
Tu moj tata svira(tj.band LA LUNA)...
Legendo znas za REKU?
Da li je neko od vas nekada bio?

U svakom slucaju toplo preporucujem!Tamo je divno.

Poz
Jovana

samo sam jednom bila u Reci i bas mi je bilo lepo! pozdrav za tatu muzicara :wink:

inace "starbucks"koji ste pomenuli, ali bukvalno svaki mi je bio obavezno mesto pijuckanja i grickanja, dok sam boravila u NYC.
jos neka mesta na koje sam isla su "pravda", "dante"-u kojem sam i radila, kafic na ex-bliznakinjama, diskoteka "twilo", a "budhabar" me je odusevio!
ako ima nekog ko je isao tamo (ili zivi u tom gradu) bas bih volela da procaskamo :)

ostala mesta u BG: kafici kod Cvetnog trga, za popodnevno pice, "monument" (ali samo leti i ne vikendom) "lavabar"...

Mary
18-01-2005, 11:24 AM
Ona a ne neka druga

gde tacno kod Gardosa? poznata mi je ali nisam siguran da je to to, jel skoro promenjen naziv?

Preko puta parkinga, Grobljanska ulica.

smiley
19-01-2005, 11:36 PM
mmm.....volim guzvu....Ne izlazim bas cesto po klubovima. Ali zato stalno visim po tehno i trance zurajama. A ovako kad izadjem to je Mr. Stefan Brown, svidja mi se opustena atmosfera tamo, nekad Underground ako iskrsne neki do yaya dj! Kafici.... Najcesce idem u Cuba Libre, zatim ok.no i Moloko Bar... A da ne zaboravim i Duff, na autokomandi (komshiluk).

Tajna
02-02-2005, 10:55 AM
subota je rezervisana za "Shanene"(5.februar)- "Bitef art kafe"-
pa svi koji su slobodni mogu da se prosetaju..
imam utisak da ce biti super...

poz

coye
07-03-2005, 07:36 PM
e ja sam bila sada u subotu u Bitefu i odlepila sam. svirka je super, pevacica svima dobro poznata.. i momci iz grupe deluju skroz cool.. atmosferaaa jaooooj
morate da odete da osetite , hvala Bogu nema decurlije i ako ima to je ona cool ..
za ovakav utisak je velikim delom zasluzan i budjavi "Baltazar" u kome sam bila pre Bitefa-prvi put.za one koji ne znaju-trenutno IN mesto, jedno od onih sa puno nalozenih klinaca i klinkica koji neeemajuuuu pojma kako da se opuste i zabavljaju. sve je na silu i prazno, nigde duha .. ma uzzas! nesto pout onog nesrecnog stefana brauna, ako se ne izdrogiras ili ne napijes a pritom ne spadas pod fanove britani i kristine bolje ne idi tamo. ja samo sto se nisam izbljuvala. neumereno se pije i bahanalise al opet nekako lose i na silu, muzika je remix remix-a tako da i da hoces ne znas kako da igras uz ono. ima cokoladica-blackmen :) , mislim ko voli. konobari se previse trude i prave tokom cele veceri nepodnosljivu buku udaranjem plehanog posluzavnika o isti takav ili duvanjem u pistaljke. pokusavaju da skinu atmosferu sa protesta davne '96 ali ne znam kako ne vide .. a kada se svi dobro opuste krece skidacina i penjanje na sank a na sanku .. ledilllo .. nego ..

jos cool mesta,
definitivno splav "Sudbina" , "Aligator" - malo je socijala ali su likovi koji rade superica i atmosfera je cool, "Cruise" je lep ali osoblje je prevejano i ako zapadnes kod pogresne hostese vozice te za mesto najbezobraznije posto je tamo u svakom trenutku sve apsolutno rezervisano (malo boluju od velicine)
ali mjuza je cool a i najlepsi je na savi.
"Ben Akiba" , super kokteli , ok ljudi - za svakog se nadje po neko ;)
zaboravih na splav "Sv Nikola" to je na zemunskom keju i mnogo je dobro kako leti tako i zimi ..
a leti na adiiii !!!! nije bitan kafic , manje vise svi su u istom fazonu, osim ako ti ortak ne drzi neki pa moras kod njega ;() i izvalis se, cirkas i blejis uz zalazak sunca .. na zupli .. ma ..
e jos jednog super mestasceta setih, "Street" Dositejeva , neudobne stolice, ok cene, osoblje dobro raspolozeno a ljudi oopusteni max. i inf. za devojke tipovi bas startuju .. tako da ..
toliko, ne znam sta mi bi da se ovako raspisem na ovu temu .. moozda zato sto sam profi blejac ..

legenda
07-03-2005, 07:43 PM
e ja sam bila sada u subotu u Bitefu...

Jbte svi su bili u bitefu sem mene! :(((( NEPRAVDA :(((

nesto pout onog nesrecnog stefana brauna , ako se ne izdrogiras ili ne napijes a pritom ne spadas pod fanove britani i kristine bolje ne idi tamo. ja samo sto se nisam izbljuvala. ..

ejjj ne diraj ni SB... moze tamo da bude extra... ne znam koliko cesto ides i kojim danima ali stvarno je sooper... naravno desi se i tu promasaj...

zaboravih na splav "Sv Nikola" to je na zemunskom keju i mnogo je dobro kako leti tako i zimi ..

ovo te je izvadilo inace bi bio crveni karton... :))) VRH je mesto...

anmari
07-03-2005, 07:46 PM
e ja sam bila sada u subotu u Bitefu i odlepila sam. svirka je super, pevacica svima dobro poznata.. i momci iz grupe deluju skroz cool.. atmosferaaa jaooooj

bile i mi: Stasha, Mary, Mina i ja. :p odlicna svirka, odlicna atmosfera. :ziveli: bravo Tijana!
provod je pokvarilo to sto je jedna devojka iz nase ekipe odzeparena od strane jedne crnokose ispijene zenske od oko 4 banke (obratite paznju na nju ako budete odlazili u bitef, jer je cele noci operisala uzduz i popreko) ali detalji ove price spadaju u temu "neke zivotne price..." :migce:

BEOGRADJANIN
07-03-2005, 09:05 PM
Vidi se iz aviona koliko je COYE iskusna!
slazem se sa svim. Iako za raliku od Legende nisam bio u SB a bio u BITEFU par puta, jednom i na karaokama!

legenda
07-03-2005, 10:55 PM
Pa kako mozes da se slazes sa svim ako nisi bio u SB??? jos mi reci da nisi bio u Sargonu ili Helsingu pa da kazem da nista nisi video... :mrgreen:

BEOGRADJANIN
08-03-2005, 12:36 AM
Ne lozim se ja na takva mesta, mada izlazim. Bio sam u Majdanu brdo puta tako da znam sta je SB. Sve je to ista kaRa da ne kazem k. ;)
A cuo sam da ona fora sa kelnerima i zezanjem na sanku pokupljena iz majdana, sto je i vrlo verovatno. Majdan je ipak starije i ponzatije mesto. (nisam rekao da je bolje, da se razumemo :) ) a bio sam i u sargonu i u ander-u a u VAN-u nisam, oticicu vrlo uskoro! Nikako da odem, a planiram dugo. Cuo sam od Ive-Flame da je mesto odlicno!

legenda
08-03-2005, 12:44 AM
Majdan je vetj odavno izlizano mesto... po meni... smor je totalni... jedino sto je ostalo dobro je istripovani WC i do j. dorucak...
Da ta fora je verovatno iz majdana uzeta... kao da se to samo u majdanu radi... mozda je uzeto sa sky bara :mrgreen:
Da nisi bio u anderu i sargonu... crveni karton... odmah... :)
A Van je vrhcina, meni pored f6 najjace mesto u zemlji, ne racunajuci ns koji je van konkurencije i begis je za njega smeh...
A te price ne lozim se ja na takva mesta pricaj nekom drugom :)))

kVu
08-03-2005, 12:56 AM
Ma daj... ander i sargon.. bio jedared (i nikad vise)... ne lozim se nesto na guzvu i da mi se ribe cheshu o q***, a pogotovo ne na "ispiranje mozga" muziku...

dakle, zive svirke rulz! s tim sto i to ima svoju losu stranu, isfrustrirani metalci, punkeri i muzikanti, cjalci od 4-5 banki koji propovedaju zivotnu filozofiju i alkoholisu se... ali nadje se i ok ljudi... jedino mi je frka zbog moje nesto duze kose pa obicno ljudi imaju predrasusu da sam jos jedna budaletina (mozda i jesam) :))))

uglavnom sam u fazonu da prosetam svuda pa gde mi je najprijatnije tu i ostanem... bg za izlaske mi je strasno gadan.. sorry :)

ali najbolja varijanta po meni je pre-izlazak.. dakle, skup dobrih ortaka, malo zezanje, malo pijancenje pa setnja i blejanje svuda po gradu :)))))

BEOGRADJANIN
08-03-2005, 12:59 AM
Ne idem u poslednje vreme u majdan, ali mi je uvek ok kada odem. House najjaci (cujem da je i u SB takodje dobar, ali coye spominje neke BRITNI I KAJLI, to ipak nema veze jedno sa drugim). WC ko WC :)
Ja znam samo da se u majdanu to radi, nisam cuo za neko drugo mesto. Kakav bre sky bar Legendo? pa to se skoro otvorilo.
Ma nemoj, crveni karton da nisam bio u sargonu i anderu, pogotovu u sargonu, kakav bre sargon! Fensi namazano mesto! u sestici nisam bio i ne planiram. U ns-u je kao i uvek provodom odlican, mada sam bio samo jednom prosle godine. Ali nema sta da se lazemo, prica se da je tamo super i cene su super :) i devojke su super.... :)

legenda
08-03-2005, 01:01 AM
ali najbolja varijanta po meni je pre-izlazak.. dakle, skup dobrih ortaka, malo zezanje, malo pijancenje pa setnja i blejanje svuda po gradu :)))))

Jeste ta varijanta mi je ekstra... samo ako su u drustvu loodaci a fala Bogu ima ih... :))))

legenda
08-03-2005, 01:06 AM
Ne idem u poslednje vreme u majdan, ali mi je uvek ok kada odem. House najjaci (cujem da je i u SB takodje dobar, ali coye spominje neke BRITNI I KAJLI, to ipak nema veze jedno sa drugim). WC ko WC
Ja znam samo da se u majdanu to radi, nisam cuo za neko drugo mesto. Kakav bre sky bar Legendo? pa to se skoro otvorilo.
Ma nemoj, crveni karton da nisam bio u sargonu i anderu, pogotovu u sargonu, kakav bre sargon! Fensi namazano mesto! u sestici nisam bio i ne planiram. U ns-u je kao i uvek provodom odlican, mada sam bio samo jednom prosle godine. Ali nema sta da se lazemo, prica se da je tamo super i cene su super i devojke su super.... :)
Ma WC je vrh... koliko sam se istripovao kada sam prvi put otisao( treba li reci da sam bio pjan) a i svaki put se istripujem...
Salio sam se za sky bar... to je uzas zivi...
Jbga, ja volim fensi mesta... sestica je meni vrh... ali dobro nekom je to previse fensi...
A cene u ns su smesne... taxi im je dzaba... a o devojkama da ne pricam... :)))
Ja u ns ako Bog da, posle kolokvijuma svaki petak... :)))

BEOGRADJANIN
08-03-2005, 01:09 AM
U sargon i ander ako ides, naravno da treba ocekivati zivu svirku i pop mjuzu. Zna se sta se pusta i ako planiras da ides tamo, onda treba da znas u kakvo zezanje ides.
Hahah, cesanje o racku o maj gad, ju are vili krejzi long her boj!
Slozicu se da je ziva svirka ipak rulz. Jednom sam se drogirao slusajuci EKLIPSU bend u TRANVAJU, mislim da nisam nijednom propustio NEDELJU pretprosle godine. Momci sviraju POP-ROCK domaci i strani i mislim da razvaljuju. Sada ih mozete cuti, mislim, petkom u HOUSE OF ART-u i nedeljom u SKANDALU. Ne drzite me za * kfjdlkf * molim vas :)
Ne znam gde sam procitao da je nekom gotivan splav "SUDBINA". Da stvarno je odlican, bio sam jednom sa Pedjom. Jednom i nikad vise. Nazalost :)

legenda
08-03-2005, 01:12 AM
nekom gotivan splav "SUDBINA".
blok 45/4... ziva svirka...???

BEOGRADJANIN
08-03-2005, 01:13 AM
Ne znam sta si ti video u tom WC-u tako vrhunski. OK, mozda ima dobar sapun i dobar wc papir za dupe, a i ruke. Ha haaa :)
Pa ti si fensy basketball frajer :)
Taxi je u fazonu MASTORE EVO TI JOS 100 KINTI, MA UZMIIII KAD TI KAZEM :)
p.s
brate ti i ja samo ovde pisemo, daj da iskuliramo malo.

BEOGRADJANIN
08-03-2005, 01:14 AM
blok 45/4... ziva svirka...???

Baki slagacu te ali mislim da je 70-ti blok

legenda
08-03-2005, 01:17 AM
Nisam bio... ali pricala mi bas juce ortakinja kao brooka provod... ona je bila nesto davno... ne zna ni da li radi???
Pa ti si fensy basketball frajer :)
Extra fensi sa primesama urbane dzungle :)))
P.S. ozbiljno bolje na chat da smo otisli :)))

Pedja
08-03-2005, 01:19 AM
...
Ne znam gde sam procitao da je nekom gotivan splav "SUDBINA". Da stvarno je odlican, bio sam jednom sa Pedjom. Jednom i nikad vise. Nazalost :)

E bas sam danas pomislio kako nismo bili odavno... cucemo se.

Inace... jako me nervira taj fensi trip, kao... odem do SB popijem pice, pa zatim odem do 6ce i cim udjem odma skacu ribe jer su videle X5 iz koga sam izasao... mislim to mi je uzasno... volim normalne osobe, normalna mesta... samo pravi Beogradjani znaju o cemu pricam.

legenda
08-03-2005, 01:22 AM
Inace... jako me nervira taj fensi trip, kao... odem do SB popijem pice, pa zatim odem do 6ce i cim udjem odma skacu ribe jer su videle X5 iz koga sam izasao... mislim to mi je uzasno... volim normalne osobe, normalna mesta... samo pravi Beogradjani znaju o cemu pricam.
nema to veze... bitno je sa kim ti ides... osim ako neces nesto da uradis...
ja u 6icu idem taxijem :mrgreen:
a sto se tice normalnih mesta... jbga ja sam Z-Moon-ac :mrgreen:

kVu
08-03-2005, 01:24 AM
ne lozi se... ti si na nbg-u u 13c ;) tek posle pumpe Dz. Kenedi je Moon-Z

GALA
08-03-2005, 01:24 AM
uau Partizanovci, vi uopste niste naivni, yellow cab bi mogli da napravimo od vasih predloga..Pa ja nemam pojma sta sve postoji, al moram priznati da te
sargone, f6??, majdane, splavove bas ne posecujem /jednom mi se omaklo i ne ide/...ali ako je vama culisa ok.
Ne idite na cet....:ziveli:

legenda
08-03-2005, 01:27 AM
ne lozi se... ti si na nbg-u u 13c ;) tek posle pumpe Dz. Kenedi je Moon-Z
Nije kvu, keve mi Nevenke... :))) bas sam gledao mapu i tacno je moja ulica u Munze Konza, jer je tako da bi hotel Juga bio u njemu.... a ranije sam ziveo, mnogo duze nego ovde bas u Dz Kenedija... :)))
Vazi GAla :)))

kVu
08-03-2005, 01:31 AM
uuuuuuuu

sad cu da pogledam mapu i ako je Gramsijeva na NBG kao i hotel Juga placas 10 gin-tonica kad dodjem...

BEOGRADJANIN
08-03-2005, 01:31 AM
Brate Bogdan ckapi, uhvatio onu Olju i ne pusta je. Sa Oljom se nisam cuo 10 dana, vratio sam joj neki dug i to je to. Dugujem joj jos 1000. Gde da nadjem? :) haha, salim se
Pa dobro, i da odes sa Bogdanovim renoom 2000I, 225 hourse, nije zezanje :p

volim normalne osobe, normalna mesta... samo pravi Beogradjani znaju o cemu pricam.[/QUOTE]

ma razumem te :)

BEOGRADJANIN
08-03-2005, 01:35 AM
Daj bre GALA, ava kari nata kera!
Dodji da popricamo i da se ispricamo.
Da malo izadjes sa nama. Ako nisi maloletna :) ili VISELETNA haha, bas sam nesto raspolozen a pun sam dugova! Cudno je to

GALA
08-03-2005, 01:38 AM
Daj bre GALA, ava kari nata kera!
Dodji da popricamo i da se ispricamo.
Da malo izadjes sa nama. Ako nisi maloletna :) ili VISELETNA haha, bas sam nesto raspolozen a pun sam dugova! Cudno je to
Ma meni ne treba 2x da kazes, always za..ali ja kao viseletna dama biram mesto

kVu
08-03-2005, 01:43 AM
Ma meni ne treba 2x da kazes, always za..ali ja kao viseletna dama biram MESTO

mpppffffpfmmmmmpffffffmmm... stigo me glas razuma.. cuti Vuce debilu :D :D :D

Milica BG
08-03-2005, 01:36 PM
Trenutno, tj. da budem malo preciznija, od leta NON-STOP visim u kaficu "DIV" u TC"Piramida".....znaci, mesto je krajnje za cooliranje, opusteno skroz, a obzirom da znam skoro sve i tamo izlazim sa mojim naj-prijateljima.....sta vise da kazem...
takodje, za mene extra mesto je splav "Cruise" na Savskom keju.....sjajno mesto,extra muzika.....
Sve u svemu, volim opustena mesta gde zaista mogu da uzivam
pozz :wink:

ooo...pa, vidim da se izlazi po mom komsiluku!

Milica BG
08-03-2005, 01:48 PM
samo sam jednom bila u Reci i bas mi je bilo lepo! pozdrav za tatu muzicara :wink:

inace "starbucks"koji ste pomenuli, ali bukvalno svaki mi je bio obavezno mesto pijuckanja i grickanja, dok sam boravila u NYC.
jos neka mesta na koje sam isla su "pravda", "dante"-u kojem sam i radila, kafic na ex-bliznakinjama, diskoteka "twilo", a "budhabar" me je odusevio!
ako ima nekog ko je isao tamo (ili zivi u tom gradu) bas bih volela da procaskamo :)

Eh, provela sam 9 godina u NYC, ali, eto, nazalosti napustila sam ga sa nekih 14, 15, i nisam imala priliku da osetim taj deo, izlazaka i nocnih klubova....
....inace, za starbucks znam odavno, jedan od prvih otvoren je, preko puta zgrade u kojoj sam zivela u NYC, pre dosta godinica, a sada, vec se lanac prosirio preko cele drzave i evrope....

Maakii!
08-03-2005, 02:32 PM
Probajte ljudi, mada nije nesto originalno, da odete sa nekim koga volite u grinet u Nusicevoj, ali u ovaj novi (preko puta starog) na Moka kafu. Mislim, atmosfera je domacinska, opustena i udobna, za sve komformiste ovoga grada. A posle ko kako hoce, ja uglavnom odem kuci posle. Ne izlazim nigde. Ovaj, izadjem ponekad na forum Vlade Georgieva

plavamuza
12-03-2005, 08:16 PM
Danas sam sedela u basti.fenomenalno.Napokon SUNCE.Ah, koliko ga volim..pa kafa,pa posmatranje ljudi,pa osmeh..Ah Meraka...

Hana
12-03-2005, 08:34 PM
Danas sam sedela u basti.fenomenalno.Napokon SUNCE.Ah, koliko ga volim..pa kafa,pa posmatranje ljudi,pa osmeh..Ah Meraka...

Ma da Sunca nam daj,ja sam freak koji boluje od zimskih depresija.:placljiv:
Godinama pricam kako ne volem zimu i prljve blatom zimske ulice,kako padam u ocaj koji mu dodje od ogranicenja kretanja a sve zbog hladnoce zbog koje pozelim da imam krvotok ptica.Zato svakog novembra pocnem sa terapijom ginkga!!!
I onda sam negde skoro citala neku psiho studiju koja je postavila novu vrstu depresije i to bas zimsku...
Neka se topim na 40 nisam od cukra al leto je more a more je zivot!!!! :-P

anmari
12-03-2005, 09:13 PM
subota je, 12. mart, prvi je suncan dan od... ne pamtim kada. 22h je i oko 10 stepeni IZNAD nule (!) te se na forumu nalaze (slovima) dva (brojem) 2 clana i (slovima) nula brojem (0) gostiju. Ah, gde li su svi nestali, pitam se...
ne, nemojte me zaliti sto sedim kod kuce i :type: , a nisam negde da :ziveli: ili :yay: ili :rocket: , vec se prisetite price o cvrcku i mravu...

legenda
12-03-2005, 09:19 PM
Ja se spremam da izadjem :))) ali nemam pojam gde.... :mrgreen:

P.S. anmari stavitju da radi refresh stranice da ne budes sama na forumu... :mrgreen:

Hana
12-03-2005, 09:26 PM
vec se prisetite price o cvrcku i mravu...[/QUOTE]

Bilo bi lepo anmari biti cvrcak na jedan dan,bas bi bilo lepo!!!:migce:

coye
19-03-2005, 04:09 PM
veceras svi u bitef !

Mary
20-03-2005, 03:00 AM
..Tijana pesme pise..:shock: ...svaki joj se dao ! :nesvest:

Mina
20-03-2005, 01:31 PM
..Tijana pesme pise..http://forum.vladogeorgiev.co.yu/forum/images/smilies/eek.gif ...svaki joj se dao ! http://forum.vladogeorgiev.co.yu/forum/images/smilies/nesvest.gif
Uze mi slovo iz tastature... http://forum.vladogeorgiev.co.yu/forum/images/smilies/smile.gif

Sinoc bese malo pasivnije nego obicno (ne i za nas, naravno), ali SJAJNO!!!

nunu55nana
23-03-2005, 02:00 PM
Gde izlazim...kad je u pitanju neka kafica...ili neko pice..opustena atmosfera...ja odlazim do Radia, Momenta, Skwera, Bre-a, Vrta..uglavnom su u pitanju svi kafei na lokaciji Crveni krst...Vracar - Cubura

coye
01-04-2005, 06:50 PM
imam jos dva mesta za vas ..
prvo je kafic za blejic .. i zove se "ILI,ILI" ispod PMF u Kapetan Misinoj, drzi ga neki gotivac Djordjija i svakog ponedeljka prave izlozbu um. dela.ja sam bila prosle godine i u pitanju su bila skroz looda ogledala , sa nekim perjem i kojekakvim dodacima. sada-slike u ulju nesto skrooz bezveze, inace rekao mi je ako znam nekoga ko hoce da izlaze svoje radove da ga uputim tamo jer kod njega nema administr.peripetija sve je stvar dogovora , pa ko voli ..

a drugo je restoran u Zemunu "Campo de Fiori" , naravski italijanski , gazde su zivele dugo u Rimu i znaju cake.. a kuvar iako vrlo mlad ispekao zanat u "Kapricu" pizze da odlepis a paste tek ..
nalazi se u Dubrovackoj ulici ..
inace restoran je od onih malih, toplih , romanticnih .. mada ako poludite i banete sa drustvom i stolovi se spajaju ...
eto ako neko ode bas bih volela da cujem njegovo misljenje.
poz*

JOCIKA
06-04-2005, 10:25 AM
"monument" (ali samo leti i ne vikendom) "lavabar"...

Bila sam u Monumentu -super je...
@VanjaPA
A jel mislis na lavabar pored ambasade(ne znam ni ja koje)?

Moram da dodam da je Irish pub super. :-)

:salut:

BEOGRADJANIN
09-04-2005, 02:00 PM
I niko nije znao da li je bila svirka u subotu u Bitefu?
Hvala!!

coye
12-04-2005, 03:49 PM
e bila je neka grupa a "shanene" nije mogla jer su bili dole na moru , mislim deo njih, verovatno ..
valjda ce biti za ovaj weekend , nisu odavno ..

Mary
12-04-2005, 05:50 PM
verovatno je smorio jim walsh..shanene tek 30-og..

BEOGRADJANIN
12-04-2005, 06:23 PM
Jel sviraju negde drugde sem u Bitefu - "shanene" ?

Mina
12-04-2005, 06:55 PM
U Bg - jok... samo Bitef!

no name
12-04-2005, 07:53 PM
Gde izlazim...kad je u pitanju neka kafica...ili neko pice..opustena atmosfera...ja odlazim do Radia, Momenta, Skwera, Bre-a, Vrta..uglavnom su u pitanju svi kafei na lokaciji Crveni krst...Vracar - Cubura

Moram da dodam i "Petrograd", takodje na Vracaru. Pa,mozda,se i vidimo tamo :)

Inace, super su mi i "Tramvaj" i "Bitef".

Dakle, to su moja tri omiljena mesta za izlazak.

BEOGRADJANIN
12-04-2005, 10:44 PM

Zivim u blizini svih ovih kafica, ali u Petrogradu sam bio najmanje.
Tramvaj sam posecivao jedno vreme i previse. Svirao je jedan odlican bend, jedno duze vreme... EKLIPSA se zove (spominjao sam). Sada mislim da sviraju petkom u House of Art-u i nisam siguran za nedelju, u Skandalu. Ako neko ide na ova mesta, preporucujem! Odlicni pevaci i muzicari!!!

I gde sviraju "shanene" van Bg-a?

JOCIKA
13-04-2005, 06:42 PM
Caffee Alo ALo je VrhcInaaaaaaa! :migce:

Edit:Zaboravila sam "Citaliste" :migce: ...

Ivana***
14-04-2005, 02:07 PM
Ne znam da li je neko pomenuo "Irish pub" u Kneza Miloša. Mnogo dobro mesto – prostrano i niko ti ne sedi nad glavom...

JOCIKA
14-04-2005, 03:19 PM
Pomenula ja,malo iznad-pogledaj..
Ali nema ko da procita.Nema veze,Irish je sooper...

Poz

:naklon:

CACANKA
14-04-2005, 05:46 PM
Edit:Zaboravila sam "Citaliste" ...

Da ,,Citaliste,, je bas super mesto...
Forumashi kazu da imaju najbolju toplu cokoladu :D.

Ivana***
15-04-2005, 07:35 AM
Pomenula ja,malo iznad-pogledaj..
Ali nema ko da procita.Nema veze,Irish je sooper...

Poz

:naklon:

Pogledala, izvini!!!
:thumrigh: za ukus.
poz :buketic:

coye
08-05-2005, 07:47 PM
http://www.yellowcab.co.yu/stampano/45/14.jsp

evo ko mi nije verovao na rec ;) ..

anmari
08-05-2005, 10:25 PM
zna li neko kada ponovo svira shanene u bitefu? mina? mary? stasa? :help:

Mary
09-05-2005, 01:18 AM
sinoc su bili..standardno vrhunski..iako Tijana nije bila "sva svoja"..bar tako kaze..zbog viklera..ali nije se primetilo..
do kraja meseca null
a za dalje..dunno.
a ja sam malopre dosla iz F6 aaa http://img.photobucket.com/albums/v718/moonlady/crazy.gif :D

BEOGRADJANIN
09-05-2005, 02:04 PM
Mora da si se opasno sredila....

anmari
09-05-2005, 11:44 PM
Mora da si se opasno sredila....

a sta se to tebe tice, a?

BEOGRADJANIN
09-05-2005, 11:50 PM
Pa zato sto je Mary sex bomb!

kVu
09-05-2005, 11:54 PM
tek prodje uskrs a ti bi odma da se omrsish.. :)

auuuuuuuu...

BEOGRADJANIN
10-05-2005, 12:00 AM
Aw, Aw baby, Yeah, ooh Yeak, huh, listen to this:

Spy on me baby use satellite
Infrared to see me move through the night
Aim gonna fire shoot me right
Aim gonna like the way you fight.....
:p
haaahaa

anmari
10-05-2005, 12:15 AM
rekla sam ja da ces kad-tad juriti mladje! :)

IKICA
14-05-2005, 06:26 PM
cafe Gallileo, cafe DON(po tu sam ceo dan), cafe Caspeer,(Vikend) Cafe-pizzerija San Marco(dorucak), diskoteka Planeta....(svirke)

plavamuza
14-05-2005, 07:36 PM
Trio Fantastiko se dogovara da nakon godinu dana krene u grad...
Nabacicemo najlepse face i pravac Disko...
Zna li iko gde se moze dobro djipati uz dobru muziku..
Sena i Rale su katastrofa za organizaciju...

nunu55nana
24-05-2005, 07:52 AM

Da li si bio u Petrogradu?

LaMusa
30-01-2006, 05:30 PM
Hej, ko to voli Lauru? Odusevljena sam!!! :D
BTW, ja sam stalno u Reci, i svaka cast La Luni, ali apsolutno neprikosnoveni bend je BALKAN EXPRESS.

Ognjan
09-07-2008, 10:14 PM
kad god sam otisao u baltazar u ns-u,uvek sam se dobro proveo. cekamo hladnije dane pa gruvaj...

enjoy.the.silence
09-07-2008, 10:21 PM
ja volim da odem na neki splav gde je ziva svirka, onako tisa i prijatna muzika.

a volim da odem i na free.... zavisi od raspolozenja.

a najcesce idem u normalne kafice po kraju :)

jelllena
09-07-2008, 10:30 PM
kad god sam otisao u baltazar u ns-u,uvek sam se dobro proveo. cekamo hladnije dane pa gruvaj...

PA NISI NI TI LUD :respekt:BALTAZAR...
Ako hocete bas kafancinu,da se onako razvalite,onda-"La chance"
Moji svi idu u "Amneziju",ja ne volim...Kad vidim '94 godiste tamo...Nije ni meni vreme,a ne njima... :rolleyes:
I da dodam-Sarac i Kruna u Karlovcima :-)

zavodnik
10-07-2008, 10:34 AM
Ako hocete bas kafancinu,da se onako razvalite,onda-"La chance"

Au koja rupetina:( Sto dalje od nje . . .

dexy1
10-07-2008, 10:50 AM
...do Maxi-ja i nazad...:D:D:D

Djikac
10-07-2008, 12:16 PM
Tash club, Time Out, Sex i grad...

VIOLIN GIRL
10-07-2008, 12:28 PM
FABIO'S -NAJBOLJI I NAJLEPSI KAFIC U NISU...:wink:

To mi je omiljeno mesto koje preporucujem svima da posete....:-)

U BG-u obozavam Ruskog Cara....Ih, toliko je divnih mesta za izlazak....:yay:

pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

devojka iz vode
10-07-2008, 02:44 PM
Ima u Vrbasu pivnica Belfast. Genijalno mesto:D Da nema njega,ja verovatno ne bih nigde ni izlazila. Uvek (pogotovu petkom) fantasticna atmosfera. Pa ako nekad budete u prilici,svratite,verovatno cete me zateci tamo:D

jelllena
10-07-2008, 05:12 PM
Au koja rupetina:( Sto dalje od nje . . .

Pa zato ti kazem-kafancina...

jelllena
19-07-2008, 12:51 PM
Kafic u kojem se najlepse osecam preko dana (Mario,platices mi za reklamu) je svakako "Macchiato" ...Ali naravno,od prosle god.,ranije mi nije bio nesto...

Eeeeeeeeeeeee,ljudi,a subotom ujutru,oko pola 5-5 "Ciganske zore" ;-)

ladys
19-07-2008, 10:14 PM
Do Mercatora...:D :cool:

RENATA59
15-08-2008, 08:51 PM
Ko dodje u Sarajevo moja preporuka je da posjeti restoran "Park prinčeva".
Nalazi se u starom dijelu grada(iznad grada Sarajeva),ima lijepu baštu,a odatle su pruza fantastičan pogled na cijeli grad.Uveče je prekrasno i uvijek se divim pogledu na grad.

Muzika:tamburice(sviraju sevdalinke,romsku muziku,starogradske:thumrigh: ):harfa:

Lijepo je doći i u popodnevnim satima.:ziveli:

:poz

ladys
21-08-2008, 02:58 PM
Moja preporuka za grad Nis...Novi kafic "Sky"

jelllena
07-02-2009, 05:23 PM
Zaboravismo ovu temu,predlazem vam hotel "Bermet" u Sremskim Karlovcima...gde je,inace,Vlado stalni gost :) :ziveli:

Zeljka ex Z & Z
08-02-2009, 10:18 AM
= Danju su mi za bleju kul Ok.no (ili okno, kako se vec pishe) na Obilicevom vencu, Hot spot na Studentskom trgu, Downtown i kafe Teatar pored Boska Buhe, Jazz kafe na Obilicevom, Greenet...

= A za izlaske uvece meni dva najjaca mesta: "Havana" latino klub :yay: i "Ptica" jazz klub,ubicaaaaaaa su :harfa:!!!
Kul su jos i karaokice u Dangubi ili Bitefu, jazz klub Rif na Slaviji, Resava ima lepe r'n'r veceri, Skandal, Salvador Dali, Tramvaj, Fest u Zemunu....