PDA

View Full Version : Mi nismo andjeli 2-glasanje i komentari

CACANKA
28-01-2005, 06:13 PM
Hm..evo juce sam gledala film Mi nismo andjeli 2 i moram vam reci da sam se jako razocarala :evil: .
Uopste mi se ne svidja nastavak..Nekako mi je bas :kaka: ..
Mozda previse volim 1. deo...Ipak sam ga gledala 100000x :P ..
A i cini mi se da je 2. deo previse vulgaran na trenutke...
I koristili su stare fore...
Ali glumu moram da pohvalim-odlicna je......
Eto,ja sam svoje rekla,sad je red na vas..
Pozz :P

MARINA
28-01-2005, 06:21 PM
Kod nas u Nisu premijera je veceras, pa cu svoj komentar ostaviti ovih dana.
Ali nekako mnogo vise ocekivujem od ovog filma!!! :roll: :idea:

jela
28-01-2005, 07:19 PM
Kod nas je sinoc bila premijera, jos ga nisam gledala, ali sto Marina rece BAS puno ocekujem od drugog dijela. Prvi sam gledala bezbroj puta, Nikola Kojo mi je bio omiljeni glumac, godinama , upravo zbog tog filma.
Ne znam, ali do sad uvijek ispadne da je u slucajevima nastavaka , uglavnom original nenadmasen...vidjecemo.

Jelena C.
28-01-2005, 08:50 PM
Iskreno,mnogo mi se gleda drugi deo,ali i kad sam,davno,davno cula da ce se snimati ja nisam bila bash odushevljena.Nekako,ne moze da se napravi deo koji je dostojan prvog dela!Ponavjam,nisam gledala ali mooooooorace da bude mnogo dobar da bi....znate vec.
Inace,ja sam i dalje za to da je bolje da drugi deo nisu ni pravili i da se sve zavrshilo na prvom delu.Kad pogledam film(a to ce biti valjda sad u subotu)javicu se! :)

Bebac
29-01-2005, 12:34 AM
Kada sutra budem pogledala, javicu vam....

ena
29-01-2005, 10:57 AM
Nisam gledala drugi deo,ali sam zato procitala neke kritike po netu i naletela sam na mnogo negativnih komentara!
Argumenti su uglavnom ovi koje je Cacanka navela=>mnoge fore su ponovljene i neke scene su na granici vulgarnosti!!!
Takodje,zameraju sto su likovi koje su tumacile Branka Katic i Sonja Savic izbaceni iz scenarija. Kazu da film nije kompletan bez njih. Sto mozda i jeste istina,jer su obe imale bitne uloge.
Kao,razumljivo je da Branka Katic ne moze da igra u poodmakloj trudnoci,ali se mogla naci druga glumica za isti lik. Koliko bi to bila uspesna realizacija,ne znam! Mozda bi to bilo jos gore resenje,jer ako se islo na autenticnost Andjela,onda to ne bi bilo to :?

Eto,to je ono sto sam ja mogla da zakljucim...i naravno ''drvlje i kamenje'' po glumcima "koji su bil prilicno zatvoreni sa novinare"....

Volela bih da cujem komentare onih koji su videli film!

A sto se tice izbora boljeg dela,ne znam,jer kao sto rekoh ovaj nisam videla,ali prvi deo je zakon naravno.....

DijanaT
29-01-2005, 02:09 PM
Pozdrav svima!
U cetvrtak sam gledala "Mi nismo andjeli 2" i moram iskreno reci da je prvi deo mnogo bolji. U drugom delu postoje scene koje su dobre, ali u poredjenju sa 1. delom nisu ni blizu.
Eto toliko od mene.

Mina
29-01-2005, 04:57 PM
Mislim da cu drugi deo, bas kao i prvi, odgledati tek kad ga budu davali na tv-u.
Do tada cekam da cujem komentare onih, ciji se ukus poklapa sa mojim, koliko toliko.

Bebica
29-01-2005, 05:50 PM
Nastavak nekog filma,po pravilu teshko da mozhe da ndamashi prethodni deo!
Nisam gledala film,ali planiram da odem!Kod mene u drushtvu je podeljeno mishljenje,nekima se svidja nekima ne!Ali,sto ljudi sto cudi!Niko nije isti!

Duci_ns
29-01-2005, 10:20 PM
Gledao sam film i dobar je nema sta nasmejes se do suza,ali se mora priznati ipak prvi je prvi :D

Dena D.
29-01-2005, 10:32 PM
Nisam gledala prvi dio,pa cu ostaviti komentare za neki sledeci put.

DENA

ana JA
29-01-2005, 10:54 PM
Mnogi kazu da je prvi deo bolji od drugog,ali ne znam dok ne proverim.Dosta ocekujem od drugog dela,kada se bude prikazivao kod mene,gledacu ga pa cu glasati.

IKICA
29-01-2005, 10:57 PM
Gledacu film u ponedeljak pa cu vam tada reci....
pozz

Charapa
29-01-2005, 11:06 PM
Meni je mnogo nezniji i lepsi prvi deo.

VanjaPA
29-01-2005, 11:55 PM
prvi deo =sjaajan, dobro to vec svi znaju, originalan, zabavan, neponovljiv...
drugi deo=zabavan, forsiran....... Sofija je preslatka

Borjana
30-01-2005, 01:29 AM
Iskreno,ja puno ocekujem...jos nisam gledala drugi dio,jer je kod nas premijera filma, tek u februaru...do tada cu slusati vase komentare!

anelejn
30-01-2005, 02:44 PM
Joj ja sam sinoc gledala film i svidja mi se kao i prvi deo al ipak prvi deo ima vise fora al ni drugi ne zaostaje tako de ne mogu da se odlucim :dontknow: :ok: MA oba dela su super

Tajna
30-01-2005, 02:50 PM
sinoc sam gledala drugi deo...
moram da kazem da je NIKOLA KOJO odigrao fenomenalno, dok za malu Mirku ne znam sta da kazem... slatka je i sve je to o.k. ali... :(
moram priznati da me je iznenadio Nenad Stoimenovic (mislim da se tako preziva). ja njega licno ne volim, ali ne da je odglumio... svaka mu cast...
film je bolje uradjen- sto se tehnike tice, sto je i jasno
ali bolji je prvi deo...

ne kazem da je drugi los, treba ga pogledati, samo izgubio je neku draz, kao sto je neko vec rekao, previse psovki, fore se ponavljaju- kao sto kaze srdjan todorovic u jednom delu filma :wink:

ma pogledajte ga! :)

pozzzz

NENA
30-01-2005, 03:34 PM
Nisam mnogo ocekivala od drugog dela, ali mi se svideo. Ima dobre fore, ali mi prvi mnogo bolji. Mnogo bi bolje bilo da je umesto Vesne Trivalic igrala Branka Katic, sto je verovatno tako i zamisljeno posto mali Marko bas lici na Racu iz prvog dela, a Branka na kraju filma ostaje u drugom stanju.
Dobar je i moze lepo da vas nasmeje! :wink:

Pozz svima :poz

IKICA
31-01-2005, 08:32 PM
Lepsi je prvi deo,drugi je mnogo vulgaran......
Glasam za prvi deo............

VanjaPA
01-02-2005, 12:55 AM
ja bih da dodam da bi taj film svakako trebalo da pogledaju svi ocevi zenske dece.
verovatno ih na forumu nema, ali kad budu postali taman ce zapamtiti sve fore iz "A2" -tako da mu ovaj film vise dodje kao nekakav prirucnik za buduce tate, a za sadasnje -pravilnik ;)

Jelena C.
01-02-2005, 05:54 PM
ja bih da dodam da bi taj film svakako trebalo da pogledaju svi ocevi zenske dece.
verovatno ih na forumu nema, ali kad budu postali taman ce zapamtiti sve fore iz "A2" -tako da mu ovaj film vise dodje kao nekakav prirucnik za buduce tate, a za sadasnje -pravilnik ;)
ha,ha........znaci da shaljem tatu pravac u bioskop???

CACANKA
01-02-2005, 06:53 PM
ha,ha........znaci da shaljem tatu pravac u bioskop???
Pa recimo da ti ne bih to preporucila :grin: ...

BEOGRADJANIN
02-02-2005, 12:47 AM
Malo pre sam dosao iz bioskopa!
Meni je strava!
Kojo Likcina najveca!

Millena
02-02-2005, 02:19 PM
Glasam za 2. deo! Film me je odusevio!!!!http://www.vladogeorgiev.com/forum/images/smilies/icon_mrgreen.gif Mnogo dobrih fora ima. Najjaci je kiss andjela i djavola na kraju.http://www.vladogeorgiev.com/forum/images/smilies/kez.gif Prvi deo mi je nekako "smor" u odnosu na drugi, ovaj nastavak je i moderniji, iako se ponavljaju fore iz 1. dela(ali samo malo).
Sve u svemu - idem jos jednom u bioskop da gledam.http://www.vladogeorgiev.com/forum/images/smilies/icon_thumright.gif

anmari
02-02-2005, 02:50 PM
Kiss andjela i djavola? Budi ljubazna, molim te, i objasni mi sta je tu dobro, tj. sta to znaci. Hoces?

Millena
02-02-2005, 04:01 PM
Auuuuu, kako si se ti nesto naostrilaaa.http://www.vladogeorgiev.com/forum/images/smilies/kez.gif Ocigledno me nisi shvatila. Kazem da je najjaci bio njihov poljubac kao nesto nepredvidivo i pomalo luckasto za kraj filma i uopste taj film. Verovatno nisi primetila u svom okruzenju, na TV-u, u nekom razgovoru kada je rec o ovom filmu, da su svi komentarisali bas ovaj "kiss" i da je svima to bilo simpaticno, pa i meni. Ja ne vidim zasto ti smatras da je tu nesto lose(btw. nisam ni napisala da je to "dobro", vec u konteksu - totalno sasavog, kakav je i ceo filmhttp://www.vladogeorgiev.com/forum/images/smilies/smile.gif ). A kako si napisala - "Sta to znaci"??? - Mislis sta je to kiss(koja je njegova svrha) ili nesto drugo??? Mislim da mozes i sama da zakljucis sta je tu, u tom kiss-u "dobro" s obzirom na ogromne razlike izmedju njih dvojice i njihovih ludorija.http://www.vladogeorgiev.com/forum/images/smilies/wink.gif

anmari
02-02-2005, 08:29 PM
Lepo je to sto se oni ljube, ali mi se ne svidja to KAKO se ljube. Mislim da je to sasvim ocigledna gej propaganda i niko me ne moze uveriti u suprotno, posto znam sve o tome kako se snimao film i znam sve koji su u filmu ucestvovali. Zato sam te pitala sta ti je tu simpaticno. Izvini ako zvucim ostro, ali me nervira kad se neko nekriticki lozi na nesto sto je efektno, a da ne razume smisao toga. Sta cu, legenda me naucio da budem ostra.
Razmisli o tom kissu jos jednom, pa se javi, da diskutujemo i dalje.

Millena
02-02-2005, 10:23 PM
Znas kako, daleko od toga da se ja "lozim" zato sto je scena efektna, a da ne znam smisao.http://www.vladogeorgiev.com/forum/images/smilies/wink.gif Imalo je jos mnogo popularnih filmova koje sam gledala pa mi se nisu svideli i nikad nisam rekla - wau, super je sve, samo zato sto je to taj film, i ima popularan naziv(kao Mi nismo andjeli i sl.) Cinjenica je da je film malo vulgaran, pa i sam "kiss", i da ima dosta psovki i svakojakih scenahttp://www.vladogeorgiev.com/forum/images/smilies/icon_mrgreen.gif , ali meni je kao takav odlican i odavno se nisam odusevila nekim domacim filmom kao sada. S toga je i "kiss" u skladu sa citavom pricom filma. Meni su svi bili simpaticni, zaista im se divim kako su prirodni i kako su sve zivopisno docarali. Sve one scene nisu daleko od realnog zivota. Ma smesni su mi, svaka im cast na idejama i provalama.http://www.vladogeorgiev.com/forum/images/smilies/tongue.gif

Eto, toliko o "kissu". A i na kraju se svi ljube.http://www.vladogeorgiev.com/forum/images/smilies/icon_mrgreen.gif

anmari
02-02-2005, 11:17 PM
Znas kako, daleko od toga da se ja "lozim" zato sto je scena efektna, a da ne znam smisao.http://www.vladogeorgiev.com/forum/images/smilies/wink.gif Imalo je jos mnogo popularnih filmova koje sam gledala pa mi se nisu svideli i nikad nisam rekla - wau, super je sve, samo zato sto je to taj film, i ima popularan naziv(kao Mi nismo andjeli i sl.)

To nisam ni mislila, daleko od toga.
Razmisli jos malo...

BEOGRADJANIN
03-02-2005, 12:29 AM
Zasto ti ne razmislis malo?

anmari
03-02-2005, 12:37 AM
Nesto me mrzi. Hajde ti, ako si shvatio, objasni mi to, molim te. Zivo me interesuje, ali stvarno.

grof
03-02-2005, 02:17 AM
Razocaran sam Srdjanom Dragojevicem za koga sam do sada smatrao da je dobar reziser. Film "mi nismo andjeli 2" je plagijat filma Stan Dragotija iz 1989 godine She's Out of Control. Doduse nasa publika nikad nije imala prilike da vidi ovaj film u nasim bioskopima zbog poznatog stanja u nasoj zemlji tih godina. Osim teme koju je Dragojevic maznuo u potpunosti(otac pokusava da sacuva cerku od momaka kojima je samo sex u glavi) ukradene su i kultne scene po kojima je ovaj film poznat. Scena(kolaz) kada se udvaraci smenjuju na vratima je potpuno preslikana cak je i ugao snimanja isti. Druga kultna scena ukradena do detalja je kada Nikola pusta cerkinom drustvu muziku uz koju je on kao mali ..... ribe(u njoj se razlikuje samo muzika koju cujemo). Ako neko zali da uporedi ove filmove she's out of control moze se kupiti preko interneta(ovo nije reklama).
Na kraju nemam sta reci nego neka te je SRAMOTA Srdjane Dragojevicu!

Ivan Vasiljevic 3.2.2005

anmari
03-02-2005, 02:26 AM
Bravo!!!!!

BEOGRADJANIN
03-02-2005, 02:34 AM
Haha
Ma daj...
ali dobro...
svako ima svoje misljenje....

anmari
03-02-2005, 02:37 AM
Pa, nema bas svako svoje misljenje :zzz:

BEOGRADJANIN
03-02-2005, 02:37 AM
p.s
I mene nesto mrzi. Razmisli i ti jos malo

anmari
03-02-2005, 02:39 AM
Rekla sam joj najdobronamernije da razmisli o filmu, da bismo razvile neku polemiku. Ne znam zbog cega nailazim na sarkazam kod tebe.

Mina
03-02-2005, 07:00 AM
Sto vise slusam komentare o filmu, manje zelim da ga pogledam...

Malo cu se osvrnuti na famozni poljubac o kome definitivno svi pricaju:
da je to film koji ima dublji smisao i znacaj i ciji da, npr. "dublje zadre u psihologiju ljudske duse bla, bla, bla..." to bih verovatno shvatila kao, opet, npr. dve sustinske razlike koje se, ipak, na kraju stapaju u jednu... pa opet bla, bla, bla..." :glavazid:
Ovako cu se samo sloziti sa zakljuckom
Mislim da je to sasvim ocigledna gej propaganda

Gledanje samog filma ne verujem da ce promeniti moje misljenje...

Millena
03-02-2005, 11:02 AM
Aman ljudi, nemam nameru da razvijam nikakvu dalju polemiku. Svoje misljenje sam rekla i film mi se svidja i ostajem pri tome bez obzira dal' je plagijat ili ne. Nemam razloga da razmisljam sad o tom poljupcu i da gledam dal' je znacio ovo ili ono. Ako vas toliko interesuje, idite i pitajte direktno Srdjana Dragojevica neka vam pojasni sustinu poljupca i samog filma. Vi nastavite dalje slobodno u razradi polemike.:)
I naravno, svako ima svoje misljenje!

Pozdrav!

Tea-HN
04-02-2005, 02:51 PM
Koliko su ga najavljivali mislila sam da je bolji,ali nije tako bas tako ni los...Ali 1 mi je ZAKON!!!!!!!!!:trumright:

grof
04-02-2005, 10:33 PM
E moj Dragojevicu ... da iza sebe nisi imao prvi deo cije price si morao da se drzis koliko bi jos pokrao ?
A i nisi se drzao Dragojevicu jer se na kraju prvog dela u taxi-u Nikoli radja sin a ne cerka.
Mogao si bar (za nase prilike 15 000 ljudi na otvaranjanju takozvana premijera) da podelis po besplatnu kartu za svoje statiste i ekipu koja ti je radila film. A manje da mislis gde ce da sede sponzori.

Neka te je SRAMOTA Srdjane Dragojevicu :mad:

Jelena C.
05-02-2005, 05:19 PM
Ha,gledala sam juce film.Bash sam se razocarala.Zapravo i nemam neke sabrane utiske o filmu.Ali zaista u pocetku uopshte nisam bila za snimanje drugog dela.Mislim,drugi deo.... kao film je simpatican ali zaista nije dostojan prvog dela.Kao samostalan bi mozda i proshao.Na putu ka kuci(dok sam se vracala iz bioskopa)sam pocela da placem a ne znam zashto.Svashta,to mi se nikada ranije nije deshavalo i znam da je film kriv za to.Mnooooogo sam bila razocarana i mislim da bi morala ponovo da ga pogledam da bi imala TOTALNO I SKROZ sabrane utiske.
Btw. Grofe,na kraju filma(prvog dela) se ne kaze pol deteta,ali su svi predpostavljali da je mushko.Marina kaze:"Hocesh li prvo da vidish na koga lici ili da te udarim?"Iz ove recenice ne vidim pol deteta?! Pozz

BEOGRADJANIN
05-02-2005, 09:38 PM
Ma ne nailazis ti ninasta....

JOCIKA
06-02-2005, 04:19 PM
Film je super!
Ja se uvek "plasim" nastavaka,ali ovaj put sam bila odusevljena a ne razocarana.Moram priznati da je prvi deo svakako neprevazidjen... :)

pozzz

Sandra*92
06-02-2005, 04:19 PM
Ja sam jedva cekala da se snimi II deo filma...i kada sam ga odgledala...hm...sta znam?Nije lose!Ima par scena koje bih maaalo promenila,ali ovaj film i nije za decu nego za teen age,pa je u sustini sve dozvoljeno ...Tako da generalno je LUDO,BLESAVO,OTKACENO,SMESNO http://www.vladogeorgiev.com/forum/images/smilies/littleroll.gif ...jedino mi se ne dopada poljubac Andjela i Djavola na kraju filma...to mi je bas bljak..Nisam razocarana, naprotiv!Ipak, za sada svoj glas dajem I delu...mozda bi jos koji put trebala da pogledam http://www.vladogeorgiev.com/forum/images/smilies/angel.gif2 , pa da moj utisak bude drugaciji ..

Na putu ka kuci(dok sam se vracala iz bioskopa)sam pocela da placem a ne znam zashto.Svashta,to mi se nikada ranije nije deshavalo i znam da je film kriv za to.

Plakala http://www.vladogeorgiev.com/forum/images/smilies/confused.gif ???Ja se izvinjavam ali nisam razumela sto si plakala zbog filma,mislim...to je bedak koliko je smesno... http://www.vladogeorgiev.com/forum/images/smilies/kez.gif

Danijela-Nis
06-02-2005, 07:49 PM
Gledala sam film i po meni film je FENOMENALAN!Naravno 1. deo je super za to vreme a ovaj drugi za 21. vek.Neko je rekao da je film glup zato sto ne glume Sonja i Branka Katic....One su super glumice i tu nema sta da se raspravlja,ali ne znam stvarno gde bi one bile u celoj toj prici?!Takodje je neko odvalio da su forice pokupljene iz 1. dela a ja licno ne mislim tako Fore su nove i super su!Sto se tice poljupca...Daj te molim vas,Zika Todorovic je kralj nad kraljevima i sve sto on uradi mene odusevljava,pa cak i taj poljubac,ali...svako ima svoje misljenje.Ja definitivno glasam za 2. deo,a apelujem cak i da se snimi i MI NISMO ANDJELI 3,zasto da ne?!Samo napred!Ovu glumacku ekipu je uvek lepo videti,narocito Ziku Todorovica.He,he Kisss za sve

majabl
06-02-2005, 08:52 PM
Ne znam sta da kazem sem da - NISAM GLEDALA I DIO. Ne znam kako, ali nisam. Kazu mi da sam se bas trudila da ga ne gledam...:-P
Danas sam bila u bioskopu sa Jelom i gledala II dio. Onako, film je OK, ali dozivljaj nije potpun dok ne odgledam prvi dio... Nekako, ja sve u zivoru sto radim, radim naopacke, pa tako i ovo. :-P

TanjaNIS
07-02-2005, 01:25 AM
Totalno sam razocarana filmom i bez razmisljanja sam glasala za I deo. Iskreno receno, nasmejala sam se samo 3-4 puta u toku filma jer mi se cini da su provale usiljene, a da ne pricamo o tome sto se ponavljaju! Takodje previse vulgarnosti za moj ukus...Da nije Nikole K. film bi bio puska, on je najveci lik u celom filmu, a i Zika je tu negde:naklon:

U sustini ne znam kada je snimljen II deo nekog filma da je bolji od I??? (osim neprevazidjenog Terminatora II)
Pozz od mene

Danijela-Nis
07-02-2005, 06:04 PM
Ja sam umrla od smeha tokom celog filma,a koliko sam mogla da cujem i svi u bioskopskoj sali.A sto se tice vulgarnosti,vec sam rekla-OVO JE 21. VEK!!!Ja ne znam sta je toliko u filmu vulgarno???Stvarno me zanima,neka mi neko kaze molim vas????Ja mislim da kome je 1. deo bio vulgaran tom je i 2. jer po meni se ne razlikuju toliko u "vulgarnosti"!-Nikola je u 1. deo jurio cure a sad se sve to "vraca" njegovom detetu.Samo sto je 1. deo bio pre 15 godina tj. totalno drugo vreme!E ali nemam nameru uopste da se raspravljam!Svako ima svoje misljenje samo ja neke stvari ne kapiram sto se tice onih kojima se film ne svidja.Film je smesan,sa fenomenalnim glumcima u njemu i Srdjanom Dragojevicem na celu-meni tu nema niceg loseg! Pozdrav svima

Jelena C.
08-02-2005, 12:43 PM
[font=Times New Roman][size=3]Plakala....Ja se izvinjavam ali nisam razumela sto si plakala zbog filma,mislim...to je bedak koliko je smesno...
plakala sam od muke......film kao film(kao shto sam vec i rekla)je zaista simpatican i ok je,ja sam se smejala na sve fazone koju su bili,ali kada sam izashla iz bioskopa jednostavno sam shvatila da nije to to i da drugi deo nije nekako dostojan prvog dela :)
A u ostalom,svako ima svoje mishljenje......

pozdrav :)

JOCIKA
08-02-2005, 12:51 PM
Plakala si?O Boze mili,pa sta ako ti se ne svidja film?:sceptic:
Meni nista nije jasno.
Da li places svaki put kada ti se ne svidja part II nekog filma?

Mina
08-02-2005, 10:30 PM
Razocaran sam Srdjanom Dragojevicem za koga sam do sada smatrao da je dobar reziser. Film "mi nismo andjeli 2" je plagijat filma Stan Dragotija iz 1989 godine She's Out of Control.

A danas procitah intervju Srdjana Dragojevica koji me je POTPUNO razocarao i koji je srozao njega kao licnost do dna...
Elem, rece covek (i ostade ziv), i to verovatno iz razloga sto su ga vec svi provalili za temu, nesto tipa sledece: Film She's out of control je njegov omiljeni film, dok je Dragoti nepravedno zapostavljen u svetu kinematografije, pa je on, stoga, zeleo ljude da podseti na Dragotija i da mu oda priznanje, time sto ce napraviti film koji lici na She's out of control, ali je zato bar 20 puta bolji...
Znaci, U ZIVOTU NE CUH JADNIJI IZGOVOR!!! Mislim da bi ljudi pre poverovali u pricu o cudnoj koincidenciji, nego o tzv. velicanju lika i dela Stana Dragotija... :glavazid:

... U REDU JE, STARI, POLOZIO SI!!!! :roll:

jela
10-02-2005, 01:02 AM
Odgledah prije par dana drugi dio i utisci ...pih, paaa moglo je i bolje http://forum.vladogeorgiev.com/forum/images/smilies/rolleyes.gif . Meni je neuporediv s predhodnim, prvi mi je punooo, punoo bolji, nekako sarmantniji. U ovom su mi neke stvari bas ispod granice dobrog ukusa http://forum.vladogeorgiev.com/forum/images/smilies/dontknow.gif ,vulgarne itd. Bas u duhu ovog vremena, "ludo i brzo". Ponavljanje fora iz 1. dijela, za to sam cula prije nego sto sam odgledala film, ali na moje iznenadjenje vise od pola dijaloga se zasniva na tome . I jeftini su mi oni fazoni "ovo je i onako snmiljeno za eksploataciju" ili kako vec ide...u tom stilu.Ali ispade da je bas tako , snimljeno za otimanje para od naroda zarad stare slave .
Prvi dio sam gledala bezbroj puta, ne znam da li bih ovaj mogla pogledati vise od 2 puta
Jedino nemam zamjerke na gl. glumca, njemu je sve oprosteno http://forum.vladogeorgiev.com/forum/images/smilies/icon_mrgreen.gif .

kVu
10-02-2005, 01:40 AM
Mnogo glup film.. MNOOOOOOOOOOOOGO! odvratan, fuj, nekulturan, neoriginalan.. jedina svetla tacka u filmu je Nikola Kojo i tu je kraj... Sta ce ovakvom filmu onolika produkcijska sminka ? I nismo mi ameri da se palimo na glupe fazone glumaca koji se kao obracaju publici i komentarisu fabulu filma (primeri sa djavolom i andjelom)... i na kraju gay poljubac. Jel mi zivimo u srbiji ili gde vec pa da se neko primi na to ???

strashno, sramota... bezveze sam bacio sat i po slobodnog vremena...

a za ovu optuzbu za plagijat, i ne cudi me s obzirom kakvo je djubre..

c c c c c

anmari
10-02-2005, 02:36 AM
Mnogo glup film.. MNOOOOOOOOOOOOGO! odvratan, fuj, nekulturan, neoriginalan.. jedina svetla tacka u filmu je Nikola Kojo i tu je kraj... Sta ce ovakvom filmu onolika produkcijska sminka ? I nismo mi ameri da se palimo na glupe fazone glumaca koji se kao obracaju publici i komentarisu fabulu filma (primeri sa djavolom i andjelom)... i na kraju gay poljubac. Jel mi zivimo u srbiji ili gde vec pa da se neko primi na to ???

strashno, sramota... bezveze sam bacio sat i po slobodnog vremena...

a za ovu optuzbu za plagijat, i ne cudi me s obzirom kakvo je djubre..

c c c c c

sto mi je drago kad neko ovako pametno razmislja!

jela
10-02-2005, 03:20 PM
http://www.b92.net/invboard/index.php?showtopic=16792&st=0

zanimljiva diskusija:wink:

Beca
10-02-2005, 10:28 PM
U potpunosti sam RAZOCARANA filmom....polovina fora je uzeta iz prvog dela, one perverzne bolestine....ne znam, misljenja su bas podeljena ali ja sam ocekivala mnogo vise...
Doduse,ima scena gde se i kao nasmejes,ali je u poredjenju sa prvim delom NULAAAA!!!!!

JOCIKA
10-02-2005, 10:32 PM
Nekako je bolje da gledamo na ovaj film ne kao da je to part II legendarnih "Andjela" vec neki sasvim levi...

BEOGRADJANIN
11-02-2005, 01:21 AM
Ja ne znam zasto bas toliko losih utisaka, pogotovu ti KVU, pretera.
Mozda je snimio drugi deo zbog nas kao sto sam ja. Pogledao sam prvi deo jednom, mozda dva put. Ne svidja mi se nesto:) i meni je drugi bolji :p
Bas sam sinoc gledao prvi deo i smorio sam se, nisam izdrzao do kraja da ga pogledam.... eto

Jelena C.
11-02-2005, 02:31 PM
Plakala si?O Boze mili,pa sta ako ti se ne svidja film?:sceptic:
Meni nista nije jasno.
Da li places svaki put kada ti se ne svidja part II nekog filma?
......................ne,plakala sam samo ovaj put.Meni su "Andjeli" omiljeni film,a u ostalom nisam ja lila suze i sad se kidala,cupala kosu,razbijala sve po kuci i tako to.To su bile cisto dve tri suze....A ne znam shta ti tu nije jasno?

jela
11-02-2005, 02:45 PM
Mozda je snimio drugi deo zbog nas kao sto sam ja.

Takvi kao ti :lol: , a da nisi ti glasovao :lol: ovih 7 puta za drugi dio :lol:

kVu
12-02-2005, 01:41 AM
Ma dovoljno je bilo sto sam video da sve klinci od po 15-ak godina voze neka besna kola... xexexexe a Dragojevic predstavio u globalu klinke ko najgore male qrvice. Ono, 15 godina, pa sta cekas? Mora sex da padne, matora si... xexexexe

gde ti zivis brate ?

BEOGRADJANIN
12-02-2005, 01:47 AM
Nisam nijednom glasa, sad cu...
A sta kao nije istina da se klinke sa 15 godine satiru od kucenja?

CACANKA
12-02-2005, 08:49 AM
Ma dovoljno je bilo sto sam video da sve klinci od po 15-ak godina voze neka besna kola... xexexexe a Dragojevic predstavio u globalu klinke ko najgore male qrvice. Ono, 15 godina, pa sta cekas? Mora sex da padne, matora si... xexexexe

gde ti zivis brate ?
E naaajgora scena u filmu je kad sede u sobi i Miki Manojlovic kaze kao da je neki njegov prijatelj drzao bebu u rukama-zensko dete i kao kaze I ovo ce neko da kara za 15 godina.....MISLIM-sto je najgore moja drugarica se smejala kao nenormalna...MISLIM STRASNO!!!:hair:

ana JA
25-02-2005, 09:21 PM
Sinoc se kod nas prikazivao film,i razocarana sam, prvi deo sam gledala i ne secam se bas najbolje.Ovaj drugi je savremeniji,mada je glupo to kako se ponasaju 15-godisnjaci.Ocekivala sam vise od drugog dela.

Jedina
25-02-2005, 09:38 PM
Ja sam(ma koliko cudno zvucalo)prvo gledala drugi dio i moram da priznam da je bio..................WOW.Onda,kad sam posle par dana gledala i prvi,vidjela sam da su neke fore iste,ali narodu se to i svidja.A i film ne bi imao toliku gledanost da toliko los kao sto neki kazu.Mozda ste jos pod utiskom prvog dijela....
"I kad tata ima tetu on i dalje voli tebe,
a tu tetu,on samo jeeeeeeeeeeeeeee
eeeeeeeednostavno postuje"
hahahahahahahahahhahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!:thumrigh: