View Full Version : Novi Sad, docek 2006. godine
annci
13-12-2005, 12:58 PM
Nesto sam nacula da ce Vlado nastupati u Novom Sadu na trgu za Novu godinu.Da li neko zna nesto o tome?
Javi se Vlajko !!!!!!!
Zna li iko, gde če Vlado nastupati za Novu godinu?
suzyqute
14-12-2005, 01:17 PM
Koliko se culo tu i tamo, svira u Novom Sadu, zar ne?
Vanjazr
14-12-2005, 01:18 PM
Ja sam cula prvo da nastupa na trgu u Novom Sadu i odmah odlucila da nema sanse da negde uplatim za docek,kad ono juce cujem da to uopste nije sigurno i da je veca verovatnoca da nece doci!Kao gradska vlada nema para da ga isplati!Bas sam se razocarala!:sad:
Jos uvek se nadam da su to samo glasine:)
VLADO,DODJI!
Tako sam i ja čuo, al ne znam jel se išta menjalo...
Lorelay
16-12-2005, 10:09 PM
pa i nis ima trg :buketic:
samo ako pristanes da ti bog plati
katana
17-12-2005, 12:49 PM
I Beograd ima Trg, da li ste culi ko dalazi na trgove u Beogradu!?
MilicaNS
17-12-2005, 08:07 PM
Ja sam cula prvo da nastupa na trgu u Novom Sadu i odmah odlucila da nema sanse da negde uplatim za docek,kad ono juce cujem da to uopste nije sigurno i da je veca verovatnoca da nece doci!Kao gradska vlada nema para da ga isplati!Bas sam se razocarala!:sad:
Jos uvek se nadam da su to samo glasine:)
VLADO,DODJI!I ja sam to cula od mojih friendica,ali Vlado ce ipak nastupati u Novom Sadu za Novu godinu,veruj mi na rec!!!Pozz
nemoj to "frendica" bash mi je iraitirajuce...
imamo mi nashih rechi...
MilicaNS
18-12-2005, 12:23 PM
imamo mi nashih rechi...Ispravka:I ja samo to cula od mojih drugarica ali ce Vlado ipak pevati u NS za Novu godinu! :) Ovako bolje?! :)))) pozz za Boy-a!!!
Vanjazr
18-12-2005, 12:30 PM
I ja sam to cula od mojih friendica,ali Vlado ce ipak nastupati u Novom Sadu za Novu godinu,veruj mi na rec!!!Pozz
Hvala na informaciji!Bas se radujem:D
Milica
19-12-2005, 04:17 PM
imamo mi nashih rechi...
A sta kazes za "curke" ???
Nikitta
20-12-2005, 07:48 AM
Barba oduševio Požarevljane
Popularni pevač Vlado Georgiev održao je u subotu u Požarevcu poslednji koncert na turneji „Žena bez imena“. Oko pet hiljada ljudi okupilo se u tamošnjoj sportskoj hali da isprati nastup poznatog umetnika.
Publika je pevala uglas od prve do poslednje pesme, pokazujući tako da zaista prati ono što Georgiev radi, iako je ovo bio njegov prvi nastup u Požarevcu. Pozitivna energija nije jenjavala čitava tri sata koliko je trajao koncert, a Vlado je morao da izađe i na bis.
- Ovaj fenomenalan koncert došao mi je kao punjenje baterija posle svih nemilih i ružnih događaja - rekao je posle koncerta Vlado Georgiev, ne krijući oduševljenje.
Turneja pod nazivom „Žena bez imena“ počela je u maju 2004. godine nastupom u Skoplju, a završena je koncertom u Požarevcu. U tom periodu Georgiev je sa svojim bendom održao tridesetak koncerata.
Za doček Nove godine Barba će nastupiti na trgu u Novom Sadu, a sledeće veče obradovaće sve one koji dođu na trg u Budvu.
barba
21-12-2005, 10:57 PM
cini mi se da je ovaj post dupliran?!No dobro! Znaci Vlado nam peva u Novom Sadu!Epa DUCI blago tebi,sad mozes da uzivas!Ispunila ti se zelja!Ha ha ha... da si se malo potrudio mogao je da ti peva ispred kuce!Salim se naravno! Ko se sali duze zivi!
RENATA59
22-12-2005, 11:06 AM
@INFO-Duci će biti sretan,ko ne bi bio...vjerujem da će biti odlično i ja sam iznenađena:skakutav:
;)
Borjana
22-12-2005, 06:06 PM
Vlado na TRGU u Budvi...sad me cale obradovao tom informacijom...superiska...ne gine mi da ostanem i 1.uvece da slusam Vlada...Hoce biti neko od vas dole?
MilicaNS
22-12-2005, 06:14 PM
Pa ja cu biti dole al' zavisi s koje strane gledas kartu :D salim se malo... :salut:
Borjana
22-12-2005, 06:19 PM
Pa,dole si ili ne?Hm...samo se ti sali...
Mala Luda
22-12-2005, 10:12 PM
Bice onda to, najbolja i najlepsa Nova godina za pamcenje!!!
Uhhhh, sta bih dala za jednu takvu....!!! :sad:
PPozz vama i provedite se i za nas malo ako su ti planovi sigurni!
barba
22-12-2005, 11:38 PM
@INFO-Duci će biti sretan,ko ne bi bio...vjerujem da će biti odlično i ja sam iznenađena:skakutav:
;)
ne verujem,nego znam za sigurno da ce biti fenomenalno ali sta mi to vredi kad sam 350km udaljen od NS-a a i nemam nikog po NS-u tako da to odmah pada u vodu!
Steta..
Novosadjani lepo se provedite i slikajte sto vise pa okacite slicice da vidimo bar delic atmosfere! Jel obecavate?
RENATA59
23-12-2005, 10:58 AM
Jel obecavate?
Uvijek je bilo slika...
I ovaj PUT SIGURNO :obrva:
:shock:
:nesvest:
Tatjanushka
23-12-2005, 06:48 PM
Izgleda da smo mi Vojvodjani bili dobri ove godine, pa resio Deda Mraz da nas obraduje odlicnim provodom na Trgu :)
I ja cu naravno biti tamo... Joj sto se radujem!!!:skakutav:
Ognjan
26-12-2005, 03:03 PM
Jel zna neko kakvo se vreme ocekuje za novu godinu u NS?
MilicaNS
26-12-2005, 05:05 PM
Pa,dole si ili ne?Hm...samo se ti sali...hehehe...Ja cu biti samo u N.S. tj. gore :)
P.S.Ti se lepo provedi u Budvi ako budes tamo!:salut:
Bosancica
26-12-2005, 07:09 PM
Ma kao da je vazno kakvo ce vreme biti, vazno je da se super provedemo svi.................
Duci_ns
28-12-2005, 02:33 PM
E ovako blizi se subota,ko dolazi neka se javi jer cu mozda biti na konc. (mozda jer idem 100 mesta),ali ko dodje moci cemo se druziti :)
RENATA59
28-12-2005, 02:46 PM
I kako da ja dodjem iz Hn...gdje cu biti gore,duci ns pomagaj ili da idem za sarajevo..ja moram znati...svi kazu da sam na pravom mjestu,e samo mi recite kako...ja u Hn a koncert u Ns...imam torbu stvari ovdje...
Bosancica
28-12-2005, 02:47 PM
Ja dolazim sigurno.....oko pola 12 cu biti na trgu
RENATA59
28-12-2005, 03:03 PM
Duci skontaj se,ozbiljno-kojim putem,ja sutra moram kupiti kartu ili za sarajevo ili za novi sad...izvisim li jos jednom,boga mi moga,pozeljecu da je onaj zavrsio sto je htio da uradi i da ne patim vise.
Ognjan
28-12-2005, 03:04 PM
Pa kad otprilike pocinje da peva,jer oko 23 i 30,(ja se nesto istripovo da dodjem u NS jos u 19,20h)?
RENATA59
28-12-2005, 03:30 PM
Duci ovako stvari stoje autobus iz HN za NS ide svaki dan u 17.40 19 i 20...vozi 14 sati,neka mi je bog na pomoci u te nocne sate ...mogu doci samo ako mi pomognes i dodjes po mene naredni dan,ali to mora biti sigurno...jer moji ima da me ubiju zbog ovih stvari,ali cu rizikovati..
autobus za sarajevo ide u petak u 8... DO SUTRA U 6 MORAM ZNATI TVOJ ODGOVOR NAPISMENO-MOLIM TE...u subotu autobusi za sarajevo ne idu...
lor,ti kazes ja na pravom mjestu ...jesam li ja luda..
Ispravka,mama me nece ubiti,ali je rekla sama si se uputila pa kako ti bude...i bar sam se raspitala i kazu da su autobusi izuzetno dobri za NS..pa eto ja rekoh sve pa da vidimo sta ce se desiti...gdje idem u petak SA ili NS?
Cao...i Novljani grad vam je prelijep...
Moderatori,zamolila bih vas da ostaviti ove postove bar dok ne vidim gdje sam...pa onda briste sve sto nije na mjestu.
Hvala .
MilicaNS
28-12-2005, 06:13 PM
Pa kad otprilike pocinje da peva,jer oko 23 i 30,(ja se nesto istripovo da dodjem u NS jos u 19,20h)?Caos Ognjane!Ja sam nesto nacula da ce Vlado pevati od 23h pa ce onda u ponoc biti pauza,bice valcer i bice valjda i Maja Gojkovic-gradonacelnica Novog Sada i posle toga ce opet Vlado malo pevati i onda nastavlja tvoj imenjak :)
Mala Luda
28-12-2005, 08:30 PM
E pa balgo Novosadjanima!!!
A sto se gradonacelnice tice, nema vece carice od nje...
Sve u svemu (zacin c) salim se, bice vam ludilo!!!
Ocekujemo slikice...
Poz
Ognjan
28-12-2005, 09:40 PM
Caos Ognjane!Ja sam nesto nacula da ce Vlado pevati od 23h pa ce onda u ponoc biti pauza,bice valcer i bice valjda i Maja Gojkovic-gradonacelnica Novog Sada i posle toga ce opet Vlado malo pevati i onda nastavlja tvoj imenjak :)
Hvala na obavestenju,ali samo da znas nije to moj imenjak,to sam ja. :)
navika19.
28-12-2005, 09:51 PM
E pa balgo Novosadjanima!!!
A sto se gradonacelnice tice, nema vece carice od nje...
Poz
Molim te nemesaj politicare, jer im ovde nije mesto a i veooooma se neslazem sa tobom.
poz
Vlado
28-12-2005, 09:56 PM
31.12 Novi Sad - Trg slobode
1.01 Budva
E,pa dobrodosli...
:skakutav:
Mala Luda
28-12-2005, 09:58 PM
Bolje vas nasli!!! :D
Vlado, hoce li biti neko novogodisnje iznenadjenje, sto se novog albuma tice?
Poljubac tebi
Borjana
28-12-2005, 10:18 PM
Budvani,i svi ostali koji budete bili tamo,gledamo se!!!!!!!!!!!
barba
28-12-2005, 10:26 PM
ja bih dosao u budvu... ali samo da najdem neku firmu da mi bude sponzor!:D
mislim da bi to mogla zajecarska pivara, a?
@mala luda
oces da pitamo zajedno?:thumrigh: :skakutav:
Duci_ns
29-12-2005, 12:13 PM
E ovako renata porblem je jer ni ja ne znam da li cu doci na konc. e sada nije meni prob doci po tebe ali gde ces biti ceo dan jer ja imam sada obaveza preko glave nije meni to sve frka..nego meni glupo da dodjes i shta ja ne mogu biti sa tobom a ko ce onda biti to meen brine... :)
Ma daaaj bre...
Pa jel znate vi ljudi gde jeBU 2?
Duci_ns
29-12-2005, 12:19 PM
Ej renata ja bi ti josh neshto predlozio da odes boljeu budvu kada bude bio konc. jer ti je sigurniej i doci ce sigurno njih 5-6 sa foruma tako da mozes sa njima da se nadjes jer ja ti ovde nishta ne garantujem....
RENATA59
29-12-2005, 12:24 PM
izvini duci pogrijesila sam...vracam se kuci...nema smisla da sama budem za NG ovdje...
sto VZ rece sve u svoje vrijeme
Duci_ns
29-12-2005, 12:26 PM
A shto neodes na konc. u Budvu ???
Maja BG
29-12-2005, 12:34 PM
31.12 Novi Sad - Trg slobode
1.01 Budva
E,pa dobrodosli...
Znaci nista BG....eee... :cry: Ali vama u Budvi i Novom Sadu zelim FENOMENALAN provod!!!! Naravno kad je Vlado tu provod je uvek fenomenalan :thumrigh: ! Nas u Beogradu ce da smaraju neki DJevi na trgu,kod skupstine itd..............BUHUHUHUUUUU......Zato ja idem kod drugarice da slusamo Vlada! :D
RENATA59
29-12-2005, 12:45 PM
bolje neka Renata ide kuci i uci,ima ispit...da je trebalo biti drugacije bilo bi...i zavrsi fakultet...bice tako bolje i njoj i drugima...valja se i udati jednog dana,a ne studirati do penzije...
valjda cu jednog dana doci i ja na red...
Rekla mi je djevojka iz hotela da mogu ostati preko NG u hotelu,ali molim vas od forumasa ili Vlado ti ili neko da se nadjemo da nisam sama...Molim vas javite mi...
sada kazu da autosaobracaj ne vozi za Budvu 1.1.
ako uspjem svezati dva kraja i sredinu javicu se...
evo se sredi sve autobus ide u 19h/organizovan prevoz za koncert VG,a vraca se u 3.30 iyjutra za Hn...Eto,otvorih si vrata ponovo...uz pomoc divne djevojke iy hotela..Duci hvala na prijedlogu...
forumasi,Vlado gde da vas nadjem...
Borjana
29-12-2005, 02:09 PM
Ljudi,ja za sat vremena palim put Budve...svi koji budu bili dole neka mi se jave na broj 067366122 ili na moju bosansku karticu,a to je +38765893673!
PS Renata,tebe ocekujm,ali i jos forumasa!Eto,ljudi,zovite...
Blue eyes
29-12-2005, 08:55 PM
...i zavrsi fakultet...bice tako bolje i njoj i drugima...valja se i udati jednog dana,a ne studirati do penzije...
Hm,pricaj mi o tome ... :udara:
MilicaNS
30-12-2005, 06:53 AM
Hvala na obavestenju,ali samo da znas nije to moj imenjak,to sam ja. :)Aha i sta je bilo kad si se probudio?? :D salim se!pozz
Duci_ns
30-12-2005, 11:02 AM
E ovako na kon. za novogodisnju noc pevaju Zvonko Bogdan,Ogi i Vlado e kojim redosledom pevaju to nemam pojma...Molim sve oni koji odlaze u ns na konc. neka mi jave danas na PM do 26h :) a juce sam prolazio korz centar i mogu vam reci da ce bina biti jako velika i uvek je bina stojala na sredini a sada pomerena je malo u desno tako da ce skoro cela "Zmaj J. " ulica gledati konc. .....:lol:
Blago ulici choveche...
Ona ne mora da se cima za koncert...
Jednostavno je tu i coolira...
Millena
30-12-2005, 11:56 AM
Blago ulici choveche...
Ona ne mora da se cima za koncert...
Jednostavno je tu i coolira...
Zavidim im! Mnogo! :blueeyes:
Lorelay
30-12-2005, 01:06 PM
Ma daaaj bre...
Pa jel znate vi ljudi gde jeBU 2?
znamo :) jedna noc spavanja i tamo si! ovako bi spavao u svom krevetu , a bolje zauzmes pozu u vozu , evnt. busu, po zelji, prespavas na udobnom sedistu jednu noc i kad se probudis - vec si tu!
boy, boy, nemoj da ti je sve tesko i daleko, pomislicu da si old-boy:hair:
RENATA59
30-12-2005, 02:48 PM
E ovako na kon. za novogodisnju noc pevaju Zvonko Bogdan,Ogi i Vlado e kojim redosledom pevaju to nemam pojma...Molim sve oni koji odlaze u ns na konc. neka mi jave danas na PM do 26h :) a juce sam prolazio korz centar i mogu vam reci da ce bina biti jako velika i uvek je bina stojala na sredini a sada pomerena je malo u desno tako da ce skoro cela "Zmaj J. " ulica gledati konc. .....:lol:
da se duci ne naljuti...pa izbrisah pjesmu...
duci,ne propustaj koncert,daj:buketic:Vladi podrsku..
cekaj kad mi zapevamo i zadrmnemo
CACANKA
30-12-2005, 04:10 PM
Zavidim im! Mnogo! :blueeyes:
I ja,ali sama sam kriva,mogla sam da idem,ali nisam imala sa kim....
Millena sledece godine idemo ...:D
Lepo se provedite ljudiiiiiiii:skakutav: .
pozz
JeLeNaAaAa
30-12-2005, 10:48 PM
Ne sumnjam da ce u Budvi biti mnooogo dobro,vidimo se tamo... :)
RENATA59
31-12-2005, 08:16 AM
Svima Vama koji ce te veceras biti na koncertu od sveg srca zelim
Puno dobre :harfa:, dobre :party:, :poljubac: i :pice:...
znamo :) jedna noc spavanja i tamo si! ovako bi spavao u svom krevetu , a bolje zauzmes pozu u vozu , evnt. busu, po zelji, prespavas na udobnom sedistu jednu noc i kad se probudis - vec si tu!
boy, boy, nemoj da ti je sve tesko i daleko, pomislicu da si old-boy:hair:
Nisi skontala...
Odgovor je: GDE JE JEDAN MALO, A TRI MNOGO....
MilicaNS
31-12-2005, 10:26 AM
Ljudi lepo se svi provedite veceras gde god bili i sta god radili!!!!Uzivajte i ne zaboravite da je stara godina na izmaku tj. evo jos par sati iiiii....Veliki pozrdav od mene!!!!!!!! :buketic:
Lorelay
31-12-2005, 10:45 AM
uvek sve sa merom :)
lep provod i srecna 2006.
:ziveli:
sans nom
31-12-2005, 10:47 AM
Mnogooo dobre muzike, ludog provoda (i malo petardi - da ne ogluvite!) zelim svima koji ce nocas biti u NS!
Srecno i pozdravite Zvonka Bogdana! :)
Blue eyes
31-12-2005, 11:42 AM
Novosadjani i ostali koji budete tamo lijep provod!
Ja sam planirala za Novi Sad,ali plan mi je propao bez veze :x,te stoga ostajem na nekoj privatnoj zurkici,ali nadam se da ni ona na kraju krajeva nece biti losa!:party:
Srecna vam Nova Godina! Da svi budemo zivi,zdravi i BEZBRIZNI !!!:poljubac:
Ostalo neka dodje samo po sebi! :poz
Vanjazr
31-12-2005, 03:01 PM
Svima Vama koji ce te veceras biti na koncertu od sveg srca zelim
Puno dobre :harfa:, dobre :party:, :poljubac: i :pice:...
Hvala,takodje,gde god bila!
Ognjan
31-12-2005, 03:19 PM
Nova Godina a meni kao i svaki drugi najobicniji dan...Nekad sam bio sav ushicen,sav u nekom haosu,mislis o tome i po mesec dana ranije....a sad...strasno...Ali Vlado vadi stvari i jedva cekam da pocne da peva:D ...
Pozdrav svima i najiskrenije vam zelim exstra,ultra provod gde god bili...
ana JA
31-12-2005, 03:30 PM
Svima koji cete biti veceras sa Vladom zelim lep provod i donesite nam slike!
Ognjan
01-01-2006, 02:28 AM
Evo sad sam usao u gajbu,znaci nikad bolji docek,koncert-vrh vrhova,exstra,haos,znaci strasno...Da dodam i da sam odusevljen Novim Sadom jer mi je ovo bio prvi put da se malo zadrzim u njemu. Posle koncerta zapalimo prvo u jednu diskoteku pa za 10 min u drugu i tamo raspadanje s obzirom kako je bilo na trgu.
SVIMA SRECNA NOVA GODINA I NARAVNO PUNO LJUBAVI,ZDRAVLJA,SRECE,LEPIH TRENUTAKA....MA SVE STO POZELITE NEK VAM SE OSTVARI!!!!!!!!
Vanjazr
01-01-2006, 03:33 AM
BILO JE FENOMENALNO!Ja ne mogu da dodjem k' sebi,jos uvek sam pod utiscima!Ovo mi je bio najlepsi docek u zivotu:) Nikako ne mogu da nadjem reci kojima bih vam opisala kako mi je bilo i kako se osecam!Sad cu biti happy naredna dva meseca:D
Odusevilo me je to sto je Vlado u ponoc bacao u publiku DVD-eve sa koncerta u HN kao poklon za Novu godinu!Ma on je KRALJ nad KRALJEVIMA!!!!
Filip
01-01-2006, 04:40 AM
naravno, svi mi ovde volimo njevove pesme, ali ipak sam mislio da su malo da kazem "mirne" ili previse "ozbiljne" da bi zadovoljile trgu prepunom ljudi za docek nove godine koji su tu da skacu, vriste i luduju celo vece, ali Vlado je tu digao takvu atmosferu, takvo raspolozenje da je stvarno napravio neverovatno ludilo, i svima stavljao osmehe na lice svojim osmehom koji nije skidao celo vece. Bilo je i skakanja, pevanja i sl...
Mislim da je to stvarno bilo lepo...
Posto sam prostudirao i zapamtio sve aranzmane pesama sa koncerta u HN, JAKO mi se dopalo to sto ovo nije bila "kopija" tog aranzmana... tosta je toga bilo drugacije odsvirano i odpevano, i mislim da je to stvarno super i pravi nacin rada.
Vlado, ako citas ovo, hvala ti s stvarno, nisam ni jednu paru morao da potrosim da bih imao najlepsu novu godinu do sada!
pozdrav svima
RENATA59
01-01-2006, 08:19 AM
Tako mi drago da ste imali odlican provod...
Na moru se ne mozemo bas pohvaliti vremenom...kisa i nevrijeme.Samo da na buru okrene ili da se smiri...ali bice kako biti bude...Valja i do Budve...
Fino ja kazem,ribarske cizme pa u akciju :salut:
Milica
01-01-2006, 10:53 AM
Mogu misliti kako je bilo dobro....
Hvala Jelo.... iako si mi pevala na telefon da bi razumela koja je pesma... u pozadini sam jako dobro cula Vlada :)
Hvala sto si mislila na mene :buketic:
nikola90
01-01-2006, 01:34 PM
Blago vama ljudi samo to mogu da kazem
Duci_ns
01-01-2006, 03:26 PM
Super,vrh nisam bio ali sam gledao malo preko tv-a bilo je jako dobro a moja je tetka bila pa mi sve rekla...vlado ioept bacas kapute po gradovima :lol: a gledao sam samo vatromet sa drugove terase mogu da kazem daje bio jako lep!!!... A sada svima srecna nova 2006 god. da je provede te u radosti i veselju i shta josh ostalo samo uradite da se usrecite :)
legenda
01-01-2006, 04:20 PM
Upravo na rtv ns ide snimak koncerta iz ns-a! ;)
MilicaNS
01-01-2006, 05:35 PM
Caos!Srecna svima Nova godina i sve naj,naj...Juce je bilo odlicno!Vlado je bio super kao i ostali iz benda!Bas je bilo extra uprkos cinjenici sto sam bila u prvom redu i sto su me svi zgnjecili i mislim da su mi sve koscice polomili :D al' dobro to je ne bitno!!!Vlado je bacio kaput koga su kaze mi drugarica skroz racupali posto su se svi uhvatili i vukli sebi tako da...Inace bacao je i DVD,koncert iz H.N.ja nazalost nista nisam dobila ni kaput ni DVD nista...U ponoc je usledio valcer i bila je i Maja i onda su plesali Vlado i Maja.Ma bilo je stvarno super i bas mi je zao sto niste svi mogli prisustvovati ali otom potom bice toga jos :)
P.S.Borise hvala,hvala,hvala,hvala,hvala,hvala.....Car si!!!!!!!!!!
majabl
01-01-2006, 08:00 PM
I ja sam 3 puta imala priliku cuti atmosferu iz Novog Sada :skakutav: .
Hvala Jelo!!! :buketic:
Nego, Vlado, sljedeci put kad ti zatreba prateci vokal, zovi Jelu, moze ona to... :D
marijat
01-01-2006, 08:20 PM
Ja samo mogu da vam kažem koliko ste sretni :)
Ja sam svoju novu provela u kući spremajući ispit za petak ( pa koliko se stiglo ) a vi ste mogli čak biti na vladinom koncertu...
Vjerujem da vam je bilooo...
Ali stići će vlado opet i u tuzlu I JA ĆU TADA SA NJIM OTPJEVATI PJESMU :?:
Svako ima pravo na snove, ali da bi se snovi ostvarili prvo se moramo probuditi...
Samo što su moji želje često pusti snovi...
SRETNA VAM NOVA...
Ognjan
02-01-2006, 09:43 AM
Ajde ljudi sta ste utanjili,utisci iz Budve???
Bosancica
02-01-2006, 03:38 PM
Srecna vam svima Nova godina i sve najljepse vam zelim. Ja sam bila u NS na trgu kad je Vlado pjevao i super sam se provela. Na zalost ni ja nisam uspjela uhvatiti DVD.
pozdrav svima
Tatjana
02-01-2006, 04:31 PM
Nemate pojma koliko zavidim svima vama koji ste Novu godinu dočekali u Novom Sadu uz Vlada i njegov bend. Baš sam se uželjela Vladovih koncerata, a i taj valcer bih voljela da sam vidjela. I ja sam razmišljala da idem, ali s obzirom da je Vlado pjevao samo sat vremena odustala sam i sad mi je pomalo žao! :placljiv:
Pozzz!
Dobro, ko je Maja sa kojom je plesao?
Neka 4umashica?
Tajna
02-01-2006, 05:07 PM
ja mislim da je gradonacelnik novog sada...;)
pz
IKICA
02-01-2006, 07:22 PM
Ljudi u Budvi je bilo super...koliko sam uspla da cujem bilo je superrrrrr
suzyqute
02-01-2006, 08:32 PM
Dobro, ko je Maja sa kojom je plesao?
Neka 4umashica?
Vlado je rekao "Nasa Maja" to vam je gradonacelnica.
MilicaNS
03-01-2006, 12:44 PM
Maja Gojkovic-gradonacelnica Novog Sada :)
Lorelay
03-01-2006, 07:28 PM
kamo lepe srece da je u pitanju forumashica
IKICA
03-01-2006, 08:24 PM
Vlado je u Budvi delio DVD HN
MilicaNS
04-01-2006, 07:20 PM
Vlado je u Budvi delio DVD HNPa i u Novom Sadu je delio tj.bacao DVD-eve!A u Budvi garant nije bacao jos i kaput?! :)
Lorelay
06-01-2006, 02:41 PM
vlado dodji u nis za srpsku n.g. da spasis ljude . na glavnom trgu je ceca nacionale:hair: u znak zahvalnosti bacacemo mi tebi sta god hoces .
E, 'ajde da ne otvaram novu temu, nego da se nadovezem, jel neko zna da li je i gde Vlado za Srpsku Novu?
Pozz
Taša
VIOLIN GIRL
07-01-2006, 05:24 PM
vlado dodji u nis za srpsku n.g. da spasis ljude . na glavnom trgu je ceca nacionale:hair: u znak zahvalnosti bacacemo mi tebi sta god hoces .
Sta da kazem...Slazem se u potpunosti!!!Ako ima mogucnosti,malo i u Nisu nesto lepo da se desi,a ne samo neki sund...
Kikili
08-01-2006, 03:58 PM
Pozdrav ljudi....
Ja sam za "NOVU" slusala Vladu preko telefona-sestra me je nazvala da mi pusti:) Inace,jel mozda neko nacuo nesto...hoce li Vlado skoro odrzati neki veci koncert u NS-u???
CACANKA
08-01-2006, 04:02 PM
^Verovatno nece biti koncerta pre novog albuma....
zavodnik
08-01-2006, 06:57 PM
:buketic: evo i mene po prvi put,sada cu sve da vas smorim:) ,
al je bilo dobro na trgu u NS...
Izvinjavam se ako ova tema vec postoji,nisam dugo bila na forumu....
Dakle,ima li sta za srpsku ili su NS i Bd bili dovoljni za januar???
pozdrav:salut:
DarkoNish
10-01-2006, 10:38 AM
I ja mislim da bi Vlado trebao za srpsku u Nis
Ognjan
10-01-2006, 01:54 PM
I ja mislim da bi Vlado trebao za srpsku u Nis
Javljaj kad to bude sigurno,pa da se spustamo dole....Nema boljeg provoda (a i doceka) od Vladinog koncerta....
CACANKA
10-01-2006, 03:44 PM
Ljudi,danas ceo cacak prica da Vlado dolazi za srpsku ng ovde...
mala_novljanka
10-01-2006, 05:22 PM
aaaaaaa Vlado aj u Cacak svega ti :D
...i ja sumnjam da ce praviti koncert prije albuma... :(
CACANKA
10-01-2006, 09:33 PM
^alo ne salim se,ozbiljno ti kazem..Evo malopre me zove brat i kaze da iz 'pouzdanih' izvora zna da Vlado dolazi....
Vlado???
MARINA
10-01-2006, 09:49 PM
^alo ne salim se,ozbiljno ti kazem..Evo malopre me zove brat i kaze da iz 'pouzdanih' izvora zna da Vlado dolazi....
Vlado???
Cale, jel primas goste!!!:skakutav:
CACANKA
10-01-2006, 09:51 PM
Ne! :))))))))
Hahaha,samo da Snezanu izguram iz kuce i nalazim mesto..
Mada ljudi ja ne verujem u to....Videcemo...
svi u cacaaaaaaak :skakutav:
izgleda da je sigurno da Vlado dolazi :)
Lorelay
11-01-2006, 05:41 PM
sumadijski rock&roll:D
sooper
Ognjan
15-01-2006, 06:25 PM
Evo proslo je 15 dana a ja se jos nisam oporavio od doceka u NS...
Strasno...i naravno ostajem pri tome da mi je to bio najbolji koncert kao i docek u ovom mom zivotu...Pozdravljam sve i nadam se da ce nam Vlado priustiti bar jos 5 (u potaji cu se nadati da ce biti i vise) ovakvih provoda u 2006-oj!!!:littlero:
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.