PDA

View Full Version : Ti i ja... lyrics!

legenda
29-06-2007, 03:50 PM
Ti i ja

Nekad uhvati me bas
da falis mi i jastuk otimas
nema te na drugoj strani kreveta
ti nisi tu k'o nekada

Kod mene sve po starom ostalo
brzo zivim i nije mi dosadno
moja to je sudbina
jedno si ti, drugo sam ja

Ti i ja
nismo mogli skupa
sve bilo je protiv nas
tiho svadjali se, mirili na glas
jedno od drugog trazili smo spas

Ti i ja
vjerovali istini zbog nas
al' istina je rekla i svoj glas
i nasli ga
u rastanku

Moglo je i vise ostati
nama, od tolike ljubavi
ko zna, mozda opet nekada
al' bicu ti
ti budi ja

Ti i ja
nismo mogli skupa
sve bilo je protiv nas
tiho svadjali se, mirili na glas

Ti i ja
vjerovali istini zbog nas
al' istina je rekla i svoj glas
i nasli ga
u rastanku...

Još jedna pesma koja će se naći na singlu... :) hvala Tijani iz telenora... :) sila si... :) pesma je vrhunska....

z.milica
29-06-2007, 11:24 PM
Ova pesma je ubica.. ja sam na nju odlepila :nesvest::nesvest::nesvest:

legenda
29-06-2007, 11:28 PM
stvarno... ko je cuo samo na koncertu nista nije cuo... ako imate neki dobar sistem... greota pustati na losim... stvarno vrhunska stvar... dugo, ali bas dugo mi nije neka pesma toliko emocija probudila kao ova...

Mika-enzo
29-06-2007, 11:30 PM
Dok ne cujem necu da komentarisem, mada reci su extra!!!
Svi znate da ja pisem pesme, ali eto u svakoj Vladovoj ja sebe pronadjem...

z.milica
29-06-2007, 11:31 PM
Ja sam je čula na koncertu u KG-u za Srpsku Novu Godinu i stvarno sam odlepila na prvo slušanje..
Ovo si lepo rekao:

stvarno vrhunska stvar... dugo, ali bas dugo mi nije neka pesma toliko emocija probudila kao ova...

P.S. Pokušala sam da odgledam snimak koji je Anna postavila (hvala Anna), ali ne mogu.. kakva pesma majko moja.. koliko emocija na jednom mestu uhhh

sans nom
30-06-2007, 12:21 AM
stvarno... ko je cuo samo na koncertu nista nije cuo... ...
mi slušali u kolima u povratku, muzika i efekti su super!
one "padalice" kroz pesmu, nemam pojma kako se to zove ali mnogo lepo zvuči.
nekako - "vladovski".:-P

zoki82
30-06-2007, 07:19 AM
Molim vas, postavite tekst pesme "Do svitanja"

RENATA59
30-06-2007, 07:25 AM
Molim vas, postavite tekst pesme "Do svitanja"

http://www.vladogeorgiev.com/forum/showthread.php?t=3704

Aqua_Barbie_Princess
30-06-2007, 07:38 AM
Ne mogu da werujem!
Rasplakala sam se opet...a samo sam rechi prochitala... A, obecala sam sebi da necu wishe zog njega ni jako udahnuti a kamoli noc preplakati... sinoc sam ga widela...
Sinoc sam widela ochi iste kao njegowe, neko je mirisao isto kao on...hodao isto kao on i imao osmeh isto kao on..
Pogledao me je isto kako bi i on... nesto u meni govorilo mi je, da to wishe nije on....

Sorry ja o5 malo patetishem... ali, waljda mi je sad lakshe... idem neshto sad da radim, samo da ne mogu da milslim na njega...

xx princess

Dena D.
30-06-2007, 07:43 AM
slatko, slatko.

YoGi
30-06-2007, 09:33 AM
tekst je super,na zalost jos je nisam imao prilike slusati,trazim neprestano po netu ali ne mogu da nadjem,zna li neko ima li uopste ova pjesma na netu?

Aqua_Barbie_Princess
30-06-2007, 11:36 AM
Ma deaaaj... CD ce biti u prodaji od 1.jula, tj sutra... Izdrzhi taj 1 dan...
a, izdvojiti 300.- din, ,mislm da nije toliko mnogo..... STOP PIRATERIJI!! :))

sans nom
30-06-2007, 11:45 AM
A, obecala sam sebi da necu wishe zog njega ni jako udahnuti a kamoli noc preplakati... sinoc sam ga widela...
Sinoc sam widela ochi iste kao njegowe, neko je mirisao isto kao on...hodao isto kao on i imao osmeh isto kao on..
Pogledao me je isto kako bi i on... nesto u meni govorilo mi je, da to wishe nije on....

stvarno bi mogli malo da oladite sa ovakvim ispadima.
na netu ste, niste na kolektivnoj terapiji...:glavazid:

merima87
30-06-2007, 01:06 PM
Pesma je odlična... Po mom mišljenju možda i najlepša Vladova balada... Definitivno budi emocije...

Ognjan
30-06-2007, 04:07 PM
meni nije dobro,prs'o sam,ceo dan slusam ove dve pesme,ccc

igor
30-06-2007, 04:16 PM
Ljudi gde da skinem pesmu ne mogu da cekam do sutra tako bi da je cujem...

Z & Z
30-06-2007, 04:19 PM
meni nije dobro,prs'o sam,ceo dan slusam ove dve pesme,ccc

nisi jedini.......i kod mene se vrti CD od jutros.....:harfa: ...
sutra palim u selo i planiram samo ovaj cd da nosim i da uzivammmmmmmm nedelju dana...nature'n'music.ahhh....

e,otkad ja postavih na 4umu reci pesme "Ti i ja"- u januaru...kad ih pohvatah na koncertu u KGu...legendo,plagijatoru :-P salim se,naravno...:poz

igor
30-06-2007, 04:58 PM
Niste fer sta da radimo mi koji nismo uspeli da kupimo CD??
Tako bi da cujem tu pesmu ....

OLIVABAY
30-06-2007, 05:05 PM
U nedelju Džone, u nedelju....;)
:D

kVu
30-06-2007, 05:42 PM
U nedelju Džone, u nedelju....;)
:D

a u nedelju inace sve radi pa ces se usreciti :cool:

OLIVABAY
30-06-2007, 05:48 PM
a u nedelju inace sve radi pa ces se usreciti :cool:
Prodavnica-preko puta! Čim otvorim oči! :skakutav:
Sreća,sreća,radost:D

YoGi
30-06-2007, 08:45 PM
ljudi ja sam iz sarajeva,dok nama dodje njegov cd izace i sljedeci,lova nije frka,ali tesko da cu ja vidjet taj cd ocima do sredine jula,zato vas i molim da stavi neko pjesme na net ili bar mi send preko maila...molim vas ljudi

Njegovan
30-06-2007, 08:46 PM
Zar i u Sarajevo toliko kasni? Ja mislio samo ovdje kod nas zastopava.

dexyco
30-06-2007, 09:11 PM
Evo kako to resava Zeljko Vasic...

http://www.zeljkovasic.com/av/

Njegovan
30-06-2007, 09:43 PM
Evo kako to resava Zeljko Vasic...

http://www.zeljkovasic.com/av/

Nije lose.... a sta jel mu ovo forum ne radi?

_T-Bear_
30-06-2007, 11:43 PM
Znaci...rame uz rame sa "Put do srca tvog:...najaca je...

z.milica
30-06-2007, 11:46 PM
Najjača balada je PUT DO SRCA TVOG, a definitivno mislim da će je TI I JA prestići.. mnogo je moćna.. :)

jasna29
01-07-2007, 12:10 AM
Balada za sva vremena...ta muzika nosi u sebi magicnu moc...kao da je nastala u najlepsim snovima:)

straus
01-07-2007, 08:10 AM
ja sam nabavio pjesme, ali zbog vlada georgijeva ne zelim da postavljam na sajt.

Dena D.
01-07-2007, 08:49 AM
bravo.
pravi primjer za sve nas ovdje. :cool:

Millena
01-07-2007, 10:34 AM
Ja rekoh da je pesma mnogo jaka, jos kad je otpevao za SNG. :)

dexyco
01-07-2007, 12:47 PM
ta muzika nosi u sebi magicnu moc...
da svetlom ispuni noc
belinom osmeha svog razgoni tugu
On ljubav svakome da
i vrata otvara sva
k'o stari voljeni drug uvek je on :littlero:

Tatjana
01-07-2007, 05:06 PM
ta muzika nosi u sebi magicnu moc...

Definitivno, odavno nisam uz neku pjesmu zaplakala...

Siki
01-07-2007, 05:30 PM
Odličan tekst!!!

OLIVABAY
01-07-2007, 05:36 PM
sjajan tekst , još bolja muzika :harfa:
definitivno pun pogodak :ok:

Tatjana
01-07-2007, 06:16 PM
Pa, nije valjda dotle doslo.

Izgleda da jeste! :dontknow:
Ako i ostale pjesme na albumu budu ovakve mislim da će Vlado za sledeći album morati da traži odobrenje od Ministarstva zdravlja. :smile:

jasna29
01-07-2007, 10:34 PM
Izgleda da jeste! :dontknow:
Ako i ostale pjesme na albumu budu ovakve mislim da će Vlado za sledeći album morati da traži odobrenje od Ministarstva zdravlja. :smile:
Ne znam za ostale,ali ja sam već zabrinuta...poprilično!
Ova pesma opsesivno deluje na mene.:) I budim se i uspavljujem, slušajući je...

Dena D.
01-07-2007, 11:26 PM
Kako volim ovaj forum... Uvijek se smijem dok chitam postove.. hahahaha
smijeh je zdrav, znate...
duzhe cu da zhivim (mada ionako bih dugo zhivjela, nece grom u koprive) :P
no, ovaj, odslushala ja pjesme i eto.

BEOGRADJANIN
01-07-2007, 11:48 PM
Izvinjavam se sto pisem javno ali upravo sam nasao na netu pesmu TI i JA
fenomenalna stvar!

kVu
02-07-2007, 12:02 AM
Kako volim ovaj forum... Uvijek se smijem dok chitam postove.. hahahaha
smijeh je zdrav, znate...
duzhe cu da zhivim (mada ionako bih dugo zhivjela, nece grom u koprive) :P
no, ovaj, odslushala ja pjesme i eto.

javi se samo za par dana da znamo da si ok

igor
02-07-2007, 02:27 AM
Jednom sam plakao i to je bilo kad sam cuo pesmu "Put do srca tvog".
Sinoc je bilo drugi put...

Tatjana
02-07-2007, 05:59 AM
Ova pesma opsesivno deluje na mene.:) I budim se i uspavljujem, slušajući je...

Isto se dešava i meni! Kad legnem uključim "Ti i ja" na repeat, ali sam uskraćena za buđenje jer mi u toku noći moji isključe.
I pjesma "Do svitanja" je super, ali će izgleda biti nepravedno zapostavljena zbog ove pjesme.

Razredna
02-07-2007, 08:52 AM
...ccccccc...majko moja, koje cu ja tek "probleme" imati sa vama, kad izadje album, sa desetak pesama?!!!!...:D

Razredna
02-07-2007, 09:19 AM
Jednom sam plakao i to je bilo kad sam cuo pesmu "Put do srca tvog".
Sinoc je bilo drugi put...
Divan si Igore, volim kada su ljudi spontani i iskreni!:thumrigh:
Meni se vise dopada pesma "Do svitanja"!!!...savrsena i retko dobra pesma!:)

Mika-enzo
02-07-2007, 09:40 AM
Ako bi birao izmedju Nisam ljubomoran i Do svitanja, ne bih znao za koju da kazem da je bolja, ali Put do srca tvog ili Ti i ja, znaci definitivno Put do srca tvog... Ti i ja je odlicna pesma, sve je ok, ali mi je nekako smorena...

Maja BG
02-07-2007, 09:53 AM
Ako bi birao izmedju Nisam ljubomoran i Do svitanja, ne bih znao za koju da kazem da je bolja, ali Put do srca tvog ili Ti i ja, znaci definitivno Put do srca tvog... Ti i ja je odlicna pesma, sve je ok, ali mi je nekako smorena...
Po meni je "Do svitanja" bolja :) a izmedju "Put do srca tvog" i "Ti i ja"...Iako mi se "Ti i ja" jako dopada mislim da je "Put do srca tvog" mnogo bolja pesma ;)

harry_mason
02-07-2007, 10:41 AM
Po meni, pesma "ti i ja" ima mnogo bolje reci, ali "put to srca tvog" ima bolju muzicku podlogu, odnosno melodiju...

jovana987
02-07-2007, 12:47 PM
Iskreno, ja ne mogu tako gledati na pesme...Mozda ja gresim , ako gresim ispravite me..svaka je posebna , jer je iskrena i ima svoju pricu, isto tako i melodija, ona sto je laganija ne mora da znaci da je obavezno i tuznija jer isto je tako i sa osecanjima...u svakom slucaju svuda gde se prepoznaje iskrenost to , bar po meni, uvek pobedjuje...Tako da ja volim sve Vladine pesme, jer me svaka od njih podseca na nesto i svaka znaci na ovaj ili onaj nacin...

natalija
02-07-2007, 03:52 PM
..није изневерио наша очекивања...ма свака је песма једна прича,бар ја то тако доживљавам

igor
02-07-2007, 04:10 PM
Mozda bi drugacije pricali da ste se nasli u pesmi???

Njegovan
02-07-2007, 05:28 PM

Ma, da ga vidim ko se to ne moze naci u Vladekovim pjesmama?;)

harry_mason
02-07-2007, 07:04 PM

Niko nije govorio o novim pesmama u negativnom smislu...

Sergio
03-07-2007, 01:20 AM
Definitivno vrhunska pesma! Atmosfera krajnje autenticna, aranzman "pametan", jednostavno za svaku pohvalu! Opasno se radujem novom albumu!
P.S. Solo deonica na gitari je nesto najbolje sto se na nasim prostorima desilo u muzici od postanka istih, na trenutak sam pomislio da je glavom i gitarom Lee Ritenour gostovao!

nikola90
04-07-2007, 08:46 AM
jednom recju vrh!

plavamuza
04-07-2007, 12:54 PM
Fatalna pesma od fatalnog Vlajka...

Rastuzi me ko niko.....

prinz
04-07-2007, 11:32 PM
eh da nekima i suze krenu samo citajuci tekst ove pesme....mada slazem se da je deonica na gitari fenomenalno ukopljena

majabl
07-07-2007, 12:03 AM
ODLICNO! :thumrigh:
Meni se stvaaarno mnogo dopala pjesma! Super tekst... muzika... veoma emotivna i ostavlja totalno jak utisak! :thumrigh:
Jos necu da je poredim sa pjesmama Put do srca tvog i meni omiljenom Navikom (koja, btw, ne pamtim kad se mogla cuti na nekom koncertu:mad: ), vrijeme ce pokazati, ali nakon 2 dana slusanja mislim da je jedna od najboljih! :D
SVAKA CAST!

mala_novljanka
13-07-2007, 04:23 PM
stvarno nije fer,jos nisam cula tu pjesmu zbog koje svi placete :)

guru
13-07-2007, 04:42 PM
Upravo slušam pesmu Ti i ja meni je i lagana i dirljiva a na svako novo slušanje je privlačnija

Njegovan
13-07-2007, 05:06 PM
stvarno nije fer,jos nisam cula tu pjesmu zbog koje svi placete :)

Па зар и у Новом није стигао још диск?

Ivana88
13-07-2007, 06:22 PM
Pesme su fantasticne, ali bih izdvojila TI i JA. Malo me podseca na moju ljubavnu pricu... :(

Pozdrav i ljubac za sve! :thumrigh:

TaN|a
21-07-2007, 10:14 AM
Moram priznati da mi se "TI i JA" na prvo slusanje nije toliko svidela kao "Do svitanja", mozda bas iz tog razloga jer sam odlepila za prvom pa sam ovu drugu malo zapostavila. Medjutim, sto vise je slusam sve vise mi se svidja.

U svakom slucaju, sve pohvale! :respekt:

Filip_84
23-07-2007, 07:18 PM
Ti i ja = Sjajno! Mozda nije kao "Put do srca tvog" ali i ne treba da bude! Ona i treba da bude nesto novo....i to i jeste! Iako mi je nekako jednostavnija,dobra je melodija...neverovatno,ali vec 3 dana mi se vrti refren u glavi! Trudim se da budem objektivan ali je sa Vlajkom to nemoguce!!!Ne pamtim kad mi se neka pesma non-stop vrtela u glavi kao ova!:respekt:

dexy1
23-07-2007, 08:35 PM
I ja sam u pocetku vrteo samo pesmu Do svitanja...ali sada mi se podjednako svidjaju obe pesme.Svaka je prica za sebe i svaka u sebi ima neki smek koji ti prosto ne dozvoljava da slusas samo jednu pemu...:respekt:

Filip_84
23-07-2007, 08:42 PM
Sto se tice kvaliteta zvuka Vlado zvuci dobro i na nekom tranzistoru a kamoli na high-end (top) uredjaju :respekt: .Moji "Englezi" (B&W Zvucne kutije) ga prosto obozavaju! xexex
P.S.Iako jos uvek nisam zaplakao uz pesmu "Ti i ja" (posto imam obicaj kad je pesma dobra,jel)
otpevacu je devojci (jos je nije cula) tj.potrudicu se da otpevam i da je rasplacem (u pozitivnom smislu) xexexe.Pravi mali zloca....:D

jela
19-01-2008, 10:04 AM
Ova pjesma mi je nekako ostala u sjenci Do svitanja, ne znam mozda se ova druga vise 'ekspoloatise':dontknow:.
Balada, u Vladinom prepoznatljivom stilu, po meni ima jedan "emotional soft touch" :).
Jest da spadam, sto neki kazu, u grupu ljubiteljki simplificiranih stihova :turpija:, moram priznati da sam negdje imala predrasude, a da jos nisam cula pjesmu, prema ovom nazivu Ti i ja. Ovako, sam naziv, bio mi nekako ogoljen, jednostavno banalan:confused:.

Millena
19-01-2008, 03:28 PM
Ali Jelo, ti kao ljubiteljka simplificiranih stihova Vladovih pesama, se ipak, razlikujes od samog Vlada. Uh... :D

Lepa pesma. :) I da, isto mislim da je ostala nekako "nezapazena", i mislim da bi bolje prosla da je ostavljena za album, vise bi se uklopila.

No, videcemo kakav bude bio album.

jelllena
20-01-2008, 09:26 PM
Ali Jelo, ti kao ljubiteljka simplificiranih stihova Vladovih pesama, se ipak, razlikujes od samog Vlada. Uh... :D

Lepa pesma. :) I da, isto mislim da je ostala nekako "nezapazena", i mislim da bi bolje prosla da je ostavljena za album, vise bi se uklopila.

No, videcemo kakav bude bio album.

I ja mislim da je ova pesma ostala u senci pesme "Do svitanja"...Ali ako cemo iskreno,meni se ova pesma vise dopada,reci me ubijaju,pronalazim se u pesmi..."Ti i ja nismo mogli skupa,sve bilo je protiv nas,ti i ja,tiho svadjali se mirili na glas,jedno u drugom trazili smo spas i NASLI GA U RASTANKU..."DEFINITIVNO MOJA PESMA...

Z & Z
21-01-2008, 07:49 AM
Pesma vr', mnoooogo vr', ne znam zashto je manje slushana od Do svitanja, verovatno leti izbachen singl pa su svi bili u brzem fazonu,pa i ja sam mnogo vishe slushala Do svitanja,ali zato sad nadoknadjujem :) ...ali pesma ubija, prelep text ima,melodija xtra, samo da napomenem da se meni sto se aranzmana tice vishe svidela kako je zvuchala na koncu u KG-u (tad smo je snimili na mob i dva meseca sam je slushala bez prestanka :D )

"kod mene je sve po starom ostalo,brzo zivim i nije mi dosadno,moooja to je sudbina"....qq lele :nesvest:
moglo je i vishe ostati nama od tolike ljubavi,ko zna,mozda opet nekada....
:harfa:

majabl
21-01-2008, 11:27 AM
Ne znam koliko je dole slusana, ali ja sam je slusala visenego Do svitanja (ako iskljucimo sms :D ).
Meni jedna od naboljih Vladinih pjesama. :yay:

Millena
21-01-2008, 04:00 PM
, samo da napomenem da se meni sto se aranzmana tice vishe svidela kako je zvuchala na koncu u KG-u (tad smo je snimili na mob i dva meseca sam je slushala bez prestanka :D )

"kod mene je sve po starom ostalo,brzo zivim i nije mi dosadno,moooja to je sudbina"....qq lele :nesvest:
moglo je i vishe ostati nama od tolike ljubavi,ko zna,mozda opet nekada....
:harfa:

Eeeeeee, to. :D Na koncertu je the best vezija!
Da znas da je i qq & lele.

jelllena
22-01-2008, 10:21 PM
"Moglo je vise ostati nama,od tolike ljubavi..." :(
Nedostaju mi te lepe zelene oci...:(

Micika
23-01-2008, 03:03 AM
Pesma je toliko emotivna i iskrena, zaista divna i kvalitetna...verujem da se svako pronasao bar u nekom delu pesme...samo napred Vlado, neka bude jos ovakvih za one "ljubavne" dane, ali i nekih sa veselijim tonovima i pozitivnom energijom, kao sto je "Do svitanja" ! :harfa:

*Marija*
24-01-2008, 07:17 PM
Pesma je toliko emotivna i iskrena, zaista divna i kvalitetna...verujem da se svako pronasao bar u nekom delu pesme...samo napred Vlado, neka bude jos ovakvih za one "ljubavne" dane, ali i nekih sa veselijim tonovima i pozitivnom energijom, kao sto je "Do svitanja" ! :harfa:

Slažem se sa tobom, pesma je prelepa, veoma emotivna....:yay:

jelllena
24-01-2008, 10:19 PM
:( Ti i ja nismo mogli skupa,sve bilo je protiv nas... :(

*Marija*
25-01-2008, 01:30 PM
:( Ti i ja nismo mogli skupa,sve bilo je protiv nas... :(

...tiho svađali se, mirili na glas...

erdega79
02-02-2008, 12:51 PM
ovaj text je nesto puno inspiracije, originalno i smirujuce ali ipak ima svoju snagu, stvarno vrh

Jasmina_Syd
08-04-2008, 11:11 AM
Tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii i jaaaaaaaaa...

Obozavam njegov glas... rjeci su prekrasne ali njegov glas je "slag na torti", neopisivo, prepuno emocija...