PDA

View Full Version : Trebinje, januar 2008.

Vlado
26-12-2007, 11:17 AM
Koncert u Trebinju 2.01.'08

Plato Doma kulture

20h

vidimo se :rolleyes:

dexy1
26-12-2007, 11:24 AM
Hvala Vlado,a kad ce u BG-u???

zavodnik
26-12-2007, 02:44 PM
Koliko ima km od Beograda??

jelllena
26-12-2007, 02:51 PM
Imam neke rodjake tamo,ja mislim da je od NS-a nekih 600km...

*Marija*
26-12-2007, 03:36 PM
473km od Beograda se nalazi Trebinje. Trebinje je grad i središte opštine na krajnjem jugu Bosne i Hercegovine.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e4/Trebinje_Municipality_Location.png (http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e4/Trebinje_Municipality_Location.png)

IKICA
26-12-2007, 08:26 PM
Da odem u Bosnu pa da padnem u sevdah...eee to nikako:(

Siki
26-12-2007, 11:21 PM
A јој, па слава ми је...

Milica BG
27-12-2007, 09:41 PM
Koncert u Trebinju 2.01.'08

Plato Doma kulture

20h

vidimo se :rolleyes:
sto bas Trebinje?

jelika
27-12-2007, 10:15 PM
sto bas Trebinje?

A sto da ne? Ne sitnicarite sad...;)

-=RO=- Miss M
28-12-2007, 02:23 PM
ja reshila da idem sa drugaricom, ali ne znam kako. cale kaze da sam luda, da je to slepo crevo :|. prevoz nikakav. chak nema ni redovna linija Sarajevo- Trebinje.

Milica BG
28-12-2007, 03:58 PM
ja reshila da idem sa drugaricom, ali ne znam kako. cale kaze da sam luda, da je to slepo crevo :|. prevoz nikakav. chak nema ni redovna linija Sarajevo- Trebinje.
E, e, vidis, sad sitnicarim, pa kako ce jadni ljudi na koncert ... :wink: :wink:
ps samo se salim

RENATA59
28-12-2007, 04:57 PM
MissM,sve informacije imas na ovo linku...Istocno Sarajevo i autobuska su 15 minuta od centra grada.

www.centrotrans-ad.com/redovivoznje.htm

I.SARAJEVO-TREBINJE
Vrijeme u polasku :07.45 I.Sarajevo- Trebinje 13.00h

Povratak: Trebinje 11.00h- I.Sarajevo 16.25h

-=RO=- Miss M
28-12-2007, 06:22 PM
221km za 5h i 15min. :glavazid:

zWest
28-12-2007, 07:09 PM
jbg seti se koliko ce biti dobro na koncertu i tih 5 sati ce proci dok kazes "pasulj" ;)

-=RO=- Miss M
28-12-2007, 10:09 PM
mhm, a od uzica do sarajeva?!?!!!. a shto se ne poklapa vreme prevoza uzice- sarajevo, sarajevo- trebinje? ne znam shta da radim :( . :glavazid:

devojka iz vode
29-12-2007, 01:42 PM
Ja bih se vozila i 55 sati ako treba,da cujem i vidim Vlada.
Ali ne smem ni da pitam za tako nesto.

zWest
29-12-2007, 02:14 PM
mhm, a od uzica do sarajeva?!?!!!. a shto se ne poklapa vreme prevoza uzice- sarajevo, sarajevo- trebinje? ne znam shta da radim :( . :glavazid:

e jbg, izgleda neresivo ali opet pokusaj da iskombinujes...

DaLeKo_Od_SrCa
01-01-2008, 03:19 PM
e pa nisam bila na doceku da cujem Vlada ali zatooooo... u Trebinje sutraaa!!!! :yay: :yay: :yay: juuuuuhhhhhuuuuuuu ide li jos neko od forumasa?

Srecna nova svima, puno srece i ljubavi i da vam sve zelje ispune! :ziveli:

trebinje
02-01-2008, 06:41 AM
POzdrav svima iz Trebinja.Za sve vas koji ste planirali da dođete na koncert poručujem da se nećete pokajati.U ime organizatora zelim vam svima dobrodošlicu.Inače za sve koji nisu znali za Trebinje imate redovne autobuske linije iz svih krajeva bivše Yu.Sinoć sam do kasno bio sa Vladom i svi one koji su bili na prošlogodišnjem koncertu znaju da je bilo ludilo.Ovaj put će biti još bolje i spektakularnije.
Dan je evo osvanuo sunčan, malo hladno ali se očekuje zatopljene u toku dana.Svi koji ste u prilici dodjite da uzivamo.
Sretna Vam svima Nova godina i puno zdravlja i sreće.
:):):)

*Marija*
02-01-2008, 09:19 AM
Svima vama koji idete u Trebinje želim lep provod. SREĆNA NOVA GODINA!!!:)

Z & Z
02-01-2008, 10:26 AM
Svi koji idete- uzivajte do maximuma, pa da chujemo utiske i uzivamo u fotkicama shto pre :) Ja obozavam Trebinje, svakog leta prolazim tuda kad idem u Herceg- Novi i obavezno se zaustavim u ovom divnom gradu...Lep provooooooooood svima :harfa:

jelllena
02-01-2008, 12:40 PM
Ljudi,lepo se provedite...I pozdravite celo Trebinje...Tamo verovatno nema onih koji mi nisu bar neki dalji rod...Veliki pozdrav za sve koji ce biti na koncertu...I naravno najvise nam pozdravite Vlada...

trebinje
03-01-2008, 08:32 AM
Evo na brzinu da vam prenesem par utisaka sa sinoćnjeg koncerta našega Barbe.Iako je bilo relativno hladno, bar za nas koncert je bio više nego spektakularan.Iako smo koncert zakazali za 20 časova malo smoa ga pomerili tako da je sve krenulo u 21 čas.Plato Doma kulture je bio suviše mali da bi primio sve one koji su sa nestrpljenjem očekivali koncert,tako da su sve pristupne ulice kao i dio gradskog parka bili popunjeni.Sa bine se nije vidio kraj obožavalac.Dogovor je bio da se napravi malo opuštenija varijanta koncerta.Koncert je trajao do 23.15.Iako je mislio da je koncert završen Vlado nije mogao a da se ne vrati na binu nakon što je publika počela samostalno da pjeva i traži nastavak koncerta.Nigor je napravio pravi štimung kada se pojavio na bini i počeo sa svojim ''Latino dance pokretima.
U toku dana vam šaljem par fotki.
:):ziveli:

DaLeKo_Od_SrCa
03-01-2008, 10:41 AM
Dooobro jutro svima!
E ovako... koncert je bio feeeenomenalannnnn :yay: Stvarno sam se odlicno provela. Koncert je trajao oko 2 sata i bas je bila super atmosfera, svi su uzivali. Bilo je nekih koji su se u pocetku kao malo bunili jer je koncert kasnio aliii...
Bio je i Niggor naravno, tu kad su pjevali Tropski bar napravili su stvarnoo fenomenalnu atmosferu, svi su skakali,pjevali, Niggor je igrao malo latino i tako... Ja sam bila presrecna kad sam vidjela Niggora, i kad je Vlado pjevao Draga...svaka cast.
Ma cijeli koncert je bio :yay: :yay:
Eto to je samo onako ukratko, pa poslije kad budem postavila nekoliko slicica pisacu malo opsirnije

S obzirom da sada zivim daleko od Srbije i Crne Gore i da sam ovdje samo za ove novogodisnje praznike zelja mi je bila da Vlado odrzi koncert u ovom preiodu i eto izgleda da mi se zelja ostvarila. Hvala Vladooooo
Jos jednom.... svaka cast :ziveli:

RENATA59
03-01-2008, 02:39 PM
POKLON KONCERT VLADA GEORGIEVA

Za svoj praznik, Krsnu slavu, Svetog Ignjatija Bogonosca, Eparhija Zahumsko-Hercegovačka i Primorska na najljepši način je darivali mlađe Trebinjce. Ali, bogami i one koji se i dalje tako osjećaju.
U organizaciji eparhijske Fondacije za razvoj sporta i kulture Trebinje, priređen je fantastičan koncert poznatog i popularnog Vlada Georgieva.
Vrhunski muzičar i pjevač, privukao je u srijedu veče, čini se, svu trebinjsku mladost. I ne samo nju, bio je tu i dobar broj onih koji to više i nisu.
Ni dobar misnus i izuzetno hladna januarska noć, nisu spriječili brojne Trebinjce, a sigurni smo i dobar broj komšija iz susjednih gradova, da plato Doma kulture, kako bi se komentatatorskim jezikom reklo, ispune do poslednjeg mjesta. Naravno za stajanje.
A Vlado, za uzvrat, zajedno sa prijateljima iz benda, darovao im je više od dva sata nesvakidašnjeg ugođaja.
Više od dva sata nevjerovatne energije, ritma, boja.
Više od dva sata vrhunske svirke.
Jednostavno, bilo je to veče za pamćenje.
Sutra će možda i biti hunjavica, kijavica, povišenih temperatura, pokoji grip.
No, ne mari. Vrijedilo je.
Vlado i ostali! Svaka vam čast!
Valjda je ostalo nešto snage i glasa za naredne nastupe.

Opština Trebinje-Vijesti.

RENATA59
03-01-2008, 02:48 PM
Par slika iz istog izvora:

http://img141.imageshack.us/img141/9985/vg12vn0.jpg http://img141.imageshack.us/img141/9965/vg7eq1.jpg

http://img223.imageshack.us/img223/811/vg1yk2.jpg http://img223.imageshack.us/img223/1214/vg2zg8.jpg

RENATA59
03-01-2008, 02:49 PM
http://img141.imageshack.us/img141/7290/vg15im0.jpg

:D

veki
04-01-2008, 11:43 AM
http://img141.imageshack.us/img141/7290/vg15im0.jpg

:D
Bas lepe slicice, jel ovo Vlado okrenut prema decaku?

jelllena
04-01-2008, 11:47 AM
Jao...Kako je dobar... :yay:

trebinje
04-01-2008, 11:54 AM
Evo par fotki.
359

360

361

362

363

DaLeKo_Od_SrCa
04-01-2008, 12:11 PM
hmmm jel i vi imate problem sa otvaranjem ovih slika? ja ne mogu da vidim ni jednu, ne znam zasto :(

Vlado
04-01-2008, 01:35 PM
Trebinje.......

fantastican grad

pitomi ljudi

svaki put se sve vise vezem srcem za taj grad

bilo mi je predivno a mislim i cijeloj mojoj ekipi!

VRHUNSKI!

pozz:poz

DaLeKo_Od_SrCa
04-01-2008, 02:05 PM
evo nekoliko slicica.....

RENATA59
04-01-2008, 03:32 PM
I još malo iz štampe...:D

Vlado Georgiev razveselio Trebinjce

TREBINJE - Popularni kantautor pop muzike Vlado Georgiev održao je preksinoć, na prepunom platou ispred Doma kulture u Trebinju, poklon koncert čiji je pokrovitelj bila Fondacija za sport i kulturu Eparhije zahumsko-hercegovačke i primorske, a upriličen povodom krsne slave te eparhije i njenog vladike Grigorija.

"Ovo je bio idealan trenutak da ponovo dođem u Trebinje, da razveselim Trebinjce i Trebinjke u ovim novogodišnjim, božićnim i slavskim danima, na poziv mog velikog prijatelja, koga izuzetno cijenim i poštujem, vladike Grigorija", istakao je nakon koncerta Vlado Georgiev.

Njegov dolazak u Trebinje i ovoga je puta potvrdio da je jedan od najpopularnijih pop pjevača cijelog regiona, jer ni izuzetno niska temperatura nije spriječila Trebinjce i Trebinjke, uglavnom mlađe dobi, da dođu na plato i uživaju u veoma profesionalno urađenom koncertu ovog muzičara i benda koji ga je, zajedno sa tri ženska vokala, sjajno pratio.

"Trudim se da sve što radim dovedem do maksimalne moguće finoće, jer drugačije nisam navikao. Uvijek nastojim da publika sa mojih koncerata ode zadovoljna i da komunikacija između nas bude na nivou", dodao je Vlado nakon koncerta na kome je, osim velike scene sa izuzetnim ozvučenjem i rasvjetom, bio instaliran i veliki video-bim i sva prateća oprema za jedan profesionalan koncert.

Okupljenim građanima je novogodišnje i božićne praznike čestitao i episkop zahumsko-hercegovački i primorski Grigorije.

Nezavisne novine

Floyd
04-01-2008, 05:49 PM
Vlado je u Trebinju imao 2 koncerta, oba su bila besplatna i na istom mjestu - na platou ispred Doma kulture. Prvi je bio za Preobraženje Gospodnje za slavu grada i Sabornog hrama 19.08.2006. , a drugi za slavu naše Eparhije i vladikinu ličnu slavu. Mada je bilo jako hladno, okupilo se dosta mahom mladih ljudi koji su uživali u više od dva sata vrhunske svirke.
Koncert je počeo sa "Ženom bez imena", a dalje su se ređali Vladovi hitovi. Vlado je napravio dobru šalu kad je rekao da mu Koprivica 6 godina svira u bendu, a tek je dan ranije saznao da ga u Trebinju zovu Soka i cijeli koncert ga je tako oslovljavao. :) Svima nama u publici lakše je bilo podnositi hladnoću gledajući Vlada obučenog samo u košulju i sako. Najveće oduševljenje bilo je za vrijeme pjesme "Tropski bar", kad se Vladu na pozornici pridružio Igor Lazić. On je svojom mimikom, pokretima dobro zasmijao publiku. Takođe je veliko oduševljenje bilo za pjesmu "Do svitanja", koju je publika horski otpjevala od početka do kraja. Vlado nije propustio da nekoliko puta pohvali tvrdoško vino, koje je povremeno pijuckao između pjesama. I sve druge pjesme sa oduševljenjem su prihvaćene.
Sa prijateljem sam u prvom dijelu koncerta komentarisao da vjerovatno koncert neće trajati više od sat i po, s obzirom na hladnoću. Srećom, prevarili smo se. :yay:Takođe smo se nas dvojica složili da u zadnjih dvadesetak godina dva najbolja koncerta su bila Vladova koncerta. A gostovali su mnogi bivši i sadašnji veliki bendovi i pjevači. Takođe mi je srce puno kad vidim da je ovoliko publike okupio neko ko se ne zove Ceca, Seka, ili neki drugi turbo-folk "umjetnik".
Jedva čekam novi album.

brankobranko
04-01-2008, 06:04 PM
Vidim da je svima bilo vrh, kako mi je sad krivo sto nisam mogao ici :mad:

sans nom
04-01-2008, 10:54 PM
poklon koncert čiji je pokrovitelj bila Fondacija za sport i kulturu Eparhije zahumsko-hercegovačke i primorske, a upriličen povodom krsne slave te eparhije i njenog vladike Grigorija.
pa, blago eparhiji koja ima takvog vladiku a i vladiki koji ima takvu eparhiju.
Bravo za Trebinje! :)

Tatjana
05-01-2008, 06:31 AM
Trebinje.......

fantastican grad

pitomi ljudi

Takvi smo ti svi mi Hercegovci! :turpija: :mrgreen:

Milica BG
05-01-2008, 12:31 PM
jel nam se to Vlado malo ubucio za ove praznike? heh :obrva:

jelllena
05-01-2008, 02:56 PM

Jesmo,jesmo...Podrzacu te,ali necu mnogo da se ponosim... ;)
Salim se,naravno!!!

marinas
10-01-2008, 01:29 PM
Trebinje je divan grad, jedan od meni najljepših...Jednostavno ima svoju dušu...
Šta reći, nego svaka čast Eparhiji i vladiki Grigoriju koji je veliki čovjek.
I blago svima koji su bili na koncertu i uživali u Vladi...
Nadam se da će neko iz Banja Luke konačno doći pameti i pozvati Vladu kod nas!
Kad se samo sjetim njegovog koncerta na tvrđavi Kastel....:party:
Vlado, dođi nam opet, please please:yay:

Lie
08-02-2008, 09:16 PM
Planira li se uskoro koncert u Sarajevu (usput receno, mislim da bi bilo krajnje vrijeme, nakon tolikih godina). Ah da, zna li se ista za taj albumcic, dokle je???
:ziveli:

Borjana
09-02-2008, 06:40 PM

E, vala jeste...bila ja ljetos u Trebinju, stvarno...divan grad, divni ljudi...a za Dovlin koncert imala sam i direktan prenos, njih troje su mi bukvalno pustili sve pjesme...hvala moji Hercegovci...