View Full Version : Bački Petrovac, jun 2008.
Jedva sam našla na karti...
Sad još da čujemo potvrdu, i da li mogu ići svi ili je i to nešto zatvorenog tipa
zavodnik
07-06-2008, 12:41 PM
Backi Petrovac?!? Znam gde je to,prolazio sam dosta puta kroz to selo.To je nekih 20 km od Novog Sada.Ali ne mogu da poverujem da ce tamo biti koncert ili bilo sta:confused: .To je malo mesto,selo sa 3,4 hiljada stanovnika.
RENATA59
07-06-2008, 12:57 PM
Ne vidim razloga zašto koncert ne bi bio i u malom mjestu.Ako si mali ne znači da si posljednja rupa na svirali niti da te treba zaobići.
Koliko sam uočila često opština,crkva,neka druga institucija ili privatno lice odluče da pozovu i gradjanima svoga mjesta pruže zadovoljstvo prisustvovanja velikim koncertima.
Dopuna:Kada smo kod broja stanovnika podaci iz 2002 kažu sa njihovo sajta:
Prema popisu od 2002. godine u Opštini Bački Petrovac živi 14.681 stanovnika.
Od tog broja Bački Petrovac ima 6.727, Kulpin 2.976, Gložan 2.283, a Maglić 2.695 stanovnika.
zWest
07-06-2008, 01:19 PM
ja mislim Meli da te neko slagao :(
zavodnik
07-06-2008, 01:42 PM
mozda gostuje na televiziji backi petrovac?!
ja mislim Meli da te neko slagao :(
Isti izvor je dosad UVEK bio tačan i po tom izvoru si i ti u pravu što se tiče koncer (a) ta u Nišu :)
jelllena
07-06-2008, 02:35 PM
Znam ja gde je Backi Petrovac,znam jednog decka odande,blizu NS-a,selo koje je pretezno naseljeno Slovacima,pa ni Karlovci nemaju mnoooooooooooogo vise stanovnika,nekih sedam hiljada,pa je tamo bio koncert 3x.Samo ne znam gde se odrzava koncert,ne secam se nekog trga ili tako neceg...
zWest
07-06-2008, 02:44 PM
Isti izvor je dosad UVEK bio tačan i po tom izvoru si i ti u pravu što se tiče koncer (a) ta u Nišu :)
Sorry nisam znao ;))))
Sorry nisam znao ;))))
No problem :) , samo da nam još i Vlado potvrdi
zWest
07-06-2008, 03:04 PM
polako dok covek malo dodje sebi od sinoc ;))))
MilicaNS
09-06-2008, 10:35 AM
Hey drustvance i ja sam za to cula. :) Ja sam vec resila da idem 14-og tamo, e sad ako ne bude bilo koncerta utehu ce mi pruziti rostilj i hladno pivo. :D hehe...
Ognjan
13-06-2008, 11:34 AM
I meni malocas javishe da je sutra Vlado u B.P....
A sta kaze Vlado,je l' zna on da ce biti sutra tamo:)???
zavodnik
13-06-2008, 02:50 PM
Da li se zna u koliko sati pocinje koncert??
TaN|a
13-06-2008, 03:09 PM
polako dok covek malo dodje sebi od sinoc ;))))
Dok on dodje sebi, meni nece imati ko da cuva dete sutra ... :)
Kontam da toga nece ni biti. Danas je 13.06.2008 a do sutra je ostalo samo jos 24 sata. Culo i potvrdilo bi se to ranije, pogotovo za neko manje mesto kao sto je Backi Petrovac.
Dok on dodje sebi, meni nece imati ko da cuva dete sutra ... :)
Eh, šta ćeš!
I ja imam problem sa čuvanjem dece ali sam se obezbedila za sutra. Ubedila sam babu, dedu da im je bolje da sutra dođu deca iako su trebali danas. Valjda će se već neko oglasiti pa ako ima koncert...pravac B. Petrovac,a ako ne...slobodno veče..ni to nije loše :grin:
Prolazio sam juce kroz BP i sela u okolini, pa videh plakat: BP u 20h.
jelllena
13-06-2008, 10:26 PM
Prolazio sam juce kroz BP i sela u okolini, pa videh plakat: BP u 20h.
I meni su ovo rekli...
devojka iz vode
14-06-2008, 12:14 PM
Ja sam u videla plakate za taj koncert. I nasla sam na karti Backi Petrovac. Samo jos da nagovorim tatu da me vozi:D
Nego...cudno da Vlado nije potvrdio:?:
Vlado
14-06-2008, 02:43 PM
see you tonight:salut:
zavodnik
14-06-2008, 03:05 PM
Ogiiiii pakuj se . . .Krecemo??
-=RO=- Miss M
14-06-2008, 04:10 PM
jurishshshsh... ;) .
RENATA59
14-06-2008, 05:03 PM
Dobar provod svima. Citam da imaju prvorazredan kulen. Njamnjam.
RENATA59
14-06-2008, 09:08 PM
:ziveli:Sta bi prijatelji moji ...pozdrav za BP.:-D...:harfa:
MilicaNS
15-06-2008, 09:23 AM
Evo da se i javim i da vam kazem da je jucerasnji koncert bio super super super!!! :ok: Bila sam i na generalnoj probi, Vlado to profi odradjuje, mada samo sam slusala kako drugi kukaju u fazonu Vlado preteruje i blah blah ali covek samo to radi kako treba i valja!! Respect stvarno, skidam kapu!!! Inace, malo je bio izmenjen bend bili su novi/stari drugari na bini... Naravno, bio je NIggor i znate kakvo je ludilo bilo uz 'Tropski bar'... Ja sam odusevljena 'po ko zna koji put' ;) sto koncertom sto Vladom i tacka/uzvicnik whatever./! :D
p.s. Kasnije ce biti par slikica, samo kad ih dobijem od buraza... :) pozz!!
GOGICA
16-06-2008, 05:07 PM
Svirka kao i uvek vrhunska!Ali mi se čini da su nas gazde "Vrbare" pošteno odrale za ulaz mada ja lično ne žalim.Vredelo je,jer sam nakon toliko vremena uspela da dođem do Vlada,dobijem autogram i postavim mu par pitanja.Novi cd konačno,definitivno na jesen!!!!:-) A poseta Novom Sadu odmah nakon izlaska istog!Šta više da dodam osim,ljudi još samo malo!!!!:poz
jelllena
16-06-2008, 05:13 PM
Svirka kao i uvek vrhunska!Ali mi se čini da su nas gazde "Vrbare" pošteno odrale za ulaz mada ja lično ne žalim.Vredelo je,jer sam nakon toliko vremena uspela da dođem do Vlada,dobijem autogram i postavim mu par pitanja.Novi cd konačno,definitivno na jesen!!!!:-) A poseta Novom Sadu odmah nakon izlaska istog!Šta više da dodam osim,ljudi još samo malo!!!!:poz
Znaci da ga cekamo za neke 2 godine... :D
dexy1
16-06-2008, 05:35 PM
Vidite da sam bio u pravu po pitanju izlaska CD-a...:poz
MilicaNS
17-06-2008, 08:09 PM
Svirka kao i uvek vrhunska!Ali mi se čini da su nas gazde "Vrbare" pošteno odrale za ulaz mada ja lično ne žalim.Caos Gogice. :) Moje misljenje je da nas gazda Cepsi uopste nije 'odrao' jer kada pogledas malo bolje i kada razmislis koliko je trebalo da bi se sve to realizovalo, opet trebalo je dovesti Vladu, ipak Backi Petrovac (nista negativno za to mesto ne mislim cak sta vise bas mi se svidja!) ali ipak je to manji gradic i svaka cast tom Cepsiju jer covek pokusava da osvezi tamo zivot i stalno dovodi neke poznate face, pocev od Crvene jabuke koje su bile pre par nedelja, sledece nedelje ce biti valjda Haris Dzinovic tako da... A to treba sve i platiti, niko tamo ne svira za 'dz' jer da se razumemo svima njima je to posao i gledaju da ti uzmu pare- od njih svi zivimo, ali zato i ti kada das te pare za ulaznicu ocekujes i kvalitet i dobar provod sto Vlado definitivno pruza! Eto, mozda su sada ove dve godine koje sam provela studirajuci preduzetni menadzment ostavile traga na mene pa sada ipak zalazim malo dublje u sve te manifestacije i organizovanja i... Sta ce biti tek za dve godine?... Pozdrav veliki! :)
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.