View Full Version : Od svitanja 2004. do 2008- najbolji VG koncert na kom ste bili?
Zeljka ex Z & Z
16-11-2008, 09:28 PM
Hajde malo da se prisecamo atmosfere sa starih, dobrih koncerata...:)
Ja prva ne mogu da izdvojim jedan jedini koncert jer je na svakom atmosfera nekako drugacija, sto zbog uvek veselog drustva i avantura :D, sto zbog novog iskustva u novom gradu, sto zbog, naravnooo, novih muzickih specijaliteta Vlada i benda :ok:
Ali nek bude-1) srpska nova u Kragujevcu 2007- iz vise razloga neponovljivo- a jedan od njih je i premijerno "Tiiiiii i jaaaa nismo mogli skupa , sve bilo je protiv nas...."
2) Sremski Karlovci, maj 2007.
3) tripple serija u HN-u iz avgusta ove godine- sta reci: more, Kanli kula, fenomenalna mjuza, narocito pohvala za Vladove acoustic piano deonice (jaooo,kad se setim uzivancije uz instrumental Reci mi da znam, divno....) i nikad bolje bend solaze....i naravno, Put do srca tvog posle puno vremena na koncertu...fenomenalna ekipa i druzenje...ma sve vrh...
da ne zaboravim zbog nekih da pomenem i gorki list :D
Sta vi kazete?
jelllena
16-11-2008, 09:37 PM
Ja posle pomena Gorkog lista ne znam sta da kazem,zaboravila sam... :D
Meni je najdrazi konc.u Karlovcima,2007.Posto sam jaaaaaaako vezana za ovo mesto i tamo mi je sve nekako posebno...pa tako su mi i Vlado i njegovi koncerti mnoooooogo drazi u ovom gradicu,na Trgu,ispred moje mile gimnazijice... :poljubac:
Millena
16-11-2008, 09:38 PM
Ja bih rekla Tashmajdan, jun 2004. :)
Da ne ponavljam zasto, kako, koliko, zato... ponavljala sam do sada. Ko je bio, shvatice. :-P
Naj koncert ever!
Dobar je bio i u Chachku, cini mi se Srpska Nova 2006...ko se jos seca i u Kragujevcu za Srpsku Novu 2007.
Eto.
Jos sad da prepricavam atmosFeru i dogodovstine..ihaaaa. :jester:
navika19.
16-11-2008, 10:00 PM
Jedan od onih 5 u Sava Centru, e sad na kom sam bio nem` pojma...
Prvenstveno jer je prostor prevljen za koncerte, dakle akustican je i svaki instrument se kristalno jasno cuje! :-)
Jos plus nisu cichali, vristali, probijali bubne opne Vladove `verne` obozavateljke u roze majchicama.:-P
Najveseliji koncert mi je ipak bio za docek `ne-znam-koje` nove godine(cini mi se srpske) u Bg na Trgu!:party:
ana JA
16-11-2008, 10:14 PM
Ja takodje ne mogu da izdvojim jedan,svaki je bio dobar na svoj nacin.Ali ajde da podjem hronoloski
1.SC 6.11.2004.-to je bio prvi koncert na kom sam bila (mnogo sam se mucila da nagovorim roditelje da dodjem,posle toga je sve bilo drugacije i lakse (i njima se svidelo;) )).Znaci ovaj nikada necu zaboraviti
2.Pozarevac 2005.-odlicno drustvo i atmosfera
3.Nis (27.06.)-ne znam zasto,ali ja sam se u Nisu tako dobro provela da to recima ne mogu opisati
4.drugi od sest u HN-prostor,raspolozenje,atmosfera,DRUSTVO,sve,sve,sve
Nadam se da ih biti jos mnogo,mnogo,mnogo.........:)
RENATA59
17-11-2008, 11:13 AM
Tri najljepša koncerta -Herceg Novi -juli 2008g.:salut: :salut: :salut: :harfa:
a svi ostali na kojima sam bila su mi dragi i odlični,svaki na svoj način jer su bili na različitim lokacijama,različitim drzavama.
plavamuza
17-11-2008, 04:41 PM
Uopste nisam ljubitelj koncerata.
Obicno se svaki najavi mesec dana unapred.
Ja bih odmah,cim vidim obavestenje,al ne moze to tako kako ja hocu.
Sacekam mesec dana..A onda izgubim volju.
I meni je u sc najbolji koncert na kom sam bila.Zavaljena u fotelji.
Sa jednim dragim prijateljem,koji voli da me posmatra kako razmisljam.
Nemam drustvo za Vladovu muziku.Ja volim da ga idealizujem,kitim,obozavam.
A to ljudima smeta!Onda meni ljudi smetaju.
The_Lightrider
23-11-2008, 04:32 AM
Zrenjanin, Jun 2004....
onaj prvi u Smederevu mi je bio super, i docek Nove u Beogradu, i proslog leta u Bg na Trgu, ali ovaj prosli na kome sam bila (u smederevskoj Tvrdjavi) definitivno je najnaj zbog mnogo cega.. =) hocu opet =(
До сад сам био на 5 концерата, посебан филинг ми је био у Театру 333 у Бања Луци на промоцији Горког листа, јер је било баш као у театру, нас 100-тињак, бенд и Владо :)
majabl
25-11-2008, 05:54 PM
Tash, Tash, Tash, Tash, Tash... :D
Rekla sam vec puuuno puta... Bilo je extra koncerata... Novi 2004, Novi 2008 3x... ali Tash je TashhhHhHHH :respekt:
Nikola_M
01-04-2009, 01:04 AM
Za Srpsku novu godinu u Kragujevcu jer sam prvi put bio na Vladovom kocertu i bio sam pijan ko letva. Od tada sve njegove koncerte slusam trezan jer zelim da svestan uzivam u produkciji zvuka i pevanju Vlada. Ali ta Nova ce mi ostati u pamcenju, secam se da sam Lazljivu pevao mesec dana posle koncerta po ceo dan i noc. Inace najvise volim da cujem Samu bez ljubavi live, jer je izuzetno dobra, obozavam da je pevam. Iako je Zivim da te nadjem meni ludacki zahtevna,otpevam je uvek od srca uporedo sa Vladom. Hvala ti za ove divne pesme koje su mom emotivnom zivotu dale jednu novu dimenziju.
brankobranko
01-04-2009, 05:22 AM
Novi Becej... to sigurno nikad necu zaboraviti :harfa:
Polke
29-04-2009, 09:24 PM
Koncert u Subotici 2004. ili '03., negde oko prvog maja...
Voda voda kupila vinariju Palic, i vlasnik priredio koncert svom gradu..
saksofonista koji je tad bio sa njim (ne znam da li je jos uvek) je iz Subotice, i zenio se u to vreme... i to je bio jedan od razloga za vrhunski kvalitet koncerta :)
ana JA
29-04-2009, 11:55 PM
Koncert u Subotici 2004. ili '03., negde oko prvog maja...
Voda voda kupila vinariju Palic, i vlasnik priredio koncert svom gradu..
saksofonista koji je tad bio sa njim (ne znam da li je jos uvek) je iz Subotice, i zenio se u to vreme... i to je bio jedan od razloga za vrhunski kvalitet koncerta :)
Saksofonista je Bunford Gabor Buga i ne svira vise sa Vladom,trenutno radi u muzičkoj školi u Subotici kao profesor klarineta i saksofona.
:)
Zeljka ex Z & Z
30-04-2009, 02:02 PM
Kad smo vec kod Buge- kraljina ogromna,respect,pozdravimo ga ovim putem :respekt::)
Svima koji sutra idu u Sabac zelim lep provod, nadamo se da ce se i taj koncert naci na ovoj listi :) uzivajte:harfa:
ichbinmilan
30-04-2009, 07:12 PM
Jedini koncert na kom sam bio, drugi u julu 2008. u HN. Tad me je odusevio. I sutra u Sapcu cemo videti sta ce biti. Pozdrav iz Sapca.
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.