PDA

View Full Version : Niš, 19.jun 2009

Milica
13-05-2009, 07:49 PM
Vlado Georgiev
19.jun 2009.
Po prvi put, Tvrđava - na platou iza Salona 77.
Karte u prodaji 1.juna, ulaz na koncert - glavni ulaz u Tvrđavu i na mostiću - Rovče

Millena
13-05-2009, 07:52 PM
Au. Red bi bio da dodjem ove god. :D

Milica
13-05-2009, 08:01 PM
Ovo će biti veliki spektakl ... ovakav koncert nikada nije održan u Nišu.. ako ne računam festivale.. a ne računam ih :)

majamajce
13-05-2009, 08:05 PM
Sta bre "po prvi put" ? :confused:
OOOOEEEE opet Nis...super... :D

Milica
13-05-2009, 08:08 PM
Sta bre "po prvi put" ? :confused:

Tvrđava (ali ne na letnjoj pozornici) već na platou iza Salona 77.

zavodnik
13-05-2009, 08:32 PM
Tvrđava (ali ne na letnjoj pozornici) već na platou iza Salona 77.

Nama je to sve jedno,samo da se dovucemo do Nisa :D

Milica
13-05-2009, 09:00 PM
Nama je to sve jedno,samo da se dovucemo do Nisa :D

nije svejedno...NEKTAR :)

Micika
13-05-2009, 11:33 PM
Ovo će biti veliki spektakl ... ovakav koncert nikada nije održan u Nišu.. ako ne računam festivale.. a ne računam ih :)

Sta ce to specijalno biti? Vlado definitivno voli Nis, a i publika u NIsu njega! :ok: sad sam jako radoznala...reci Mico, reci! :skakutav:

merima87
14-05-2009, 07:36 AM

idemoooo... :skakutav: majce, je l' opet pravimo konfete?;)

Lorelay
18-05-2009, 05:05 PM
e bash volem da dodje u nish!
i povede nigora, odavno imam zelju da ga premerim jerbo sam naumila da odgonetnem neke glasine.
ionako su u paru najbolji.
i , ovoga puta, molim , autogram:naklon: / al necu da odam gde :turpija:

marice
19-05-2009, 11:04 AM
Svaki njegov koncert je pravi spektakl ....

majal
19-05-2009, 08:13 PM
Ljudi, sta da Vam kazem, odavno nisam bila aktivna na forumu, mada sam pratila, ne mogu da kazem da nisam, zelim Vam dobrodoslicu u Nis na koncert 19. juna, znam da ce biti VRH, kao i uvek kada Vlado peva u Nisu(i ne samo u Nisu) Veliki pozdrav od Maje i vidimo se

djwibe
20-05-2009, 07:52 PM
velike su sanse da se vidimo i u nishu...htedoh reci i u Nish!!! :-)

btw. trazim vodicha za Nish, na dan koncerta!!! :-D

pingvin44
25-05-2009, 09:59 AM
Mozze li mi neko reci gde mogu da se kupe karte s`obzirom da sam iz Beograda? I posto su karte?

djwibe
25-05-2009, 11:21 PM
Da, da mogao bi neki info da padne ovde o tome gde se mogu kupiti, koliko se stampa, cena i sl.

ne bih voleo da dodjem u Nish i ostanem pred kapijama tvrdjave...

IKICA
26-05-2009, 11:22 AM
19 juna imam apsloventsko vece.....tako da drugari lepo se provedite a ja cu se vec nekako snaci.. :D

Micika
28-05-2009, 12:31 AM
Da, da mogao bi neki info da padne ovde o tome gde se mogu kupiti, koliko se stampa, cena i sl.

ne bih voleo da dodjem u Nish i ostanem pred kapijama tvrdjave...

Vetovatno ce se karte prodavati ispred bioskopa Vilin grad i u Happy house-u u Kalci, mozda i neki kafic...od 1. krece prodaja...tako sam bar cula...kad budu izasle reci cu ti cenu i sve sto te bude zanimalo :)

Milica
28-05-2009, 08:48 AM
Mozze li mi neko reci gde mogu da se kupe karte s`obzirom da sam iz Beograda? I posto su karte?

opa..... pa gde si covece???

karte su 500 din, u prodaji od ponedeljka 1.juna...

prodajna mesta: Mamut (Obrenovićeva i Merkator), bioskop Vilin Grad, radio Delfin (Prokuplje), radio 016 (Leskovac), cafe Galerija (Aleksandrovac)

Milica
28-05-2009, 08:55 AM
Sta ce to specijalno biti? Vlado definitivno voli Nis, a i publika u NIsu njega! :ok: sad sam jako radoznala...reci Mico, reci! :skakutav:

Samo ti dodji na koncert... videces :)))

Milica
28-05-2009, 08:57 AM
velike su sanse da se vidimo i u nishu...htedoh reci i u Nish!!! :-)

btw. trazim vodicha za Nish, na dan koncerta!!! :-D

od autobuske stanice pravo... 5 min hoda...tvrdjava

Micika
28-05-2009, 07:54 PM
Samo ti dodji na koncert... videces :)))

Jao jedva cekam, a mrzim kad nesto cekam :) jos kad mi tako kazes :) hehehehe

Milica
29-05-2009, 06:46 PM
karte u prodaji od sutra :)

djwibe
29-05-2009, 10:32 PM
od autobuske stanice pravo... 5 min hoda...tvrdjava

A kolima... :D samo da me posao ne omete, da ne kazem nesto teze, i eto mene sa ekspedicijom u Nish!!!

Milica
30-05-2009, 07:06 PM
A kolima... :D samo da me posao ne omete, da ne kazem nesto teze, i eto mene sa ekspedicijom u Nish!!!

isto :) .. kad udjete u Nis, svakako prolazite pored glavne autobuske stanice... cim ugledas stanicu i prodjes je, odmah skreni levo (prolazis pored pijace) i samo vozi pravo i izlazis na Tvrdjavu :)

ala sam ti objasnila :))))

ladys
09-06-2009, 09:53 AM
idemoooo... :skakutav: majce, je l' opet pravimo konfete?;)
Ako opet pravite konfete i ja cu ovoga puta i to od onih skolskih svezaka!:D
Samo da se svi ponovo okupimo u Nisu !:)

zavodnik
09-06-2009, 09:08 PM
Zanima me jel ide neko iz Beograda ???

Zeljka ex Z & Z
10-06-2009, 10:30 AM
idem ja :)

merima87
10-06-2009, 02:03 PM
i ja...:D
drugari, dogovaramo se da idemo zajedno...

zavodnik
10-06-2009, 08:36 PM
i ja...:D
drugari, dogovaramo se da idemo zajedno...

Super,zato sam vas i pitao :yay: ,jel ide jos koja dama ???

Orhideja
11-06-2009, 02:08 PM
Da li će moći karta da se kupi pre samog početka koncerta, pošto nisam iz Niša :)???????
Tj. da li će ih biti pre samog početka koncerta ??:confused:

TanjaNIS
11-06-2009, 07:48 PM
Pretpostavljam da broj karata nije ogranicen jer koncert nije na letnjoj pozornici. Trebalo bi da ih bude i pred koncert.

majamajce
12-06-2009, 10:02 PM
Evo i ja da se javim...tu sam, (nisam na moru), tako da idem i JAAAAA!!!!!!!! (ponavlja se scenario od prosle godine :)) sa sve konfetama, NARAVNO! Ali ovaj put, nadam se, da ce i ostali da pomere lenju guzicu i naprave po nesto :-P
p.s. Hocemop li vozom ili busom?

djwibe
12-06-2009, 10:21 PM
Evo i ja da se javim...tu sam, (nisam na moru), tako da idem i JAAAAA!!!!!!!! (ponavlja se scenario od prosle godine :)) sa sve konfetama, NARAVNO! Ali ovaj put, nadam se, da ce i ostali da pomere lenju guzicu i naprave po nesto :-P
p.s. Hocemop li vozom ili busom?

Ako mi stigne auto do srede, kolima cemo!!! :D

majamajce
12-06-2009, 10:52 PM
Aaaa ne... nikakvim kolima.... Autobusom je DUZE, tako da ima vremena da se prica o navijackim grupama itd, dok Merima nemo posmatra i klima glavom :D Ko razume shvatice :D

djwibe
12-06-2009, 10:59 PM
Aaaa ne... nikakvim kolima.... Autobusom je DUZE, tako da ima vremena da se prica o navijackim grupama itd, dok Merima nemo posmatra i klima glavom :D Ko razume shvatice :D

Pa juricemo 30 na sat... :D

merima87
13-06-2009, 09:00 AM
merima ce da iskoci iz busa bude li opet price o partizanu... :D

majamajce
13-06-2009, 11:28 AM
A pricace se, hvala Bogu................. :littlero:

ANA NIS
14-06-2009, 02:58 PM
Draga Majo i svi ostali koji dolaze iz BG,ja dolazim na stanicu da vas sacekam.:)
Mesto pored Vlada je rezervisano za Majce...da se zna na vreme...da ne dodje do:boxing:

Orhideja
14-06-2009, 03:04 PM
Pretpostavljam da broj karata nije ogranicen jer koncert nije na letnjoj pozornici. Trebalo bi da ih bude i pred koncert.
Hvalaaaa :respekt: :thumrigh: .

majamajce
14-06-2009, 09:49 PM
Sacekali nas-ne sacekali, mi cemo se snaci :D
Gde nam je yunior? I on nam fali da bi se ponovio scenario od prosle god. :)
Predlazem: konfete, + Jack Daniels 0,7L(sa 2 case) kao zakasneli poklon za rodjus gore navedenom vlasniku foruma. ;)

ana JA
14-06-2009, 09:57 PM
Oleeeeee,dolazim i ja!!! :yay: :yay: :yay:
vidimo se!

*E*N*A*
16-06-2009, 06:59 PM
Dolzaimo i iz Makedonije! :D Samo da mi neko kaze dal cu moci da nadjem karte u petak kad dodjem?

dragonfly23
17-06-2009, 05:20 PM
Dragi moji,
Drago mi je zbog vas sto cete dobiti tako jedan lijep poklon od Vlada i zelim vam da se odlicno provedete. Posaljite koji komentar i slicicu poslije, bicu vam jako zahvalna. Ako budete pricali sa njim pitajte ga kada ce u Banjaluku - ljeto bez njegovog koncerta na Kastelu ostane nekako neupecatljivo - dobar znak je sto je izasao iz studija, barem malo.
Hvala unaprijed i ljubim vas ;)

IKICA
18-06-2009, 07:39 AM
Drage moje prijateljice lep provod sutra, i cekam snimak "sama bez ljubavi,bez tebe i hej ti"....nemoj te me zvati i pevati u prazno necu se sigurno javiti...DZuskacu :) uz neki drugi bend :pice:

Milica
18-06-2009, 07:44 AM
Dolzaimo i iz Makedonije! :D Samo da mi neko kaze dal cu moci da nadjem karte u petak kad dodjem?

Jedan broj karata je odvojen i biće u prodaji na dan koncerta, baš zbog ljudi koji dolaze sa strane.

Micika
18-06-2009, 11:11 AM
To je super, ja sam iz Nisa ali mi je drago da se neko toga setio :)

*E*N*A*
18-06-2009, 12:43 PM
Jedan broj karata je odvojen i biće u prodaji na dan koncerta, baš zbog ljudi koji dolaze sa strane.

Jupiiiiii! Thanx :D

majamajce
18-06-2009, 01:09 PM
(za one koji idu iz Bg-a):
Krecemo autobusom u 15h, Nis expressom, malo ranije da se dodje karte da se kupe itd.
Ko zeli, neka nam se pridruzi u razgledanju grada i ispijanju pica tamo ;)
Vracamo se iz Nisa onim ili u pola 2 ili u pola 3 ujutru.
Eto tako....sta bih jos mogla reci...osim da se ponese samo dobro raspolozenje :)
I naravno, konfete... (ozbiljna sam) ;)

Zeljka ex Z & Z
18-06-2009, 02:11 PM
Drugari,ja cu verovatno krenuti malo ranije iz BG-a,ali cujemo se tamo vec da ludujemo :D
Iki, dobices sve snimke, a ti uzivaj uz " neki drugi bend" ;):D
c ya, everybody :buketic:

ana JA
18-06-2009, 04:51 PM

gde ce se prodavati,ispred tvrdjave ili na onim istim prodajnim mestima?

Biljana9
18-06-2009, 05:21 PM
Sta da vam pozelim, kada su dobar provod, najbolje pesme i fenomenalna atmosfera vec zagarantovani... :) Zato, svi koji cete sutra biti tamo :ok: uzivajte!!! A posle kacite slike i prenosite utiske.. ;)
Ako se zvezde veceras poklope sutra ce se u Nis cuti neka nova pesma.. turututu.. :)

djwibe
18-06-2009, 08:08 PM
:mad: -> :pice: -> :pov -> :coffee:

je besan jer ne moze da vam se po prvi put pridruzi...
bem' ti posao...i prokleti robovlasnichki sistem...

btw... slike i po neki snimak su obavezni...i lep provod naravno...

ana JA
18-06-2009, 09:10 PM
U koliko sati pocinje koncert?

IKICA
18-06-2009, 09:14 PM
pocinje u 21h :)

majamajce
18-06-2009, 09:39 PM
E nije nego kad Vlado izadje da peva _ tad pocinje :-P

IKICA
19-06-2009, 09:44 AM
E nije nego kad Vlado izadje da peva _ tad pocinje :-P

kako ti kazes, zovite me pre....jer sam od 20h zauzeta :)

Razredna
19-06-2009, 11:07 AM
Drugari,ja cu verovatno krenuti malo ranije iz BG-a,ali cujemo se tamo vec da ludujemo
Iki, dobices sve snimke, a ti uzivaj uz " neki drugi bend" ;):D
c ya, everybody
A ja, jel mogu i ja da dobijem snimke!?...:D .... lep provod svima koji idete!:buketic:

Aleksandrica :)
19-06-2009, 03:16 PM
Idem i ja na koncert :D Provod ce biti lud... jedva cekam.... :) Uz to mi je irodjendan danas...tako da ce mi biti bas super.... :) Najlepsi poklon...lepsi ne postoji :)

enjoy.the.silence
20-06-2009, 06:45 AM
i?
pricajte.... koja je to predgrupa nastupila pre vlada? koje je pesme pevao? je l' pevao i tu najnoviju (tu koju navodno pusta krajem juna)?

:turpija:

20-06-2009, 10:01 AM
Moji utisci sa koncerta:

1) Po prvi put sam bila na nekom Vladinom koncertu i to je bio bas 19 juna ya moj rodjendan.... Sta mogu da kazem sem da sam bila odusevljena..... Vlado je u potpunosti ispunio ono sto sam ocekivala..... Dosla sam oko pola 8.... Bilo je prepuno oko 9 sati..... Prvo je nastupila predgrupa... Mislim da je bila Ding-Dong... Niska neka grupa..... Bila je jedna mnogo simpaticna pevacica iz Indije... Mene je glasom mnogo podsecala na Rihannu.... Bilo je i par simpaticnih momaka.... ali nisam zapamtila imena njihova.... pesme koje su pevali su imale odlican ritam bar ja tako mislim.... Vlado se pojavio ja mislim oko 10 sati.... Zapoceo je pesmom Zena bez imena.... Jedna od mojih omiljenih.... Pubilka je znala svaku pesmu... ali mislim da je najvece odusevljenje bilo za pesmu Hej ti ili Tropski bar.... U prvim redovima je bilo mnogo guzve tu sam bila pola koncerta a polovinu sam provela u poslednjim redovima gde se odlicno culo i gde je bilo mesta za igru.... bilo je fenomenalno.... I na kraju samo da kazem Vladi jedno veliko hvala za predivno vece tj za predivan rodjendan koji sam mogla da imam.... :poljubac::poljubac:

RENATA59
20-06-2009, 11:02 AM
Aleksandrice,hvala ti utisku i trudu da nam preneses dio atmosfere sa sinocnjeg koncerta.

:poz

20-06-2009, 12:02 PM
Nema na cemu.... Mada je nemoguce da se tolika pozitivna energija opise .... :)

merima87
20-06-2009, 12:24 PM
pa, ovako... sto se predgrupe tice, bili su ok, ali mi nekako ta muzika ne ide uz ono sto vlado radi... e, sad vlado...:D koncert fenomenalan... svirali su i par pesama koje inace retko sviraju... za ''ako ikad ostarim'' respect... sta da vam kazem? ludilo potpuno... e, sad... svi smo se iznenadili jer nije svirao ''bez tebe''...:confused: a culi smo je na tonskoj probi... a zato je ''hej,ti'' bila 2 puta... ne bunimo se jer je pesma uzivo bomba... naravno, od nove pesme nista... moram da napomenem da sam nisom odusevljena... mnoooogo lep grad... i, da... samo jos ovo... crnac u crvenom koji je bio predgrupa je mmmmmm...:lol:

majamajce
20-06-2009, 12:42 PM
Bilo je groooozno! Ova Merima sve laze, nemojte da joj verujete :-D
:littlero:

merima87
20-06-2009, 12:44 PM
Bilo je groooozno! Ova Merima sve laze, nemojte da joj verujete :-D
:littlero:

da, merima je poznat lazov...:D

20-06-2009, 01:07 PM
pa, ovako... sto se predgrupe tice, bili su ok, ali mi nekako ta muzika ne ide uz ono sto vlado radi... e, sad vlado...:D koncert fenomenalan... svirali su i par pesama koje inace retko sviraju... za ''ako ikad ostarim'' respect... sta da vam kazem? ludilo potpuno... e, sad... svi smo se iznenadili jer nije svirao ''bez tebe''...:confused: a culi smo je na tonskoj probi... a zato je ''hej,ti'' bila 2 puta... ne bunimo se jer je pesma uzivo bomba... naravno, od nove pesme nista... moram da napomenem da sam nisom odusevljena... mnoooogo lep grad... i, da... samo jos ovo... crnac u crvenom koji je bio predgrupa je mmmmmm...:lol:

za onog crnca si potpuno u pravu :)

majamajce
20-06-2009, 01:19 PM
Htedoh reci sledece...TI I JA..Maja sve lepo snimila..od N (nekad uhvati me bas...) do U (a nasli ga u rastankU) :) okacicu na fb pa cu tagovati VG pa ko mu je friend moz' da vidi :-)
I jos nesto..nista ne bi dobro bilo da nismo imali zagrevanje u busu uz igricu "Papirici".
Jos nesto...aj da ne idem samo ja u PO. Neka se uhvati jos neko u kolo.;)

RENATA59
20-06-2009, 02:48 PM
HEJ TI

http://www.youtube.com/watch?v=nzVqkLPvwXY

:migce:

dulence
20-06-2009, 05:06 PM
faca!!! :cool:

Tatjana
20-06-2009, 07:19 PM
Htedoh reci sledece...TI I JA..Maja sve lepo snimila..od N (nekad uhvati me bas...) do U (a nasli ga u rastankU) :) okacicu na fb pa cu tagovati VG pa ko mu je friend moz' da vidi :-)

Bas bih voljela da cujem kako uzivo zvuci pjesma Ti i ja, a nisam Vladov prijatelj na fb. :sad: Majo mozemo li napraviti neku drugu kombinaciju pa da i ja vidim taj snimak? Plz! :angel:

majamajce
20-06-2009, 07:22 PM
PA ajd' posalji zahtev Maji Radic..pa ce ona da te prihvati za frienda..pa ti gledaj..imas u my videos....;)

Tatjana
20-06-2009, 07:29 PM
PA ajd' posalji zahtev Maji Radic..pa ce ona da te prihvati za frienda..pa ti gledaj..imas u my videos....;)
Oki doki, evo sad saljem friend request! :smile:

Gugisa
20-06-2009, 10:42 PM

Moram i ja to da vidim,evo saljem ti request! :D

RENATA59
21-06-2009, 03:46 AM
Vlado Georgiev oduševio desetak hiljada fanova

Niš - Popularni pevać i kantautor Vlado Georgiev i ovog juna nije izneverio svoje fanove i publiku u Nišu i na jugoistoku Srbije. Preskinoć je u niškoj Tvrđavi, prvi put na novoj sceni, na Platou održao koncert pred oko 10 hiljada ljudi.

http://img291.imageshack.us/img291/200/georgijevkoncertx.jpg

Na koncert su došli ljubitelji njegove muzike i svih gradova u okolini Niša, ali je popularnog Hercegnovljanina po tradiciji želelo da vidi i čuje najviše devojaka, koje su kao u transu pevale sa Vladom sve njegove hitove. Tvrđava se zatresla kada je Vlado izašao na scenu, kao i obično u beloj košulji, i zapevao prve taktove njegovog velikog hita “Žena bez imena”. Ovom pesmom je počeo koncert, koji je trajao gotovo tri časa.

- Hvala vam što ste došli da uveličate ovu svečanost. Prvi put održavamo koncert na Platou, umesto na Letnjoj pozornici i vidim da vam se sviđa. Drago mi je što ste vas je ovoliko. Vi ste kosmos i ja zaista volim da pevam u Nišu - poručio je publici miljenik devojaka. Kao i uvek Vlado je iz publike dobijao medvedice, poruke, balone…

Ređali su se svi Vladini hitovi, oni dobro poznati sa albuma
“Navika” i “Žena bez imena”. Niška publika je sa Vladom pevala i njegove nove pesme “Hej ti” , koje će se naći na novom albuma “Daljina”, koji će izaći na jesen. Za kompoziciju
“Anđele” po tradiciji niških koncerata Vlado je dobio najviše ovacija i aplauza. Nišku publiku oduševilo je i kad se na bini pojavio popuralni Nigor da sa svojim ortakom otpeva “Tropski bar”. S velikim oduševljenjem otpevali su i “Čitav svet”.

- Koncert je bio fantastičan. Ovo je najbolji njegov nastup do sada jer sam bila na tri Vladina prethodna koncerta u Nišu. Bolje je ovde nego na Letnoj pozornici. Tamo nismo mogli da igramo od stolica. Ovde na Platou je bilo mnogo više ljudi, baš je super. Mogli smo da igramo, da ludujemo. Vlado je super, mnogo volim njegove pesme. Trebalo bi da imamo više ovakve zabave, jer u Nišu nema dovoljno koncerata - priča Nišlijka Maja Mitić.

Društvo od desetak Leskovčana đuskalo je uz Vladinu muziku.
- Prvi put gledam Georgieva uživo. I dopao mi se. Ranije nisam hteo da idem na njegove koncerte, mislio sam da njega slušaju samo devojke. Mada mnogo volim pesmu “Tropski bar”. Sjajno se provodim, nisam se pokajao što sam na nagovor devojke došao na koncert - kaže Milan Petrović.
Vlado Georgiev je na niškom koncertu, neuobičajeno, imao čak tri predgrupe. Prvo je nastupila niška hip-hop grupa “Ding dong”, a onda i dominikanska grupa LDT i indijska pevačica Šeri En.

Autor: Vesna Torović-Blic

enjoy.the.silence
21-06-2009, 06:07 PM
i, da... samo jos ovo... crnac u crvenom koji je bio predgrupa je mmmmmm...:lol:

pa dajte sliku drugara da i mi malo parimo oci :lol:

merima87
21-06-2009, 07:23 PM
pa dajte sliku drugara da i mi malo parimo oci :lol:
joj, rado da ih imam...:(

RENATA59
22-06-2009, 07:19 AM
Andjele -Nije dugo ali je zaista dobar snimak

http://www.youtube.com/watch?v=o_UTP03-s3o&feature=channel_page

Razredna
22-06-2009, 11:30 AM
joj, rado da ih imam...:(

Zar je moguće, da ni jednu sliku nemate???... ajde postavite koju, da vidimo kako ste se proveli na koncertu!!!....
prošlog puta ste postavili mnogo lepih slika, pa ste nam verodostojno prikazali sve što se događalo i pre i u toku koncerta!...

Orhideja
22-06-2009, 11:45 AM
Zar je moguće, da ni jednu sliku nemate???... ajde postavite koju, da vidimo kako ste se proveli na koncertu!!!....
prošlog puta ste postavili mnogo lepih slika, pa ste nam verodostojno prikazali sve što se događalo i pre i u toku koncerta!...

Da,upravu si Razredna nekad je na ovom forumu baš bilo lepih prikaza koncerata i pre i posle koncerata,i ja se sećam,nažalost izgleda da se sve to ugasilo i utihnulo :( ,a baš bih volela da vidim slike iz Niša, kažu da je tamo baš lepo :).

22-06-2009, 11:50 AM
ja imam samo video zapise...... :)

dexy1
22-06-2009, 11:51 AM
'bem ti jun i ispite...sve koncerte propustih...:x

22-06-2009, 11:54 AM
'bem ti jun i ispite...sve koncerte propustih...:x

ex ex ja bas volim jun..pogotovu 19 :D ajde bice bolje ...... tesi se slikama i klipovima ;)

dexy1
22-06-2009, 11:57 AM
More,kad ti dodjem...

Kao i uvek koncert je bio fenomenomenalan,al' zato cekam Bg ipak...'ajmooooo Vlado...:buketic:

22-06-2009, 12:01 PM
:D:D:D

ajde docice i tvojih 5 minuta ;)

Biljana95
22-06-2009, 12:09 PM
da aleksandrica nije stigla ovde bi opet bila 3 posta na dan...:migce:

22-06-2009, 12:11 PM
sad je naglo skocilo :D ajde postavicu kasnije slike... ima par njih... vise imam video zapisa... pa cu da postavim i linkoce za njih.... ;)

ana JA
22-06-2009, 05:59 PM
ja nisam slikala,tako da nemam sta da postavim...imam samo moju sa Vladom :)

Smart
22-06-2009, 09:11 PM
Da budem iskrena, pređašnji koncerti su bili nekako emocionalniji sa većim žarom što od strane publike što od strane Vlada. Nekako mi nije bilo tog filinga ni na početku ni tokom koncerta kao ranije. Jes da sam ovaj put bila negde u pozadini, za razliku od nekadašnjih prvih borbenih redova, ali ipak... Stekla sam neki utisak prezasićenosti sa Vladove strane, možda grešim, ali kao da je koncert odrađen sa upola ljubavi u odnosu na njegove početke bavljenja muzikom. Pretpostavljam da se čovek vremenom zasiti svega, da ima svoje privatne probleme i da kad tad mora doći do zastoja na svim poljima. Žao mi je ako je tako... A ako grešim izvinjavam se.
Evo nekih slika koje nisu Bog zna kakve jer sam bila skroz pozadi, sa gotovo maksimalnim zumom i dosta šuma na fotografijama ali barem nekako da vam prenesem deo atmosfere na Vladovom koncertu u Nišu održanom 19. juna 2009. godine.
http://www.dodaj.rs/t/2S/hW/wFRJ6Dl/img3432.jpg (http://www.dodaj.rs/?2S/hW/wFRJ6Dl/img3432.jpg) http://www.dodaj.rs/t/19/V/2aOoFqfP/img3445.jpg (http://www.dodaj.rs/?19/V/2aOoFqfP/img3445.jpg) http://www.dodaj.rs/t/3S/wC/1WHuQ5oG/img3473.jpg (http://www.dodaj.rs/?3S/wC/1WHuQ5oG/img3473.jpg) http://www.dodaj.rs/t/3d/ZR/3ennmqKZ/img3475.jpg (http://www.dodaj.rs/?3d/ZR/3ennmqKZ/img3475.jpg)

Smart
22-06-2009, 09:15 PM
A na ovoj slici Niggor publiku prska pivom! Vlado nakon pesme kaže "Izvinjavam se onima koje je Niggor isprskao pivom", a Niggor će na to "Žao mi je... što sam prosuo pivo" (u fazonu žao mu piva).
http://www.dodaj.rs/t/3J/8q/2sjVu26B/img3487.jpg (http://www.dodaj.rs/?3J/8q/2sjVu26B/img3487.jpg) http://www.dodaj.rs/t/3L/1k/4L2R743h/img3499.jpg (http://www.dodaj.rs/?3L/1k/4L2R743h/img3499.jpg) http://www.dodaj.rs/t/1A/Xp/15CFDxts/img3502.jpg (http://www.dodaj.rs/?1A/Xp/15CFDxts/img3502.jpg)

Sledi još slika...

Smart
22-06-2009, 09:56 PM
http://www.dodaj.rs/t/M/BG/46gff6av/img3509.jpg (http://www.dodaj.rs/?M/BG/46gff6av/img3509.jpg) http://www.dodaj.rs/t/44/FX/hqVDUzi/img3513.jpg (http://www.dodaj.rs/?44/FX/hqVDUzi/img3513.jpg) http://www.dodaj.rs/t/j/U9/3ZX8hFl4/img3514.jpg (http://www.dodaj.rs/?j/U9/3ZX8hFl4/img3514.jpg) http://www.dodaj.rs/t/X/3I/3AhHesyl/img3525.jpg (http://www.dodaj.rs/?X/3I/3AhHesyl/img3525.jpg)

Smart
22-06-2009, 09:59 PM
http://www.dodaj.rs/t/j/VT/2NznKLDy/img3529.jpg (http://www.dodaj.rs/?j/VT/2NznKLDy/img3529.jpg) http://www.dodaj.rs/t/2p/iA/2220Q1PN/img3536.jpg (http://www.dodaj.rs/?2p/iA/2220Q1PN/img3536.jpg) http://www.dodaj.rs/t/v/44/YRk0OnC/img3542.jpg (http://www.dodaj.rs/?v/44/YRk0OnC/img3542.jpg) http://www.dodaj.rs/t/3v/38/4PzHO0qU/img3548.jpg (http://www.dodaj.rs/?3v/38/4PzHO0qU/img3548.jpg)

RENATA59
23-06-2009, 07:28 AM
Sama bez ljubavi

http://www.youtube.com/watch?v=VX_UgeCi2nk

Tropski bar

http://www.youtube.com/watch?v=CFSqo4qdG60

:)

enjoy.the.silence
23-06-2009, 06:19 PM
@ smart

sto, pa ok su ti fotke :)

jesi ti slucajno uhvatila onog deckonju sto ga spomenusmo malopre?... tog nekog iz predgrupe :turpija:

Smart
23-06-2009, 07:11 PM
Ovo dole je najbolja slika sa tim momkom, ako mislite na ovog levo, a evo i snimka http://www.youtube.com/watch?v=4kSnM1XzXbE

http://www.dodaj.rs/t/2f/RR/23jWxPxN/img3412.jpg (http://www.dodaj.rs/?2f/RR/23jWxPxN/img3412.jpg)

Ali nisam bila lenja pa sam vam našla još nešto
http://www.myspace.com/ldtmusic
http://c1.ac-images.myspacecdn.com/images02/25/l_d0a03227441e42bf8c362e74bea7fab0.jpg
http://c4.ac-images.myspacecdn.com/images02/38/l_473d82afafa4497e80fc29235ec1d5eb.jpg

Smart
24-06-2009, 01:07 AM
Izlazak na binu
http://www.youtube.com/watch?v=M0q_Y4ZfNsI

"Tropski bar"
http://www.youtube.com/watch?v=MsM_8_bWurI

Kao šlag na tortu, pesma "Hej ti"
http://www.youtube.com/watch?v=xvN_t2wcpsg

enjoy.the.silence
24-06-2009, 07:08 PM
ups, pa ovi su mladji neki... a meni se ucinilo da se predgrupa zvala "ding-dong"

Smart
24-06-2009, 09:13 PM
Pa jeste predgrupa bila niška grupa Ding-Dong, a njihovi gosti su bili LDT i još jedna devojka čije ime nisam zapamtila. Ding-Dong i LDT rade duet pa otud i to gostovanje.

Milica
25-06-2009, 05:59 AM
ima dosta slika na fb...

ko ima nalog, može mene da nađe pa da vidi :)))

javite se na pm

Milica

ana JA
25-06-2009, 11:14 AM
Pa jeste predgrupa bila niška grupa Ding-Dong, a njihovi gosti su bili LDT i još jedna devojka čije ime nisam zapamtila. Ding-Dong i LDT rade duet pa otud i to gostovanje.

Devojka se zvala Sheri En,valjda ;)

tropskibar
27-06-2009, 03:06 AM
Znam da ovo nema veze sa koncertom ali sada je 5:05 ujutru... a ja uz crno vino i Vlada docekujem Sunce... Vlado kralju hvala ti sto postojis!!! Za 3 sata mi pocinje ispit... :))))))

Smart
28-06-2009, 01:37 PM
Znam da ovo nema veze sa koncertom ali sada je 5:05 ujutru... a ja uz crno vino i Vlada docekujem Sunce... Vlado kralju hvala ti sto postojis!!! Za 3 sata mi pocinje ispit... :))))))

Ha, ha, ha bravo! Koliko sam jutara dočekala uz crno vino, pesme Vlada Georgieva i posle išla na ispit. Još ako sunce grane... Eeee to su bili dani!