Vlado Georgiev  

Go Back   Vlado Georgiev > Opšti forumi > Koncerti
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 20-06-2010, 02:29 PM   #21
RENATA59
B.Advokat

RENATA59's Avatar

Koncerti Bregovica i Severine su otkazani radi sanacije koncertnog prostora,opreme i infrastrukture (s obzirom na vremenske nepogode jucer) a u cilju priprema za koncert u ponedeljak.
RENATA59 is offline   Reply With Quote
Old 21-06-2010, 05:39 PM   #22
RENATA59
B.Advokat

RENATA59's Avatar

Vecernje novosti
Old 21-06-2010, 09:28 PM   #23
ana JA
2001

ana JA's Avatar

aaaaa evo mene
Old 23-06-2010, 08:41 AM   #24
RENATA59
B.Advokat

RENATA59's Avatar

Bili jaci od kise
Popularni britanski muzičar nastupio je pred oko 15. 000 ljudi. Publika je uprkos kiši uživala u najvećim hitovima ovog legendarnog rokera, koji je nakon jednoipočasovnog nastupa i jednog bisa završio svoj koncert.
- Zdravo, zdravo! Beograde, čuješ li me? Bili Ajdol dolazi sa mnom. Drago mi je što sam ovde, jako je lepo videti vas. Da čujem vrisak - rekao je muzičar koji je pozdravljen velikim aplauzom, nakon koga je počeo koncert.
Koncert je počeo hitovima "Ready, Steady, Go" i "Dancing With Myself".
Publika je bila prilično vesela i euforična i uprkos kiši vrištala od sreće i pevala pesme kao što su: "Eyes without face“, zatim "LA Woman“, koju je Bili za ovu priliku "preradio" u "Belgrade Woman", i druge hitove kao što su "Flesh For Fantasy“, "Rebel Yell“, "Scream"…Najveći aplauz je ipak dobio za pesme „White Wedding“ i „Sweet Sixteen“, koje su sudeći po reakcijama publike možda i najveći hitovi, kojima je tokom 80 - ih osvajao mnogobrojnu publiku širom sveta.
Bili i njegov bend su izveli i par novih pesama kao što je "Kings and Queens of the Underground" i "Love is Strange".
Nekadašnji pevač pank benda „Generation X“ svojim fanovima je priredio zaista energičan nastup na koji su prisutni bez obzira na vremenske uslove reagovali i više nego dobro. Inače, pre nego što je Bili stigao u kišni Beograd i to baš na dan kada je počelo leto, komunalne ekipe su na mestu gde se održao koncert ceo dan radile kako bi otklonile vodu, a tada je definitivno odlučeno da će koncert biti održan uprkos kiši koja je najavljena da će padati i tokom večeri.

Kako je bilo najavljeno, kao predgrupa ovog slavnog muzičara trebalo je da nastupi popularna srpska rok pevačica Slađana Milošević, ali iz nepoznatih razloga nije se pojavila.
Blic.

Slađana Milošević tuži Bilija Ajdola

Pevačicin nastup bio je najavljen pre nastupa Bilija Ajdola, a otkazan je jer su stranci zbog lošeg vremena insistirali da koncert počne ranije. Slađana nije mogla da svira na njegovoj opremi, a montiranje njene opreme bi "oduzelo previše vremena".
-"Zbog ovakvih stvari već desetak godina pokušavam da osnujem uniju muzičara Srbije koja će štititi naša prava, jer da postoji, sigurna sam da se ne bi dešavale stvari kao što je ova, kršenje osnovnih ljudskih prava na rad, narušavanje mog profesionalnog ugleda. Tako to obično biva, stranci postavljaju svoje uslove, koriste našu inferiornost u odnosu prema njima, krše sva poslovna pravila. Posle više razgovora u kojima su me ubeđivali da pristanem na ovo ili ono na kraju sam šutnuta bez ikakvih daljih pregovora, samo su odlučili i obavestili me o tome. Možda su drugi pristajali na to, ja dižem glas protiv takvog ponašanja. Ako saznam od organizatora da postoji zakonska osnova za to, pokrenuću sudski postupak za obeštećenje protiv menadžmenta Bilija Ajdola", rekla je Slađana

Slađana Milošević dodaje i da je pristala da nastupi bez honorara samo zbog svoje publike koja je nije videla ni čula u Beogradu poslednjih 10 godina.
-"Moji fanovi su želeli da me gledaju, ali su prevareni, iako su zbog toga mnogi kupili ulaznicu. Mnogi su mi rekli da su želeli da posle mog nastupa odu sa Ušća jer ne podnose Bilija Ajdola. Što se tiče organizatora, pokriveni su najminimalniji troškovi, honorar nije isplaćen, osim ukoliko to nije nekoliko stotina evra kojima sam pokrila troškove 23 ljudi u mojoj ekipi, neki su doputovali iz Niša, Kraljeva... Pristala sam da sviram bez nadoknade upravo zbog toga što su organizatori svih manifestacija i festivala izostavili da me pozovu da učestvujem, pa je ovo bila jedinstvena prilika.

Mondo
Old 24-06-2010, 12:34 PM   #25
Zeljka ex Z & Z
novi account od 8.8.2008.

Zeljka ex Z & Z's Avatar

quote novine:
Nastup je poceo pesmom '' Kome svoje lazi prodajes'''
AHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA!!!

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules