Vlado Georgiev  

Go Back   Vlado Georgiev > "Žena bez imena" > Vaši komentari
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 22-12-2003, 10:36 AM   #1
Staša
Tweetylina

Staša's Avatar

Default OK,šta se događa ?

Molila bih nekoga da se oglasi (bilo ko, zaista mi nije bitno samo da dobijemo informaciju) jer mi uopšte nije jasno šta se događa ... sa CD-om naravno, poslednja informacija koju imam album danas ne izlazi

Ovu informaciju sam dobila od ljudi sa IDEA radija 103,3 i 105,6 MHZ (koga slušam redovno) ...znači nije 100% proverena samo prenosim ono što su mi oni rekli a i u program ,pa ko sluša čuo je i sam :?

Za one koji možda nemaju priliku da ih slušaju u kratkim crtama : u toku svog programa oni imaju reportere koji jure po gradu i tako proveravaju neke informacije , uglavnom evo ja sam od jutros pitala da li neko može da proveri šta se dešava i da li ima CD-a po radnjama jer je Mina sinoć išla nešto do grada i svratila do par radnji i otprilike gledali su je kao da je pala sa Marsa u fazonu "Odakle ti to" ...ona kad dođe sa posla ili se krišom konektuje odande će ovo i potvrditi .

Ono što su ljudi sa radija rekli je da su oni dobili pesmu pre dva tri dana ,ali samo pesmu ,da su kontaktirali Goraton i da još nema nikakve zvanične informacije kada će CD ,pa bih zaista najlepše molila da se neko oglasi.
Takođe ,sve drage forumdžije molim da ako imaju neku informaciju podele sa nama koji smo u neznanju ! Nebitno da li je Niš,Novi Sad ,Kragujevac ,Čačak ... ajmo malo ljudi ,da vidimo šta se dešava ,da li ste vi u vašim gradovima našli CD ?
Dalje, ako je neko iz Beograda kupio CD nek "oda" lokaciju gde jer to učinio jer HiFi centar nema a ovi sa radija su proverili Mamut mega store ,ni tamo nema

Unapred hvala,
Staša
Old 22-12-2003, 10:41 AM   #2
CACANKA

CACANKA's Avatar

I ja bi htela da znam sta se desava.
Jutros sam cim je svanulo i cim se otvorila prodavnica otisla do cd shopa.
Gledali su me polu bledo i rekli da je zadnja informacija da album izlazi 20.(???? sad je 22.),i da ne znaju da li ce doci danas.
Onda sam otisla do drugog cd shopa i tamo su mi rekli da album ne izlazi danas,a ako kojim slucajem izadje oni ce to imati do veceras.
Jesam li ja luda ili..........help!!
CACANKA is offline   Reply With Quote
Old 22-12-2003, 11:38 AM   #3
makili

makili's Avatar

ja sam se smrzla ko .............., upravo dosla kuci i nemaaa ,bila u 4-5 shopova ...ma jok ,nista ... kad ce ljudi?
Old 22-12-2003, 12:30 PM   #4
Mina

Mina's Avatar

Evo mene krisom sa posla, kao sto je Stasha rekla
Sinoc, pre "Gospodara" u 22h, sam isla do grada sa namerom da isceprkam neki cd. Cola drma i pali po celom centru, ali od Vlada ni "V"...
Mislim da ce se svi sloziti sa mnom ako kazem da nije frka da sacekamo jos malo, ali nam bar recite da znamo da li da vucemo prodavce za rukav, ili da bezimo kuci po ovoj kisi... :?
Ja cu danas, posle posla jos jednom obici par prodavnica po gradu (ponela kisobran za tu priliku ), ali bih stvrano bila vrlo, vrlo zahvalna ako bi se neko oglasio sa bilo kakvom POUZDANOM informacijom. Pri tom mislim na tebe, Gorane!!!
Iskreno se nadam da cu se danas popodne obradovati!!!
Pozdrav
Old 22-12-2003, 12:43 PM   #5
Jumbo

Jumbo's Avatar

Default :)

Pa dobro sad, malo zakasnjenje. Siguran sam da ima dobar razlog iza toga Nego vi ce te ga dobiti cim album izadje, isti dan. Ja cu morati da cekam cetiri nedelje posle izlaska. Beograd - Sidnej - Pert

Nadam se da ce pesme biti zalepljene negde na netu. Samo da ih cujem, pa ih smesta skidam cim nabavim album. :?

Pozdrav
Jumbo is offline   Reply With Quote
Old 22-12-2003, 01:08 PM   #6
Nikola

Nikola's Avatar

Epa ljudi, ovako stoje stvari. Ako vam nije tesko, prosetajte veceras do vasih CD-shopova, a ako vas kojim slucajem mrzi ili nemate vremena, onda to ucinite sutra i novi album VG-a ce se sigurno naci u vasim CD-playerima. Dakle, BEZ PANIKE...sve je pod kontrolom.

Pozdrav

P.S. Ne pitajte me odakle mi informacija ali budite sigurni da je proverena 100%.
I jos jedna stvar. Nemojte da zaboravite da sve zavisi i od samih CD-shopova i od toga koliko su "aktivni".
Nikola is offline   Reply With Quote
Old 22-12-2003, 01:43 PM   #7
Mary

Mary's Avatar

Da, i ja sam danas obisla par cd shopova u centru bg-a, obicno IPS prednjaci ali nesto zabusavaju, "ocekuju ga svakog dana". Ja sam mislila da su sati u pitanju...... :?

Avaj, to je jedina informacija koju sam dobila nakon trosatnog sedenja u kolima u beogradskom shpicu.

A Vlado tvog cd-a nigde.

Doziveh sindrom vozackog nervnog sloma....

A Vlado tvog cd-a nigde.

Napade me pobesneli g17 plavi deda mraz.

A Vlado tvog cd-a nigde.

Doziveh neprijatne poglede u cd shopovima.....

A Vlado tvog cd-a nigde.

I zbog toga ti zelim puno piratskih kopija

Mary is offline   Reply With Quote
Old 22-12-2003, 01:45 PM   #8
Borjana

Narode, ni traga od CD-a!!!
Borjana is offline   Reply With Quote
Old 22-12-2003, 03:46 PM   #9
alexandra

Mislim da je krajnje bezobrazno od strane svih koji ovde imaju neku "vlast" da daju informacije koje nisu pouzdane! Necu da ponavljam dozivljaje sa prodavcima, koje su doziveli svi koji su poverovali da album izlazi danas (ustvari 20.12.!!!!!)........
Od avgusta do kraja decembra.....mislim da se mnogima smuchilo ishchekivanje i odmahivanje glava u cd shopovima.
alexandra is offline   Reply With Quote
Old 22-12-2003, 03:53 PM   #10
Olja

Olja's Avatar

Quote:
Originally Posted by Nikola
I jos jedna stvar. Nemojte da zaboravite da sve zavisi i od samih CD-shopova i od toga koliko su "aktivni".
A koji je od niskih najaktivniji? Trebala bih sestricu da organizujem a ne bih da se mala cima po celom gradu...

Pozdravce!
Olja is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules