![]() |
|
|
#1 |
|
|
JEDINA
Cinim sve mislim najbolje za nas krijem se mislim ne treba da znas jedina... istina nije da si jedina a trebalo bi jer si najbolja... izmedju ljubavi i nas je laz i istina... Dobro znam svaki dodir tvoj i glas al’ gubim se ona izmedju je nas jedina... istina nije da si jedina a trebalo bi jer si najbolja... izmedju ljubavi i nas je laz i istina... Kad vino popijem razum izgubim sve zaboravljam i nista ne vidim i tebe dodirnem drugo ime dozivam o... pijan ti dusu otvaram
|
|
|
#2 |
|
|
Predivna pesma ali i edukativna...eto kako alkohol utiče na ljude...
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Ova pesma je najaca Vladina pesma do sada.
Otpevao je umetnicki a i muzika je umerena i adekvatna za ovakvu pesmu. Tema je jaka i potpuno razumem stvar,mislim nije tesko razumiti ali sam ja u nekom slicnom filmu tako da dosta utice na mene kada je slusam. Ova pesma zasluzuje odlazak na evroviziju,jer ovakva stvar se odavno nije pojavila na nasim prostorima. Znaci,pesma nema ni jedan posto komercijale u sebi i totalno je iskrena i poucna! |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Onako fina,mirna
|
|
|
#5 |
|
|
Pa i nije bas lagana......,nikako nije lagana.....zamalo.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Pjesma je super.
A i stihovi su mnogo jaki. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
onaj deo kad kaze ".....pijan ti dusu otvaram....."i pre tog stiha kad onako "jaukne"joooooj!
Meni se srce stegne,majke mi........pesma je fantasticna! pozz Jelena ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Obožavam je...
![]() |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
|
Quote:
kiss Jelena ![]() -------------------------------------------------------------------------- Edit:TaN|a ---> Da se vratimo ponovo na temu ... --------------------------------------------------------------------------
|
|
|
|
|
#10 |
|
I love....
|
Dobro sada ce te se mozda smejati ali prvi put kada sam cula pesmu toliko sam se zadubila pazljivo sam je odslusala i kad kaze "...kad vino popijem razum izgubim..." obavezno zaplacem ali sta se tu moze!
...eto kako alkohol utiče na ljude... Meri u potpinosti se slazem sa tobom!
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|