![]() |
|
|
#1 |
|
Tweetylina
|
Veliki pozdrav i dobrodošao/la nam na forum Vlada Georgieva!
Sekcija "ŽENA BEZ IMENA - Vaši komentari" je predviđena kao što sam naslov kaže ISKLJUČIVO za komentare o albumu Žena bez imena ,baš kao što je i sekcija "NAVIKA - Vaši komentari" predviđena za komentare vezane za debi album. Verovatno si već upućen/a u funkcionisanje foruma ali pošto se često dešava da dođe do nesporazuma (koje mi želimo da izbegnemo jer su stvarno nepotrebni), ovom porukom ti želimo dobrodošlicu u ime svih prisutnih na forumu, ali želimo u isto vreme da te generalno informišemo o osnovnim "pravilima ponašanja" na našem forumu. Što se više budemo pridržavali istih dolazićemo ređe u neprijatne situacije, pa te stoga molimo da naredne redove sa pažnjom pročitaš i primenjuješ ih i u praksi .
Ako imaš bilo kakvih nejasnoća tu su administratori koji su uvek spremni da pomognu, ali se možeš slobodno obratiti i bilo kome članu sa malo "dužim radnim stažem" na forumu – svi su voljni da pomognu. Još jednom srdačan pozdrav, i dobro nam došao/la! VG Team Administratora |
|
|
|
|
#2 |
|
|
U cilju boljeg funkcionisanja foruma i iz respektabilnosti prema Vladu kao i ostalim clanovama, donete su neke odluke, na osnovu kojih ce mnogi primetiti da su mnoge teme zakljucane, a poruke obrisane.
Jos jednom ponavaljamo da ce sve spam poruke (slazem se, odlicna ideja, i ja takodje i sl.), od sada biti automatski brisane, bez daljih objasnjenja. Oni koji ne mogu da se suzdrze od spamovanja neka to rade na nekom drugom mestu. Isto vazi i za poruke koje skrecu sa zadate teme. Tema ima jako puno, stoga prvo proverite da li je tema vec otvarana, a ukoliko nije - slobodno otvarajte nove, ali se, pre svega drzite koncepcije foruma i sobe u kojoj se nalazite. Takodje, privatnu komunikaciju zadrzite na nivou privatnih poruka i mailova. Sasvim je u redu diskutovati sa clanovima na zadatu temu (u nivou osnovne kulture), ali pohvale i sl. drugih clanova za predloge i postupke upucujte privatno. Hvala na razumevanju, VG Administrator Team |
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|